Kópavogur
Fitness och hälsa

Fitness och hälsa
6 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Kópavogur

26 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Kópavogur

Kópavogur

Våra mest rekommenderade Kópavogur Fitness och hälsa

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Slappna av under din semester och använd en kostnadseffektiv och smidig transferservice, med professionella och trevliga chaufförer. Schemat är fast och bussarna går mellan Keflavík International Airport och Reykjavíks huvudbussterminal. Det här är det lättaste sättet att ta dig fram till din slutdestination. Transfern mellan terminalen i Reykjavík och Keflavík flygplats tar ungefär 45 minuter, allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av. När du landar på Keflavík flygplats är det bara att ta dig till servicedisken utanför ankomsthallen. Stig ombord på bussen precis framför flygplatsen.Bussarna är punktliga och avgår i enlighet med schemat, i samband med alla anländande flyg. När du åker från Reykjavík tar du dig till den centrala bussterminalen i staden eller en busshållplats i Kópavogur.  För en extraavgift kan du lägga till en service som tar dig hela vägen till eller från ditt boende eller närmsta busshållplats. 

Reykjavik: Sky Lagoon "Pure Pass" med 7-stegs sparitual

Reykjavik: Sky Lagoon "Pure Pass" med 7-stegs sparitual

Skaffa ett Sky Lagoon-pass och fördjupa dig i värmen i en geotermisk lagun vid havet, där den dramatiska Nordatlanten breder ut sig framför dig. Fördjupa din avslappning med en unik spa-ritual i 7 steg som ingår i passet. Välj mellan Sky Pass och Pure Pass. Med Sky Pass får du tillgång till privata omklädningsrum och duschkabiner med botaniska kroppsprodukter. Med Pure Pass använder du gemensamma omklädnings- och duschutrymmen. Kom i kontakt med isländska traditioner och slappna av i ditt sinne, kropp och själ. Genomför ritualen i 7 steg för att helt fördjupa dig i isländska badtraditioner. Steg 1: Varva ner och koppla av i lagunen Steg 2: Kyl ner med det kalla doppet Steg 3: Koppla av och njut av utsikterna i bastun Steg 4: Fräscha upp dig i kall dimma Steg 5: Uppliva och exfoliera med en föryngrande kroppsskrubbning Steg 6: Slappna av i ångbastun Steg 7: Duscha och slappna av i lagunen Efter upplevelsen kan du förnya dina smaklökar på Sky Café och Smakk Bar. Upptäck och ta del av regionens lokala smaker.

Reykjavik: Sky Lagoon inträde med transfer

Reykjavik: Sky Lagoon inträde med transfer

Det är enkelt att ta sig till och från Sky Lagoon med transfer från BSI-terminalen till centrum. Fördjupa dig i den nya geotermiska bassängen i Reykjavík. Sky Lagoon är ett termiskt spa inspirerat av både naturen och den lokala kulturen. Den dramatiska Nordatlanten sträcker sig framför dig i infinitypoolen med utsikt över Reykjaneshalvön och presidentresidenset i Bessastadir. Besök turfhuset för en 7-stegs spa-ritual, som ingår i din entrébiljett. Njut av en unik spaupplevelse som du inte får missa. Sky Lagoon känns verkligen som en naturlig oas, långt borta från allt urbant eller ens mänskligt. Klippväggar, grottor och vikar är alla utformade för att göra omgivningen både vacker och naturlig, och de mörka texturerna framhäver lagunens lugn. Detta är definitivt en unik lyxdestination. Välj mellan standard Pure Pass med delade omklädningsrum eller uppgradera till Sky Pass som inkluderar privata omklädningsrum och Sky signatur body lotion. Alternativt kan du välja Sky Lagoon-biljett som inkluderar 7-stegs spa-ritual, användning av handduk, delade omklädningsrum och upphämtning från Skarfabakki kryssningshamn.

