Klippmoskén - Biljetter och turer

23 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Klippmoskén

Klippmoskén: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Jerusalem: Guidad rundvandring i Gamla stan: Jerusalem: Guidad rundvandring i Gamla stan

Jerusalem: Guidad rundvandring i Gamla stan: Jerusalem: Guidad rundvandring i Gamla stan

Med utgångspunkt i Jaffaporten i Gamla stan går vi tillbaka i tiden och vandrar genom de olika kvarteren i Gamla stan. Vi tar in den obeskrivliga energi som varje hörn erbjuder och besöker de platser som är heligaste för alla tre religionerna. För judar är det kung Davids grav och den västra (klagomuren), de sista resterna av det judiska templet som stod här för tusentals år sedan. För muslimer: platsen där profeten Muhammed steg upp till himlen, Klippdomen och den vackra Al Aqsa-moskén. Och för kristna: Via Dolorosa, där Kristus gick med sitt eget kors till korsfästelsen, och rummet för den sista måltiden, samt att våga sig in i den heliga gravens kyrka! Bibliska berättelser kommer att sättas in i sitt sammanhang när du står på den plats där de ägde rum, samtidigt som du får lära dig om islams fem pelare, den judiska nationens grundande och upptäckten av det sanna korset, för att nämna några exempel.

Heldags stadsrundtur i Jerusalem

Heldags stadsrundtur i Jerusalem

Lär känna den heliga staden Jerusalem. Den här heldagsturen tar dig med till stadens främsta sevärdheter, vackra vyer och historiska pärlor. Dagens första stopp är Mount Scopus. Här belönas du med panoramautsikt av staden nedan. Därefter går du in i Gamla stan för att se Västra muren, Tempelberget och Klippdomen. Senare fortsätter du till de judiska och armeniska kvarteren och går på den nyligen restaurerade romerska vägen Cardo. Besök den färgstarka basaren i staden och Västra muren, fortsätt till Heliga gravens kyrka, som ryktas vara den plats där Jesus är begravd och återuppstod. Om din rundtur är på en lördag, kan du besöka Hall of the Last Supper och David's Tomb på Mount Zion. Härifrån fortsätter du till den nya staden och spenderar lite tid på förintelsemuseet Yad Vashem, en vacker byggnad som står i kontrast till den fruktansvärda berättelse mellan dess väggar. Om du har lite tid över kan du besöka Hall of Remembrance och Hall of Names innan du återvänder till ditt hotell.

Från Tel Aviv: Bussutflykt till Jerusalems gamla & nya stad

Från Tel Aviv: Bussutflykt till Jerusalems gamla & nya stad

Ge dig ut på en heldags guidad resa till Jerusalem från Tel Aviv. Besök höjdpunkter i de nya och gamla städerna, inklusive klagomuren, Via Dolorosa, berget Zion och Yad Vashem Holocaust Museum. Hör stadens historia från din guide. Du kommer att få en övergripande översikt över staden efter att ha promenerat i kvarter av gamla stan, för att senare under dagen komma fram till det gripande Holocaust Museum. Ta in den vidsträckta panoramautsikten över den dammiga staden nedanför. Gå sedan till Gamla stan för att se de största sevärdheterna, som till exempel Västra muren (Klagomuren), Tempelberget och Klippdomen. Gå genom de judiska och armeniska kvarteren och den nyligen restaurerade romerska vägen i Cardo, synlig på Jewish Quarter Street. Besök basar och västra muren eller Kotel och vandra längs Via Dolorosa för att besöka Den heliga gravens kyrka, även känd som Uppståndelsekyrkan som sägs vara den plats där Jesus begravdes och uppstod. Gå upp till Mt. Zion. På lördagar kan du besöka Cenaklet (Hall of the Last Supper) där det sägs att Jesus sista måltid skedde, samt Kung Davids grav. Fortsätt sedan vidare till den nya staden med bil och tillbringa lite tid på Yad Vashem Holocaust Museum. Det spridda komplexet innehåller flera sektioner, men det är museet som drar tusentals besökare sedan det öppnades år 2005. Den vackra byggnaden står i kontrast till den hemska historien. Du kommer även vilja se Hall of Remembrance och Hall of Names innan du återvänder till Tel Aviv.

