Köpenhamn
Utomhusaktiviteter

Utomhusaktiviteter
69 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Köpenhamn Utomhusaktiviteter

Från Ved Stranden: Kryssning i Köpenhamns kanal

1. Från Ved Stranden: Kryssning i Köpenhamns kanal

Upplev Köpenhamn från vattnet på en kanalkryssning och se hur det förflutna och nutiden smälter samman när du färdas längs idylliska kanaler och passerar många av stadens mest kända landmärken, gamla som nya. Avresa från Ved Stranden innan du navigerar några av stadens många vattenvägar. Beundra palatsen Christiansborg och Amalienborg, och förundras över de finansiella centrumen, såsom Centralbanken och den tidigare Köpenhamnsbörsen. Kryssa förbi statyn av den lilla sjöjungfrun i Langelinie medan din guide berättar historien om statyn och andra landmärken och byggnader som du passerar. Efteråt återvänder du till Ved Stranden. Kommentarerna finns på danska och engelska, samt ytterligare ett tredje språk.

Köpenhamn: Inträdesbiljett till Tivoli

2. Köpenhamn: Inträdesbiljett till Tivoli

Hoppa över biljettkön och få snabbare tillgång till Köpenhamns Tivoli med din förbokade biljett. Tivoli grundades 1843 av den mångsidige och bereste Georg Carstensen och är den näst äldsta nöjesparken i världen. Njut av de vackra blommorna och trädgårdarna, restaurangerna och caféerna, och kanske ta en tur på någon av parkens berg- och dalbanor. Oavsett om du besöker Köpenhamn på egen hand, som par eller med familjen har Tivoli så mycket att erbjuda. Du kan lätt tillbringa hela dagen med att bara gå runt och titta på sevärdheterna. Ta en kopp kaffe i solen eller njut av Tivolis ungdomsgarde som spelar sina instrument. Tivoli ligger i hjärtat av Köpenhamn och är verkligen en oas i staden som du inte vill missa.

Köpenhamn Kort-Discover: 80+ Sevärdheter & Kollektivtrafik

3. Köpenhamn Kort-Discover: 80+ Sevärdheter & Kollektivtrafik

Få ditt personliga sightseeingkort till Köpenhamn med det digitala Copenhagen Card-Discover och få gratis inträde till över 80 olika museer och attraktioner. Kortet finns tillgängligt för perioder på 24, 48, 72, 96 och 120 timmar och ger tillgång till några av stadens bästa museer och attraktioner. Lös in Copenhagen Card-koden på 8 tecken i Copenhagen Card-appen när du vill och aktivera sedan kortet när du behöver börja använda det. Ta dig från plats till plats med gratis och obegränsad användning av transportsystemet, inklusive stadsbussar, tåg, hamnbussar och tunnelbana. Lär dig mer om den danska huvudstaden på platser som Kungliga slottet, eller njut av all spänning i en av Europas äldsta nöjesparker. Här är ett litet urval av de attraktioner som ditt Copenhagen Card täcker: - Tivoli (endast tillgång till trädgården, åkattraktioner ingår inte) - Kanalturer (klassisk kanaltur i Köpenhamn) - Rosenborgs slott - Amalienborg slott - ARKEN Museum för modern konst - Danska arkitekturcentret - Karen Blixen-museet - Museet för vikingaskepp - Danska krigsmuseet - Designmuseum Danmark - Christiansborg - De kungliga mottagningsrummen - Nationalmuseet - Kronborgs slott - Köpenhamns Zoo - Kasinot Marienlyst - Cisternerna - Och många fler! Se den fullständiga listan över attraktioner på copenhagencard.com