Island: Komplett självguidad audioguide över ön

Island: Komplett självguidad audioguide över ön

Utforska Island med hjälp av vår audioguide (talad av en riktig person) och lär dig mer om vad som gör ön speciell på över 340 stopp! GPS-utlöst smartphone-app för att få information längs vägen. Viktigt! Efter bokningen får du ett separat e-postmeddelande från oss med instruktioner om hur du installerar appen och guiden! Du kan ignorera "biljett"-mejlet från Get Your Guide. Kontrollera också din skräppostmapp för vårt e-postmeddelande och kontakta oss om något inte fungerar! Med dessa instruktioner kan du ladda ner appen och installera audioguiden. Guiden kan laddas ner för offline-användning och den kan användas så många gånger du vill (på 1 telefon). Med Islands kompletta ljudguide får du all den information som en guide annars skulle ge dig. Med hjälp av GPS känner appen igen var du befinner dig på din rundresa och ger dig spännande information på rätt ställen. Så inget står i vägen för din individuella hyrbilstur. Din digitala reseguide till Island för hela ön av eld och is! Denna ljudguide erbjuder mer än 340 stationer (7,5 timmars speltid) med information om land, folk och sevärdheter i alla delar av landet. Och allt är inläst av en riktig person. Guiden omfattar inte bara ringvägen och den gyllene cirkeln utan även halvöarna Reykjanes och Snaefellsnes, Västmannaöarna, öst- och västfjordarna och det vilda isländska höglandet.

Reykjavik: Dagstur till Golden Circle och Sky Lagoon

Reykjavik: Dagstur till Golden Circle och Sky Lagoon

Upplev den råa naturskönheten i Islands Gyllene Cirkel med denna dagstur från Reykjavik. Känn ruset när du ser Strokkur-gejsern gå i utbrott. Ta ett dopp i det varma avkopplande vattnet i Sky Lagoon geotermiska spa. Vi hämtas upp i Reykjavik och njuter av de lantliga landskapen när du transporteras till Thingvellir nationalpark. Gå mellan två kontinenter på den plats där de eurasiska och amerikanska tektoniska plattorna möts. Hör berättelser om vikingarnas historia på platsen för det första vikingarnas parlament. Nästan går du till det geotermiska området med gejsrar där du kan se gejsern Strokkur få utbrott med några minuters mellanrum. Besund dig på Strokkur när gejsern skickar kokande hett vatten upp mot himlen. Fortsätt till vattenfallet Gullfoss och se hur miljontals liter iskallt, glaciärmatat vatten störtar 30 meter ner i en ravin. Avslut dagen med en tur till Sky Lagoon geotermiska spa. Upplev den isländska badkulturen på nära håll med ett avkopplande bad i en 250 fot lång infinitypool. Beundra utsikten över den dramatiska kusten medan du ligger tillbaka i det varma lugnande vattnet. Har du friheten att simma upp till grottbaren för en uppfriskande cocktail. Prova den vitaliserande isländska 7-stegsritualen som inkluderar en dimma som dimmas, en skonsam kroppsskrubbning och en tur i ångbastun.

