Keflavíks internationella flygplats

Keflavíks internationella flygplats

Keflavíks internationella flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

1. Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Välj en säker och pålitlig flygplatstransfer mellan Reykjavík Keflavík flygplats (KEF) och ditt boende i Reykjavík eller centralt belägna BSI bussterminal. Res stressfritt med vetskap om att din plats i bussen är garanterad och att du inte behöver vänta länge på tjänsten. Koppla av i luftkonditionerade fordon som underhålls regelbundet för att hålla en hög hygienisk standard. Välj en enkelresa till eller från flygplatsen och känn dig säker i vetskap om att tjänsten är pålitlig och säker. Slipp krånglet med att ta dig fram med kollektivtrafiken före eller efter en lång resa. Av miljöskäl tillåter inte Reykjavík större bussar på många av stadens gator. Därför kan du, under din resa, behöva byta från en större till en mindre buss vid BSI bussterminal. Personalen ser till att du känner dig trygg och ger dig all information på plats. Oroa dig inte för att vänta för länge – bussarna avgår 30-45 minuter efter varje flyg för din bekvämlighet. Det enda du sedan behöver göra är att koppla av och njuta av utsikterna från ditt bekväma säte.

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

2. Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Slappna av under din semester och använd en kostnadseffektiv och smidig transferservice, med professionella och trevliga chaufförer. Schemat är fast och bussarna går mellan Keflavík International Airport och Reykjavíks huvudbussterminal. Det här är det lättaste sättet att ta dig fram till din slutdestination. Transfern mellan terminalen i Reykjavík och Keflavík flygplats tar ungefär 45 minuter, allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av. När du landar på Keflavík flygplats är det bara att ta dig till servicedisken utanför ankomsthallen. Stig ombord på bussen precis framför flygplatsen.Bussarna är punktliga och avgår i enlighet med schemat, i samband med alla anländande flyg. När du åker från Reykjavík tar du dig till den centrala bussterminalen i staden eller en busshållplats i Kópavogur.  För en extraavgift kan du lägga till en service som tar dig hela vägen till eller från ditt boende eller närmsta busshållplats. 

Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

3. Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

Slappna av medan du åker bekvämt till den berömda Blå lagunen från Reykjavík eller Keflavíks internationella flygplats. När du åker från Reykjavík till Blå lagunen så ingår det en gratis bussförbindelse till ditt hotell, vandrarhem eller närmaste busstation. Om du reser vidare till Keflavík International Airport bör du vara medveten om att resan från Blå lagunen till Keflavík tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje sträcka separat, d v s från Keflavík International Airport till Blå lagunen (en sträcka) och Blå lagunen till Reykjavík (en sträcka).

Keflavíks flygplats (KEF): Busstransfer till/från Reykjavík

4. Keflavíks flygplats (KEF): Busstransfer till/från Reykjavík

Ta bort stressen från resor med en bekväm och bekväm flygbusstransfer till eller från Reykjavik stad eller ditt boende direkt. Koppla av ombord och se det omgivande landskapet på denna smidiga transfer. Ankomsttransfers: från Reykjavik Keflaviks flygplats till Reykjavik När du har hämtat ditt bagage går du till busshållplatsen, där bussar är schemalagda att avgå regelbundet i samband till alla ankommande flyg. Det rekommenderas att du bokar transfer som avgår ungefär en timme efter ditt flyg ankommer i Keflaviks flygplats. Koppla sedan av på din 45-minuters resa till huvudstaden och njut av de första vyerna över Islands vulkaniska landskap. Välj mellan en avlämning i centrum, vid den lokala operatörens bussterminal eller direkt vid ditt hotell. Avresetransfers: från Reykjavik stad till Reykjavik Keflaviks flygplats Njut av enkel, bekväm transport till Keflaviks flygplats och boka din transfer från centrum, bussterminalen eller alla större hotell och pensionat i Reykjavik. Du anländer till flygplatsen i god tid och undviker krångel med kollektivtrafik eller taxiresor. Du kan välja att stiga ombord på transferbussen vid terminalen, eller välja gratis upphämtning från ditt hotell.

