John F. Kennedy Space Center

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om John F. Kennedy Space Center

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 180 omdömen

Ta chansen och se Kennedy Space center om du kan

Helt fantastisk upplevelse! Vi var två vuxna och en 8 åring. Vi fick alla ut massor och lärde oss nya saker. Välordnat, mycket informativt och ett minne för resten av livet. Det gick att köpa mat på flera ställen och det fanns något för alla, hamburgare, pizza, sallad och smörgåsar mm. Ta ordentligt med tid, vi var där i sex timmar men hann ändå inte att se allt.

Allt var en fantastisk dag bortsett från att under bussturen ut mot uppskjutningsplatserna så var allt som visades på höger sida av bussen vilket gjorde att vi som satt på vänster bara fick höra om det utan en riktig chans att se det. Hade kunnat varit ett kort fotostopp vid Vehicle Assembling Building.

Mycket prisvärd aktivitet - besöket tog hela dagen Köpte biljett via getyourguide hemifrån och allt fungerade mycket bra. Hängde på låset och gick direkt till bussturen vart första turen. Besöksdag 25/12

En trevlig upplevelse...att se allt på nära håll

Onlinebokning ger en bred bild av vad respektive biljett innehåller. När du löser in din reservation i kassan har du ingen aning om vad du har inträde till om du inte håller i minnet vad du beställt.

Vi hade tur att få se en raketuppskjutning. Det var spännande och intressant. Bussturen var bra och det var smart att göra den så snabbt som möjligt när man kommer dit pga långa köer.