Reykjavik: Gyllene cirkeln, Friðheimar och Sky Lagoon dagstur

Reykjavik: Gyllene cirkeln, Friðheimar och Sky Lagoon dagstur

Denna tur börjar med vår kostnadsfria upphämtningsservice i centrala Reykjavík. Vi åker ut ur staden för att börja vår dag på den underbara isländska landsbygden. Kerið är en vulkankrater som bildades efter ett enormt utbrott för över 1000 år sedan. Njut av utsikten längs kratertoppens gångväg eller gå nerför trapporna till sjön nedanför. Det finns fantastiska fotomöjligheter från varje utsiktspunkt. TFriðheimar farm är ett geotermiskt uppvärmt växthus och en hästgård. Här får du träffa den lilla islandshästen och se en hästshow med demonstration av deras unika gångarter. Därefter får du en rundtur i växthuset där tomater och gurkor produceras i en imponerande skala. Utforska Geysir geotermiska park, hem för den namngivna Geysir, även om det är dess yngre syster Strokkur som nu erupterar regelbundet. Du kommer att hinna bevittna flera utbrott eftersom det sker ungefär var 7:e till 10:e minut. Ta en lugn promenad runt och se andra bubblande pooler med den distinkta svavellukten som ligger tungt i luften. Bara en kort bilresa från Geysir ligger det oerhört kraftfulla vattenfallet Gullfoss. Vattenfallet ligger vid floden Hvitá, som i sin tur får sitt vatten från smältvattnet från Langjökull-glaciären i norr. Här möts du först av vattendimman från fallen innan du ens ser dem. Ta vandringsleden ner till fallen eller håll dig till den högre vägen för en fågelperspektiv. Det finns inget fel val här. Thingvellir nationalpark är ett av UNESCO:s världsarv. Här möttes islänningarna i ett gammalt parlament, världens längsta sammanhängande parlament, som nu ligger i Reykjavík. Men kanske ännu viktigare är att man här kan se den kontinentala sprickan mellan de amerikanska och euroasiatiska tektoniska plattorna, en spricka som ökar i storlek för varje år. Gå mellan kontinenterna! Vi besöker en av Islands mest älskade geotermiska laguner, Sky Lagoon. Dina Pure Pass-biljetter ger dig tillgång till både själva lagunen med dess imponerande infinitypool med hisnande havsutsikt samt den kompletta 7-stegs rituella upplevelsen. Detta inkluderar en av världens mest fantastiska bastur med havsutsikt från golv till tak, kroppsskrubb, kall avsvalkningspool och ångbad. Observera att ordningen på stoppen kan ändras av logistiska skäl. Ibland kanske vi börjar dagen vid Sky Lagoon.

Reykjavik: Golden Circle, Kerid Crater och Sky Lagoon Tour

Reykjavik: Golden Circle, Kerid Crater och Sky Lagoon Tour

Ge dig ut på en upplevelse för livet med denna hisnande rundtur i Islands berömda Gyllene cirkel. Det här är din chans att vandra mellan kontinenter, komma nära en forsande gejser och känna den fenomenala kraften i ett brusande tvåvåningsvattenfall. Förutom det kommer du också att besöka en bländande flerfärgad vulkankrater och värma dig i det lugnande vattnet i den spektakulära Sky Lagoon. Din minnesvärda rundtur i Gyllene cirkeln börjar med en kort bilresa från staden till Þingvellir National Park (Thingvellir). Du kommer att upptäcka en dramatisk sprickdal där de amerikanska och eurasiska tektoniska plattorna dras isär längs Mid-Atlantic Ridge. Här kan du vandra mellan två kontinenter och besöka platsen för Islands vikingaparlament, som samlades här i tusen år! Nästa stopp på din resa är det geotermiska området Haukadalur. Den mest spektakulära platsen är den varma källan, Geysir, som är isländska för "fors". Det är här du hittar Strokkur, en "gammal troende" som skickar kokande vatten högt upp i luften med några minuters mellanrum! Det är en spännande plats, där du kommer att känna naturens råa kraft mullra under dina fötter! Gullfoss är nästa, en kort bilresa längre in i landet. Detta härliga vattenfall dundrar över två våningar in i en djup ravin, driven av smältvatten från Islands näst största glaciär. "Guldfallen" är en magisk syn, med flera utsiktsplattformar att njuta av - se upp för regnbågar på soliga dagar! Innan vi återvänder till staden har vi ytterligare en speciell syn att njuta av - den färgglada vulkankratern vid Kerið. Denna fantastiska 3000 år gamla krater är strimlad av röda stenar, mörkgröna mossor och en blå sjö, vilket gör Kerið mycket minnesvärt. Ditt Golden Circle-äventyr kommer att avslutas med en extraordinär upplevelse - ett besök i Sky Lagoon! Ett av Islands nyaste geotermiska spa, du kommer att njuta av ett lugnande bad i en otrolig 250 fot lång uppvärmd infinitypool med en poolbar och havsutsikt. Du kommer att ha möjlighet att välja ett av två alternativ med olika åtkomstnivåer - Pure Pass eller Sky Pass.

