Välj datum

Judiska museet i Prag

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Privata turer
  • Stadskort
21 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 21

Alla saker att se i Judiska museet i Prag

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Judiska museet i Prag? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Judiska museet i Prag

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 6 323 omdömen

Det var den bästa stadsturnén jag någonsin gjort. Dagmar är helt enkelt fantastisk; Inte bara att hon vet ALLT om Hedges historia i Prag och kan förmedla det på ett otroligt motiverande sätt, du får också hela den historiska bakgrunden från hela Europa och Mellanöstern och kan förstå allt fram till idag. Gnistan hoppar definitivt här. Högt rekommenderad.

En super underhållande turné genom Prag. Vår guide Dagmar har fört in mycket i det historiska sammanhanget - men inte så dammigt som det är, men med mycket subtilitet och esprit. De två timmarna gick snabbt och vi fick många tips för vår vistelse i Prag. En fantastisk turné som vi bara kan rekommendera alla att komma igång.

It was a really good tour that included many of the highlights of Prague. Buma our guide was fantastic! She was very communicative and shared her passion and knowledge about the history of Prague with us. She was very friendly and interested in us as visitors of Prague as well.

Stor turné, överväldigad med kryssning

Gillade verkligen turen till det bästa i Prag, vår guide var otroligt informativ, vi kände att kryssningen i slutet svikit den, mycket väntade på att gå ombord och det gick inte riktigt någonstans

Vår reseguide, Sharka, var mycket vänlig och otroligt kunnig om Prag. Och lunchen var utsökt! Jag rekommenderar starkt denna upplevelse.