Jonien
Kultur- och historieupplevelser

Kultur- och historieupplevelser
48 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Jonien

Jonien

Våra mest rekommenderade Jonien Kultur och historia

Didim/Altinkum: Lazy Day båttur m/BBQ lunch

Didim/Altinkum: Lazy Day båttur m/BBQ lunch

Denna fascinerande, avkopplande och äventyrliga båttur inkluderar upphämtningsservice från din inkvarteringsplats i Didim. Mer exakt, vid bokningen kommer medlemmarna i vårt team att meddela dig vilken tid du kommer att hämtas från ditt hotell. Se därför till att vara redo i tid för att undvika förseningar i utflyktens schema. Båten: Vid upphämtningen kommer ett bekvämt och modernt fordon att köra dig mot hamnen där båten ligger. Hamnen ligger på Altinkum-stranden, mittemot Didims kommun. Under denna spännande båttur kommer du att segla med en rymlig och bekväm träbåt som har allt du kan behöva för en behaglig och trevlig upplevelse. Solsugna kan njuta av att sola i bekväma solstolar på däck. Alternativt kan du koppla av i inomhusutrymmet. Denna båttur är perfekt utformad för att erbjuda dig en verkligt unik upplevelse. Enligt schemat kommer båten att stanna i några av områdets mest imponerande och hisnande vikar, bukter och små öar. Under dessa stopp kommer deltagarna att kunna simma i turkost och uppfriskande vatten. Landskapet kommer att fånga din uppmärksamhet på grund av dess felfria naturliga skönhet. Deltagarna kan också dra nytta av lugnet och stillheten i omgivningen för att koppla av och släppa tankarna fria. Lunch: I båtturen ingår också en lunchpaus som serveras mellan simstoppen. Mer specifikt kommer den nylagade och välsmakande lunchen att serveras ombord och ge dig den energi du behöver för att fortsätta denna heldagsutforskning. Återvänd tillbaka: När simstoppet är över börjar båten segla tillbaka till hamnen. En returtransporttjänst erbjuds också till deltagarna. Återresan är planerad till eftermiddagen och vid det laget kommer du att känna en viss trötthet, men du kommer att vara full av minnen.

Pamukkale och Hierapolis: Hel dag privat eller gruppresa

Pamukkale och Hierapolis: Hel dag privat eller gruppresa

De vackra vita kaskaderna i Pamukkale är väl värda en resa för att se en naturlig plats som är en ögonfröjd. Promenera genom Pamukkale och hitta en chans att koppla av i det varma vattnet i den antika poolen. Hierapolis är en mäktig antik stad som byggdes strax ovanför Pamukkales varma källvatten och är ett av Unescos världsarv. Hierapolis byggdes på 200-talet f.Kr. av kungen av Pergamon och blev en romersk stad. Staden var känd för flera viktiga helgedomar och även som ett viktigt handelscentrum. Hierapolis var känd för purpurfärg och tygtillverkning och är fortfarande känd för sina textilprodukter.

Didim: Traditionell turkisk badupplevelse m / hotell transfer

Didim: Traditionell turkisk badupplevelse m / hotell transfer

Upphämtning: Upplevelsen i Didims turkiska bad kan äga rum varje dag. Eftersom det handlar om din avkoppling kan du välja vilken tid som passar dig mellan 09:00 och 18:00. Därför, baserat på önskad tid, kommer en bil att hämta dig från ditt hotell och köra dig till hamam-anläggningen. Basturum: När du anländer dit kommer den professionella personalen att välkomna dig och ge dig ett skåp för att placera alla dina personliga föremål. Sedan går du till basturummet iförd badkläder och täckt av en handduk. Det viktigaste kännetecknet för detta rum är kulorna. Där kan du luta dig tillbaka och koppla av på de heta stenarna. Särskilda bassänger med varmt vatten finns tillgängliga för dem som vill njuta av en extra varm känsla. Detta 15-minuterspass gör att din kropp kan släppa ut gifter och får din hud att "andas". Sedan börjar en professionell och erfaren massör skrubba varje centimeter av din kropp. Skrubbningsprocessen avlägsnar alla döda hudceller. Skrubbningen gör också att din hud ser friskare och mjukare ut. Det måste noteras att huden efter skrubbning möjliggör friskare och mjukare solbränna. När denna fas är över följer en skummassage och skumtvätt för att ta bort allt från din hud. Avslappnande massage: I slutet av skrubbningsfasen kommer personalen att guida dig mot massagerummet. Där får du njuta av 30 minuters aromterapi och avslappnande massage. Vid denna tidpunkt kommer du att känna dig avslappnad och utan stress. Den professionella personalen kommer att se till att detta blir en verkligt oförglömlig upplevelse. Ytterligare tjänster: Hammam-anläggningen erbjuder en mängd andra tjänster för dem som är intresserade, till exempel massage, kropps- och ansiktsbehandlingar. Dessa extra tjänster erbjuds mot en extra kostnad. Återkomst: När den turkiska badupplevelsen är över kör ett modernt och helt luftkonditionerat fordon dig tillbaka till ditt hotell. Hammam kommer att erbjuda dig avkoppling, revitalisering och kommer att frigöra ditt sinne för resten av din semester.

