Karlsbron
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Karlsbron: Upplevelser

Se alla upplevelser i Karlsbron

Toppsevärdheter i Prag

Se 397 upplevelser

Vad besökare tycker om Karlsbron

Samlat omdöme
4.3 / 5
baserat på 20 393 omdömen

Guide m hyfsad engelska, pratade f lågt, i övrigt en upplevelse!

Felaktig info! Vi fick en biljett för lite till slottet, trots att vi påtalade ( 4 i st f 5, vilket gav problem. Dessutom sa guiden att biljetten räckte i två dar, vilket inte stämde. Eller så var det hans hans halvdåliga engelska som inte skiljde ordentligt på tram ticket o ticket to the castle? Vi var flera som ” missförstod” honom. Turen tog över 3 tim, vilket gav problem så att flera blev tvungna att gå i förtid. Guiden svarade på frågor från personer som inte ingick i gruppen o klarade inte riktigt att hantera frågor som saknade allmänintresse, det blev ibland ”privata visningar” som gruppen inte fick del av. Slottet och katedralen är mäktiga och imponerande! Historien mycket intressant. Att besöka det är en upplevelse! Men guidningen ”räckte inte” riktigt till. Man borde ha läst på innan, vi gjorde det efteråt. Nästa gång går vi nog på egen hand o med auido-guide i stället. Tyvärr!

Pragborgen: 2,5 timmars rundtur med inträdesbiljett Omdöme från:

Prag, otroligt vackert och mycket att titta på

En guid med personlig stil och engagemang! Behagligt tempo. Story trelling i målande nyanser som fäste. Prags historia går ju tillbaka väldigt långt i tiden.... Michael började med en intro på ca 20 min där vi fick sitta(smart) Turen vi tog startade vid den magiska makalösa klockan, Över den berömda bron och runt på det kungliga slottsområdet! Efter lunch de judiska kvarteren och gamla stan.

Personlig, proffsig guide gav oss bästa touren av Prag!

Vi gick en tur på 3 timmar. Vi fick en personlig guide, Michaela. Hon var mycket proffsig och underhållande. Högsta betyg! Hon berättade både historia och nutid. Gav oss ett samband och en förståelse för både nutid och dåtid. Supernöjda! Lagom med 3 timmar. Michaela kom även med tips på restauranger.

Trevlig kryssning med god mat och musik.

Vi var ett sällskap på 8 personer och samtliga var mycket nöjda med båtturen, som visade upp vackra Prag i ett alldeles lagom tempo. Buffén var inte så stor - men mycket god. Minus för att att livemusiken var för hög och att det inte ingick kaffe/The till desserten.

Prag på kvällen: tre timmars båttur med middag Omdöme från:

Trevlig personal, god mat, avstressande atmosfär, vackra vyer.

Allt var toppenbra, trevlig personal, fin båt, god mat, underbar levande musik av sångerska och ackompanjatör. Dessutom Prag från dagsljus, skymning och kvällsupplysning.

Prag på kvällen: tre timmars båttur med middag Omdöme från: