Kampanien

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Kampanien

Alla saker att se i Kampanien

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kampanien? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kampanien

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 38 589 omdömen

Båten har den bästa kajen i lagunen. Det finns tillräckligt med drycker att köpa ombord och maten är nylagad. Toaletterna är mycket rena. Eftersom cirka 90% hade bokat denna turné inklusive Gozo tillbringade de bara 1 timme i lagunen och fördes sedan till Gozo. Du kan antingen åka 30 minuter (fram och tillbaka) eller stanna i Blue Lagoon. Sedan var vi cirka 15 personer ombord under de återstående 3 timmarna. Lagunen i sig var inte heller överfull, eftersom de andra båtarna "parkerade" bort. Efter 4 timmar hämtades de andra i Gozo och de körde till Crystal Lagoon i 1 timme.

Ingången och audioguide var stor. Jag misslyckades med att ta med hörlurar och enheten skulle inte paras med airpods. Jag borde ha läst det finstilta. Pompei -upplevelsen var ganska imponerande.

Jag tyckte mycket om min guide Sergio, han var mycket kunnig. Det var väldigt intressant med allt han kunde berätta. Han hade humor och kunde berätta på ett intressant underhållande sätt.

Ett ord - FANTASTISKT !! Få inte ljudresan, den här personresan är mycket mer intressant och interaktiv vi älskar det så mycket och vår guide var så härlig!

Fantastiskt duktig guide!! Gå inte utan guide är min rekommendation!