Köpenhamn: Hop-On Hop-Off busstur med båttur som tillval

4. Köpenhamn: Hop-On Hop-Off busstur med båttur som tillval

Upplev Köpenhamns skönhet från en dubbeldäckare med öppet tak. Med din biljett kan du kliva på och av när, var och hur ofta du vill vid någon av de bekvämt belägna hållplatserna runt om i staden. Upptäck stadens främsta sevärdheter och upplev dem i din egen takt. Tack vare att ljudguiden finns på tio språk blir turen ännu mer rolig och informativ. Med 22 hållplatser runt staden stannar bussen nära alla Köpenhamns attraktioner och främsta sevärdheter. Från den näst äldsta nöjesparken i världen, Tivoli, till kungafamiljens vinterresidens, Amalienborgs slott och många andra toppattraktioner. Välj buss- och båttursalternativet för det kompletta sightseeingpaketet. Luta dig tillbaka och koppla av i de utmärkta, blå sightseeingbåtarna Nettobådene. Njut av en tur genom stadens många hamnar och kanaler och se en annan sida av Köpenhamn. Under denna entimmestur passerar ni det färgstarka Nyhavn, det hippa och händelserika Christianshavn och till och med den världsberömda statyn Den lille havfrue.

Köpenhamn: Inträdesbiljett till Tivoli med obegränsat antal åkattraktioner

5. Köpenhamn: Inträdesbiljett till Tivoli med obegränsat antal åkattraktioner

Spara tid genom att hoppa över biljettkön till Tivoli Gardens och njut av en dag med spännande åkattraktioner med denna attraktionsbiljett till Tivoli temapark i Köpenhamn. Dra nytta av din tillgång till obegränsade åkattraktioner för att utforska Villa Vendetta haunted house ride. Få en adrenalinkick när du åker berg-och dalbana, den flygande bagageutrymmet, gruvan eller Demon-ridningen. Ha kul på Vintage Cars och Milky Way Express berg-och dalbana. Se utställningarna på akvariet. Ta en snurr på Hyggehjulet för en smak av något sött eller placera en satsning på Grand Prix-spelet.

Från Köpenhamn: Lund och Malmö 2-länderstur

6. Från Köpenhamn: Lund och Malmö 2-länderstur

Ta en guidad dagsutflykt från Köpenhamn till de historiska städerna Malmö och Lund i grannlandet Sverige. Besök Hamlets slott, njut av fritiden i Helsingör, ta en båttur över Öresund och utforska Lunds domkyrka innan du handlar i Malmö. Börja din dag av äventyr genom att träffa din lokala guide framför Grand Hotel. Efter ett kort möte och hälsa, hoppa ombord på ditt bekväma fordon och ge dig av på din dagstur. Börja din tur med ett besök på Hamlets slott. Strax efter, ta en naturskön biltur längs kustvägen Strandvejen och anländ till den charmiga gamla staden Helsingør, även känd som Helsingör. Njut av ledig tid att promenera på gatorna i denna vackra stad innan du går ombord på en båt till Sverige. Segel över Öresund och res till Sveriges stränder. Vid ankomsten till Sverige, kör längs de pittoreska landsvägarna till den antika staden Lund. Besök Lunds domkyrka. Bakom katedralen finns en chans att utforska de små gatorna med hus som går tillbaka till 1700-talet. Fortsätt med en resa till Malmö med ledig tid att shoppa. Med Sveriges lägre inköpsskatter är detta ett bra ställe att göra fynd på varor att ta med dig hem. Avsluta din tur tillbaka i Köpenhamn och passera den imponerande Øresundsbron på återresan.

