Johan Cruijff ArenA

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Johan Cruijff ArenA

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Johan Cruijff ArenA? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Johan Cruijff ArenA

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 4 256 omdömen

Korrekt fria tider bör nämnas på kartan. Endast GVB-transporter är tillgängliga för detta pass. R-net är det inte. Sammantaget är det en bästa affär. Så många platser ingår att besöka. Kom ihåg att ha ditt kreditkort alltid på dig eftersom detta pass bara är giltigt i Amsterdam, inte i någon annan stad, så du måste betala transporten med ditt kreditkort till andra städer. Detta pass var verkligen användbart för oss vid många tillfällen. Agenterna för IAmsterdam hjälper dig bäst. Ingen tvekan om deras färdigheter. Tack för din fantastiska Service IAmsterdam

Bokade för min partner och han älskade det absolut, reseguiden var full av information och mycket passionerad för laget. Min partner levde särskilt när vi kom till tunneln innan han gick till planen. Han levde sin dröm om att bli arsenalkapten (vi gick ut som motståndarlaget och han valde sitt brittiska lag) skulle absolut rekommendera för alla fotbollsälskare. Guiden ger också gott om tid för foton etc och är inte alls förhastad.

Tog mina fotbollsälskande söner (14 och 8) under vår resa till Amsterdam. Vi älskade turnén, särskilt när vi kom från tunneln till planområdet. Jag tror inte att jag har sett min äldsta så saknad för ord. Möjligheten att posera med alla de där kända tröjorna i bortaomklädningsrummet var också en höjdpunkt. Jag tror att vi nu har antagit Ajax som vårt holländska favoritlag!

Jag bokade för 13 timmar men på grund av Corona blev denna turné omplanerad, tyvärr fick jag inget infomail om omläggningen för 14 timmar. Som tur var var killarna snälla nog att lägga till mig i en grupp som började 12.30 så jag förlorade de första 15 minuterna. Guiden var vänlig nog att gå och visa mig vad jag förlorade i starten.

Väl fungerande och ypperligt muséekort

Saknade en enkel bokningsmöjlighet till van Goghmuséet.