Jerusalem & Bethlehem Heldagstur från Tel Aviv

Jerusalem & Bethlehem Heldagstur från Tel Aviv

Denna heldagstur tar dig till den heligaste av heliga städer, en andlig helgedom för västvärldens 3 stora religioner, judendom, kristendom och islam. Gamla stan har anor från mer än fyra årtusenden och är så full av webbplatser att den lockar besökare från hela världen, oavsett deras andliga inriktning. Du kommer att resa med en statligt licensierad reseguide i bekväma luftkonditionerade fordon, även om det kommer att bli en del promenader, så kom förberedd. Du stannar vid Olivberget för att ta en panoramautsikt över den dammiga staden nedanför. Gå in i Gamla stan och besök de stora attraktionerna, som Klagomuren, Tempelberget och Klippdomen. Gå genom de judiska och armeniska kvarteren och den nyligen restaurerade romerska vägen The Cardo, synlig på Jewish Quarter Street. Gå genom basaren mot Västra muren, eller Kotel, och fortsätt längs Via Dolorosa för att besöka Heliga gravens kyrka, även känd som Uppståndelsens kyrka och sägs vara platsen där Jesus är begravd och återuppstår. En viktig vallfärdsplats för kristna sedan åtminstone 300-talet, oavsett vad du tror är atmosfären fascinerande. När du lämnar Jerusalem bakom dig kommer du att köra till Betlehem för att få en överblick över Shepherds' Field och för att besöka Födelsekyrkan, en av de äldsta kontinuerligt fungerande kyrkorna i världen. Staden ligger på Västbanken i Palestina och är starkt beroende av turism och tusentals kommer varje år för att tillbe eller bara titta på Manger's Square där Jesus sägs ha fötts. Torget är nu gågata och omges av gator uppkallade efter Herren, inklusive Star Street och Nativity Street. Det är också hem till stadens enda moské och Palestinian Peace Center. Ta en stund att reflektera eller titta in i en av hantverksbutikerna innan du åker tillbaka till Tel Aviv, Netanya eller Herzliy.

Från Amman eller Döda havet: eller Amman eller Amman: Guidad dagstur till Jerusalem

Från Amman eller Döda havet: eller Amman eller Amman: Guidad dagstur till Jerusalem

Utforska Jerusalem från Jordanien på bästa möjliga sätt på denna endagstur med start från Amman. Besök Jerusalems gamla stad - Via Dolorosa, Heliga gravens kyrka, Västra muren och Sionberget. Denna resa är ett utmärkt tillfälle att besöka det magiska Jerusalem medan du bor i Jordanien med ett problemfritt reseprogram. På morgonen kör du från ditt hotell i Amman till gränsen mot Israel, där du korsar gränsen. Upplev en guidad tur i Jerusalems gamla stad och besök kända landmärken. Denna Jerusalem-tur från Amman ger utmärkt värde och är ett måste för jordanska resenärer som söker en dagsutflykt till den heliga staden.

Från Jerusalem/Tel Aviv: Guidad heldagsrundtur i Jerusalem

Från Jerusalem/Tel Aviv: Guidad heldagsrundtur i Jerusalem

Gå med på Best of Jerusalem Day Tour för det enklaste och mest omfattande sättet att upptäcka denna magiska stad till ett konkurrenskraftigt pris. Du kommer att utforska det antika Jerusalems gamla stad, förutom dagens moderna, pulserande, metropol. Vår dagstur i Jerusalem besöker höjdpunkterna inom murarna i Gamla stan, inklusive Västra muren, Via Dolorosa och Heliga gravens kyrka. Det tar dig också till det moderna Jerusalem för att förstå den komplexa sociala sammansättningen av denna livliga metropol. Se Municipality Complex och njut av atmosfären på den livliga Jaffa-gatan på väg till den världsberömda Machane Yehuda-marknaden, där lokalbefolkningen och turister från hela världen samlas för att insupa smakerna och dofterna av allt som denna berömda marknad har att erbjuda.

Jerusalem: Gamla stan höjdpunkter Tour

Jerusalem: Gamla stan höjdpunkter Tour

Utforska den bibliska staden Jerusalem på en heldagstur. Stoppa vid Västra muren, den heliga gravens kyrka (den förmodade platsen för Jesu begravning och uppståndelse) och bestig berget Zion. Stanna först vid Mount Scopus för att få en panoramautsikt över staden nedanför. Därefter går du in i den gamla staden för att se Västra muren, Tempelberget och Klippdomen. Fortsätt till de judiska och armeniska kvarteren och gå på den nyligen restaurerade romerska vägen Cardo. Du besöker stadens färgstarka basar och Västra muren och fortsätter till den heliga gravens kyrka, som enligt ryktena är platsen där Jesus begravdes och återuppstod. Skjut upp till Zionberget där du kan besöka salen för den sista måltiden och Davids grav.