Reykjavik: Privat transfer till/från Keflavíks flygplats

5. Reykjavik: Privat transfer till/från Keflavíks flygplats

Boka en pålitlig och bekväm transfer mellan ditt boende i Reykjavik och Keflavík International Airport. Res i en privat bil med en professionell förare och utnyttja gratis WiFi ombord. Möt din chaufför och hoppa in i ett bekvämt, luftkonditionerat fordon. Luta dig sedan tillbaka och slappna av medan din chaufför navigerar på de isländska vägarna och tar dig till din destination utan några problem. Välj att boka en enkeltransfer till eller från flygplatsen, eller välj alternativet tur-och-retur för ultimat bekvämlighet.

Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

6. Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

Njut av en stressfri transfer till den berömda Blå lagunen från antingen Reykjavík, Islands huvudstad, eller Keflaviks internationella flygplats, med garanterat bekväm och avkopplande resa. Om du är på väg till Keflaviks internationella flygplats, kom ihåg att resan från Blå lagunen tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje segment separat - ett för transfer från Keflavik International Airport till Blue Lagoon och ett annat för transfer från Blue Lagoon till Reykjavik.

Reykjavik: Privat transfer till flygplatsen

7. Reykjavik: Privat transfer till flygplatsen

Du får en privat transfer mellan Keflaviks internationella flygplats och Reykjavik City. Gör din ankomst enkel och lätt med denna privata flygplatstransfer till och från Keflavik International Airport. Ankomst till flygplatsen och möt din chaufför som övervakar ditt flyg. Din dykare väntar på dig i ankomsthallen och åker direkt till ditt boende vid din ankomst. Vid avresa från Reykjavik hämtar chauffören dig vid ditt boende och kör dig direkt till flygplatsen. Detta är en flexibel transfer där du själv väljer upphämtningstid.

Från KEF Flygplats: Transfer enkel väg till Reykjavik på Island

8. Från KEF Flygplats: Transfer enkel väg till Reykjavik på Island

Kontaktas av agenten vid bokning, som kommer att få dina flyguppgifter och avlämningsplats i Reykjavik. Föraren kommer att kontakta dig direkt efter din ankomst, eftersom teamet fortsätter att spåra ditt flyg. Börja ditt Islandsäventyr med att träffa din chaufför på flygplatsen och gå ombord på ett modernt fordon för att starta din resa. Upplev hisnande vyer över Islands särpräglade landskap, inklusive vattenfall och vulkaniska formationer. Släpp all stress och koppla av på en stressfri resa, perfekt för början på en trevlig semester. Kom fram till ditt boende på nolltid, bli avsläppt och börja direkt med den roliga delen av din resa.

Från Reykjavik: Envägs transfer till KEF flygplats

9. Från Reykjavik: Envägs transfer till KEF flygplats

Vår agent eller chaufför kommer att kontakta dig 1 dag före din avresedag. Vänta inne på ditt hotell eller Airbnb eftersom vår chaufför kommer att ringa dig när du anländer till din plats. Hoppa sedan in i bilen när föraren anländer och börja köra till Keflavik International Airport. Luta dig tillbaka bekvämt och stilfullt i en elegant bil och njut av utsikten över berg, vattenfall och vulkaniska klippformationer längs vägen. Anländer till flygplatsen med gott om tid över så att du kan checka in för ditt flyg utan stress. Dra nytta av en dörr-till-dörr-tjänst, en professionell chaufför och gratis ombokning om ditt flyg är försenat eller inställt. Kontakta kundtjänst om du har några frågor om transfer.

