John F. Kennedy Space Center

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i John F. Kennedy Space Center

Vill du upptäcka vad som finns att göra i John F. Kennedy Space Center? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om John F. Kennedy Space Center

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 747 omdömen

Själva dagen var utmärkt, med början med vår busschaufför - Giovanni. Han tog mycket hand om oss, förmedlade mycket kunskap på vägen och gav utmärkta tips för hur vi skulle få ut mesta möjliga av vår dag och det fungerade verkligen. Det enda problemet var att vi var tvungna att köra oss till pickup-punkten - Double Tree, även om vårt hotell / resort var på den godkända plocklistan. Double Tree var svårt att hitta och adressen tog oss till Convention Center. När vi insåg vårt misstag var vi 10 minuter sena efter att vi parkerade! För parkering vid Double Tree var vi tvungna att betala deras parkeringsavgift ovanpå allt annat. En liten fråga, men ändå lägga en dämpare på en annars utmärkt dag.

Fullspäckad dag

Vi var en dag med vanlig inträdes biljett. Är man inte jättefanatiker så räcker det. Vi såg tips om att ta bussturen först och det rekommenderas skarpt, kön var jättelång bara ett par timmar senare. IMAX och övriga filmer var bra. Det enda som var tråkigt var maten. Orbit kom vi inte i närheten av trots att vi skulle äta kl 15. Hur eller hur väl värt de ca $60 / biljett (parkering kostar $10) för en heldag.

Vi hade tur att få se en raketuppskjutning. Det var spännande och intressant. Bussturen var bra och det var smart att göra den så snabbt som möjligt när man kommer dit pga långa köer.

Mycket proffsigt upplägg med en storlek man inte kan föreställa sig . Väldigt amerikanskt men mycket intressant .

Spännande att få se de fantastiska farkosterna. Bra filmer som förklarade alla byggnader och ramper.