Istanbul: 8-dagars Kappadokien, Efesos, Konya, Pamukkale-tur

Istanbul: 8-dagars Kappadokien, Efesos, Konya, Pamukkale-tur

Upptäck höjdpunkterna i Turkiet på en guidad 8-dagars sightseeingtur. Se det bästa av Istanbul, Cappadocia och Konya. Besök de berömda platserna i Efesos, Pammukale och Devrent Valley. Dag 1: Ankomst till Istanbul Anländer till Istanbul flygplats IST eller SAW flygplats där reserepresentanten möter dig med ditt namnskylt och privat transfer till hotellet. Övernattning i Istanbul. Dag 2: Heldags Istanbul-turné med frukost Efter frukost kan du njuta av en vandringstur i Istanbul. Besök Topkapi-palatset, Hagia Sophia, Blå moskén och Hippodrome, besök Grand Bazaar för shopping och tillbringa natten i Istanbul. Grand Bazaar är stängd på söndagar så kryddmarknaden kommer att besökas istället. Dag 3: Istanbul - Izmir - Ephesus Tour - Kusadasi (frukost och middag) Tidig morgonupphämtning från hotellet och transfer till Istanbul IST eller SAW flygplats för ditt flyg till Izmir. Anländer till Izmir flygplats och möts av din reseguide. Kör till Efesos och se Artemis-templet innan du fortsätter till Efesos, en av de 12 städerna i Ionia (ett gammalt grekiskt distrikt på västra kusten av Mindre Asien). Efter Efesos, besök Jungfru Marias hus. Detta hus ligger i Aladagbergen 5 mil från Ephesus. Kör sedan till Kusadasi för att stanna över natten. Dag 4: Kusadasi - Pamukkale Tour med frukost och middag Kör till Pamukkale för att besöka Travertines, vita terrasser och Hierapolis antika stad. Bo över natten på ett termiskt hotell. Dag 5: Pamukkale - Cappadocia Cave Hotel med frukost Kör till Cappadocia som kommer att vara cirka 8 timmars körning. Besök Mausoleum i Mevlana, den världsberömda mystiska övernattningen i Cappadocia i ett grotthotell. Dag 6: Cappadocia Tour Cave Hotel med frukost Se de tre systrarna Fairy Chimneys i Urgup. Besök sedan Ozkonak underjordiska stad. Besök det berömda Goreme Open Air Museum Fortsätt till Uchisar Rock Castle för att få en panoramautsikt över dalarna i Kappadokien. Tillbringa natten i ett traditionellt Cappadocia grotthotell. Dag 7: Hel dag Cappadocia Tour - Istanbul med frukost På morgonen kan du beundra månlandskapet i Devrent Valley. Stanna vid Avanos, centrum för konstverk av terrakotta sedan 3000 f.Kr., och njut av en demonstration i en traditionell keramikverkstad. Överför till flygplatsen för ditt inrikesflyg från Kayseri till Istanbul och gå sedan till ditt hotell för en övernattning. Dag 8: Hem med frukost Efter frukost privat transfer till flygplatsen. Beroende på flyg / hotelltillgänglighet kan omvänd (Istanbul-Capp.-Pamukkale-Ephesus-Izmir-Istanbul) organiseras. Uppdatering för interiörbesök i St Sophia: Live guiding är inte tillåtet i S:t Sofia efter den 15 januari 2024. Gästerna måste ha med sig sina smarta telefoner och hörlurar under besöket. Om gästerna inte har hörlurar kan de köpa vid entrén till en kostnad av 3,5-USD

