Lägg till datum

Jaffa's Flea Market

Jaffa's Flea Market: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

1. Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

Njut av en guidad tur i Jaffa Old City, ett huvudsakligen muslimskt distrikt, och dess historiska hamn på en guidad tur i Tel Aviv. Se forntida historia blandad med livlig kultur, fantastisk arkitektur, slingrande gator och ett rikt kulturarv. Upptäck dolda pärlor och besök historiska landmärken. Börja turen på Abulafia, det äldsta bageriet i Jaffa, där du kan köpa en kopp kaffe eller en bakelse. Sedan bär det av till Clock Tower Square med sitt ikoniska klocktorn, ett landmärke som också fungerar som en port till Gamla stan. Nästa besök är St Peter's Church, en franciskansk kyrka från 1800-talet med en rik historia. Lär dig mer om platsen där aposteln Petrus bodde när du besöker Jaffa. Njut av den vackra utsikten över staden, kusten och Medelhavet. Sedan går färden vidare till Kdumim Square, ett charmigt torg som kantas av restauranger, kaféer och butiker. Ta en stund att insupa den livliga atmosfären och kom gärna tillbaka senare för en kopp kaffe eller en bit mat. Därefter kan du utforska en av höjdpunkterna i Gamla stan, den berömda loppmarknaden (Shuk Hapishpishim). Se när din guide pekar ut antikaffärer, konstgallerier, klädbutiker och gatuförsäljare - alla säljer en mängd olika varor, och alla finns tillgängliga för ett bra pris när du lär dig att pruta. När du promenerar genom de smala gatorna i detta muslimska distrikt stöter du på Mahmoudiya-moskén, en imponerande moské från den ottomanska eran. Uppskatta den vackra arkitekturen och den fridfulla atmosfären på denna heliga plats. Gå vidare för att utforska den pittoreska hamnen. Lär dig mer om Jaffa hamns långa historia, som går tillbaka över 3 000 år. Följ med din guide på en lugn promenad längs vattnet, beundra båtarna och ta in den maritima atmosfären. I närheten av hamnen kan du besöka Andromedas klippa, en legendarisk plats där den mytiska prinsessan Andromeda sägs ha räddats från ett sjömonster av Perseus. Ta foton av kustlinjen och Tel Avivs skyline från detta område. Avsluta vid den sydligaste änden av den berömda Tel Aviv-promenaden som löper 8 kilometer norrut, längs stranden, hela vägen till Tel Avivs hamn.

Tel Aviv: Jaffa-tur med privat guide

2. Tel Aviv: Jaffa-tur med privat guide

Följ med på en fängslande rundtur i stadsdelen Jaffa i Tel Aviv med en privat guide. Se områdets höjdpunkter samtidigt som du lär dig mer om dess historia av din licensierade guide. Börja turen på ditt centralt belägna hotell eller någon annan lämplig plats. Utforska sedan Gamla Jaffa med din guide och njut av den hisnande utsikten över Medelhavskusten och Gamla Jaffas hamn. ' Förundras över hantverkarna och konstgallerierna i den gamla staden och fördjupa dig i den livliga atmosfären på den populära loppmarknaden. Fördjupa dig i Jaffas rika historia, från bibliska berättelser om Jona och valen till dess nuvarande status som en dynamisk stadsdel med en mångsidig kulturell tapetsering. Avsluta turen nära den gamla hamnen i Jaffa, där du kan fortsätta din resa i din egen takt.

Vandringstur i Jaffa: Gamla Jaffa, Jaffas hamn och loppmarknaden

3. Vandringstur i Jaffa: Gamla Jaffa, Jaffas hamn och loppmarknaden

Följ med på en fängslande resa genom hjärtat av Jaffa med denna förtrollande rundtur, där korsningen mellan historia och modernt liv avslöjar överraskande samband. Börja din upptäcktsfärd vid det ikoniska Clock Square, en symbol för Jaffas rika historia, som blandar ottomanska och turkiska rötter med dess livliga moderna kultur. Medan vi slingrar oss genom livliga gator och tar minnesvärda bilder, kommer vi att fördjupa oss i Clock Squares spännande förflutna och avslöja dess djupa betydelse för olika kulturer genom tiderna. Fortsätt till de fascinerande gränderna i Jaffas hamn och upptäck hamnens historiska inverkan på stadens arv och sjöfartshistoria. Vårt nästa mål är Giv'at Kedem Hill, där vi besöker ingången till Sankt Peterskyrkan, en franciskansk katolsk inrättning som är sammanflätad med Jesu resor. Besökarna kan beundra den vackra arkitekturen och samtidigt fördjupa sig i den religiösa och kulturella historien. Se den utsökta fontänen med stjärntecken, det berömda apelsinträdet från Jaffa som hänger i luften och fortsätt genom Raamses Gate till Garden of Pinnacle. Denna fridfulla oas på toppen av kullen erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden. En kort promenad genom denna fridfulla tillflyktsort låter dig njuta av lugnet och den fantastiska utsikten. Korsa Bridge of Wishes och lyssna på den fascinerande historien bakom Jaffas berömda klocktorn, som symboliserar oväntad framgång och strävan. Efter timmar av fängslande berättelser och otaliga fotomöjligheter avslutar du din resa på Jaffas loppmarknad - stadens autentiska, pulserande hjärta. Detta kulturella kalejdoskop av eklektiska stånd erbjuder unika skatter, vilket ger en livlig och färgstark avslutning på denna oförglömliga Jaffa-vandring!

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Jaffa's Flea Market

Jaffa's Flea Market: Fler aktiviteter och sevärdheter

Jaffa's Flea Market: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.