Saker att göra i
Kemer

Våra mest rekommenderade saker att göra i Kemer

Antalya/Kemer: Suluada Island båttur i liten grupp med lunch

Antalya/Kemer: Suluada Island båttur i liten grupp med lunch

När du åker med på en båttur från Antalya kan du tillbringa dagen med att utforska vikarna runt ön Suluada. Slappna av i solen, simma i det varma havsvattnet och njut av lunch på båten. Starta din utflykt med en bekväm upphämtning från ditt hotell eller gå direkt till mötesplatsen. Hoppa sedan ombord på en kompakt segelbåt och ge dig ut på havet på väg mot Suluada Island. Sitt tillbaka, slappna av och njut av den 45 minuter långa kryssningen från fastlandet till ön, där ditt första stopp tar dig till Paradise Bay. Bada, snorkla eller stanna helt enkelt på båten och beundra utsikten. Efter cirka 30-40 minuter här fortsätter din tur med ett stopp vid Waterfall Bay. Återigen har du möjlighet att göra det mesta av din tid här och njuta av Medelhavets varma vatten. Njut av en trerätters lunch som serveras ombord på båten innan du beger dig till ditt tredje och sista stopp, Maldives Beach. Denna idylliska plats har fått sitt namn från det kristallklara vattnet och den vita sandstranden, som påminner om landskap som finns på öarna i Indiska oceanen med samma namn. Din tur avslutas med en returkryssning till hamnen i Adrasan och en återresa till ditt hotell om du började dagen med hämtning på hotellet.

Antalya/Kemer: Båttur till ön Suluada med lunch

Antalya/Kemer: Båttur till ön Suluada med lunch

Ta dig ut i naturen på en båttur från Antalya. Utforska Suluada Island, kryssa genom Akseki Bay och besök den mytomspunna Love Cave för en uppfriskande svalkande simtur. Träffa din chaufför på ditt hotell och åk till hamnen. Efter ombordstigning åker vi ut på Medelhavet och njuter av en avkopplande tur genom avskilda vikar där det finns Careta-sköldpaddor. När du kommer fram till Suluada Island kan du hoppa av båten och gå på upptäcktsfärd. Bada i det turkosa vattnet, koppla av på den vita sanden och ta vykortsvackra bilder. Efter lite ledig tid återvänder du till båten och styr mot Akseki Bay. Under kryssningen kan du njuta av en välsmakande lunch. Åk in i Akseki Bay och styr direkt mot kärleksgrottan. Enligt en lokal myt fylldes grottan av tårar från en flicka som tvingades separera från sin pojkvän. Ta en uppfriskande simtur i grottans kalla vatten innan du seglar tillbaka till hamnen.

Antalya/Kemer: Gamla stan, vattenfall, Olympos linbana, båt

Antalya/Kemer: Gamla stan, vattenfall, Olympos linbana, båt

Njut av en guidad tur i livliga Antalya, känd för sin hisnande Medelhavskust, traditionellt kaffe och slingrande gator i Gamla stan. Stig upp en 2365 meter hög kulle på Olympos linbana, njut av lunch, vandra de historiska gatorna i Kaleici och upptäck rusande vattenfall. Turen börjar med en luftkonditionerad bussresa från ditt hotell till Antalyas centrum. Vid ankomsten går du ombord på Olympos linbana och stiger upp en 2365 meter hög kulle och tar in pittoresk utsikt över hamnen och Medelhavet. Koppla av med ett kaffe eller te på det lokala kaféet eller vandra på kullen. Fortsätt till Kaleici Old Town för att besöka Hadrianus Gate, en historisk båge byggd 130 f.Kr. för att välkomna kejsaren Hadrin. Festa dina ögon på Fluted Minaret's Selijuk-arkitektur och ett medeltida klocktornet från 9-talet. Använd din tid för att gå med på en avkopplande båttur eller för att besöka lokala butiker, gå på gatorna eller promenera längs hamnen. Sedan är det dags att besöka Lower Duden-vattenfallet i Lara-distriktet, som tömmer ut i Medelhavet från höga, 40 meter höga klippor. Ta ett foto vid vattenfallen och besök Lara-stranden innan du går ombord på bussen och åker tillbaka till ditt hotell.