Köpenhamn: 48-timmars sightseeingbussbiljett, 1-timmars båttur

7. Köpenhamn: 48-timmars sightseeingbussbiljett, 1-timmars båttur

Utforska Köpenhamn i din egen takt med ett 48-timmarskort till stadens dubbeldäckade sightseeingbussar och gratis tillgång till en 1 timmes klassisk kanaltur i Köpenhamns kanaler. Du kan hoppa av vid upp till 30 hållplatser i stadens centrum, inklusive Gefionfontänen, Marmorkyrkan och den legendariska kommunen Freetown Christiania. Hoppa av vid djurparken, utforska Frederiksbergs slott, beundra Frihetsmonumentet eller hoppa av vid Meatpacking District. Köpenhamns palats och museer ligger framme för dig när bussen kryssar genom den graciösa danska huvudstadens gator. Under varma dagar kan du ta dig ut på det öppna däcket och koppla av i bekväma säten. Du kan hoppa på och hoppa av så många gånger du vill, så länge din biljett är giltig. Under kalla dagar är bussarna uppvärmda för att hålla dig varm under den fantastiska upplevelsen. Gå ner till hamnsidan och fånga den svala brisen och andas in den friska luften. Se den berömda lilla sjöjungfrun och den fantastiska byggnaden Black Diamond, som är hemvist för det kungliga biblioteket, Danmarks nationalbibliotek. Du kan följa med på vår klassiska kanaltur från antingen Nyhavn eller Ved Stranden för att se staden från vattnet. här får du se några av de största attraktionerna, som Christiansborgs slott, det slående nya operahuset*. Kom ihåg att gå till biljettkontoret för att få en biljett för en specifik avgångstid för kanalkryssningen. Ett litet urval av busshållplatser: Den lilla sjöjungfrun Marmorkyrkan Kongens Nytorv Christianshavn Christiansborgs slott Carlsberg Christiania Operan* Planetariet* och Langelinie (kryssningsterminaler) Ljudguider och hörlurar tillhandahålls med förinspelade kommentarer på olika språk, bland annat engelska, spanska, tyska, franska, ryska, italienska, danska, japanska, kinesiska, svenska, polska och ukrainska. Båtarna stannar: Ved Stranden Nyhavn

Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

8. Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

Utforska Köpenhamn på en 3-timmars guidad cykeltur. Cykla längs stadens cykelbanor och upptäck dolda platser och historiska höjdpunkter. Upptäck den berömda marmorbyggda Frederiks Kirke och de populära Tivoli-trädgårdarna. Utforska den historiska stadsdelen Christiansborg, cykla längs den pittoreska strandpromenaden vid Nyhavn och upptäck den berömda statyn av den lilla sjöjungfrun. Se den majestätiska Rådhuspladsen och det kungliga slottet Amalienborg och njut av lite grönska runt Köpenhamns berömda sjöar. Det kommer att finnas många fotomöjligheter längs vägen. Den vänliga lokala guiden kommer att svara på dina frågor om staden och ge dig personliga tips för din vistelse i Köpenhamn.

Köpenhamn: Guidad kanaltur med elbåt

9. Köpenhamn: Guidad kanaltur med elbåt

Den här miljövänliga båtturen är det bästa sättet att utforska Köpenhamn. Upptäck alla de dolda pärlorna och hör mindre kända historier om de olika områdena du passerar medan du glider genom de pittoreska kanalerna och Köpenhamns gamla hamn. Din kunniga kapten guidar turen på både engelska och danska, och du är välkommen att ställa frågor längs vägen. Den här turen kommer garanterat att få dig att se huvudstaden från ett annat perspektiv. Under vintern har vi uppvärmda säten i båten

Köpenhamn: Tivoli Obegränsat antal åkpass

10. Köpenhamn: Tivoli Obegränsat antal åkpass

Tivoli är Skandinaviens mest besökta nöjespark och den tredje mest besökta nöjesparken i Europa. Detta endagspass med obegränsade åkattraktioner gör det enklare än någonsin att utnyttja alla spännande åkturer. Släpp ut ditt inre barn och prova över 30 berg och dal-banor så många gånger du vill. Boka ditt åkband innan du reser för att undvika krångel och ta del av obegränsat tillträde till Tivolis berg och dal-banor och andra åkturer med ditt åkband.Utforska höjdpunkterna på en av Köpenhamns främsta sevärdheter. Oavsett om du besöker Köpenhamn på egen hand eller med din familj har Tivoli så mycket att erbjuda. Du kan lätt tillbringa hela dagen med att helt enkelt bara gå runt och ta in sevärdheterna.Observera att denna biljett inte inkluderar inträdesavgiften som måste köpas separat.

