Upplevelser i
Karlovy Vary

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Karlovy Vary

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Karlovy Vary?

Alla saker att se i Karlovy Vary

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Karlovy Vary? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Karlovy Vary

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 385 omdömen

Väldigt glad

Det bästa var utan tvekan vår älskade guide Ian, som förutom att göra turerna förklarade för oss hur livet är i hans land. Det var en framgång att kombinera båda städerna, eftersom var och en för sig skulle ha varit lite liten för en så lång resa, särskilt Marianske Lazne. I båda städerna hade vi ungefär 1 timme ledig tid att vandra runt som vi ville, shoppa eller ta en drink. Maten var mer korrekt än jag förväntade mig från kommentarerna, en meny på ett hotell med val mellan två första och två sekunder. De två mycket vackra och välskötta städerna. Turnén gjordes trots att endast två personer hade anmält sig. Priset på utflykten till en enda stad är något högt jämfört med vad som krävs för att resa ensam (cirka 60 euro jämfört med 10 euro med buss). Med hänsyn till detta är den extra kostnaden för att besöka de två städerna inte så mycket och framför allt är det det enda lönsamma alternativet att se de två städerna utan att hyra en bil.

Förtrollad liten stad mitt i dalen, ett måste se!

Min mamma och jag bokade en sista minuten -resa till Karlovy Vary och blev förälskade i staden. Ärligt talat önskar jag att du kunde lämna mig här permanent! Det är en vacker medeltida kurort mitt i den bohemiska dalen, fast i tiden, med 18 naturliga mineralkällor och gejsrar. Helt pittoreskt! Vi stannade också till vid Moser glasfabrik för att se hur de berömda glasverken är gjorda. Den enda nackdelen är att du inte har för mycket ledig tid att spendera på egen hand. Jag tror inte att lunchdelen är nödvändig, och då har du mer ledig tid att utforska och kanske besöka ett spa i några timmar. Hur som helst är turen väl värd besväret. En måste se!

Fin resa från Prague, vi var 2 passagerare med egen guide, tog ca 1 time 30 m. En idyllisk stad med mycket anor från andra världskriget, 007 filmen spelades här med några till, finns 16 naturliga källor från 72 grader celcius till ca 20 grader. Guiden Jan Lochman var trevligt och mycket att lära sig av. Bara att rekommendera denna resa för andra som tycker om natur upplevelser m.m.

fantastiska städer

Turnén var utmärkt, ett stopp för att se hur Moser kristaller görs, jag älskade att se hur de görs efteråt, en lunch ingår med en lätt grönsaksoppa och grillad kyckling med potatis, städerna i Karlov varierar är vackra, guiden är väldigt uppmärksam, tar bilder och det hjälper till att hålla takten för att lära känna ALLT, då mariánské lázn en annan LINDA stad skulle upprepa turnén.

Underbar dagstur!

Min man och jag hade en fantastisk tid med vår guide till denna underbara stad! Det slutade med att jag och min man bara gick den dagen så vår resa var väldigt personlig. Vår guide var mycket kunnig och visste mycket om staden och svarade på alla våra frågor. Vi skulle definitivt rekommendera denna resa till alla!