Saker att göra i
Kayseri

Våra mest rekommenderade saker att göra i Kayseri

Privat/delad transfer Kayseri eller Nevşehir flygplatser

Privat/delad transfer Kayseri eller Nevşehir flygplatser

Vi bestämmer tjänster efter flygning, inte tid. Så vi vet din avgång och hur lång tid du behöver för incheckning. Det är vårt ansvar att hinna med flyget. När du bokar, vänligen ange din; 1: Hotellets namn 2: Flygnummer Om du har ett avgångsflyg och väljer en delad transfer kan din tidslucka ändras något i enlighet med de andra passagerarnas upphämtningsplats. Om du har ankomstflyg, vänligen möt chauffören vid den inhemska arrvialutgången på flygplatsen som håller ditt namn skrivet ombord.

Kappadokien: 1 av 3 dalar Varmluftsballongflygning

Kappadokien: 1 av 3 dalar Varmluftsballongflygning

Följ med på ett extraordinärt äventyr med varmluftsballong över Kappadokiens förtrollande landskap, där du får utforska en av de otroliga dalarna nedanför. Beroende på väderförhållandena den aktuella dagen kan du flyga över den hisnande Kattdalen, Soganlıdalen eller Ihlaradalen. Börja med upphämtning från ditt hotell tidigt på morgonen före soluppgången. Res till startplatsen och titta på när de gigantiska ballongerna blåses upp av expertteamen. Förbered dig på att bli trollbunden när du stiger upp i skyn och försiktigt glider över de ikoniska älvskorstenarna, forntida grottbostäder och slående klippformationer som gör Kappadokien till en världsberömd destination. Varje dal har sin egen charm och sina egna naturliga underverk, och från fågelperspektivet får du en imponerande bild av regionens hisnande skönhet. Ta bilder när den uppgående solen lyser upp landskapet och fånga en upplevelse som bara händer en gång i livet. När du landar säkert på marken igen får du ditt flygcertifikat och återvänder till ditt hotell i Kappadokien.

Turkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

Turkiet (Türkiye): eSim Mobile Data Roaming Plan

Gör din resa problemfri med ditt praktiska eSIM. Håll kontakten på resan med höghastighetstäckning i Turkiet och de övriga 39 mest besökta regionerna i Europa. Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, och välj bland en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med den här nollavfallslösningen. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du reser. När det har aktiverats börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Förmån av täckning i Österrike, Andorra, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Franska Guyana, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Guadeloupe, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, La Reunion, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Också omfattas Malta, Martinique, Nederländerna, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Saint Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre och Miquelon, Turkiet, Storbritannien och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanserats efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, vänligen kontrollera med riktlinjebilden för behörighet. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat detta eSIM, följ felsökningsguiden för självhjälp i din GYG-kupong. Lokal operatörsinformation: Turkiet: Vodafone-Telsim Resten av länderna är tillgängliga i kuponginformationen i din GYG-app efter köpet

Från flygplatserna Kayseri och Nevsehir: Transfer till Kappadokien

Från flygplatserna Kayseri och Nevsehir: Transfer till Kappadokien

Vill du göra en smidig och stressfri bokning och sedan känna dig lugn? När du gör din bokning anger du ditt flygnummer och det hotell du kommer att släppas av vid korrekt och lämnar resten till oss. Är ditt flyg försenat eller kommer du att anlända till flygplatsen sent? För att du inte ska bli trött av att tänka på detta spårar vi ditt plan via Flight-Radar och hälsar dig välkommen med en skylt med ditt namn när ditt plan landar. Denna transfer gäller endast inrikesflyg

Kayseri flygplats (ASR): Transfer från/till hotell i Kappadokien

Kayseri flygplats (ASR): Transfer från/till hotell i Kappadokien

Njut av en säker och pålitlig privat flygplatstransfer från Kayseri Airport till ditt boende i Kappadokien. Njut av en 1-vägs service från Kayseri Airport till Göreme, Avanos, Uçhisar, Ortahisar, eller Ürgüp eller tillbaka från Cappadocia till Kayseri Airport. Bli hälsad av din förare som väntar på dig vid utgången från flygplatsen eller från ditt hotell till flygplatsen. Din chaufför kommer att spåra ditt flyg så att du inte behöver oroa dig vid en flygförsening. Slipp bära tunga väskor och navigera i kollektivtrafiksystemet och res bekvämt i ett luftkonditionerat fordon. Endast för inrikesflyg

Kappadokien: Traditionell keramikverkstad

Kappadokien: Traditionell keramikverkstad

Delta i en keramikverkstad och se en visning av hur man formar lera till keramik. Prova själv. Har också fantastiska foton. Ha lite tid över för att kolla in galleriet. Njut också av gratis te, kaffe och vatten. Forma leran till rätt form med hjälp av din instruktör medan du dricker gratis te, kaffe och vatten om du vill, och kolla in galleriet. Slutligen kan du beundra keramiken du har gjort och åka tillbaka till ditt hotell. Du kan komma till vår verkstadsklass själv eller så kan vi ordna privat upphämtning och avlämning åt dig om du inte vill känna mer stress.