Från Amman: Privat dagsutflykt till Jerusalem och Betlehem

Från Amman: Privat dagsutflykt till Jerusalem och Betlehem

Ni hämtas från ert hotell i Amman kl. 07.00. Efter bilfärden kommer ni till Allenby Bridge för immigrationsprocedur till andra sidan. Börja den klassiska rundturen med en bilresa till toppen av Olivberget där Jesus tros ha stigit upp till himlen. Ni får en magnifik utsikt över det gamla och moderna Jerusalem, centrum för de tre världsreligionerna. Fortsätt med en promenad längs Palmsöndagsvägen och besök Dominus Flevit-kapellet, där Jesus grät. Fortsätt med en rundtur i Getsemane trädgård och All Nations Church, där Kristus bad natten då han förråddes. Besök Damaskusporten. Bege dig sedan till Jerusalems gamla stad och besök Heliga gravens kyrka, Jesus Kristus grav. Därefter besöker ni den sista kvarlevan av det gamla templet vid västra klagomuren, Al-Aqsa-moskén och Klippdomen. (Observera att det finns schemalagda tider för dessa besök, med förbehåll för säkerhet). Fri tid för lunch och att utforska på egen hand. På eftermiddagen avresa till Betlehem där ni besöker Födelsekyrkan där Jesus föddes. Besök även grottkyrkan, Sankt Katarinas kyrka och Sankt Jeromes grottor där Bibeln översattes från hebreiska till latin. Fortsätt till herdarnas fält i Beit Sahour, där man tror att änglarna visade sig och tillkännagav Jesu födelse. Transfer tillbaka till Allenby Bridge för avresa. Efter immigration återvänder ni till Amman och transfer till ert hotell.

Jerusalem och Bethlehem: heldagstur i liten turgrupp

Jerusalem och Bethlehem: heldagstur i liten turgrupp

**Vidarbesöken sker på två språk Njut av en 10-timmars business class-tur i Jerusalem och Betlehem i små grupper på högst 18 passagerare för en mer personlig upplevelse. Upptäck den heligaste av heliga städer, andlig helgedom för 3 stora religioner, med en historia som går tillbaka över 4 årtusenden. Ni börjar med att köra till Olivberget för att få panoramautsikt över Jerusalems gamla stad. Stanna till vid Sionberget för att se kung Davids grav, rummet för den sista måltiden och Dormition Abbey. Utforska sedan de viktigaste monumenten i den gamla staden, bland annat klagomuren, tempelberget och Klippdomen. Promenera genom de judiska och armeniska kvarteren med din guide med statligt tillstånd och vandra genom det vackert restaurerade romerska Cardo. Fortsätt längs Via Dolorosa till den heliga gravens kyrka, även känd som uppståndelsekyrkan, som sägs vara platsen där Jesus begravdes och återuppstod. Kör till Betlehem för att besöka Födelsekyrkan, en av de äldsta kyrkorna i världen som fortfarande är i drift, och platsen där Jesus sägs ha fötts. Besök herdefältet och insup den andliga atmosfären på Manger's Square.

Jerusalem: Halvdagstur från Tel Aviv

Jerusalem: Halvdagstur från Tel Aviv

Denna halvdagstur tar dig till den heligaste av heliga städer, en andlig helgedom för västvärldens 3 stora religioner, judendom, kristendom och islam. Gamla stan har anor från mer än fyra årtusenden och är så full av webbplatser att den lockar besökare från hela världen, oavsett deras andliga inriktning. Du kommer att resa med en statligt licensierad reseguide i bekväma luftkonditionerade fordon, även om det kommer att bli en del promenader, så kom förberedd. Stanna vid Oljeberget för att ta en panoramautsikt över den dammiga staden nedanför. Du kommer också att stanna till vid Mount Zion för att besöka kung Davids grav, rummet för Nattvarden och Dormition Abbey. Gå in i Gamla stan och besök de stora attraktionerna, som klagomuren. Gå genom de judiska och armeniska kvarteren och den nyligen restaurerade romerska vägen The Cardo, synlig på Jewish Quarter Street. Gå genom basaren mot Västra muren, eller Kotel, och fortsätt längs Via Dolorosa för att besöka Heliga gravens kyrka, även känd som Uppståndelsens kyrka och sägs vara platsen där Jesus är begravd och återuppstår. En viktig vallfärdsplats för kristna sedan åtminstone 300-talet, oavsett din tro är atmosfären fascinerande och kommer att lyfta ditt humör. Denna tur slutar i Gamla stan där du måste ta dig tillbaka till ditt boende.

De mest populära sevärdheterna i Jerusalem

Att göra i Klippmoskén

Städer i Israel

Klippmoskén: Fler aktiviteter och sevärdheter

Klippmoskén: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Klippmoskén

Samlat omdöme

4.2
(1 130 recensioner)

Det var en bra resa, och vi njöt verkligen av det, vår reseledare var mycket kunnig och höll ihop gruppen väl. Vi skulle ha föredragit mer tid på Holocaust-museet, men det var fortfarande bra

Fantastisk turné och fantastiska platser att se. Vår guide, Roy, var bäst och visste mycket om politik och historia på platserna vi besökte!

Perfekt förutom att butiken är överflödig speciellt för att bara se Made in China-produkter! Men den perfekta guiden och turen

Mycket bra...erfarenhet är värt att göra. Man lär sig många saker, hoppas jag kan upprepa

Mycket bra, den här gången hämtade de oss i tid, med utmärkt punktlighet