Från Reykjavik: Reykjanes Geopark rundtur i liten grupp

10. Från Reykjavik: Reykjanes Geopark rundtur i liten grupp

Upptäck Islands "smältdegel" där geotermisk energi, seismisk aktivitet och tektoniska rörelser alla kan hittas på denna halvdagstur i liten grupp. Efter att ha blivit hämtad i centrala Reykjavík åker du med minibuss till halvön. Snart kommer de vackra sjöarna Kleifarvatn och Graenavatn att dyka upp framför dig. Ha dina kameror redo för att fånga den unika skönheten i dessa isländska scener, både här och när du anländer till Krysuviks geotermiska område. Besök Reykjanesviti-fyren där du kan se olika fågelarter eller bara njuta av Atlanten. Turen är perfekt om du vill uppleva Islands robusta skönhet innan du går ombord på ditt flyg. Bussen kommer att göra en valfri avlämning vid Keflaviks internationella flygplats samt Blå lagunen. Du kan förvänta dig att återvända till Reykjavik omkring kl. 15.30. Observera: På grund av den pågående jordbävningen och det eventuella vulkanutbrottet är Grindavik och det omgivande området nu stängt. Vi kommer att besöka följande plats istället: - Brimketill lavaklippor och brytande vågor - vi kommer nu att ta den norra kustvägen till Vogar - Gunnuhver ångande lerbassänger - vi besöker Narjarvik och tittar på vikingarnas långskepp - Reykjanesvíti fyr och fågelklippor - vi kör nu in till Keflavik och besöker trollkvinnan i hennes grotta - Bron mellan kontinenterna - här äter vi lunch - Drop off till Blue Lagoon - det kommer nu att finnas möjlighet till en gratis drop off vid Sky Lagoon

94 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Keflavíks internationella flygplats

Keflavíks internationella flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Välj en säker och pålitlig flygplatstransfer mellan Reykjavík Keflavík flygplats (KEF) och ditt boende i Reykjavík eller centralt belägna BSI bussterminal. Res stressfritt med vetskap om att din plats i bussen är garanterad och att du inte behöver vänta länge på tjänsten. Koppla av i luftkonditionerade fordon som underhålls regelbundet för att hålla en hög hygienisk standard. Välj en enkelresa till eller från flygplatsen och känn dig säker i vetskap om att tjänsten är pålitlig och säker. Slipp krånglet med att ta dig fram med kollektivtrafiken före eller efter en lång resa. Av miljöskäl tillåter inte Reykjavík större bussar på många av stadens gator. Därför kan du, under din resa, behöva byta från en större till en mindre buss vid BSI bussterminal. Personalen ser till att du känner dig trygg och ger dig all information på plats. Oroa dig inte för att vänta för länge – bussarna avgår 30-45 minuter efter varje flyg för din bekvämlighet. Det enda du sedan behöver göra är att koppla av och njuta av utsikterna från ditt bekväma säte.

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Slappna av under din semester och använd en kostnadseffektiv och smidig transferservice, med professionella och trevliga chaufförer. Schemat är fast och bussarna går mellan Keflavík International Airport och Reykjavíks huvudbussterminal. Det här är det lättaste sättet att ta dig fram till din slutdestination. Transfern mellan terminalen i Reykjavík och Keflavík flygplats tar ungefär 45 minuter, allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av. När du landar på Keflavík flygplats är det bara att ta dig till servicedisken utanför ankomsthallen. Stig ombord på bussen precis framför flygplatsen.Bussarna är punktliga och avgår i enlighet med schemat, i samband med alla anländande flyg. När du åker från Reykjavík tar du dig till den centrala bussterminalen i staden eller en busshållplats i Kópavogur.  För en extraavgift kan du lägga till en service som tar dig hela vägen till eller från ditt boende eller närmsta busshållplats. 

Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

Slappna av medan du åker bekvämt till den berömda Blå lagunen från Reykjavík eller Keflavíks internationella flygplats. När du åker från Reykjavík till Blå lagunen så ingår det en gratis bussförbindelse till ditt hotell, vandrarhem eller närmaste busstation. Om du reser vidare till Keflavík International Airport bör du vara medveten om att resan från Blå lagunen till Keflavík tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje sträcka separat, d v s från Keflavík International Airport till Blå lagunen (en sträcka) och Blå lagunen till Reykjavík (en sträcka).