10 dagar Civilisationernas korsvägar

10 dagar Civilisationernas korsvägar

1º DAG | ANKOMST TILL ISTANBUL Ankomst till Istanbul. Möte med engelsktalande assistent på flygplatsen. Transfer till hotellet för incheckning. Övernattning på hotellet. 2:a DAGEN | ISTANBUL (frukost, lunch) Frukost på hotellet. Körning från hotellet till kryddmarknaden för shopping. Fri tid. Sedan träffas vi och fortsätter att ta 1,5 timmars Bosphorus Cruise-utflykt längs Bosphorus, som delar de 2 kontinenterna Asien och Europa. Under utflykten kommer du att njuta av skönheten i Istanbul, med dess skog, palats och gamla trähus byggda på båda kontinenterna. Lunch på lokal restaurang. Efter lunch besöker Sultanahmet-moskén, Hippodromen och den berömda Hagia Sofia. Fri tid på Grand Bazaar . Turen avslutas vid Grand Bazaar. Övernattning på hotellet. 3º DAG | ISTANBUL | ANKARA (Frukost , Middag ) Frukost på hotellet. Avresa från hotellet för att besöka Topkapipalatset (haremsdelen, fri entré ingår ej), de ottomanska sultanernas hus. Fri tid på Grand Bazaar . (stängd under den första dagen av de religiösa helgdagarna) På eftermiddagen till Ankara - Turkiets huvudstad . Ankomst till Ankara tidigt på kvällen. Middag och övernattning på hotellet. 4º DAG | ANKARA | CAPPADOCIA (Frukost , Middag ) Frukost på hotellet. Besök Anatolian Civilizations Museum där du kommer att se de neolitiska och paleolitiska ruinerna från Urartu, Hatti, Hittite, Phrygia civilisationer, fortsätt sedan till Mausoleum av Ataturk , grundaren av den turkiska republiken. På eftermiddagen kör till Kappadokien. På vägen besöker du den underjordiska staden som byggdes av de första kristna för att skydda sig från attackerna. Middag och övernattning på hotellet. 5º DAG | CAPPADOCIA (Frukost , Middag ) Frukost . Heldagsbesök i Kappadokien. Besök Göreme Open Air Museum - en UNESCO Heritage Site, en fantastisk region med sina grottkyrkor som ligger i dalen. Fortsätt sedan till byn Uchisar och sedan de spektakulära älvskorstenarna. Besök Derbent Valley med och utforska de naturliga klippformationerna och få en chans att delta i workshops av mattor och onyxstenar. Middag och övernattning på hotellet. 6º DAG| CAPPADOCIA | PAMUKKALE (Frukost,Middag ) Efter frukost på hotellet kör vi till Pamukkale. På vägen besöker du Sultanhan Caravansarai som byggdes under Seljuk Empire och användes under många år som ett stopp för resenärer och köpmän. Fortsätt till Pamukkale. Besök Cotton Steps - ett UNESCO-arv som tros ha helande termiskt vatten. Middag och övernattning på hotellet. 7:e DAGEN | PAMUKKALE | EPHESUS | IZMIR (Frukost,Middag ) Frukost. Kör till Selcuk - Efesos. Besök Efesus ruiner - staden som var tillägnad Artemis: Odeon, Hadrianus tempel, Kärlekens hus, Celsus bibliotek, Agora. Fortsätt sedan till Jungfru Marias hus - man har trott att det är den sista viloplatsen för Jesu mor. Stanna sedan till vid Leather Production Store. Vidare till Izmir. Middag och övernattning på hotellet. 8:e DAGEN | IZMIR | PERGAMON |TROY| ÇANAKKALE (Frukost , Middag ) Frukost . Kör till Pergamon ( Bergama ) regionen och besök ruinerna av Asclepion som är det första sjukhuset i Mindre Asien i mänsklighetens historia. Fortsätt sedan till Troja, besök den berömda staden som framkallar det poetiska namnet på Homeros Iliad. Fortsätt till Canakkale. Middag och övernattning på hotellet. 9:e DAGEN |ÇANAKKALE | BURSA | ISTANBUL (Frukost) Frukost på hotellet Avresa till Bursa (270 km) som var den första huvudstaden i det osmanska riket mellan 1326 och 1364. Besök i den medeltida stora moskén "Ulu Camii", den berömda sidenbasaren "Koza Han" och det gröna mausoleet. Fortsättning till Istanbul (~150 km). Övernattning på hotellet. 10º DAG | AVRESA FRÅN ISTANBUL (Frukost) Frukost på hotellet. (om flyg- och transferplanen tillåter det). Transport till flygplatsen och slutet på våra tjänster.

