Khao Lak

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Khao Lak

Alla saker att se i Khao Lak

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Khao Lak? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Khao Lak

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 2 734 omdömen

blev lite besviken då all transport till aktiviteterna var med bil, hade hoppats på att man kunde promenera från en aktivitet till en annan. kändes inte heller som att vi utforskade Khao Sok tillräckligt, jag förväntade mig nog något helt annat. Men med det sagt så var allt annat bara super, att få bada och tvätta en elefant var nog höjdpunkten på denna aktivitet. En viktigt sak som inte finns med i beskrivningen är att man bör ta med sig ex antal bath så att man kan köpa bananer åt elefanterna men också att ge en liten slant till elefanskötarna som inte får någon lön utan tar hand om elefanterna av ren välvilja och förlitar sig på att besökarna skall skänka dem en slant. Detta är nog något "get your guide" borde skriva med! Som tur var hade vår guide med sig pengar som vi fick låna av. Kudos till guiden och chauffören!

En heldag där man får se James Bond ön (innan alla andra turister), paddla kanot i grottor (se till att ha med pengar till dricks, annars kommer ni inte tillbaka till båten), mycket god lunch i den flytande muslimska staden (även för barn), tid att handla souvenirer och annat. Sedan titta på en bergsmålning som är ca 3000 år, vidare tillbaka via mangrove-träsket i longtail-båten. Tillbaka till bilen och mot templet med liggande budda och chans att mata apor. Väldigt bra guide som är duktig på engelska (Bee) och trevlig chaufför (mr run) med nyare bil. Rekomenderar starkt. /Familj m. två barn (9 & 14)

Väldigt bra uppstyrd och trevlig dag. Både aporna och elefanterna rörde sig fritt och inget våld togs till mot elefanterna. Man fick heller inte rida på dem - bra!! Önskar bara man fick se lite mer av Khao Sok, annars var allt toppen!

Flyget var i tid o min upphämtning satt till kl 12. Väntade endast i 10 minuter innan avfärden mot Khao Lak. Var ensam resande i bilen. Framme på hotellet innan kl 12. Kändes tryggt o säkert. Trevlig chaufför.

Intressant och kul med en guide med mycket kungskap kring området!

Det var väldigt intressant att besöka de olika templen och med vår guide vid vår sida som hade mycket kunskap kring templen blev detta en lyckad dag! Vill tacka guiden och vår chaufför!