Från Reykjavik: South Coast & Sky Lagoon Admission Day Tour

Från Reykjavik: South Coast & Sky Lagoon Admission Day Tour

Lämna Reykjavik bakom dig för att kliva in i en värld av under på en dagsutflykt till sydkusten och Sky Lagoon. Gå uppför en slingrande stig som leder bakom Seljalandsfoss-vattenfallet och se den mäktiga Sólheimajökull-glaciären. Titta på vågorna på Reynisfjara-stranden och varva ner vid Sky Lagoon. Ta dig till busshållplatsen på morgonen och bege dig ut mot sydkusten. Beundra hisnande landskap som passerar ditt fönster på uppfarten och gör dig redo att bli imponerad av vad som komma skall. Kom till Seljalandsfoss vattenfall och känn kraften i dess brusande vatten. Detta unika vattenfall har en gångväg som leder hela vägen upp och bakom det strömmande tidvattnet. Klättra upp och ta chansen en gång i livet att posera för ett foto eller se om du kan hitta det gömda vattenfallet Gljúfrabúi. Fortsätt till den magnifika Sólheimajökull-glaciären och lär dig om betydelsen av dessa geologiska giganter. Gå mot isväggen och undra över lagunen som bildas vid dess bas och matas av smältvattnet. Ta en paus för lunch i den pittoreska kuststaden Vik och utforska de charmiga gatorna. Titta ut på Reynisdrangars imponerande basalthögar där havet försvinner över horisonten. Korsa det korta avståndet från Vik till den berömda svarta sandstranden Reynisfjara. Lyssna noga på anvisningarna och varningarna från din guide eftersom denna vilda och blåsiga strand är helt vacker men också farlig. Upplev surrealistisk utsikt över stranden på säkert avstånd och håll utkik efter vågorna. Bocka av en annan monumental syn på sydkusten vid vattenfallet Skógafoss. Hör det öronbedövande dånet från 60-metersfallet underifrån eller klättra upp 370 trappsteg till toppen för en idyllisk utsikt över din omgivning. Gå tillbaka mot Reykjavik och gör ditt sista stopp för dagen på det trendiga termalspaet Sky Lagoon. Fördjupa dig i det 7-stegs rituella programmet och förnya din kropp, sinne och själ efter en tröttsam dag av sightseeing med det varma vattnet i infinitypoolen.

Island: Snorkeltur i Silfra och Spa-kombination i Sky Lagoon

Island: Snorkeltur i Silfra och Spa-kombination i Sky Lagoon

Silfrafissuren är en av världens bästa dykplatser och ligger i Thingvellir nationalpark, på UNESCO:s världsarvslista, bara cirka 50 kilometer från Reykjavik eller 45 minuters bilresa. Värm upp dig i Sky Lagoon efter din morgonaktivitet - eller så kan du kontakta Sky Lagoon för att flytta din bokning till en annan tid och dag som passar dina resplaner bäst! TIDER FÖR INTRÄDE TILL SKY LAGOON Sommartid: 09:00 Silfra-tid & 16:30 Sky Lagoon 10:30 Silfra-tid & 17:30 Sky Lagoon 12:00 Silfra-tid & 18:30 Sky Lagoon 13:30 Silfra tid & 19:30 Sky Lagoon 15:00 Tid för Silfra & 20:30 Sky Lagoon Vinter: 09:30 Silfra tid & 17:30 Sky Lagoon 12:30 Silfra tid & 20:30 Sky Lagoon

Sky Lagoon: Transfer till/från Keflaviks flygplats till Sky lagoon

Sky Lagoon: Transfer till/från Keflaviks flygplats till Sky lagoon

Påbörja en stressfri resa till den berömda Sky Lagoon från Keflavik International Airport, med löfte om största möjliga komfort och avkoppling. När du planerar din resa till Keflaviks internationella flygplats, notera att resan till Sky Lagoon i allmänhet tar cirka 40 minuter. Det är viktigt att boka varje del av resan separat: en för transfer från Keflaviks internationella flygplats till Sky Lagoon och en annan för transfer från Sky Lagoon tillbaka till Keflaviks flygplats. Säkerställ en sömlös och trevlig upplevelse genom att göra dina bokningar i förväg.

Vanliga frågor om Fitness och hälsa i Kópavogur

Vad finns det för andra saker att göra än Fitness och hälsa som är värt att besöka i Kópavogur?

Andra upplevelser du inte bör missa i Kópavogur:

De mest populära sevärdheterna i Kópavogur

Att göra i Kópavogur

Städer i Island

Kópavogur: Fler aktiviteter och sevärdheter

Kópavogur: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.