Köpenhamn

Köpenhamn

Våra mest rekommenderade Köpenhamn Utomhusaktiviteter

Från Ved Stranden: Kryssning i Köpenhamns kanal

Från Ved Stranden: Kryssning i Köpenhamns kanal

Upplev Köpenhamn från vattnet på en kanalkryssning och se hur det förflutna och nutiden smälter samman när du färdas längs idylliska kanaler och passerar många av stadens mest kända landmärken, gamla som nya. Avresa från Ved Stranden innan du navigerar några av stadens många vattenvägar. Beundra palatsen Christiansborg och Amalienborg, och förundras över de finansiella centrumen, såsom Centralbanken och den tidigare Köpenhamnsbörsen. Kryssa förbi statyn av den lilla sjöjungfrun i Langelinie medan din guide berättar historien om statyn och andra landmärken och byggnader som du passerar. Efteråt återvänder du till Ved Stranden. Kommentarerna finns på danska och engelska, samt ytterligare ett tredje språk.

Köpenhamn: Inträdesbiljett till Tivoli

Köpenhamn: Inträdesbiljett till Tivoli

Hoppa över biljettkön och få snabbare tillgång till Köpenhamns Tivoli med din förbokade biljett. Tivoli grundades 1843 av den mångsidige och bereste Georg Carstensen och är den näst äldsta nöjesparken i världen. Njut av de vackra blommorna och trädgårdarna, restaurangerna och caféerna, och kanske ta en tur på någon av parkens berg- och dalbanor. Oavsett om du besöker Köpenhamn på egen hand, som par eller med familjen har Tivoli så mycket att erbjuda. Du kan lätt tillbringa hela dagen med att bara gå runt och titta på sevärdheterna. Ta en kopp kaffe i solen eller njut av Tivolis ungdomsgarde som spelar sina instrument. Tivoli ligger i hjärtat av Köpenhamn och är verkligen en oas i staden som du inte vill missa.

Köpenhamn Kort-Discover: 80+ Sevärdheter & Kollektivtrafik

Köpenhamn Kort-Discover: 80+ Sevärdheter & Kollektivtrafik

Få ditt personliga sightseeingkort till Köpenhamn med det digitala Copenhagen Card-Discover och få gratis inträde till över 80 olika museer och attraktioner. Kortet finns tillgängligt för perioder på 24, 48, 72, 96 och 120 timmar och ger tillgång till några av stadens bästa museer och attraktioner. Lös in Copenhagen Card-koden på 8 tecken i Copenhagen Card-appen när du vill och aktivera sedan kortet när du behöver börja använda det. Ta dig från plats till plats med gratis och obegränsad användning av transportsystemet, inklusive stadsbussar, tåg, hamnbussar och tunnelbana. Lär dig mer om den danska huvudstaden på platser som Kungliga slottet, eller njut av all spänning i en av Europas äldsta nöjesparker. Här är ett litet urval av de attraktioner som ditt Copenhagen Card täcker: - Tivoli (endast tillgång till trädgården, åkattraktioner ingår inte) - Kanalturer (klassisk kanaltur i Köpenhamn) - Rosenborgs slott - Amalienborg slott - ARKEN Museum för modern konst - Danska arkitekturcentret - Karen Blixen-museet - Museet för vikingaskepp - Danska krigsmuseet - Designmuseum Danmark - Christiansborg - De kungliga mottagningsrummen - Nationalmuseet - Kronborgs slott - Köpenhamns Zoo - Kasinot Marienlyst - Cisternerna - Och många fler! Se den fullständiga listan över attraktioner på copenhagencard.com

Köpenhamn: Hop-On Hop-Off busstur med båttur som tillval

Köpenhamn: Hop-On Hop-Off busstur med båttur som tillval

Upplev Köpenhamns skönhet från en dubbeldäckare med öppet tak. Med din biljett kan du kliva på och av när, var och hur ofta du vill vid någon av de bekvämt belägna hållplatserna runt om i staden. Upptäck stadens främsta sevärdheter och upplev dem i din egen takt. Tack vare att ljudguiden finns på tio språk blir turen ännu mer rolig och informativ. Med 22 hållplatser runt staden stannar bussen nära alla Köpenhamns attraktioner och främsta sevärdheter. Från den näst äldsta nöjesparken i världen, Tivoli, till kungafamiljens vinterresidens, Amalienborgs slott och många andra toppattraktioner. Välj buss- och båttursalternativet för det kompletta sightseeingpaketet. Luta dig tillbaka och koppla av i de utmärkta, blå sightseeingbåtarna Nettobådene. Njut av en tur genom stadens många hamnar och kanaler och se en annan sida av Köpenhamn. Under denna entimmestur passerar ni det färgstarka Nyhavn, det hippa och händelserika Christianshavn och till och med den världsberömda statyn Den lille havfrue.