Keflavíks flygplats (KEF): Busstransfer till/från Reykjavík

Keflavíks flygplats (KEF): Busstransfer till/från Reykjavík

Ta bort stressen från resor med en bekväm och bekväm flygbusstransfer till eller från Reykjavik stad eller ditt boende direkt. Koppla av ombord och se det omgivande landskapet på denna smidiga transfer. Ankomsttransfers: från Reykjavik Keflaviks flygplats till Reykjavik När du har hämtat ditt bagage går du till busshållplatsen, där bussar är schemalagda att avgå regelbundet i samband till alla ankommande flyg. Det rekommenderas att du bokar transfer som avgår ungefär en timme efter ditt flyg ankommer i Keflaviks flygplats. Koppla sedan av på din 45-minuters resa till huvudstaden och njut av de första vyerna över Islands vulkaniska landskap. Välj mellan en avlämning i centrum, vid den lokala operatörens bussterminal eller direkt vid ditt hotell. Avresetransfers: från Reykjavik stad till Reykjavik Keflaviks flygplats Njut av enkel, bekväm transport till Keflaviks flygplats och boka din transfer från centrum, bussterminalen eller alla större hotell och pensionat i Reykjavik. Du anländer till flygplatsen i god tid och undviker krångel med kollektivtrafik eller taxiresor. Du kan välja att stiga ombord på transferbussen vid terminalen, eller välja gratis upphämtning från ditt hotell.

Reykjavik: Privat transfer till/från Keflavíks flygplats

Reykjavik: Privat transfer till/från Keflavíks flygplats

Boka en pålitlig och bekväm transfer mellan ditt boende i Reykjavik och Keflavík International Airport. Res i en privat bil med en professionell förare och utnyttja gratis WiFi ombord. Möt din chaufför och hoppa in i ett bekvämt, luftkonditionerat fordon. Luta dig sedan tillbaka och slappna av medan din chaufför navigerar på de isländska vägarna och tar dig till din destination utan några problem. Välj att boka en enkeltransfer till eller från flygplatsen, eller välj alternativet tur-och-retur för ultimat bekvämlighet.

Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

Njut av en stressfri transfer till den berömda Blå lagunen från antingen Reykjavík, Islands huvudstad, eller Keflaviks internationella flygplats, med garanterat bekväm och avkopplande resa. Om du är på väg till Keflaviks internationella flygplats, kom ihåg att resan från Blå lagunen tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje segment separat - ett för transfer från Keflavik International Airport till Blue Lagoon och ett annat för transfer från Blue Lagoon till Reykjavik.

Reykjavik: Privat transfer till flygplatsen

Reykjavik: Privat transfer till flygplatsen

Du får en privat transfer mellan Keflaviks internationella flygplats och Reykjavik City. Gör din ankomst enkel och lätt med denna privata flygplatstransfer till och från Keflavik International Airport. Ankomst till flygplatsen och möt din chaufför som övervakar ditt flyg. Din dykare väntar på dig i ankomsthallen och åker direkt till ditt boende vid din ankomst. Vid avresa från Reykjavik hämtar chauffören dig vid ditt boende och kör dig direkt till flygplatsen. Detta är en flexibel transfer där du själv väljer upphämtningstid.

Från KEF Flygplats: Transfer enkel väg till Reykjavik på Island

Från KEF Flygplats: Transfer enkel väg till Reykjavik på Island

Kontaktas av agenten vid bokning, som kommer att få dina flyguppgifter och avlämningsplats i Reykjavik. Föraren kommer att kontakta dig direkt efter din ankomst, eftersom teamet fortsätter att spåra ditt flyg. Börja ditt Islandsäventyr med att träffa din chaufför på flygplatsen och gå ombord på ett modernt fordon för att starta din resa. Upplev hisnande vyer över Islands särpräglade landskap, inklusive vattenfall och vulkaniska formationer. Släpp all stress och koppla av på en stressfri resa, perfekt för början på en trevlig semester. Kom fram till ditt boende på nolltid, bli avsläppt och börja direkt med den roliga delen av din resa.

