Jardin du Luxembourg

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Jardin du Luxembourg

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Jardin du Luxembourg? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Jardin du Luxembourg

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 108 omdömen

FANTASTISK erfarenhet och rekommenderar!

Gjorde en fotoshoot för ett överraskande engagemang. Det skedde några sista minuten ändringar men allt gick ändå väldigt smidigt. Beks är en fantastisk fotograf och skulle definitivt få henne att göra ytterligare en film för oss. Vi sprang sent till fotograferingen och hon stannade fortfarande nästan hela timmen och gjorde flera olika platser och poser. Vi ÄLSKAR hur bilderna kom ut och alla vi delar dem med säger att de är underbara. Rekommenderas starkt för alla som gör ett överraskningsförslag eller någon som bara vill ha några fina bilder på din semester!

Bekväm, professionell med enastående fotografiska resultat

Alain var en riktig professionell, såg till att han höll sessionen lättsam och bekväm. Vi kände att en vän tog våra bilder. På grund av oförmågan att säkra en tillräckligt stor Uber-resa för att komma till Eiffeltornet i rätt tid improviserade vi till omgivningen och kunde inte vara nöjdare med resultaten. Rekommenderar starkt att använda hans tjänster.

Eny var vår fotograf och hon var så trevlig att arbeta med. Hon tog många bilder på ett antal olika platser nära Eiffeltornet. Vi hade en fantastisk tid och bilderna var fantastiska och så mycket variation! Helt ovärderligt sätt att minnas vår resa till Paris !!! Rekommenderas starkt!