Katedralen i Sevilla

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Katedralen i Sevilla

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 14 552 omdömen

Fantastisk arkitektur där flera kulturer mött varandra genom tiden

Guidningen på plats genomfördes väl med audioguide så att alla kunde höra vad lokalguiden sa. Dock lite rörigt med blandningen av alla språk. Valet av platser i Sevilla att visa var bra. Spanska torget, katedralen och vandring genom staden och judiska kvarteren. Det skulle ha varit bra med en timma ytterligare egen tid för att hinna med det man ville se och äta lunch i lugn och ro. Det tog alldeles för lång tid att hämta upp deltagarna med bussen på morgonen. Färre hämtningsplatser hade kunnat fixa det! Guiden i bussen floppade helt. Vi fick ingen direkt förklaring till det. Kanske skulle han ha informerat oss om något på vägen? Nu var det bara tyst hela vägen. Sevilla var emellertid jättevackert. Vi tog oss själva in på guidad tur på tjurfäktningsarenan. Kan rekommenderas! Hade också velat se slottet Alcazar men tiden räckte inte till.

Först och främst är det fantastiska sevärdheter. Vi hade en engelskspråkig guide Aida som var mycket duktig och kompetent. Dock skulle jag viljat lite mer egen tid i Katedralen.

Mycket intressant tur med en guide som talade mycket bra engelska och inte för fort och som förmedlade intressanta detaljer

Guiden påläst o charmig. Samt stor Sevillapatriot! God information före guidningen från ansvarig arrangör.