Upplevelser i
Key West

Den sydligaste punkten i Florida Keys kombinerar sol, hav, naturskön natur och till och med lite Ernest Hemingway. Det serverar också en margarita eller två.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Key West

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Key West? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Key West

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 2 967 omdömen

Dagen var fantastisk, turnén skulle bara rekommenderas under veckan om du inte har så mycket tid. Eftersom du förlorar mycket tid på helgen genom resan :) Mötesplatsen var lätt att hitta. Guiden Precis som föraren var du väldigt trevlig Lär dig mycket om landsbygdsfolk och andra intressanta saker på vägen. På plats har du tid att äta och dricka, titta på området eller åka på utflykter. Du kan alltid hämta och sluta på hotellet för ett litet pris mycket bra, totalt sett var priset bra

Jag rekommenderar definitivt denna aktivitet. Resan var välorganiserad. Jag har bara en negativ känsla. Vi rusade för 7.15 vid mötesplatsen, som tillkännagavs av arrangörerna, men avgångstiden fastställdes då till 7.45. Stranden var inte så trevlig som du kan Google, men överlag är Key West en trevlig liten stad värd att se.

Körningen från Bayside Beach till Keywest var 2,50 timmar vilket innebar att vi hade gott om tid att spendera på ön. För $ 40 / person var hop on hop off buss värt det. Vår guide var dock inte särskilt informativ.

riktigt trevlig resa, superfina guider, väldigt informativt. Det är riktigt kallt i bussen, så jag skulle rekommendera att ta med en jacka eller en tröja, annat än att det var en underbar upplevelse!

Lätt att resa med. Bra info och instruktioner. Trevliga och hjälpsamma reseledare. Resan till KeyWest var en fantastisk upplevelse.