Från Reykjavik: Envägs transfer till KEF flygplats

Från Reykjavik: Envägs transfer till KEF flygplats

Vår agent eller chaufför kommer att kontakta dig 1 dag före din avresedag. Vänta inne på ditt hotell eller Airbnb eftersom vår chaufför kommer att ringa dig när du anländer till din plats. Hoppa sedan in i bilen när föraren anländer och börja köra till Keflavik International Airport. Luta dig tillbaka bekvämt och stilfullt i en elegant bil och njut av utsikten över berg, vattenfall och vulkaniska klippformationer längs vägen. Anländer till flygplatsen med gott om tid över så att du kan checka in för ditt flyg utan stress. Dra nytta av en dörr-till-dörr-tjänst, en professionell chaufför och gratis ombokning om ditt flyg är försenat eller inställt. Kontakta kundtjänst om du har några frågor om transfer.

Från Reykjavik: Reykjanes Geopark rundtur i liten grupp

Från Reykjavik: Reykjanes Geopark rundtur i liten grupp

Upptäck Islands "smältdegel" där geotermisk energi, seismisk aktivitet och tektoniska rörelser alla kan hittas på denna halvdagstur i liten grupp. Efter att ha blivit hämtad i centrala Reykjavík åker du med minibuss till halvön. Snart kommer de vackra sjöarna Kleifarvatn och Graenavatn att dyka upp framför dig. Ha dina kameror redo för att fånga den unika skönheten i dessa isländska scener, både här och när du anländer till Krysuviks geotermiska område. Besök Reykjanesviti-fyren där du kan se olika fågelarter eller bara njuta av Atlanten. Turen är perfekt om du vill uppleva Islands robusta skönhet innan du går ombord på ditt flyg. Bussen kommer att göra en valfri avlämning vid Keflaviks internationella flygplats samt Blå lagunen. Du kan förvänta dig att återvända till Reykjavik omkring kl. 15.30. Observera: På grund av den pågående jordbävningen och det eventuella vulkanutbrottet är Grindavik och det omgivande området nu stängt. Vi kommer att besöka följande plats istället: - Brimketill lavaklippor och brytande vågor - vi kommer nu att ta den norra kustvägen till Vogar - Gunnuhver ångande lerbassänger - vi besöker Narjarvik och tittar på vikingarnas långskepp - Reykjanesvíti fyr och fågelklippor - vi kör nu in till Keflavik och besöker trollkvinnan i hennes grotta - Bron mellan kontinenterna - här äter vi lunch - Drop off till Blue Lagoon - det kommer nu att finnas möjlighet till en gratis drop off vid Sky Lagoon

De mest populära sevärdheterna i Reykjavik

Att göra i Keflavíks internationella flygplats

Städer i Island

Keflavíks internationella flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Keflavíks internationella flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Keflavíks internationella flygplats

Samlat omdöme

4.6
(8 086 recensioner)

Bussen kom till busshållplatsen jag valt 30 minuter före bokad avgångstid. Efteråt hämtades mer folk och vi togs till insamlingsplatsen, där vi satte oss på den stora bussen till Blå lagunen. Bussen stannade direkt. Bra service

Mycket lätt att använda. Bussen stod klar på flygplatsen och bussen till hotellet kom samtidigt som vi anlände till bussterminalen i Reykjavik.

Buss väntar klar utanför flygplatsen. Avgick så fort den fylldes på, det tar cirka 55 minuter att komma till Reykjaviks bussterminal

Resan var jättebra, jag kan bara rekommendera den, jag bokar mest mina resor med goes your gide.

Upphämtningen vid 02:30 fungerade perfekt. Vill du bli hämtad på hotellet är det lite dyrare.