Från Antalya/Kemer: Pamukkale och Hierapolis med lunch

Från Antalya/Kemer: Pamukkale och Hierapolis med lunch

Upptäck den otroliga naturen i Pamukkale och den antika bosättningen Hierapolis på en dagsutflykt från Antalya eller Kemer-regionen. Förstå den fascinerande historien med hjälp av din guide som ger dig extra inblick i detta speciella område. Börja med upphämtning från ditt hotell eller från mötesplatsen tidigt på morgonen innan du kör i några timmar tills du når Pamukkale. Det drömlika landskapet är fyllt av fantastiska stalaktiter och vita terrasser med strömmande vatten. De läkande egenskaperna i detta område har varit kända i århundraden och har länge lockat besökare till området. Upplev mineralvattnets föryngrande och lugnande effekt. Förr i tiden gjorde till och med Kleopatra resan för att uppleva denna unika miljö. Ruinerna av den antika staden Hierapolis i Anatolien erbjuder också spektakulära vyer. Förutom att lära dig mer om platsens historia kan du också ta reda på mer om religion och kultur i dagens Turkiet.

Från Antalya eller Kemer: Båttur till ön Suluada med lunch

Från Antalya eller Kemer: Båttur till ön Suluada med lunch

Följ med på en båttur till Suluada Island och njut av den fantastiska Medelhavsmiljön med transport från Antalya eller Kemer inkluderat. Ta del av sevärdheterna i de omgivande vikarna, bada och snorkla i det kristallklara vattnet och titta på träbåtarna från Adrasan. Ön Suluada är en av de vackraste i regionen och är täckt av frodiga skogar. Vattnet glittrar och är så kristallklart att man kan se havsbottnen. Suluada kallas ibland för "turkiska Maldiverna" på grund av den glittrande bukten. Börja med upphämtning och ta en bussresa upp till Adrasan hamn där båten avgår från om du väljer det relaterade alternativet eller anländer hamnen direkt. Segla mot ön och ta ditt första dopp i det vackra vattnet. Njut av ytterligare badavbrott vid öns västra och källvattenstränder. Njut av en lunch ombord med vegetariska alternativ. På vägen tillbaka från Suluada kan du ta en sista simtur i den vackra Hacivat Bay. Formationen av dess stenar liknar Hacivat, huvudpersonen i ett traditionellt turkiskt skuggspel.

Antalya: Sightseeing stadsrundtur med linbana och båttur

Antalya: Sightseeing stadsrundtur med linbana och båttur

Intressant historia, engagerande kultur och en perfekt autentisk atmosfär är några av de saker du kan förvänta dig att uppleva när du deltar i Antalya City Tour. Utflykten är tillgänglig dagligen och börjar på morgonen. För din egen bekvämlighet är transfer en del av priset. Under dagen får du en omfattande översikt över stadens mest kända och viktiga platser. Du kommer också att ha lite ledig tid att shoppa souvenirer, besöka platser på egen hand eller till och med njuta av en kopp traditionellt turkiskt kaffe eller te på en av de charmiga platserna där lokalbefolkningen går. Den gamla stadsdelen i Antalya är en av stadens huvudattraktioner. Under din tid där är du fri att gå runt och besöka landmärkena. Guiden kan erbjuda rekommendationer som passar ditt intresse. I gamla stan kan du besöka Hadrianus port, Klock- och Bramntornet samt Yivliminare-moskén För att få den bästa panoramautsikten över Antalya ingår också en linbanetur i priset. Från toppen av berget kan du förvänta dig att bevittna Antalyas enastående skönhet, så gör din kamera redo! Schemat inkluderar också ett besök vid den ökända Duden med en båt. Vattenfallen är verkligen imponerande, eftersom vattnet faller från en 45-meters höjd ner i Medelhavet. Antalya City Tour avslutas under eftermiddagen, med en drop off-service på din plats för boende.

