Lägg till datum

John F. Kennedy International Airport

John F. Kennedy International Airport: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

NYC: Enkelriktad transfer till/från JFK Airport och Manhattan

1. NYC: Enkelriktad transfer till/från JFK Airport och Manhattan

Gör din resa till eller från Manhattan enkel med en enkelriktad delad JFK-flygplatstransfer. Res i en bekväm skåpbil och undvik besväret med att använda det trånga och långsamma kollektivtrafiksystemet. Möt din chaufför direkt på din flygplatsterminal eller på ditt hotell på Manhattan. Hoppa ombord på en klimatkontrollerad skåpbil med gott om benutrymme. Känn dig trygg i ett fordon som underhålls regelbundet. Luta dig tillbaka och koppla av medan din biltur tar hand om trafik och navigering åt dig. Res utan att oroa dig för parkering. Minska ditt koldioxidavtryck genom att dela din resa med andra passagerare som är på väg åt samma håll. Kom fram till din destination i tid.

NYC: Privat transfer från JFK-flygplatsen till Manhattan

2. NYC: Privat transfer från JFK-flygplatsen till Manhattan

Få en stressfri start eller avslutning på din resa till New York City med en privat transfer från JFK Airport till olika platser på Manhattan. De bekymmersfria transporterna sker med eleganta sedans, lyxiga SUV:er eller minibussar, beroende på hur stor din grupp är. Din chaufför möter dig vid bagageutlämningen eller strax utanför ankomsthallen på JFK-flygplatsen, eller direkt vid ditt hotell eller din privata adress för resan till flygplatsen. Sedan kan du luta dig tillbaka och slappna av medan de tar hand om de trafikerade och kanske okända vägarna. Varje passagerare har tillräckligt med utrymme för att ta med upp till 1 resväska i standardstorlek och 1 liten handbagage, med gott om plats för att sitta bekvämt, oavsett om du har bokat en 3-sitsig sedan, 6-sitsig SUV eller 10-sitsig minibuss.

New York City Airports Lyxig ankomst- eller avgångstransfer

3. New York City Airports Lyxig ankomst- eller avgångstransfer

Ta bort stressen med transporten mellan någon av New York Citys tre större flygplatser och ditt boende i staden. Du får transport från dörr till dörr och reser säkert och bekvämt. Njut av en enkel privat transfer i ett lyxfordon mellan Newark Liberty Airport (EWR), John F. Kennedy Airport (JFK) eller LaGuardia Airport (LGA) och ditt boende på Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island eller Bronx. Hämtning på flygplatsen är garanterad, även vid förseningar, eftersom ditt flygs framfart övervakas rutinmässigt och justeringar av hämtningstiden görs vid behov. När du har passerat invandringen, hämtat ditt bagage och är redo att bli upphämtad ringer du helt enkelt till vår dispatcher via ett avgiftsfritt telefonnummer och du kommer att bli anvisad vart du ska gå för att möta din chaufför. Observera att chauffören tillåter en väntetid på upp till en timme, därefter kan du komma att debiteras en bekvämlighetsavgift för varje ytterligare timme väntetid efter det att ditt flyg officiellt har landat. Transfertjänsten tillhandahålls av professionella chaufförer i luftkonditionerade kvalitetsfordon, på privat basis, vilket innebär att du inte reser med andra passagerare.

NYC: John F. Kennedy flygplats privat transfer

4. NYC: John F. Kennedy flygplats privat transfer

Njut av en säker och pålitlig 24-timmars privat flygplatstransfer mellan John F. Kennedy International Airport (JFK) och ditt boende i New York City. Undvik långa taxiköer, livlig kollektivtrafik och språkförbistring, och luta dig sedan tillbaka och koppla av. Du slipper bära tunga väskor medan du navigerar i kollektivtrafiksystemet mellan staden och flygplatsen. Det känns tryggt att veta att alla fordon underhålls regelbundet och håller hög kvalitet. Bli hämtad från ditt boende eller ankomsthallen på John F. Kennedy Airport och slipp krånglet med resan mellan staden och flygplatsen. Koppla av när du körs till din destination i tid och med komfort.

New York: 1-vägs transfer till/från JFK & Grand Central Station

5. New York: 1-vägs transfer till/från JFK & Grand Central Station

Njut av en säker och pålitlig transfer mellan John F. Kennedy International Airport och New Yorks Grand Central Station eller vice versa. Välj vilken tid du vill åka (fordonen går varje timme på timmen), träffa din chaufför, hoppa sedan in i ditt delade fordon och njut av resan. Bespara dig besväret och stressen med att navigera i kollektivtrafiken på flygplatsen eller på väg till ditt flyg. Möt din chaufför på en central plats (eller på flygplatsen) och ge dig iväg på din resa. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av utsikten på vägen. Kom fram till din destination i god tid.

