Lägg till datum

John F. Kennedy International Airport

John F. Kennedy International Airport: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

New York City: USA eSIM Roaming Data Plan

1. New York City: USA eSIM Roaming Data Plan

Gör din resa till New York problemfri med en bekväm eSIM-dataplan som du väljer. Håll kontakten på dina resor med höghastighetstäckning så att du enkelt kan ladda upp dina foton, navigera på kartor och kommunicera med dina vänner. Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, välj bland en mängd olika datapaket och giltighetsalternativ. Skanna helt enkelt eSIM QR-koden för att komma åt alla dina viktiga appar på din semester. Välj en lösning utan avfall och undvik besväret med att behöva hantera flera SIM-kort. När den har aktiverats börjar din täckning enligt din valda varaktighet.

NYC: Enkelvägstransfer till/från JFK flygplats och Manhattan

2. NYC: Enkelvägstransfer till/från JFK flygplats och Manhattan

Gör din resa till eller från Manhattan enkel med en enkelriktad delad JFK-flygplatstransfer. Res i en bekväm skåpbil och undvik besväret med att använda det trånga och långsamma kollektivtrafiksystemet. Möt din chaufför direkt på din flygplatsterminal eller på ditt hotell på Manhattan. Hoppa ombord på en klimatkontrollerad skåpbil med gott om benutrymme. Känn dig trygg i ett fordon som underhålls regelbundet. Luta dig tillbaka och koppla av medan din biltur tar hand om trafik och navigering åt dig. Res utan att oroa dig för parkering. Minska ditt koldioxidavtryck genom att dela din resa med andra passagerare som är på väg åt samma håll. Kom fram till din destination i tid.

New York City: JFK-flygplatsen: En enkel privat transfer

3. New York City: JFK-flygplatsen: En enkel privat transfer

Njut av en bekväm enkel privat transfer från John F. Kennedy International Airport till din destination i New York City. Slappna av i vetskapen om att du reser säkert i ett licensierat fordon. Din förare väntar på dig utanför flygplatsterminalen. Upplev en bekväm resa i ett luftkonditionerat fordon direkt från flygplatsen.

New York City Airports Lyxig ankomst- eller avgångstransfer

4. New York City Airports Lyxig ankomst- eller avgångstransfer

Ta bort stressen med transporten mellan någon av New York Citys tre större flygplatser och ditt boende i staden. Du får transport från dörr till dörr och reser säkert och bekvämt. Njut av en enkel privat transfer i ett lyxfordon mellan Newark Liberty Airport (EWR), John F. Kennedy Airport (JFK) eller LaGuardia Airport (LGA) och ditt boende på Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island eller Bronx. Hämtning på flygplatsen är garanterad, även vid förseningar, eftersom ditt flygs framfart övervakas rutinmässigt och justeringar av hämtningstiden görs vid behov. När du har passerat invandringen, hämtat ditt bagage och är redo att bli upphämtad ringer du helt enkelt till vår dispatcher via ett avgiftsfritt telefonnummer och du kommer att bli anvisad vart du ska gå för att möta din chaufför. Observera att chauffören tillåter en väntetid på upp till en timme, därefter kan du komma att debiteras en bekvämlighetsavgift för varje ytterligare timme väntetid efter det att ditt flyg officiellt har landat. Transfertjänsten tillhandahålls av professionella chaufförer i luftkonditionerade kvalitetsfordon, på privat basis, vilket innebär att du inte reser med andra passagerare.

NYC: Privat transfer från JFK-flygplatsen till Manhattan

5. NYC: Privat transfer från JFK-flygplatsen till Manhattan

Få en stressfri start eller avslutning på din resa till New York City med en privat transfer från JFK Airport till olika platser på Manhattan. De bekymmersfria transporterna sker med eleganta sedans, lyxiga SUV:er eller minibussar, beroende på hur stor din grupp är. Din chaufför möter dig vid bagageutlämningen eller strax utanför ankomsthallen på JFK-flygplatsen, eller direkt vid ditt hotell eller din privata adress för resan till flygplatsen. Sedan kan du luta dig tillbaka och slappna av medan de tar hand om de trafikerade och kanske okända vägarna. Varje passagerare har tillräckligt med utrymme för att ta med upp till 1 resväska i standardstorlek och 1 liten handbagage, med gott om plats för att sitta bekvämt, oavsett om du har bokat en 3-sitsig sedan, 6-sitsig SUV eller 10-sitsig minibuss.