Antalya: Stadsrundtur med linbana, båttur och vattenfall

Antalya: Stadsrundtur med linbana, båttur och vattenfall

Ge dig ut på en extraordinär resa genom Antalyas naturliga underverk och rika historia med vår heldagstur till staden och vattenfallet. Ditt äventyr börjar med ett besök vid det imponerande vattenfallet Lower Duden, en majestätisk 30-meters kaskad som elegant störtar ner i det turkosa havet. Här har du möjlighet att ta hisnande bilder av detta magnifika naturspektakel och skapa bestående minnen som kommer att lämna dig i vördnad. Därifrån beger vi oss till Antalyas fängslande hjärta, Kaleici. Fördjupa dig i en svunnen tid när du vandrar på de charmiga gatorna, omgivna av ikoniska landmärken som den stora Hadrianusporten, det tidlösa klocktornet, den historiska Kesik Minare och gamla stadsmurar som viskar historier från tidigare århundraden. Att gå genom kullerstensgatorna är som en resa tillbaka i tiden till 200-talet, där stadens rika arv kommer till liv framför dina ögon. Efter din historiska resa kan du njuta av lite fritid för att strosa på de pittoreska kullerstensgatorna, utforska lokala skatter eller bara njuta av atmosfären i denna förtrollande gamla stad. Efter din utforskning av Lower Duden Waterfall, gör dig redo för nästa kapitel i ditt äventyr när vi ger oss ut på en fängslande 45-minuters till 1 timmes båttur med avgång från Antalyas gamla hamn. Glid elegant längs kusten och njut av den pittoreska utsikten över stadens historiska stadsdel från en verkligt förtrollande utsiktspunkt. Vår resa fortsätter med ett härligt mellanspel när vi samlas för en överdådig lunch på en traditionell lokal restaurang. Njut av regionens smaker medan du delar historier och skapar nya minnen med dina medresenärer. För att kröna denna extraordinära dag tar vi oss till nya höjder med en hisnande linbanetur i Tünektepe. Förundras över panoramautsikten som breder ut sig framför er och fångar de fantastiska landskap och glittrande havsutsikter som Antalya är känt för. Följ med oss på denna stads- och vattenfallsrundtur för en dag fylld av naturlig skönhet, historiska underverk, utsökt mat och spänningen i ett upphöjt perspektiv. Det är en upplevelse som inte bara kommer att etsa sig fast i ditt hjärta utan också i din kameras ramar och skapa fina minnen som kommer att vara livet ut.

Från Antalya/Kemer: Partybåtsresa till Kemer Bays med lunch

Från Antalya/Kemer: Partybåtsresa till Kemer Bays med lunch

Sätt segel på en unik partybåt och njut av en hel dag med kul på vattnet. Med en mängd olika aktiviteter som erbjuds inklusive simning, solbad, DJ-föreställningar och en skumfest, finns det något för alla på denna unika kryssning. Börja med hämtning från Antalya eller Kemer (om alternativet valts) i ett luftkonditionerat fordon eller gör din egen väg till Kemer Marina. Gå ombord på fartyget och börja segla mot de pittoreska vikarna. Ditt första stopp kommer att vara vid den berömda Phaselis Bay. Njut av lite ledig tid innan du äter lunch. Under hela utflykten kommer det att finnas DJ-föreställningar och en skumfest för att hålla dig underhållen. Det finns också platser på däcket att koppla av och koppla av som erbjuder lysande utsikt över omgivningen och chansen för lite solbad. Nästa utflykt är till Nästa stopp är Paradise Bay där du kan njuta av sola, simma och snorkla innan du åker till den natursköna Lovers Bay, det sista stoppet för dagen. I slutet av turnén, återvänd till mötesplatsen eller ditt boende (om alternativet valts).

Antalya: Pamukkale-tur med varmluftsballong och måltider

Antalya: Pamukkale-tur med varmluftsballong och måltider

Sväva högt över Pamukkale på en spännande tur med luftballong. Njut av en bekväm transfer och bege dig till avgångsplatsen för en naturskön flygtur över den fantastiska terrängen nedanför. Lämna Antalya och koppla av när du tar en 3,5 timmars bilresa till startplatsen i ett luftkonditionerat fordon. Anländer till Pamukkale och börjar din uppstigning över det vackra landskapet nedanför. Stig upp för en luftballongtur i sällskap med en erfaren lokal operatör. Fånga soluppgången och njut av en upplevelse som är en perfekt blandning av adrenalin och glädje. Landa efter turen och gratulera den lokala personalen med ett glas champagne samtidigt som du får ditt flygcertifikat. Res tillbaka till din ursprungliga startpunkt med ett stopp bland naturliga travertiner längs vägen. Kom nära dessa vackra naturliga strukturer och utforska den antika staden Hierapolis. Upptäck gravarna, baden och amfiteatern, som alla är välbevarade och har dekorativa detaljer att förundras över. Välj att se Kleopatras pool på egen bekostnad. Avsluta din actionfyllda dag med en transfer tillbaka till Antalya.

