Judiska kvarteren (Josefov)

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Judiska kvarteren (Josefov)

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Judiska kvarteren (Josefov)? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Judiska kvarteren (Josefov)

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 6 507 omdömen

Det var den bästa stadsturnén jag någonsin gjort. Dagmar är helt enkelt fantastisk; Inte bara att hon vet ALLT om Hedges historia i Prag och kan förmedla det på ett otroligt motiverande sätt, du får också hela den historiska bakgrunden från hela Europa och Mellanöstern och kan förstå allt fram till idag. Gnistan hoppar definitivt här. Högt rekommenderad.

Mycket bra organisation vid bussens avgång och under hela besöket. Guiden Jakou är väldigt varm, har humor och talar franska mycket bra. Besöket äger rum i tre delar, med buss, till fots och med båt. Båtturen är trevlig men ger inte mycket information i andra delen.

Erfarenheten var perfekt, vi har inga kompletteringar! Väldigt trevligt! Och guide mannen med namnet David, är den bästa! Bli av honom erfarenheten är vackrare! En hyllning till honom och resten av laget!

Turnén var lite snabb, men detaljerad. Middagen på kryssningsfartyget var fantastisk och väl värt priset. Var medveten om att priserna på drycker på båten är högre än normalt.

Bra och intressant sightseeing runt Prag, med en mycket kunnig guide