Kościuszko-kullen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Kościuszko-kullen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kościuszko-kullen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kościuszko-kullen

Samlat omdöme

3.4 / 5

baserat på 140 omdömen

Trevlig resa, inte för långt och långt, men det är en trevlig förändring att göra emellan. Rekommenderas definitivt att göra på kvällen, då kan du se solnedgången över vattnet. Båten var också bekväm, men musiken i det täckta området var inte särskilt trevlig för mig, så om du vill se mycket och höra lite skulle jag sitta på övervåningen och utanför!

En fantastisk kryssning på en vacker, ny och mycket stabil båt. Jag rekommenderar det starkt till alla !!!

Fantastisk atmosfär, vacker utsikt. Jag rekommenderar det starkt och vi kommer säkert tillbaka!

Jag hade båten för mig själv. så det var en privat kryssning med guiden bredvid mig.

Allt felfritt. Trevlig kontakt, allt i tid. Jag rekommenderar starkt.