Från Izmir: 7 kyrkor i Mindre Asien 5-dagarstur med hotell

Från Izmir: 7 kyrkor i Mindre Asien 5-dagarstur med hotell

Börja en bibelorienterad flerdagarsresa till de sju kyrkorna i Mindre Asien, inklusive Pergamon, Sardes och Laodicea. Fördjupa dig i kristendomens historia när du utforskar grekiska och romerska ruiner. Bo på fyrstjärniga hotell under resan och njut av frukost, middag och transport som ingår. Dag 1: Ankomst till Izmir. Njut av bekvämligheten med att bli hämtad på Izmirs flygplats och körd direkt till ditt hotell. Koppla av för kvällen med middag på ditt hotell. Dag 2: Izmir, Pergamon, Thyatira, Izmir Efter frukost kör du till Pergamon, som nämns i Nya testamentet som en av de sju kyrkorna i Mindre Asien. Besök Pergamums akropolis, en amfiteater som ligger dramatiskt på toppen av en brant kulle. Stopp vid Asklepion, ett berömt medicinskt centrum under den klassiska eran. Se Zeus altare, som aposteln Johannes kallade "Satans tron". Promenera bland marmorkolonnerna i Trajanus tempel. Fortsätt till Thyatira, en annan av Asiens sju kyrkor. Thyatira, som i antiken var känt för sina purpurfärger, är också den stad där den heliga Lydien en gång bodde. När du tar dig fram genom staden har du möjlighet att se ruiner från romartiden. Njut av en panoramafärd genom Smyrna, den tredje största staden i Turkiet och en av platserna för Asiens sju kyrkor. Återvänd till hotellet för middag och lite vila. Dag 3: Izmir, Sardes, Filadelfia, Laodicea, Hierapolis Avresa till Sardis, nu känd som Sart skildrades i Uppenbarelseboken som en döende kyrka. Besök Artemistemplet och Cybele-templet. Fortsätt till Filadelfia, numera känd som Alasehir, en annan av Asiens kyrkor och den enda kyrkan som inte blev censurerad. Besök Laodicea den sista av de sju kyrkorna. Kör till Hierapolis, en stad som är känd för sina terapeutiska källor. Se Pamukkale eller "bomullsfästningen", travertinerna och terrasserna. Övernatta på ett termalhotell i Pamukkale. Dag 4: Pamukkale, Efesos, Kusadasi Kör till Kusadasi och besök den antika staden Efesos. Se Johannesbasilikan, som tog emot en epistel från aposteln Paulus som bodde i Efesos i tre år. Besök de spektakulära ruinerna där utgrävningar fortfarande pågår i denna en gång stora och viktiga stad som grundades för över 2 årtusenden sedan. Ta en resa tillbaka i tiden när du vandrar längs marmorgatorna som kantas av underbara offentliga byggnader som Scholastikas bad, Celsusbiblioteket, Hadrianus tempel och teatern. Se Artemis tempel, ett av den antika världens sju underverk. Besök Jungfru Marias hus, ett hus som sägs ha varit Jungfru Marias hem under sina sista år. Efteråt kan du njuta av en middag på ditt hotell i Kusadasi. Dag 5: Kusadasi , Izmir Din resa tar slut när du hämtas från ditt hotell i Kusadasi och sedan transporteras till Izmirs flygplats.

