Lägg till datum

Kingdom of Railways

Kingdom of Railways: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur och Vltava-flodkryssning

1. Prag: Big Bus Hop-on Hop-off-tur och Vltava-flodkryssning

Undvik krånglet med organiserade gruppturer och utforska Prag i din egen takt med en kombinerad 24- eller 48-timmarsbiljett till hop-on hop-off-sightseeingbussen. Väl ombord på bussen får du hörlurar och en audioguide (finns på 24 språk), och ombordpersonalen finns hela tiden tillgänglig för att hjälpa till. Lyssna på den fascinerande historien om Prag och se dess berömda landmärken. Utforska de röda och gröna linjerna i staden. Gröna linjens hållplatser inkluderar: - Na Františku (nära industri- och handelsministeriet), - Gamla torget, - Malostranské náměstí (bredvid Heliga trefaldighetskolonnen)- Jiráskovo náměstí (bredvid danshuset), - Václavské náměstí (vid hörnet av Jindřišská street vid Duplex club)- Hlavní nádraží (framför huvudtågstationen) Röda linjens hållplatser inkluderar: - Pragborgen - Dlabačov- Náměstí Kinských- Jiráskovo náměstí (bredvid det dansande huset), - I.P. Pavlova (vid hörnet av Sokolská street)- Karlov (B. Němcové street)- Hlavní nádraží (framför huvudtågstationen)

Prag: Järnvägsriket: Jättemodelljärnvägsmuseum

2. Prag: Järnvägsriket: Jättemodelljärnvägsmuseum

Upptäck otroligt detaljerat arbete med hundratals meter modellspår. Det gigantiska järnvägsmodellmuseet innehåller välkända landskap från Karlovy Vary, Pilsen, Ústí nad Labem, Liberec, Centralböhmen och huvudstaden Prag. Modellerna består av Tjeckiens regioner, som kommer att utökas i framtiden. Modellen tar redan upp mer än 459 kvadratmeter och är därmed den största järnvägsmodellanläggningen i Centraleuropa. Och hur skulle modellen i järnvägsmuseet se ut utan tåg? Hela modellen är sammanvävd av ett tätt järnvägsnät med upp till 80 tågset, vagnar, spårvagnar, linbanor och tunnelbanetåg i drift. Se otroliga skräddarsydda modeller som är sanna kopior av Tjeckiens landmärken.

2 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Toppsevärdheter nära Kingdom of Railways

Kingdom of Railways: Fler aktiviteter och sevärdheter

Kingdom of Railways: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kingdom of Railways

Samlat omdöme

3.9 / 5

baserat på 831 omdömen

Bussar kommer ganska i tid. När du kliver på får du hörlurar och en stadskarta med rutter, hållplatser och ankomsttid inritade. Rättframt och lätt att förstå. Flodresan var jättebra och var en del av vår 48-timmarsbiljett - använd den definitivt :) Det är viktigt att vara där minst 30 minuter före avgång på flodkryssningen, annars kanske du inte får en bra plats.

Vi kunde utforska hela Prag inom 2 veckor och såg så mycket! Busschaufförerna är mycket vänliga och har alltid ett leende på läpparna och ett roligt ordspråk. De är alltid väldigt öppna för frågor och kan även rekommendera mycket. Min första och definitivt inte sista hopptur!

De viktigaste sevärdheterna kunde besökas. Den tyska översättningen var lite oprecis, men man kunde förstå berättelserna.

Mycket bra, man kan se mycket. I början är hållplatserna inte särskilt synliga - om msn vet så är det jättebra

En mycket intressant titt på staden. Min besvikelse var att bussen inte hade ett övre däck.