Lägg till datum

Saker att göra i
Jardins d'Alfàbia

Jardins d'Alfàbia: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Sóller: Jardines de Alfabia – huset & trädgårdarna, inträde

1. Sóller: Jardines de Alfabia – huset & trädgårdarna, inträde

Missa inte möjligheten att besöka Jardines de Alfabia, en av Mallorcas äldsta egendomar och dess underbara trädgårdar. Upptäck ett   typiskt mallorquinskt hus med charmiga hörn och traditionell atmosfär samt trädgårdarna som är en njutning för alla dina sinnen. I trädgårdarna kan du bevittna en mycket tydlig influens av engelsk trädgårdsarkitektur. Strosa längs den breda avenyn, som består av tre rader av platanträd, för att nå den mallorquinska innergården. Beundra också fontäner och hortensior.   Inne i huset kan du beundra en underbar kombination av en stil med   romersk-andalusiska rötter, såväl som inslag av arabisk, gotisk, renässans, barock, romersk, rokoko och även engelsk dekoration. Tiden har lämnat spår av varje era i huset, medan hela komplexet har bibehållit sin balans. I denna mening är egendomen Alfabias utveckling en förebild för respekt för det förflutna och framåtskridande, av bevarande och förnyelse.

Mallorca: Palma de Mallorca All-Inclusive City Pass

2. Mallorca: Palma de Mallorca All-Inclusive City Pass

Upptäck Palmas unika skönhet med Palma de Mallorca Pass. Njut av fri tillgång till toppattraktioner som Palma Cathedral, Palma Aquarium och Katmandu Park. Spara tid och pengar medan du upplever oförglömliga ögonblick på ön i din egen takt och välj mellan alternativ som sträcker sig från 1 till 3 dagar. Välj mellan: Landmärken och monument: - Palmas katedral - La Seu (biljett för att hoppa över kön) - Castillo del Belver (Slott) - Jardines de Alfabia - Fundación Bartolomé March Torre Cega Museer och gallerier: - Es Baluard (Konstmuseum) Hop On Hop Off och båtupplevelse: - Hop-On Hop-Off stads sightseeingtur genom Palma - Rundtur i Palmas hamn Aktiviteter och fritidsattraktioner: - Palma Aquarium (akvarium och nöjespark) - Katmandu Park - Golf Fantasia (Minigolf) Rabattpartners (spara upp till 20%): - Palma Aquarium (Souvenirbutik och restaurang) - Forestal Park (Klätterpark) - Barcos Azules (Båtutflykter) - Rafa Nadal Museum Xperience

2 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Jardins d'Alfàbia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Jardins d'Alfàbia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Jardins d'Alfàbia

Samlat omdöme

4.7
(31 recensioner)

Det var en mycket trevlig resa för hela familjen. Direkt vid entrén har du en fantastisk utsikt och turen är varierad med olika växter, inblick i huset och vattendraget. Du kan också njuta av kalla drycker, kaffe och snacks i skuggan av palmerna. Till och med vår nästan tonåring hade roligt.

Alfabias trädgårdar är alltid värda ett besök. Biljetten köpt här hjälper dock inte riktigt. Du måste fortfarande gå till kassan där biljettnumret läggs in i systemet för hand och du får ett armband som du ska sätta runt handleden.