Lägg till datum

Keflavíks internationella flygplats

Börja eller avsluta resan bekvämt och smidigt med förbeställd flygplatstransfer.

Keflavíks internationella flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

1. Reykjavík: Busstransfer till/från Keflavík flygplats (KEF)

Välj en säker och pålitlig flygplatstransfer mellan Reykjavík Keflavík flygplats (KEF) och ditt boende i Reykjavík eller centralt belägna BSI bussterminal. Res stressfritt med vetskap om att din plats i bussen är garanterad och att du inte behöver vänta länge på tjänsten. Koppla av i luftkonditionerade fordon som underhålls regelbundet för att hålla en hög hygienisk standard. Välj en enkelresa till eller från flygplatsen och känn dig säker i vetskap om att tjänsten är pålitlig och säker. Slipp krånglet med att ta dig fram med kollektivtrafiken före eller efter en lång resa. Av miljöskäl tillåter inte Reykjavík större bussar på många av stadens gator. Därför kan du, under din resa, behöva byta från en större till en mindre buss vid BSI bussterminal. Personalen ser till att du känner dig trygg och ger dig all information på plats. Oroa dig inte för att vänta för länge – bussarna avgår 30-45 minuter efter varje flyg för din bekvämlighet. Det enda du sedan behöver göra är att koppla av och njuta av utsikterna från ditt bekväma säte.

Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

2. Keflavík flygplats: transfer mellan flygplatsen & Reykjavík

Slappna av under din semester och använd en kostnadseffektiv och smidig transferservice, med professionella och trevliga chaufförer. Schemat är fast och bussarna går mellan Keflavík International Airport och Reykjavíks huvudbussterminal. Det här är det lättaste sättet att ta dig fram till din slutdestination. Transfern mellan terminalen i Reykjavík och Keflavík flygplats tar ungefär 45 minuter, allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och slappna av. När du landar på Keflavík flygplats är det bara att ta dig till servicedisken utanför ankomsthallen. Stig ombord på bussen precis framför flygplatsen.Bussarna är punktliga och avgår i enlighet med schemat, i samband med alla anländande flyg. När du åker från Reykjavík tar du dig till den centrala bussterminalen i staden eller en busshållplats i Kópavogur.  För en extraavgift kan du lägga till en service som tar dig hela vägen till eller från ditt boende eller närmsta busshållplats. 

Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

3. Från Reykjavík/Keflavík: Transport till Blå lagunen

Slappna av medan du åker bekvämt till den berömda Blå lagunen från Reykjavík eller Keflavíks internationella flygplats. När du åker från Reykjavík till Blå lagunen så ingår det en gratis bussförbindelse till ditt hotell, vandrarhem eller närmaste busstation. Om du reser vidare till Keflavík International Airport bör du vara medveten om att resan från Blå lagunen till Keflavík tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje sträcka separat, d v s från Keflavík International Airport till Blå lagunen (en sträcka) och Blå lagunen till Reykjavík (en sträcka).

Keflavíks flygplats (KEF): Busstransfer till/från Reykjavík

4. Keflavíks flygplats (KEF): Busstransfer till/från Reykjavík

Ta bort stressen från resor med en bekväm och bekväm flygbusstransfer till eller från Reykjavik stad eller ditt boende direkt. Koppla av ombord och se det omgivande landskapet på denna smidiga transfer. Ankomsttransfers: från Reykjavik Keflaviks flygplats till Reykjavik När du har hämtat ditt bagage går du till busshållplatsen, där bussar är schemalagda att avgå regelbundet i samband till alla ankommande flyg. Det rekommenderas att du bokar transfer som avgår ungefär en timme efter ditt flyg ankommer i Keflaviks flygplats. Koppla sedan av på din 45-minuters resa till huvudstaden och njut av de första vyerna över Islands vulkaniska landskap. Välj mellan en avlämning i centrum, vid den lokala operatörens bussterminal eller direkt vid ditt hotell. Avresetransfers: från Reykjavik stad till Reykjavik Keflaviks flygplats Njut av enkel, bekväm transport till Keflaviks flygplats och boka din transfer från centrum, bussterminalen eller alla större hotell och pensionat i Reykjavik. Du anländer till flygplatsen i god tid och undviker krångel med kollektivtrafik eller taxiresor. Du kan välja att stiga ombord på transferbussen vid terminalen, eller välja gratis upphämtning från ditt hotell.

Reykjavik: Privat transfer till/från Keflavík flygplats: Reykjavik: Privat transfer till/från Keflavík flygplats

5. Reykjavik: Privat transfer till/från Keflavík flygplats: Reykjavik: Privat transfer till/från Keflavík flygplats

Boka en pålitlig och bekväm transfer mellan ditt boende i Reykjavik och Keflavík International Airport. Res i en privat bil med en professionell förare och utnyttja gratis WiFi ombord. Möt din chaufför och hoppa in i ett bekvämt, luftkonditionerat fordon. Luta dig sedan tillbaka och slappna av medan din chaufför navigerar på de isländska vägarna och tar dig till din destination utan några problem. Välj att boka en enkeltransfer till eller från flygplatsen, eller välj alternativet tur-och-retur för ultimat bekvämlighet.

Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

6. Reykjavik/Keflavik: Blå lagunen privat transfer

Du kan njuta av en stressfri transfer till den berömda Blå lagunen från antingen Reykjavik, Islands huvudstad, eller Keflaviks internationella flygplats, med en bekväm och avkopplande resa garanterad. Om du är på väg till Keflaviks internationella flygplats ska du komma ihåg att resan från Blå lagunen tar cirka 20 minuter. Observera att du måste boka varje segment separat - en för transfern från Keflavik International Airport till Blue Lagoon och en för transfern från Blue Lagoon till Reykjavik.

