Välj datum
Kraków

Middagsshower

Vanliga frågor om Middagsshower i Kraków

Vad finns det för andra saker att göra än Middagsshower som är värt att besöka i Kraków?

Middagsshower i Kraków –Vilka är de bästa upplevelserna?

Vilka Middagsshower i Kraków vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 57 omdömen

Tränaren valde oss var lätt att hitta och tack och lov deltog vi i den här aktiviteten eftersom det var torsdagskvällen (12 mars 2020) eftersom allt började stängas efter detta på grund av Coronavirus-problemet. Platsen var mycket imponerande liksom underhållarna som arbetade hårt och fick publiken med. Det var lite förvirrande om hur vi skulle få och hämta våra drycker eftersom vi inte ville gå över golvet medan underhållarna uppträdde, men när vi väl fick reda på hur vi kunde undvika dansgolvet var det okej.

En fantastisk kväll i vår korta paus i Kraków. Tre-rättersmåltiden var utsökt följt av en buffé som ger dig möjlighet att smaka på en mängd traditionella polska livsmedel. Du kunde dricka så mycket gratis öl / vin som du ville men rött vin var inte det mest välsmakande. Gillade verkligen musiken och dansen och majoriteten av människorna stod upp och gick med i slutet. Rekommenderas starkt och bra valuta för pengarna.

Riktigt bra upplevelse, och bra sätt att få en smak och se den polska kulturen. Söta dansare som bjuder in gäster att dansa till bra polsk folkmusik. Definitivt värt ett besök!

Utmärkt kväll i en typisk polsk restaurang. Folkdanserna görs i små grupper, vilket gör föreställningen ännu mer privat. Alla dansar med dansarna i en mycket vänlig atmosfär.

Det kan ta längre tid! LOL! Det var riktigt roligt och trevligt, och så vilken utekväll borde vara.