Kampa

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Kampa

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Kampa? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Kampa

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 7 190 omdömen

Båten är mycket ren och välskött. Kryssningen startade klockan 19.00 precis som planerat. Maten var fantastisk och har många alternativ. Vi kommer från Filippinerna och är glada över att ha jasminris ombord. Livlig musik under hela kryssningen. Högt rekommenderad

På jakt efter en kvällsresa hittade vi snabbt det vi letade efter och kunde göra en bindande bokning. Tur för oss, speciellt eftersom många andra turister spontant försökte köpa biljetter till fullbokade resor förgäves.

Från rutten OK. Mer information om vaktbytet på slottet hade varit till hjälp. Tyvärr gick vi åt fel håll och missade det mesta av vaktbytet som ett resultat. Vi hade också varit glada över information på tyska.

Vacker middag flodkryssning. Vi hade all inclusive-alternativet, maten var utsökt, massor av val och dryckerna flödade bra. Personalen vi underbara och vi hade fantastisk utsikt från framsidan av båten.

Bra, allt gick smidigt. Turnén var stor, buffén tillräcklig för priset. Drycker kunde köpas separat.....allt var bra för oss för priset.....