Kraków
Ekoturism

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Kraków

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kraków? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 310 omdömen

Väldigt kunnig och mycket engagerad guide i vårt fordon.

Jättebra start på en långhelg i Krakow. Vi hade en väldigt påläst och mycket entusiastisk giide/förare av vårt fordon. Tyvärr fick inte resten (3st) av vårt sällskap på 10 personer samma intressanta guidning genom Krakow som vi 7 svenskar i vårt fordon fick. Hade önskat att vårt fordon rymt alla 10.

Bra sätt att få en överblick över centrala delarna av Krakow

Blev upphämtade punktligt på utsatt plats. Vi hade en karta med för att kunna orientera oss var vi var nånstans för det var många svängar. Vi anser att det var ett utmärkt sätt att se de centrala delarna av staden och dess sevärdheter. Hörlurar med svensk guidning fungerade utmärkt.

Med en engagerad & proffsig guide fick vi uppleva Krakow på bästa sätt

Med svenska i lurarna och en mycket duktig och engagerad guide som pratade engelska fick vi en perfekt tur i fantastiska Krakow. Bilarna är tysta och kommer fram överallt. Är det varmt, fläktar det skönt och det finns filtar om man behöver.

Guidning på svenska i denna fantastiska stad!

Bra guidning där man han med att få info om dom viktigaste delarna av Krakow även om det finns så otroligt mycket annat att se. Perfekt med svenskt ljud i lurarna och guiden var påläst och mycket trevlig

very good service, nice and safe driver. I ordered the pick-up the day before, I recieved an e-mail with the conformation right away and I could also answer the e-mail and got immidiate response.