Välj datum
Kraków

Rundvisningar

  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
331 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 331

Vanliga frågor om Guidade turer i Kraków

Vad finns det för andra saker att göra än Guidade turer som är värt att besöka i Kraków?

Vilka Guidade turer i Kraków vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Guiden träffade oss i tid. En trevlig person med stor kunskap, som hon förmedlade till oss på ett mycket intressant sätt. Den "läskiga Krakow"-resan visade sig vara en bra idé för att spendera ledig tid. För ett rimligt pris serverades vi en dos av Krakows historia som vi inte kommer att läsa om någonstans. Jag rekomenderar!!!

Tack vare Ms. Ela - vår guide, var vår promenad tillsammans något mer. I vår fantasis ögon lyckades vi flytta till medeltida Krakow. Och allt tack vare fantastiska berättelser. Tack så finaste för tiden tillsammans. Jag rekommenderar verkligen. Jag hälsar fru Elżbieta hjärtligt. Małgosia från Lublin

Berättelsen som berättas av guiden avslöjar en helt annan bild av Krakow. Detta gör Krakow mer kryddig. Ett originellt sätt att tillbringa en sommareftermiddag i Krakow. En guide med stor kunskap, passion och talangen att måla med ord. Tack för den trevliga tiden. Jag rekommenderar det starkt.

Härligt tillägg till vårt fullspäckade schema när vi är i Polen. Vi hade en mycket vänlig och välkomnande kapten, full av kunskap och passion för historien som han delade med oss. Skulle starkt rekommendera denna turné. Det fanns till och med mysiga filtar att mysa och titta på utsikten. Tack.

Härlig utekväll, massor av användbar information om floden och Krakow. Båten var vacker och ren, massor av härliga bilder från översta däck!