Kraków flygplats

  • Transport
  • Andra upplevelser
35 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Kraków flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Kraków flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kraków flygplats

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 4 772 omdömen

Jättebra erfarenhet! Några dagar innan blev vi kontaktade via SMS för att organisera mötet i detalj. Föraren var super vänlig och hjälpsam. Under resan underhöll han oss med lite kuriosa om territoriet och det polska språket. Vid ankomsten till Auschwitz begränsade han sig inte till transport utan följde med oss genom säkerhetskontrollerna och förklarade var och hur de guidade turerna började. Service rekommenderas varmt :)

Vi anlände till Krakow sent på kvällen, så en privat transfer från flygplatsen till vårt hotell var verkligen användbar. Vår förare Wojciech var lysande. Han skickade ett meddelande på WhatsApp när vi landade och hämtade oss direkt utanför flygplatsen. Han var verkligen informativ om staden under den 25 minuters resa och svarade på alla våra frågor om hur Polen hjälpte till med den utspelade humanitära krisen i Ukraina.

Vår förare Arthur var fantastisk. Det tog 3 timmar att komma igenom passkontrollen!! Han skickade meddelanden och ringde oss och sedan väntade han när vi äntligen kom fram. Chattade på resan om saker att se och göra i Krakow.

Superbra! Chauffören väntade i hallen med en skylt med vårt namn. Fräsch bil och städad invändigt. Transporten till centrum kördes lugnt och smidigt. Rekommenderas!

Jag rekommenderar denna transfer helhjärtat. Den var perfekt.