NYC : eSIM 4G/5G Internet Data Plan för USA

6. NYC : eSIM 4G/5G Internet Data Plan för USA

Dyk ner i New York Citys livliga gator och ikoniska landmärken, USA, utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller kontakten med höghastighetsdata, oavsett om du utforskar Central Park, besöker Frihetsgudinnan eller ser en Broadway-show. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar bäst för ditt äventyr i New York City. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet, så är du redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela din upptäcktsfärd i New York City. Kompatibilitet: Se till att din enhet stöder eSIM-teknik. För mer information, se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices

New York City: Privat limousinetransfer från JFK-flygplatsen

7. New York City: Privat limousinetransfer från JFK-flygplatsen

Anländ till New York i stil. Träffa din privata chaufför på flygplatsen efter du landat och kliv in i en privat och lyxig limousin som tar hand om din transfer. Njut av kall läsk från baren och New York-låtar i bekvämligheten av limousinen. Tveka inte att be din chaufför om tips och rekommendationer för ditt besök till New York. Slipp köerna och kollektivtrafiken och se staden i stil när du anländer.

Dagsutflykt till Niagarafallen med flyg från New York

8. Dagsutflykt till Niagarafallen med flyg från New York

Upplev Niagarafallens majestätiska skönhet på en dagsutflykt från New York City. Vi träffas på en lokal flygplats och din resa börjar till Niagarafallen. Du kommer att gå ombord på en 1-timmes flygning till Niagarafallen, USA. Landa precis utanför fallen innan ditt flygkaffe är kallt. Njut av en 45-minuters rundtur med din egen guide när du reser från flygplatsen till fallen och ser alla intressanta platser. Vid ankomsten till hjärtat av Niagarafallen - framför den berömda Maid of the Mist. Klättra ombord på båten för en kryssning under de dånande fallen! Efter en (ibland blöt) kryssning kan du strosa runt i NY State Park och besöka stadens olika museer, kasinon, observatorier och mycket mer. För den enda panoramautsikten över alla 3 Niagarafallen, inklusive de amerikanska fallen, är Niagara Falls Observation Tower det självklara valet. Det arkitektoniska underverket sträcker sig dramatiskt över Niagara Gorge och ger fri utsikt över de vilda kaskaderna och det forsande vattnet nedanför. Tillfredsställ din aptit med en 2-rätters lunch på Hard Rock Café Niagara. Planera din dag så att den passar dina intressen. I slutet av dagen får du transfer tillbaka till flygplatsen för en stunds sömn på planet tillbaka till New York City Airport.

New York City: JFK LGA EWR Ankomst- eller avgångstransfer

9. New York City: JFK LGA EWR Ankomst- eller avgångstransfer

"Säker resa, garanterad kvalitet" är ett åtagande vi står fast vid när det gäller att erbjuda exceptionella reseupplevelser. Vår högsta prioritet är att säkerställa våra passagerares säkerhet och välbefinnande under hela resan. Från noggrant underhållna fordon till utbildad och tillmötesgående personal strävar vi efter att leverera en sömlös och trevlig reseupplevelse, som kännetecknas av tillförlitlighet och excellens. Med oss kan du lita på att dina resebehov uppfylls med högsta standard för kvalitet och säkerhet.Happy Every Day.

Express Limo Inc.

10. Express Limo Inc.

Vårt mål är att ge resenärerna en smidig och stressfri transportupplevelse från det att de bokar till dess att de når sin destination. Här följer en beskrivning av hur vår tjänst fungerar: Bokningsprocessen: 1. Bokningar online: Resenärer kan enkelt boka vår transporttjänst via vår webbplats. Under bokningsprocessen kommer de att tillhandahålla nödvändig information såsom upphämtningsplats, avlämningsplats, datum och tid. 2. Bekräftelse: När bokningen har slutförts får resenärerna en e-postbekräftelse som innehåller alla bokningsuppgifter, inklusive ett unikt bokningsreferensnummer. Identifiera oss på upphämtningsplatsen: Vi gör det enkelt för resenärerna att känna igen vår tjänst när de anländer till upphämtningsplatsen. 1. Företagets logotyp: Våra fordon är märkta med vår företagslogotyp och vårt varumärke, vilket gör dem lätta att känna igen. Detta gör det enkelt för resenärerna att identifiera våra fordon på avstånd. 2. Skyltning: Om upphämtningsplatsen är trång eller om det finns flera upphämtningsplatser håller vår chaufför upp en synlig skylt med antingen resenärens namn eller vårt företagsnamn, vilket gör det enkelt för resenärerna att hitta sin skjuts utan förvirring. Upphämtningsprocessen: 1. Snabb ankomst: Våra förare är punktliga och anländer till upphämtningsplatsen i god tid före den schemalagda tiden. Detta minskar den tid som resenärerna behöver vänta. 2. Vänlig assistans: Våra chaufförer är utbildade för att vara välkomnande och hjälpsamma. De hjälper resenärerna med deras bagage och ser till att de har det bekvämt under resan. Information om rutten: Även om vi kanske inte tillhandahåller en omfattande ruttbeskrivning under bokningsprocessen, känner våra förare till det lokala området och kommer att välja den mest effektiva och säkra vägen till destinationen. Dessutom kan resenärer be chauffören om information om vägen under resan. Sammanfattningsvis har vår transporttjänst hög prioritet på resenärernas bekvämlighet och säkerhet. Vi använder tydlig skyltning för att göra oss lätta att känna igen. Resenärer kan förvänta sig en problemfri upphämtning och en bekväm resa till sin destination. Om du har några frågor om en viss bokning eller behöver mer hjälp, tveka inte att kontakta vårt kundtjänstteam, som gärna hjälper dig.

24 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära John F. Kennedy International Airport

John F. Kennedy International Airport: Fler aktiviteter och sevärdheter

John F. Kennedy International Airport: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.