Köpenhamn: Inträdesbiljett till Tivoli med obegränsat antal åkattraktioner

Köpenhamn: Inträdesbiljett till Tivoli med obegränsat antal åkattraktioner

Spara tid genom att hoppa över biljettkön till Tivoli Gardens och njut av en dag med spännande åkattraktioner med denna attraktionsbiljett till Tivoli temapark i Köpenhamn. Dra nytta av din tillgång till obegränsade åkattraktioner för att utforska Villa Vendetta haunted house ride. Få en adrenalinkick när du åker berg-och dalbana, den flygande bagageutrymmet, gruvan eller Demon-ridningen. Ha kul på Vintage Cars och Milky Way Express berg-och dalbana. Se utställningarna på akvariet. Ta en snurr på Hyggehjulet för en smak av något sött eller placera en satsning på Grand Prix-spelet.

Från Köpenhamn: Lund och Malmö 2-länderstur

Från Köpenhamn: Lund och Malmö 2-länderstur

Ta en guidad dagsutflykt från Köpenhamn till de historiska städerna Malmö och Lund i grannlandet Sverige. Besök Hamlets slott, njut av fritiden i Helsingör, ta en båttur över Öresund och utforska Lunds domkyrka innan du handlar i Malmö. Börja din dag av äventyr genom att träffa din lokala guide framför Grand Hotel. Efter ett kort möte och hälsa, hoppa ombord på ditt bekväma fordon och ge dig av på din dagstur. Börja din tur med ett besök på Hamlets slott. Strax efter, ta en naturskön biltur längs kustvägen Strandvejen och anländ till den charmiga gamla staden Helsingør, även känd som Helsingör. Njut av ledig tid att promenera på gatorna i denna vackra stad innan du går ombord på en båt till Sverige. Segel över Öresund och res till Sveriges stränder. Vid ankomsten till Sverige, kör längs de pittoreska landsvägarna till den antika staden Lund. Besök Lunds domkyrka. Bakom katedralen finns en chans att utforska de små gatorna med hus som går tillbaka till 1700-talet. Fortsätt med en resa till Malmö med ledig tid att shoppa. Med Sveriges lägre inköpsskatter är detta ett bra ställe att göra fynd på varor att ta med dig hem. Avsluta din tur tillbaka i Köpenhamn och passera den imponerande Øresundsbron på återresan.

