Kraków
Hälsa och span

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Hälsa och span i Kraków

Vad finns det för andra saker att göra än Hälsa och span som är värt att besöka i Kraków?

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 122 omdömen

Härlig resa, Zakopane är vacker men det är en mycket turistisk plats, för många människor som går runt. Om du vill åka skidorna är det svalt, men om inte 2,30 timmar verkade det mycket för oss. Vi skulle faktiskt föredra att använda den tiden och gå förr till den andra delen som är det termiska badet. Om det, omg, det var bäst. Jag kunde bo där hela mitt liv !! Efter det gav vår besättning drycker och snacks till oss och det var precis rätt att göra! Tack killar för den fantastiska upplevelsen

Trädtoppsvandringen var jättespännande och häftig. Linbaneturen i Zakopane var inte så intressant i jämförelse. Hade hellre tillbringat mer tid i de termiska baden. Alldeles underbar avslutning på en fantastisk dag. Glöm inte swim up-baren längst ner. Rekommenderar verkligen denna tur!

Vi njöt verkligen av vår dag ut till vackra Zakopane och de fantastiska termalbaden. Thomas vår förare var bara den bästa personen att ta oss ut för dagen han var informativ snäll och så vänlig, vi fick verkligen en underbar guide som gjorde vår tid perfekt, tack igen Thomas.

absolut fantastisk resa, fantastisk utsikt över snöiga polska / Slovakien, zakopane mycket upptagen plats men absolut värt ett besök, termiska bad efteråt var ett perfekt slut på vår 3 dagars resa. guide Hubert var mycket vänliga och hjälpsamma.

Fantastisk resa, rekommenderar starkt. Natalia vår reseguide var fantastisk och mycket informativ hela dagen.