Antalya/Kemer: Scuba Diving Experience med lunch och upphämtning

Antalya/Kemer: Scuba Diving Experience med lunch och upphämtning

Delta i denna aktivitet och få chansen att dyka i några av Medelhavets vackraste vikar. Varje år kommer tusentals amatör- och professionella dykare för att besöka och dyka i Kemer-regionen. Detta unika dykäventyr erbjuder 2 dyk tillsammans med professionella instruktörer. Det första dyket är 5 meter, det andra dyket är ca 10-15 meter djupt. Vistelsen under vattnet varar i ca 20-25 minuter. I början av turen får du all information du behöver från dykinstruktörerna, inklusive hur man dyker, användning av utrustning, båtrutiner och säkerhetsfrågor. Sedan ger du dig ut för att genomföra dina dyk i den magnifika Aquarium Bay och Kiris Bay. Upptäck intressanta fiskar och ta tillfället i akt att mata dem direkt från dina händer. Tillbringa dagen med att koppla av, sola, simma och snorkla.

Alla aktiviteter

159 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Kemer

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Kemer?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Kemer:

Sevärdheterna i Kemer du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Kemer?

De bästa dagsturerna från Kemer:

Se alla dagsturer från Kemer på GetYourGuide

Toppattraktioner i Kemer

Saker att göra i Kemer

Städer i Turkiet

Kemer: Fler aktiviteter och sevärdheter

Kemer: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kemer

Samlat omdöme

4.2
(1 817 recensioner)

SPEKTAKULÄR!! De bästa stränderna vi någonsin har sett. Vattnet är kristallklart, superrent, inte särskilt kallt. Otrolig. Högt rekommenderad. Det varar ca 6 timmar men det kommer kort, det gör ca 3 stopp. Vid första stoppet ger de dig redan mat (det är mer som lunch, det vill säga väldigt tidigt för spansk tid). Till lunch är det sallad, pasta och kyckling. Drycker ingår inte. Vill du snorkla måste du hyra glasögonen och lämna en deposition så jag rekommenderar att du tar med dig egna hemifrån. Det finns en fotograf på båten som erbjuder dig sina tjänster, förhandla om priset! För att göra en poäng, det dåliga är att alla båtar är där och det är ganska många människor, men det är ingen ursäkt, du kan njuta av det på samma sätt.

Vi bokade för eftermiddagen för att göra solnedgången. Minibussen som hämtade oss var luftkonditionerad och ren. Resan var lite lång (2h30) men det var ingen överraskning. På plats var vår båt inte full av människor vilket var trevligt. Vi gjorde 2 stopp på 2 ställen och en sorts grotta för att fota men ingen förklaring från guiderna vilket är synd. Vi hade en lunchrast efter den första stranden och sedan en tepaus efter den andra stranden. Jag rekommenderar upplevelsen, värdet för pengarna är bra!

Bussen var i tid, A/c på men fortfarande väldigt varmt. Bussen "bröt ihop" på vägen tillbaka så vi klämdes på en annan buss utan tillräckligt med sittplatser. Båten var upptagen men gott om plats. 3 badplatser och tittade på grottan med tid för bilder. Lunchen var kyckling/fisk med sallad, pasta, bröd och vattenmelon, dryck betalas ombord, dyrt men som förväntat. Båtturen var en härlig dag ute, vackert vatten. Stränderna är upptagna på grund av mängden båtar som besöker.

Bra aktivitet! Platsen är magnifik, lunchen är inte riklig men är tillräcklig. Båten är ren. Hela laget är väldigt vänligt. Enda nackdelen är att sätena i minivanen är små. Man känner sig snabbt trång och ibland fungerade inte luftkonditioneringen särskilt bra.

Mycket trevlig resa, och mycket ren ö, det var kul