Jaffa Port

10 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Jaffa Port

Jaffa Port: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

Tel Aviv: Jaffas gamla stadsdel, hamn och loppmarknad

Njut av en guidad tur i Jaffa Old City, ett huvudsakligen muslimskt distrikt, och dess historiska hamn på en guidad tur i Tel Aviv. Se forntida historia blandad med livlig kultur, fantastisk arkitektur, slingrande gator och ett rikt kulturarv. Upptäck dolda pärlor och besök historiska landmärken. Börja turen på Abulafia, det äldsta bageriet i Jaffa, där du kan köpa en kopp kaffe eller en bakelse. Sedan bär det av till Clock Tower Square med sitt ikoniska klocktorn, ett landmärke som också fungerar som en port till Gamla stan. Nästa besök är St Peter's Church, en franciskansk kyrka från 1800-talet med en rik historia. Lär dig mer om platsen där aposteln Petrus bodde när du besöker Jaffa. Njut av den vackra utsikten över staden, kusten och Medelhavet. Sedan går färden vidare till Kdumim Square, ett charmigt torg som kantas av restauranger, kaféer och butiker. Ta en stund att insupa den livliga atmosfären och kom gärna tillbaka senare för en kopp kaffe eller en bit mat. Därefter kan du utforska en av höjdpunkterna i Gamla stan, den berömda loppmarknaden (Shuk Hapishpishim). Se när din guide pekar ut antikaffärer, konstgallerier, klädbutiker och gatuförsäljare - alla säljer en mängd olika varor, och alla finns tillgängliga för ett bra pris när du lär dig att pruta. När du promenerar genom de smala gatorna i detta muslimska distrikt stöter du på Mahmoudiya-moskén, en imponerande moské från den ottomanska eran. Uppskatta den vackra arkitekturen och den fridfulla atmosfären på denna heliga plats. Gå vidare för att utforska den pittoreska hamnen. Lär dig mer om Jaffa hamns långa historia, som går tillbaka över 3 000 år. Följ med din guide på en lugn promenad längs vattnet, beundra båtarna och ta in den maritima atmosfären. I närheten av hamnen kan du besöka Andromedas klippa, en legendarisk plats där den mytiska prinsessan Andromeda sägs ha räddats från ett sjömonster av Perseus. Ta foton av kustlinjen och Tel Avivs skyline från detta område. Avsluta vid den sydligaste änden av den berömda Tel Aviv-promenaden som löper 8 kilometer norrut, längs stranden, hela vägen till Tel Avivs hamn.

Tel Aviv: Sightseeingkryssning i Tel Aviv och Jaffa Skyline

Tel Aviv: Sightseeingkryssning i Tel Aviv och Jaffa Skyline

Koppla av på en sightseeingkryssning som tar dig ut i Medelhavet med panoramautsikt över Tel Avivs dramatiska skyline med sina moderna höghus, den historiska skylinen i Jaffa med sina moskéer och kyrkor och den lugnare kustlinjen i Bat Yam i söder. Kryssningen avgår från den gamla historiska hamnen i Jaffas hamn, med sin gamla världsallure och väderbitna stenvägar. Väl ombord på kryssningen kan man njuta av kustens skiftande skönhet och landskap. Kryssningen sker på en båt med två plan, med sittplatser och musik på båda planen. Den övre nivån är skuggad för att skydda dig från solen, men med öppna sidor för att möjliggöra oavbruten utsikt över kusten. På den nedre nivån finns en bar där du kan köpa läsk, juice, vatten, glass och snacks.

Tel Aviv: Jaffa-tur med privat guide

Tel Aviv: Jaffa-tur med privat guide

Följ med på en fängslande rundtur i stadsdelen Jaffa i Tel Aviv med en privat guide. Se områdets höjdpunkter samtidigt som du lär dig mer om dess historia av din licensierade guide. Börja turen på ditt centralt belägna hotell eller någon annan lämplig plats. Utforska sedan Gamla Jaffa med din guide och njut av den hisnande utsikten över Medelhavskusten och Gamla Jaffas hamn. ' Förundras över hantverkarna och konstgallerierna i den gamla staden och fördjupa dig i den livliga atmosfären på den populära loppmarknaden. Fördjupa dig i Jaffas rika historia, från bibliska berättelser om Jona och valen till dess nuvarande status som en dynamisk stadsdel med en mångsidig kulturell tapetsering. Avsluta turen nära den gamla hamnen i Jaffa, där du kan fortsätta din resa i din egen takt.

Tel Aviv: Skyline Boat Cruise med stopp för vattenaktiviteter

Tel Aviv: Skyline Boat Cruise med stopp för vattenaktiviteter

Beundra Tel Avivs skyline och sevärdheter från Medelhavet på denna roliga 2-timmars kryssning med avgång från Tel Avivs marina. Ankra till havs i 45-60 minuter med möjlighet att hoppa i vattnet för att använda båtens flytande matta och rör. Ta gärna med egna drycker och snacks. Kryssningen avgår från piren i Te;l Aviv Marina och går ut i Medelhavet. På båten får du en fantastisk utsikt över kusten, inklusive Tel Avivs pulserande skyline, den livliga hamnen i Tel Aviv (känd på hebreiska som "Namal") och historiska Jaffa. Efter att ha kryssat runt i cirka 30 minuter kastar båten ankar och du och dina vänner och familj kan hoppa i vattnet, om du vill, och ha lite kul. Båten tillhandahåller en flytande matta och vattenrör för att öka din njutning. Högtalare av hög kvalitet kommer också att spela musik för din njutning. Njut av tiden i solen eller koppla av på de skuggade däckområdena. Ta med egen öl, vin och läsk, och ta gärna med dina favoritsnacks för resan.

