Konstantinbågen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Konstantinbågen

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 24 260 omdömen

Vår guide Matteo var riktigt bra och vi var mycket nöjda med hela rundturen! Lite tveksamma var vi inför att det skulle ta tre timmar, men det var absolut värt varenda minut. Nåja, hade kunnat hoppa över säkerhetskontrollen på Colosseum, men förstår att det är nödvändigt med så stora folkmassor, och det gick smidigt ändå. Det stod i bokningsmeddelandet att guiderna kommer att ha rosa västar på sig, men detta stömde inte. Enda minuset :)

Rörigt att hitta rätt vid mötesplatsen, men det funkade ok. Efter det var vår guide (Selena C) fenomenal. Många besökare, 25-30 minuters väntetid trots allt, men under tiden fick vi många små trevliga informationsbitar. Vi fick bra tips om bästa rutten på Palatinen. Mycket prisvärt! Ha bra promenadskor, och eget vatten med.

Vi fick se Colosseum, Palatinen och Forum Romanum och hade Fabio som guide. Han var så omtänksam, trevlig, lugn och påläst. Vi kände oss väldigt omhändertagna! Vi fick se allt i lugn och ro och vår rundtur avslutades precis när Forum Romanum stängdes.

We had a really good and enthusiastic guide in Matteo. He really seemed to enjoy talking about Rome and gave a lot of extra information that we never would have received on our own. So, a big thank you Matteo!

det stog att man skulle få gå förbi alla köer men ändå så behövde man stå i kö i ca 30 min innan man kom in till Colosseum. Ut över det så var turen bra och jag lärde mig mycket.