Välj datum
Upplevelser i

Johannesburg

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Johannesburg

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Johannesburg?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Johannesburg:

Vilka aktiviteter i Johannesburg har infört ytterligare covid-19-åtgärder?

Alla saker att se i Johannesburg

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Johannesburg? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Johannesburg

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 639 omdömen

Vincent, vår fransktalande guide, delade sin passion för Johannesburgs och Sowetos historia med oss. Ett besök i Mandelas hus och H. Pieterson-museet är värt en omväg. Mycket uppmärksam och mycket omtänksam och outtömlig, han fascinerade oss med sina förklaringar och vi tillbringade en fantastisk eftermiddag i hans sällskap. Vi rekommenderar African Eagle och dess värdiga representant Vincent. Heja på

Ett riktigt bra och säkert sätt att se de stora sevärdheterna i Johannesburg med en bra kommentar som ger sammanhang till vad du ser. Lätt att hoppa av och på vid intressanta sevärdheter och guider som eskorterar dig till landmärken som Carlton Tower och tilläggsrundturen i Soweto är också väl värd att göra.

Vi hade ett fantastiskt besök! Vår guide Pascal var fantastisk. Han försåg oss med en mängd relevant information, lärde oss mycket intressanta historiska fakta och fick oss att upptäcka detta vackra hörn av Sydafrika. Jag rekommenderar verkligen.

Jag kunde inte se Big 5 på nära håll, men det var kul att se olika djur. Jag kunde inte se stora fem tydligt, men jag är nöjd !!

En mycket berikande guidad tur, guiden var en outtömlig källa till information om Johannesburg och Soweto. Mycket intressant