Kappadokien: Delad transfer från/till NAV eller ASR flygplats

Kappadokien: Delad transfer från/till NAV eller ASR flygplats

Njut av en stressfri transfer från Nevsehir (NAV) eller Kayseri (ASR) flygplats till ditt boende i Kappadokien, eller vice versa. Kör bekvämt i en luftkonditionerad skåpbil och kom fram till din destination i tid. Eliminera besväret med att köa för taxibilar eller kollektivtrafik. Möt din chaufför på flygplatsen eller på ditt boende, beroende på vart du ska. Hoppa in i skåpbilen, luta dig tillbaka och koppla av medan du njuter av resan. Slutligen anländer du till din destination efter att ha kört i cirka 50 km. Ta ditt bagage och checka sedan in på ditt flyg eller hotell. *Observera att detta är en delad transfer så den exakta upphämtningstiden kommer att delas av Operations Team upp till tillgänglighet, rutt och stopp som bilen har för ditt flygnummer, minst 1 dag före aktiviteten. Välj den närmaste tid du vill ta skytteln, och vi kommer att uppdatera dig med den exakta upphämtningstiden så snart driftsteamet beslutar, kan vara tidigare eller senare än din begärda tid. *Vänligen se till att ditt flyg är ett inrikesflyg, för internationella flyg finns det inga skyttlar.

Från Istanbul: 2-dagars guidad all-inclusive-tur till Kappadokien

Från Istanbul: 2-dagars guidad all-inclusive-tur till Kappadokien

Få en inblick i Kappadokiens mest ikoniska platser på en all-inclusive-resa från Istanbul. Sväva ovanför vulkaniska spiror och honungsklädda kullar på en luftballong. Följ med en guide till Goreme Open Air Museum, Avanos, Pasabag, Uchisar och Kaymakli Underground City med mera. Dag 1 Avresa från ditt hotell i en luftkonditionerad minivan och ta dig till Istanbul flygplats. Fånga ditt inrikesflyg till Cappadocia. När du anländer till Cappadocia, träffa din guide och börja din rundtur i norra Cappadocia. Vandra i landet med älvskorstenar. Besök Goreme Open Air Museum, Red River, Devrent Valley och Pasabag. Ta dig till Avanos Village för en traditionell lunch och keramikdemonstration. Besök Uchisar Castle, den högsta punkten i regionen, en perfekt utsiktspunkt för en panoramautsikt över det fantastiska kappadokiska landskapet. Efter sightseeingen körs ni till ert hotell. Tillbringa natten i Kappadokien. Dag 2 Du kan välja att gå med i en ballongflygning på morgonen. Din dagstur kommer att organiseras enligt ballongflygtimmarna. Efter frukost på hotellet, gå in på en heldagstur i södra Kappadokien. Gå utanför den misshandlade vägen för att besöka Cavusin. Se dess berömda klippkyrkor. Bege dig till Goreme Panorama för utsikt över älvskorstenar. Vandra i Röda dalen. Besök Old Greek Love Valley, Kaymakli Underground City och Pigeon Valley. Vandra genom en pittoresk labyrint av klippformationer. Bevittna en onyxdemonstration av lokala experter. Njut av en typisk turkisk lunch. Avsluta dagsturen vid 17-tiden. Sedan körs du till Kayseri flygplats för ditt inrikesflyg till Istanbul. När du har landat i Istanbul möter vi dig på flygplatsen och överför dig till ditt hotell.

Kayseri flygplats (ASR): Enkelriktad transfer till hotell i Kappadokien

Kayseri flygplats (ASR): Enkelriktad transfer till hotell i Kappadokien

Boka en smidig enkelriktad transferservice till eller från Kayseri Airport, som enkelt förbinder dig med Göreme, Uçhisar, Ürgüp, Nevşehir, Çavuşin, Ortahisar och Ürgüp. Ange bara ditt flightnummer och namnet på ditt boende. Din chaufför kommer att övervaka ditt flyg och hålla koll på start, landning och eventuella förseningar, så att du inte behöver ge några uppdateringar. När du ordnar en ankomsttransfer följer du flygplatsens utgångsskyltar för att möta upp din chaufför. Njut av en bekväm resa i en luftkonditionerad skåpbil till ditt hotell. För avresetransfer använder du samma länk med ditt flygnummer och räknar med upphämtningstid på hotellet, som vanligtvis meddelas inom 3 timmar. Koppla av i lobbyn med vetskapen om att din chaufför kommer att anlända omgående.

Istanbul: 2-dagars Kappadokienresa med flyg och grotthotell

Istanbul: 2-dagars Kappadokienresa med flyg och grotthotell

Få en insiders syn på Kappadokiens mest ikoniska platser på en resa från Istanbul. Gå i skorstenarnas land. Hör kommentarer från din guide längs vägen om fascinerande platser som Goreme Open Air Museum, Avanos Village, Uchisar, Avanos, Underground Cities, Ortahisar och Pasabag. Dag 1: Flyg till Kayseri och Fairy Chimneys of Cappadocia Ta ditt inrikesflyg till Kayseri. Börja med ett besök på Goreme Open Air Museum, en grottstad i Goreme Valley. Se stenhuggna kyrkor, kök och vingårdar som lämnats av anatoliska kristna. Titta på bysantinska fresker på denna UNESCO:s världsarvslista och lär dig om dess historia. Ta sedan till Devrent Valley, känd för sina djurformade klippor. Se en klipppelare som ser ut som Jungfru Maria, som håller Jesus Kristus. Fortsätt till Pasabagi Valley eller Monks Valley för att njuta av det underbara landskapet. Ta dig till Avanos Village, regionen känd för sin keramik, siden, ull och mattvävning, vinodling och jordbruk. Se de naturliga såväl som mänskliga mästerverken i denna charmiga gamla stad. Njut av en typisk turkisk lunch. Upplev keramiktillverkning med lokala experter. Efter att ha unnat dig en rejäl lunch, fortsätt till Goreme Panorama, för utsikt över älva skorstenar, som är höga klippformationer med mössor på toppen. Få ut det mesta av din tid i Kappadokien genom att besöka Uchisar. Ta dig till toppen av klippslottet i centrum av staden, den högsta punkten i regionen, en perfekt utsiktsplats för en panoramautsikt över det fantastiska kappadokiska landskapet. Efter sightseeing kör du till ditt hotell. Tillbringa natten i Kappadokien på ett grotthotell i specialklass. Dag 2: Underjordiska städer i Kappadokien och flyg till Istanbul Börja dagen med frukost på hotellet. Efter utcheckning, ge dig ut på en heldagstur. Besök Rose and Red Valley, ett otroligt unikt område i Kappadokien med skarpa åsar, tonade i rosa, särskilt under solnedgången. Gå utanför stigen för att besöka Cavusin. Se dess berömda klippkyrkor. Därefter kan du njuta av en rundtur i Pigeon Valley, uppkallad efter de otaliga konstgjorda duvslagen eller duvhusen som är uthuggna i den mjuka vulkaniska tuffen. Gå genom en pittoresk labyrint av klippformationer. Gå sedan ner till världen av underjordiska städer. En gång en tillflyktsort för 15 000 kristna var dessa bosättningar av enormt värde för kristendomens utveckling. Bevittna de uråldriga sovrummen, kyrkan, mötessalen och matförvaringsrummen i denna 8-våningars stad ansluten av 30 kilometer av korridorer och gångar. Fortsätt turen med Ortahisar, känd för sina vänliga invånare, pittoreska stenhus, smala gator och vackra kyrkor. Se den berömda slottsliknande klippformationen dominerande över staden. Efter turnén kör du till Kayseri flygplats för ditt inrikesflyg till Istanbul. Vid ankomst hälsas du av din chaufför och återvänder till ditt hotell.

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Kayseri

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Kayseri?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Kayseri:

Sevärdheterna i Kayseri du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Kayseri?

De bästa dagsturerna från Kayseri:

Se alla dagsturer från Kayseri på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Kayseri

Att göra i Kayseri

Städer i Turkiet

Kayseri: Fler aktiviteter och sevärdheter

Kayseri: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kayseri

Samlat omdöme

4.5
(779 recensioner)