Från Izmir: Privat dagsutflykt till Akropolis i Pergamon

Från Izmir: Privat dagsutflykt till Akropolis i Pergamon

På den arkeologiska utgrävningsplatsen i Pergamon har man hittat föremål som går tillbaka till hettiternas tid. Det fanns tidiga grekiska bosättningar och senare persisk dominans, men staden blomstrade uppenbarligen inte förrän under den hellenistiska perioden. Kungariket Pergamon, som är byggt på en brant bergstopp 1000 fot över slätterna nedanför där floderna Cetius och Selinus förenas till Caicusfloden, grundades på 300-talet f.Kr. av Philetarios, en befälhavare som tjänade under Lysimachos. Riket stod inför upprepade skärmytslingar med de invaderande gallerna och senare, i trohet till Rom, kämpade det mot och besegrade seleukiderna. Det blomstrade ändå som ett centrum för kultur och lärande under hela den hellenistiska perioden, särskilt under den Attalidiska dynastin, då många av de byggprojekt som du kan se rester av idag genomfördes. Det var under denna tid som den berömda Charta Pergamenta, det första pergamentet av fårskinn, utvecklades. Biblioteket i Pergamon, som byggdes och grundades av Eumenes II, konkurrerade med det främsta biblioteket i Alexandria, och av avundsjuka förbjöd den egyptiske kungen Ptolemaios export av papyrus, vilket inspirerade till uppfinningen av det nya skrivmaterialet. Även om Pergamon var ett viktigt centrum för hednisk tillbedjan och inte var särskilt gynnsamt för det kristna livet, var kyrkan där väletablerad i slutet av det första århundradet. Den utmanades dock allvarligt av det hedniska samfundets verksamhet och denna kamp är det som är kärnan i Uppenbarelsebokens budskap till kyrkan i Pergamon. Herren berömmer församlingen för dess lydnad, hängivenhet och trofasthet inför förföljelsen, den flagranta hedendom och ogudaktighet som utövades runt omkring dem i denna stad med tempeldyrkan och rituella offer (Uppenbarelseboken 2:13). De fördöms sedan för att de tolkar läran löst, kompromissar med sin moral och låter sig vilseledas för att tillfredsställa sina köttsliga begär och sina världsliga strävanden (Uppenbarelseboken 2:14,15). Om de inte inser att de har felat och inte rättar till sig själva kommer de att möta fördärvet; om de segrar kommer de att få försörjning från Herren, välsignelser och mer av den nåd som redan verkar inom dem för att ge dem förmåga till tro (Uppenbarelseboken 2:16,17). Bland de många ruinerna på denna vidsträckta plats kommer du att få möjlighet att se den otroliga teatern som ligger i en brant sluttning, det berömda biblioteket, Trajanustemplet, baden, akropolis och mycket mer. Asclepion, där den berömda medicinska forskaren och läkaren Galen studerade, ligger några kilometer söder om Akropolis. Även om det imponerande Zeusaltaret har flyttats till Pergamonmuseet i Berlin kan man fortfarande se dess fundament ligga i skuggan av stora träd. Det som återstår av Pergamon är ganska omfattande och väl presenterat.

Pergamum-tur med privat guide och van

Pergamum-tur med privat guide och van

Växla genom Turkiets historia på en dagsutflykt från Izmir till Pergamon och Asklepion. Pergamon är en Unesco-plats som bär spår av den joniska, helleniska, romerska och bysantinska civilisationen. Efter upphämtning kör du till Pergamonakropolis. Bergama, med sin historiska och kulturella rikedom, är en av de mest speciella städerna i Turkiet med 3 000 års historia. Bergama bevittnade många civilisationer och fortsätter att dela med sig av spåren och manuskript från denna bakgrund. Ankomst till Pergamon och stig på en linbana till Akropolis (ca 5 minuters resa). Se Zeus altare, Dionysos tempel, Demeters tempel och det stora biblioteket, som innehåller 200 000 buntar med böcker. Fortsätt att se teatern, gymnasiet, de kungliga palatsen, det trojanska templet, akvedukter, fontäner, cisterner och arsenaler, några av de viktigaste strukturerna som byggdes i Pergamums Akropolis. Kör cirka 10 minuter till Pergamon Asclepion, ett av historiens första sjukhus. Gamla historiker sade att detta är "platsen där döden är förbjuden att komma in och testamenten inte öppnas". Asclepion är tillgängligt från den heliga vägen och är en 1 km lång gata. Asclepion är periodens största medicinska centrum, inklusive den ormformade kolonnen som blev symbolen för modern medicin och apotek och som fick sitt namn efter Asclepios, guden för helande och medicin. Fynd avslöjar att kirurgiska operationer också utfördes i Asclepion utöver dieter, varma och kalla bad och fysiska övningar som de tre grundläggande komponenterna. Patienterna behandlades i detta center med läkemedel, örter, musik, lera och solbad samt psykoterapi. Sedan kan du göra ett valfritt besök till mattvävningsskolan i Pergamum. Pergamum är också en viktig stad för mattverksamheten. Pergamum-mattor hör till stadens mest avancerade hantverk och har ett etnografiskt värde.

