Lägg till datum

Katmandu Park, Spain

Katmandu Park, Spain: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Magaluf: Inträdesbiljett till Katmandu Park

1. Magaluf: Inträdesbiljett till Katmandu Park

Upplev den spännande spänningen i Katmandu Park, den mest populära temaparken i Magaluf. Njut av 10 olika attraktioner, inklusive 4D-åkattraktioner, ett upp-och-nedvänt hus, minigolf och mycket mer. Sväng förbi parkens souvenirbutik i slutet och köp unika presenter till vänner och familj hemma./p> Börja med att presentera din förbokade biljett vid ingången. Gå till din första attraktion, upp-och-ner-huset, och gå genom en värld fylld med mekaniska underverk och interaktiva upplevelser. Gå vilse i en isig spegellabyrint, överleva en hajattack och navigera i en snurrande regnbågstunnel. Välj sedan att gå på ett av parkens många 4D-äventyr, till exempel Canyon Coaster, som tar dig med på ett höghastighetsäventyr genom farliga kanjoner. Gå sedan på ett 4D-äventyr med Jet och Jin, och flyg genom staden med en jetpack. Sätt dina färdigheter på prov genom att spela minigolf genom sagolika länder. Välj att spela ett 18- eller 36-håls spel, och bestäm om du vill spela i en mytisk värld av eld eller is. Njut av en aktivitet som är perfekt för alla familjemedlemmar. Gå tillbaka in och låt barnen släppa av lite ånga i en mjuk lekplats med undervattenstema. Se på när de springer, hoppar, klättrar och glider i ett luftkonditionerat område med 5 våningar och rutschkanor, ett interaktivt bollspel, studsmattor och tunnlar. Bli förvånad över den största mjuka lekstrukturen i Spanien. Avsluta din resa genom att besöka parkens souvenirbutik och köpa några unika presenter för att komma ihåg din semester. Besök ett av parkens många kaféer och unna dig en glass eller varmkorv, eller bara sitta ner och ta en drink efter en lång dag med kul.

Mallorca: Palma de Mallorca All-Inclusive City Pass

2. Mallorca: Palma de Mallorca All-Inclusive City Pass

Upptäck Palmas unika skönhet med Palma de Mallorca Pass. Njut av fri tillgång till toppattraktioner som Palma Cathedral, Palma Aquarium och Katmandu Park. Spara tid och pengar medan du upplever oförglömliga ögonblick på ön i din egen takt och välj mellan alternativ som sträcker sig från 1 till 3 dagar. Välj mellan: Landmärken och monument: - Palmas katedral - La Seu (biljett för att hoppa över kön) - Castillo del Belver (Slott) - Jardines de Alfabia - Fundación Bartolomé March Torre Cega Museer och gallerier: - Es Baluard (Konstmuseum) Hop On Hop Off och båtupplevelse: - Hop-On Hop-Off stads sightseeingtur genom Palma - Rundtur i Palmas hamn Aktiviteter och fritidsattraktioner: - Palma Aquarium (akvarium och nöjespark) - Katmandu Park - Golf Fantasia (Minigolf) Rabattpartners (spara upp till 20%): - Palma Aquarium (Souvenirbutik och restaurang) - Forestal Park (Klätterpark) - Barcos Azules (Båtutflykter) - Rafa Nadal Museum Xperience

Från Alcudia: Dagsutflykt till Katmandu Adventure Park

3. Från Alcudia: Dagsutflykt till Katmandu Adventure Park

Upptäck Katmandu Park, en av Mallorcas främsta attraktioner. Ha en rolig dag för hela familjen i parken, där tiden kommer att flyga iväg. Prova det galna uppochnedvända nöjeshuset, ett svindelrum, minigolf, 5D-upplevelser, soft play-område för barnen, klätterställning bara för de modigaste ... och mycket mer. Bli hämtad med buss och körd till dörren till Katmandu Park, där du kommer att ha minst 4,5 timmars rent, non-stop nöje. Din biljett till Katmandu Park ger dig tillgång till det upp och nervända, helt interaktiva Katmandu House of Katmandu, som du kommer in i genom en virvelvindshiss, följt av spegelsalen, sedan genom ljustunneln och slutligen in i det magiska harprummet, överlever en hajattack, navigerar i en snurrande färgtunnel, hjälper en musikalisk förtrollad skog att komma till liv, spelar spel i naturlig storlek och vågar gå in i den isiga grottan där du kommer att stå öga mot öga med den stora jetian. Har du oändligt roligt där fantasin blir verklighet! Och om du missar något eller vill se något igen kan du gå in igen, för din biljett inkluderar obegränsad återinträde under hela dagen. När du bokar online med No Frills får du ett specialerbjudande som inkluderar entrébiljett för: - den fantastiska 4D-biografen: flyga högt på en jetpack över staden med Jet och Jin, ta en vild resa genom rymden i Cosmic Coaster eller ta en virtuell 4D-resa genom en hemsökt guldgruva. - Den spännande åkturen i stil med Desperados bucking bronco: Endast ett uppbåd på hästryggen kan rädda dagen när ett gäng laglösa kommer till stan och DU är en del av det uppbådet. Det är upp till dig att rädda vilda västern: skjut skurkarna och få högsta poäng. - 5D-biografen Asylum (Katmandu Parks 5D-biograf med riktiga effekter): Skräm dig halvt ihjäl på en virtuell vandring genom ett övergivet dårhus. - XD Dark Ride: Nu står du mot zombierna och det enda sättet att rädda Katmandu Park är att skjuta dem. Den här virtuella berg- och dalbanan har ett spel med laserskjutning där vinnaren avslöjas i slutet av åkturen. - Soft play-området och splashparken för barn: Låt dina små barn ha kul att plaska i splashparken och interagera i - - soft play-området. (Observera att det krävs strumpor för soft play-området). Expeditionsgolf med 18 eller 36 hål: Välj mellan de mytiska världarna eld eller is i dessa två unika minigolfbanor som till och med har en vulkan i utbrott. Sätt dina puttningsfärdigheter på prov och njut av tid med familj och vänner.

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Katmandu Park, Spain: Fler aktiviteter och sevärdheter

Katmandu Park, Spain: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.