Karlsbron
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Karlsbron: Upplevelser

Se alla upplevelser i Karlsbron

Toppsevärdheter i Prag

Se 370 upplevelser

Vad besökare tycker om Karlsbron

Samlat omdöme
4.4 / 5
baserat på 13 608 omdömen

Väldigt trevlig tur med bra båt och bra personal. Som alltid när man åker denna typ av aktivitet missar man en del av sevärdheterna på grund av samtal och god mat. Jämfört med likvärdiga aktiviteter i andra städer var denna i topp ur social synpunkt. Båten är panorama så utsikten är fin från matsalen samt att det finns bra möjligheter att vara utomhus också. Toppen personal och väldigt god mat!

Bussrundturen var bra då informationen var på svenska. Ett stopp uppe vid Pragborgen var också bra då man kunde gå runt och titta och ta foton. Man kunde ta till sig information vid entre´n till Pragborgen om man ville åka tillbaka och titta på det som fanns där.

Prag: Sightseeingbusstur i den historiska stadskärnan Omdöme från:

Trevlig båtfärd! Fantastisk personal gav oss en förträfflig service! Trevligt med pianomusik, men ljudet blev stundtals för starkt . ( Vi upptäckte att vi hade en högtalare alldeles ovanför huvudet). Maten var god(inte mer).

Prag: Exklusiv 3-timmars middagskryssning Omdöme från:

Jag rekommenderar den här turen. Du har alla attraktioner i Pragborgen på en biljett.Guiden var väldigt snäll, trevlig och kunnig. Han talade mycket bra engelska.

Pragborgen: 2,5 timmars rundtur med inträdesbiljett Omdöme från:

Bra att kunna sitta och vila lite i en vacker stad där man gärna går så mycket i övrigt. Prisvärt och enkelt på ett bra sätt.

Prag: En timmes panoramakryssning på Moldaufloden Omdöme från: