Köpenhamn
Båtturer och flodkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Köpenhamn

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Köpenhamn? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Köpenhamn

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 049 omdömen

Vi var där en tråkig dag, men utsikten från båda sidor av kanalen är fortfarande fantastisk, reseguiden är mycket snäll och vänlig, men ändå kunnig för att tydligt förklara alla platser och svara på frågor från kunder. Det var en mycket trevlig resa för att få kunskap om Köpenhamns historier och kulturer. Det är bättre att se om du väljer att sitta utanför kanalen men det var mycket kallare på grund av vinden. Du kan sitta inne, det finns värmare och reseguiden använder mikrofon för att se till att alla kunder inifrån kan höra honom tydligt.

Trevligt !

Trots flyttad avgångsplats pga evenemang blev det en trevlig tur. Info om flytten obefintlig dock.Behövde stå i kö för att få den infon. En skylt och personal hade varit bra. Trevlig guide, men varför överhuvudtaget prata danska. Fanns 1 st spansktalande på båten så det blev dansk,engelsk,spansk guidning. Danmark ett fantastiskt trevligt land , men släpp Danskan som turistspråk.

Så mycket att se!

Jag trodde att jag "kunde" Köpenhamn... men icke. Så mycket du fick se och höra om byggnader och platser så detta rekommenderas varmt! Dock ett litet minus att motorerna i aktern brummar lite för mycket så de överröstar guidens röst från högtalarna. Borde kunna fixas ytterligare högtalare i aktern.

Mycket trevlig tur och duktig guide:)

Trevlig helg i Köpenhamn där båtturen verkligen var toppen med både information och fantastiskt att se de olika byggnader, vatten och staty

Mycket bra

Fin tur i vackert väder. Lite svårt med guidning på 3 språk. Blev lite för snabbt