New York: USA/Nordamerika eSIM Roaming Mobil Dataplan

6. New York: USA/Nordamerika eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Nordamerika väljer du helt enkelt alternativet 3 länder i Nordamerika, som täcker:Förenta staterna, Kanada, Mexiko. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (åtkomstpunktens namn): iboots Lokalt nätverk:AT&T/T-Mobile

NYC New York: USA eSIM Roaming

7. NYC New York: USA eSIM Roaming

Gör din resa till New York problemfri med ditt praktiska eSIM. Håll kontakten på resan med höghastighetstäckning i USA och uppgradera för täckning i Kanada. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM QR-koden för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med den här nollavfallslösningen. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du reser. När det har aktiverats börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS och modeller därefter, Google Pixel 4 och därefter). Om du är osäker kan du kontrollera kompatibilitetsriktlinjerna i fotot för att bekräfta behörighet. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat detta eSIM, följ felsökningsguiden för självhjälp i din GYG-kupong. Bolag att använda: USA -T-mobile , Kanada -Bell/TELUS

USA, Kanada & Mexiko: 30 dagars data eSim 0,5 GB till 10 GB dagligen

8. USA, Kanada & Mexiko: 30 dagars data eSim 0,5 GB till 10 GB dagligen

Eliminera behovet av fysiska SIM-kort på dina resor i USA, Kanada och Mexiko med ett eSIM och höghastighets mobildata. Välj den dataplan du vill ha och använd obegränsad data, med reducerad hastighet när du överskrider gränsen. Res runt och håll kontakten med alla där hemma. Kontrollera först att din enhet stöder eSIM. Köp sedan produkten, anslut till internet och skanna QR-koden för att aktivera den och starta dataplanens giltighet. Efter installationen kan du direkt börja använda mobildata på din enhet för att hålla kontakten med vänner och familj. Välj en lämplig förbetald dataplan för användning i USA, Kanada och Mexiko. Vissa abonnemang har obegränsad datamängd (500 MB, 1 GB eller 2 GB) med en daglig återställning var 24:e timme, och hastigheten sänks till 128 kbps efter att datamängden har överskridits. Eller välj ett annat abonnemang med större datatillgänglighet. Dessa abonnemang innehåller obegränsad höghastighetsdata på 3 GB, 5 GB, 8 GB eller 10 GB, därefter obegränsad data med en reducerad hastighet på 128 kbit/s för meddelandeappar. Produkten upphör att gälla 45 dagar efter inköpsdatumet.

USA Dataplan

9. USA Dataplan

Håll kontakten med dina nära och kära och undvik fysiska SIM-kort med 10 GB eller 20 GB 5G-mobildata som endast gäller i USA. Njut av säker och pålitlig internettäckning på resan och aktivera den direkt när du kommer fram så att du kan börja använda den direkt. Se till att din telefon är upplåst från operatörsbegränsningar innan du köper den här produkten. Köp sedan produkten för att få en QR-kod. Anslut till Wi-Fi och skanna QR-koden eller ange uppgifterna manuellt. Vänta tills eSIM-kortet har anslutits och aktivera sedan eSIM-profilen och dataroaming för att använda internet.

USA eSIM: Supersnabba datapaket för att komma igång

10. USA eSIM: Supersnabba datapaket för att komma igång

Utforska USA med lätthet med hjälp av vår ESIM Håll kontakten när du reser i USA med våra eSIM-abonnemang för enbart data. Välj det som bäst passar dina databehov och din budget. Viktiga funktioner: 📵 Inget telefonnummer ingår, bara höghastighetsdata. 📲 Omedelbar aktivering via QR-kod, inga ytterligare steg. ⏱️ Giltigheten börjar när du laddar ner eSIM och ansluter. 💳 Förbetalt utan avtal eller automatiska förnyelser; uppladdningsbart. 🚀 Njut av full datahastighet utan dagliga begränsningar eller strypning. 📡 Stödjer mobil hotspot för delning. 🌐 Ansluter automatiskt till T-Mobiles nätverk med 5G- eller 4G LTE-hastigheter (5G-tillgängligheten varierar). 📱 Kompatibel med eSIM-förberedda, operatörslåsta enheter. Utforska USA på dina villkor med våra problemfria eSIM-abonnemang med enbart data. Håll kontakten vart du än går och njut av friheten att fortsätta dina äventyr eller återvända till din startpunkt.

Tillgängliga aktiviteter

25 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

John F. Kennedy International Airport: Fler aktiviteter och sevärdheter

John F. Kennedy International Airport: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om John F. Kennedy International Airport

Samlat omdöme

3.8 / 5

baserat på 1 981 omdömen

Förarens kontaktnummer lämnades 15 minuter före hämtning. Detta gör det enkelt att kontakta oss via WhatsApp om något skulle gå fel. Upphämtningen var i tid. Limousinen var som bokad och hade gott om plats för 4 personer och bagage. Turen var trevlig trots den täta trafiken. Transport är inte billig men jag skulle göra det igen för enkelhetens skull.