Tel Aviv: Tornado höghastighets spänningsbåt från Jaffa

Tel Aviv: Tornado höghastighets spänningsbåt från Jaffa

Med avgång från den historiska hamnen i Jaffa är detta ingen vanlig båttur. Tornadon lever upp till sitt namn när du virvlar fram över vattnet i upp till 35 km/h, med några hårnålskurvor och 360-graders snurr för säkerhets skull, och musik spelas för att förhöja stämningen. "Tornado Speed Boat" är ett spännande äventyr längs Tel Aviv-Jaffas fängslande kustlinje. Ta en titt på historiska Jaffa med dess moské och kyrkor, och flyg sedan norrut över vattnet med utsikt över sandstränderna vid Tel Avivs strandpromenad och stadens skyline bortom. Tornadon rymmer bara 15 gäster, vilket gör detta till den perfekta höghastighetsupplevelsen för adrenalinjunkies. Detta är ett utmärkt sätt att uppleva spänningen i en liten jetbåt med både vänner och familj. Känn dig som en James Bond-martini - skakad, inte rörd!

Tel Aviv: Lördagsvandring i Tel Aviv och Jaffa

Tel Aviv: Lördagsvandring i Tel Aviv och Jaffa

Vår tur är det bästa sättet att tillbringa din lördag i Tel Aviv och Jaffa. Följ med på en spännande resa genom stadens kultur, historia, geografi och konst. Med världens äldsta hamn i Jaffa, det livliga Florentin-kvarteret och den natursköna gatan Nachlat Binyamin är den här heldagsturen det bästa valet för dig som vill göra din tid i Tel Aviv oförglömlig. Vår tur börjar med en morgonpromenad i det magiska gamla Jaffa. Bevittna Medelhavskustens utsikt nedför Jaffas hamn - världens äldsta hamn med mer än 7 000 år på nacken! Upptäck historien och dess berättelser i realtid. Därefter beger du dig till Tel Avivs arty Florentin-kvarter. Lär dig mer om berättelserna, de politiska rörelserna och samhällena i dagens Tel Aviv, som de kommer till uttryck genom gatukonsten i kvarteret. För en lunchpaus kan du stanna och njuta av en utsökt "Falafel"-måltid som ingår i turen. På lördagar är det särskilt intressant att se de lokala Tel Avivianerna komma ut i skaror för att slappna av och njuta av det (nästan) åretrunt solskenet på stränderna eller i stadens parker. Vår rundtur omfattar Tel Aviv - Jaffas historia, konst, kultur, arkitektur, atmosfär, allt i ett. Det är det bästa sättet att få ut det mesta av helgen i staden.

Vandringstur i Jaffa: Gamla Jaffa, Jaffas hamn och loppmarknaden

Vandringstur i Jaffa: Gamla Jaffa, Jaffas hamn och loppmarknaden

Följ med på en fängslande resa genom hjärtat av Jaffa med denna förtrollande rundtur, där korsningen mellan historia och modernt liv avslöjar överraskande samband. Börja din upptäcktsfärd vid det ikoniska Clock Square, en symbol för Jaffas rika historia, som blandar ottomanska och turkiska rötter med dess livliga moderna kultur. Medan vi slingrar oss genom livliga gator och tar minnesvärda bilder, kommer vi att fördjupa oss i Clock Squares spännande förflutna och avslöja dess djupa betydelse för olika kulturer genom tiderna. Fortsätt till de fascinerande gränderna i Jaffas hamn och upptäck hamnens historiska inverkan på stadens arv och sjöfartshistoria. Vårt nästa mål är Giv'at Kedem Hill, där vi besöker ingången till Sankt Peterskyrkan, en franciskansk katolsk inrättning som är sammanflätad med Jesu resor. Besökarna kan beundra den vackra arkitekturen och samtidigt fördjupa sig i den religiösa och kulturella historien. Se den utsökta fontänen med stjärntecken, det berömda apelsinträdet från Jaffa som hänger i luften och fortsätt genom Raamses Gate till Garden of Pinnacle. Denna fridfulla oas på toppen av kullen erbjuder en hisnande panoramautsikt över staden. En kort promenad genom denna fridfulla tillflyktsort låter dig njuta av lugnet och den fantastiska utsikten. Korsa Bridge of Wishes och lyssna på den fascinerande historien bakom Jaffas berömda klocktorn, som symboliserar oväntad framgång och strävan. Efter timmar av fängslande berättelser och otaliga fotomöjligheter avslutar du din resa på Jaffas loppmarknad - stadens autentiska, pulserande hjärta. Detta kulturella kalejdoskop av eklektiska stånd erbjuder unika skatter, vilket ger en livlig och färgstark avslutning på denna oförglömliga Jaffa-vandring!

De mest populära sevärdheterna i Tel Aviv

Att göra i Jaffa Port

Städer i Israel

Jaffa Port: Fler aktiviteter och sevärdheter

Jaffa Port: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.