Från Kusadasi: Privat dagsutflykt till Priene, Miletos och Didyma

Från Kusadasi: Privat dagsutflykt till Priene, Miletos och Didyma

Upptäck de historiska platserna i Turkiet på en heldagsutflykt från Kusadasi. Förundras över den antika staden Miletus, besök Athenatemplet i Priene och beundra det enorma Apollontemplet i Didyma. Börja med en bekväm upphämtning från hamnen i Kusadasi, där din privata guide och chaufför väntar på din ankomst. Ni får ett varmt välkomnande och en kort introduktion till dagens resplan. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av de vackra vyerna när du reser genom den pittoreska turkiska landsbygden. När du anländer till Priene möts du av de fängslande ruinerna av denna antika joniska stad. Njut av arkitektoniska underverk som går tillbaka till 400-talet f.Kr. Följ med på en guidad tur för att se Athenatemplet, Bouleuterion och den imponerande teatern. Ta dig tid att insupa atmosfären och föreställa dig det myllrande liv som en gång blomstrade innanför dessa murar. Fyll sedan på med lokala smaker under den turkiska lunchen som ingår. Fortsätt till den antika staden Miletus. Miletus är känd som födelseplatsen för flera berömda filosofer och tänkare och har en speciell plats i historiens annaler. Här kan du se den storslagna teatern, de majestätiska Faustina-baden och de intrikata mosaikgolven i Delphinium. Lyssna när din guide delar med sig av fängslande berättelser och historiska insikter, låt din fantasi transportera dig tillbaka till den blomstrande metropol som Miletus en gång var. Ta dig till Didyma, platsen för Apollontemplet, en av de heligaste helgedomarna i den antika världen. Förundras över de kolossala pelarna som fortfarande står kvar och utforska ruinerna som avslöjar det imponerande hantverket från den hellenistiska eran. Din guide kommer att berätta historier om oraklet och de mystiska ritualer som ägde rum innanför dessa heliga murar. Ta farväl av de antika städerna och påbörja din återresa till Kusadasi hamn. Reflektera över de imponerande sevärdheterna du har mött och de berättelser som har väckts till liv under din privata rundtur.

Didim: Off-road Jeep Safari Tour m / Lunch & Hotell Pickup

Didim: Off-road Jeep Safari Tour m / Lunch & Hotell Pickup

Upphämtning: Didim Jeep Safari äger rum varje dag, inklusive helgerna. Beroende på vilken dag din utflykt äger rum kommer en Jeep att hämta dig från din inkvarteringsplats. Efter upphämtningen börjar jeepen köra mot en plats där andra jeepar befinner sig, för att bilda en konvoj. Jeepar: Jeeps är de perfekta fordonen för en utflykt som den. Detta beror på att de är fullt funktionella i terräng. Dessutom gör deras öppna sittgrupp att människor kan njuta maximalt av sin upplevelse. Jeepar som används i denna utflykt är helt säkra och följer alla säkerhetsbestämmelser. Terrängkörning: Den mest äventyrliga och spännande delen av denna utflykt börjar när jeeparna kör genom terrängvägen. Just denna rutt är dammig, våt och lerig så att deltagarna kan uppleva vad off-road handlar om. Under denna fas kan du göra dig redo för några vattenkrig mellan jeeparna. Stopp: Enligt schemat för denna utflykt kommer flera stopp att äga rum på intressanta och vackra platser runt Didim. Landsbygden: En av de mest intressanta höjdpunkterna på denna utflykt är att jeeparna kommer att passera från några autentiska byar på landsbygden. Våra gäster kommer att kunna observera dessa byar och beundra deras traditionella arkitektoniska stil. Det måste noteras att vissa stopp kommer att äga rum i några av dessa byar. Detta kommer att vara det perfekta tillfället för dig att promenera runt och observera lokalbefolkningens livsstil. Att gå runt i byn kommer också att vara den perfekta chansen att träffa lokalbefolkningen, interagera med dem och lära sig lite mer information om deras plats. Lunch: Mellan stoppen erbjuds en lunchpaus på en lokal, familjeägd restaurang. Här får du möjlighet att koppla av och njuta av nylagade och utsökta lokala recept. Återkomst: När terrängupplevelsen är över börjar Jeepkonvojen köra tillbaka till Didim. Detta extra roliga äventyr tar slut när du återvänder till ditt hotell under eftermiddagen. Jeep Safari kommer att fylla dig med känslor och långvariga minnen.

Vanliga frågor om Kultur och historia i Jonien

Vad finns det för andra saker att göra än Kultur och historia som är värt att besöka i Jonien?

Andra upplevelser du inte bör missa i Jonien:

De mest populära sevärdheterna i Jonien

Att göra i Jonien

Städer i Jonien

Jonien: Fler aktiviteter och sevärdheter

Jonien: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Jonien

Samlat omdöme

5.0
(3 recensioner)