Reykjavik: Privat flygplatstransfer

7. Reykjavik: Privat flygplatstransfer

Du får en privat transfer mellan Keflaviks internationella flygplats och Reykjavik City. Gör din ankomst enkel och lätt med denna privata flygplatstransfer till och från Keflavik International Airport. Ankomst till flygplatsen och möt din chaufför som övervakar ditt flyg. Din dykare väntar på dig i ankomsthallen och åker direkt till ditt boende vid din ankomst. Vid avresa från Reykjavik hämtar chauffören dig vid ditt boende och kör dig direkt till flygplatsen. Detta är en flexibel transfer där du själv väljer upphämtningstid.

Från Reykjavik: Reykjanes Geopark rundtur i liten grupp

8. Från Reykjavik: Reykjanes Geopark rundtur i liten grupp

Upptäck Islands "smältdegel" där geotermisk energi, seismisk aktivitet och tektoniska rörelser alla kan hittas på denna halvdagstur i liten grupp. Efter att ha blivit hämtad i centrala Reykjavík åker du med minibuss till halvön. Snart kommer de vackra sjöarna Kleifarvatn och Graenavatn att dyka upp framför dig. Ha dina kameror redo för att fånga den unika skönheten i dessa isländska scener, både här och när du anländer till Krysuviks geotermiska område. Besök Reykjanesviti-fyren där du kan se olika fågelarter eller bara njuta av Atlanten. Turen är perfekt om du vill uppleva Islands robusta skönhet innan du går ombord på ditt flyg. Bussen kommer att göra en valfri avlämning vid Keflaviks internationella flygplats samt Blå lagunen. Du kan förvänta dig att återvända till Reykjavik omkring kl. 15.30. Observera: På grund av den pågående jordbävningen och det eventuella vulkanutbrottet är Grindavik och det omgivande området nu stängt. Vi kommer att besöka följande plats istället: - Brimketill lavaklippor och brytande vågor - vi kommer nu att ta den norra kustvägen till Vogar - Gunnuhver ångande lerbassänger - vi besöker Narjarvik och tittar på vikingarnas långskepp - Reykjanesvíti fyr och fågelklippor - vi kör nu in till Keflavik och besöker trollkvinnan i hennes grotta - Bron mellan kontinenterna - här äter vi lunch - Drop off till Blue Lagoon - det kommer nu att finnas möjlighet till en gratis drop off vid Sky Lagoon

Reykjavik: Privat flygplatstransfer från Keflavik

9. Reykjavik: Privat flygplatstransfer från Keflavik

Unna dig en krångelfri ankomst eller avresa från Keflaviks flygplats genom att boka en privat transfer från eller till ditt hotell i Reykjaviks centrum. Börja eller avsluta din resa på Island utan oro & jäkt. Undvik behovet av att behöva resa med tunga väskor i kollektivtrafiken. Få ett välkomnande på flygplatsen av en din chaufför som tar dig direkt till ditt boende utan att några ytterligare stopp längs vägen, såvida du inte önskar det. Njut av bekvämligheten under den smidiga resan i ett privat fordon med luftkonditionering, oavsett om du reser till eller från flygplatsen. Ta del av en effektiv service som är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan & 365 dagar om året, allt för din komfort!

Keflavík: Privat transfer Keflaviks flygplats till Reykjavík

10. Keflavík: Privat transfer Keflaviks flygplats till Reykjavík

Njut av en säker och pålitlig flygplatstransfer mellan Keflavik internationella flygplats och Reykjavik. Ange antal passagerare och tid du vill bli hämtad, möt din chaufför på flygplatsen, hoppa sedan in i ditt privata fordon och njut av färden. Spara dig själv besväret och stressen med att navigera i kollektivtrafiken efter flygresan. Bli välkomnad av din chaufför på flygplatsen, som väntar på dig med en skylt med ditt namn. Få hjälp med att bära dina väskor och ta dig till ditt fordon, som kommer att vara en Mercedes Minivan. Resa privat med upp till 8 vänner, kollegor eller familjemedlemmar. Åk till vilken plats som helst i Reykjavik, vilket bara bör ta cirka 45 minuter. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av de isländska vyerna längs vägen. Kom fram till din destination utan stress och i god tid.

Tillgängliga aktiviteter

41 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Keflavíks internationella flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Keflavíks internationella flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Keflavíks internationella flygplats

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 8 086 omdömen

Vi hade en bokning för 21:00, men allt gick så snabbt på flygplatsen att vi till och med kunde ha tagit bussen vid 20:00. Så till switchen och frågade om det är möjligt. Och ja, det fungerade. Super service! Bussresan och allt annat gick väldigt bra. Vi kan verkligen bara rekommendera detta erbjudande

Jag hade redan köpt biljetten via appen. Du tar bussen till busstationen och väntar sedan inne på den vidare resan till hotellet. Ansvarig busschaufför ringer hotellet, du sätter dig på den andra bussen och den tar dig till hotellet. Allt är lätt. Bra service och mycket vänliga busschaufförer.

Jag hade en fantastisk tid att boka tjänsten med Get Your Guide. Efter att ha meddelat hämtningsadressen innan jag visste att de skulle stänga centrala Reykjavík i två dagar, kunde jag enkelt ändra hämtningsvägen genom att ringa leverantören av aktiviteten. De var väldigt hjälpsamma!

mycket bra service, biljet i mobilen, buss kommer och går i tid, möjlighet att ladda mobil

Bra om alla kommer i tid som föreslås, en kvart innan, så avresetid kan hållas.