Kanarieöarna
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Kanarieöarna: Upplevelser

Se alla upplevelser i Kanarieöarna

Vad besökare tycker om Kanarieöarna

En trevlig heldag med god mat, gott vin och mkt intressant att se. Är i det stora hela nöjd med dagen, men två stora minus drar ner omdömet. 1. Vår guide var trevlig och påläst men pratade tyvärr väldigt otydligt vilket gjorde att man gick miste om en hel del i intressant. 2. Bussen vi åkte i var väldigt trång, och besvärlig att ta sig i och ur, vilket blev ett problem för några av dom lite äldre deltagarna. Annars mkt intressant och trevligt, gillar kombinationen gastronomi och kulturhistoria.

Teneriffa: Heldags gastronomi- och vinupplevelse Omdöme från: Anonym, 01/30/2020

Kul utflykt med lyxkant. Solbäddarna är super! Det är värt de extra pengarna för VIP. Underbar utsikt, skön musik, magiskt vatten. Lunchen är inget att hänga i granen. Under Corona-tider är informationen i denna app inte uppdaterad. Handdukar ingick inte, vilket det ska göra i VIP-alternativet. Jetski kostade mer än vad som skrivs i appen. I det stora hela: Rekommenderas!

Gran Canaria: Halvdagstur på lyxig katamaran med mat Omdöme från: Anonym, 10/15/2020

Helt otroligt, kunde inte vara gladare nu när min dröm har gått i uppfyllelse , att få se så många delfiner så nära precis vid båten var magiskt!!! Och som grädden på moset hade vi en toppen trevlig och proffsig kapten, och en underbar chaufför som hämtade och lämnade oss och berättade om fuerteventura medans vi åkte, toppklass på hela upplevelsen!!!

Las Palmas: Segling med Snorkling och Dolphin Watching Omdöme från: Anonym, 10/24/2020

Trevlig och alert guide, Selena. Hon pratade oavbrutet, mycket kunnig. Salvadore, chauffören körde lugnt och fint. Vi han se mycket men det blev lite för många stopp på kort tid. Kanske vore det bra att ta bort något stopp, så det endast blev en knapp timme i Porto de Mogan och vi skulle hinna äta lunch.

Från Las Palmas: guidad tur på Gran Canaria Omdöme från: Carina, 02/17/2020

Det var en mycket trevlig fisketur på öppet vatten, mycket fisk och otroligt trevlig personal som hjälpte till samt gjorde turen riktigt rolig! God smörgås serverades i halvtid! Fick upp en makohaj till ytan nära båten men den släppte precis! Tack för denna gången, kram Axel o Molly