Kraków
Biljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Vad besökare tycker om Kraków

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 15 516 omdömen

Dagen var sammantaget väldigt bra. Några förbättringsområden: punktlighet vid avgång. Vår buss var nästan 20 minuter sen. Sen blev der stressigt vid alla egna pauser emellanåt då man gavs för lite tid och prioriterade bort mat för toalettpauser då både och inte hanns med. Något stor grupp. Även tråkigt att informeras om att det var förberedelser inför 75års firandet när vi redan bokat och var på plats. I övrigt mycket bra upplevelse. Vi fick en fantastisk engelsktalande guide väl på auschwitz.

Det var väldigt korta pauser (10-15min) så ta med matsäck!! Väldigt dyrt att köpa någon slags mat på museet! Det var lärorikt men ibland hängde jag inte med på vad hon sa då hon pratade så fort och bröt på polska, men allmänt en jätte lärorik och bra upplevelse som alla måste göra. Rekommenderas!!

Otrolig upplevelse att få se koncentrationslägerna men kändes aningen som att vi skyndade oss igenom Auschwitz. Fanns fler byggnader att gå in i som vi bara gick förbi. Annars va guiden superbra och det vi såg va en upplevelse man aldrig kommer glömma! Rekommenderar starkt

En bisarr upplevelse om ett massmord som är svårt att förstå att någon/några kunde genomföra! Bussföraren körde väldigt bra men det var oxå allt. Reseledaren var duktig och informativ. Tyvärr ger ingen av dom det där lilla extra som sig bör när det gäller service.

Gripande såklart. Imponerad av guiden som var mycket kunnig och tydlig. Allt flöt på väldigt bra under dagen trots mycket folk! Our driver was very Good I Think his name was Mateuz. And our guide was very good to. I dont remember her name. I visit Auschwitz 8/2