Köpenhamn: 48-timmars sightseeingbussbiljett, 1-timmars båttur

Köpenhamn: 48-timmars sightseeingbussbiljett, 1-timmars båttur

Utforska Köpenhamn i din egen takt med ett 48-timmarskort till stadens dubbeldäckade sightseeingbussar och gratis tillgång till en 1 timmes klassisk kanaltur i Köpenhamns kanaler. Du kan hoppa av vid upp till 30 hållplatser i stadens centrum, inklusive Gefionfontänen, Marmorkyrkan och den legendariska kommunen Freetown Christiania. Hoppa av vid djurparken, utforska Frederiksbergs slott, beundra Frihetsmonumentet eller hoppa av vid Meatpacking District. Köpenhamns palats och museer ligger framme för dig när bussen kryssar genom den graciösa danska huvudstadens gator. Under varma dagar kan du ta dig ut på det öppna däcket och koppla av i bekväma säten. Du kan hoppa på och hoppa av så många gånger du vill, så länge din biljett är giltig. Under kalla dagar är bussarna uppvärmda för att hålla dig varm under den fantastiska upplevelsen. Gå ner till hamnsidan och fånga den svala brisen och andas in den friska luften. Se den berömda lilla sjöjungfrun och den fantastiska byggnaden Black Diamond, som är hemvist för det kungliga biblioteket, Danmarks nationalbibliotek. Du kan följa med på vår klassiska kanaltur från antingen Nyhavn eller Ved Stranden för att se staden från vattnet. här får du se några av de största attraktionerna, som Christiansborgs slott, det slående nya operahuset*. Kom ihåg att gå till biljettkontoret för att få en biljett för en specifik avgångstid för kanalkryssningen. Ett litet urval av busshållplatser: Den lilla sjöjungfrun Marmorkyrkan Kongens Nytorv Christianshavn Christiansborgs slott Carlsberg Christiania Operan* Planetariet* och Langelinie (kryssningsterminaler) Ljudguider och hörlurar tillhandahålls med förinspelade kommentarer på olika språk, bland annat engelska, spanska, tyska, franska, ryska, italienska, danska, japanska, kinesiska, svenska, polska och ukrainska. Båtarna stannar: Ved Stranden Nyhavn

Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

Höjdpunkter i Köpenhamn: 3 timmars cykeltur

Utforska Köpenhamn på en 3-timmars guidad cykeltur. Cykla längs stadens cykelbanor och upptäck dolda platser och historiska höjdpunkter. Upptäck den berömda marmorbyggda Frederiks Kirke och de populära Tivoli-trädgårdarna. Utforska den historiska stadsdelen Christiansborg, cykla längs den pittoreska strandpromenaden vid Nyhavn och upptäck den berömda statyn av den lilla sjöjungfrun. Se den majestätiska Rådhuspladsen och det kungliga slottet Amalienborg och njut av lite grönska runt Köpenhamns berömda sjöar. Det kommer att finnas många fotomöjligheter längs vägen. Den vänliga lokala guiden kommer att svara på dina frågor om staden och ge dig personliga tips för din vistelse i Köpenhamn.

Köpenhamn: Guidad kanaltur med elbåt

Köpenhamn: Guidad kanaltur med elbåt

Den här miljövänliga båtturen är det bästa sättet att utforska Köpenhamn. Upptäck alla de dolda pärlorna och hör mindre kända historier om de olika områdena du passerar medan du glider genom de pittoreska kanalerna och Köpenhamns gamla hamn. Din kunniga kapten guidar turen på både engelska och danska, och du är välkommen att ställa frågor längs vägen. Den här turen kommer garanterat att få dig att se huvudstaden från ett annat perspektiv. Under vintern har vi uppvärmda säten i båten

Köpenhamn: Tivoli Obegränsat antal åkpass

Köpenhamn: Tivoli Obegränsat antal åkpass

Tivoli är Skandinaviens mest besökta nöjespark och den tredje mest besökta nöjesparken i Europa. Detta endagspass med obegränsade åkattraktioner gör det enklare än någonsin att utnyttja alla spännande åkturer. Släpp ut ditt inre barn och prova över 30 berg och dal-banor så många gånger du vill. Boka ditt åkband innan du reser för att undvika krångel och ta del av obegränsat tillträde till Tivolis berg och dal-banor och andra åkturer med ditt åkband.Utforska höjdpunkterna på en av Köpenhamns främsta sevärdheter. Oavsett om du besöker Köpenhamn på egen hand eller med din familj har Tivoli så mycket att erbjuda. Du kan lätt tillbringa hela dagen med att helt enkelt bara gå runt och ta in sevärdheterna.Observera att denna biljett inte inkluderar inträdesavgiften som måste köpas separat.

Vanliga frågor om Utomhusaktiviteter i Köpenhamn

Vad finns det för andra saker att göra än Utomhusaktiviteter som är värt att besöka i Köpenhamn?

Andra upplevelser du inte bör missa i Köpenhamn:

De mest populära sevärdheterna i Köpenhamn

Att göra i Köpenhamn

Städer i Danmark

Utforska Köpenhamn

Läs vår kompletta guide till Köpenhamn eller upptäck stadens bästa upplevelser .