Kanarieöarna

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Kanarieöarna

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 23 039 omdömen

Kul utflykt med lyxkant. Solbäddarna är super! Det är värt de extra pengarna för VIP. Underbar utsikt, skön musik, magiskt vatten. Lunchen är inget att hänga i granen. Under Corona-tider är informationen i denna app inte uppdaterad. Handdukar ingick inte, vilket det ska göra i VIP-alternativet. Jetski kostade mer än vad som skrivs i appen. I det stora hela: Rekommenderas!

Jättebra och lagom längd på turen. Vi såg ett gäng delfiner på ett ställe först, men de var lite mer skygga. När vi åkte därifrån hittade guiderna ett gäng delfiner till från en annan sort och de var mycket närmare och simmade runt båten hela tiden. Simmade och hoppade även med båten när vi lämnade de sen. På vägen tillbaka såg vi även en havssköldpadda!

Helt otroligt, kunde inte vara gladare nu när min dröm har gått i uppfyllelse , att få se så många delfiner så nära precis vid båten var magiskt!!! Och som grädden på moset hade vi en toppen trevlig och proffsig kapten, och en underbar chaufför som hämtade och lämnade oss och berättade om fuerteventura medans vi åkte, toppklass på hela upplevelsen!!!

Vi såg delfiner och sköldpaddor. Vi åkte 1,5 timmar tills vi såg delfinerna. Information om simturen kunde vara tydligare innan tillfället. Det blåste ganska friskt och sonen blev illamående på väg tillbaka till hamnen.

Underbart att få se både delfiner och havssköldpaddor i sin naturliga miljö. Uppskattade också hållbarhetstänket som genomsyrade turen med omtanke för djur och natur. Fantastiskt att få bada från båten!