Jaffa Gate, Jerusalem - Biljetter och turer

16 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Jaffa Gate, Jerusalem

Jaffa Gate, Jerusalem: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Jerusalem: Guidad rundvandring i Gamla stan: Jerusalem: Guidad rundvandring i Gamla stan

Jerusalem: Guidad rundvandring i Gamla stan: Jerusalem: Guidad rundvandring i Gamla stan

Med utgångspunkt i Jaffaporten i Gamla stan går vi tillbaka i tiden och vandrar genom de olika kvarteren i Gamla stan. Vi tar in den obeskrivliga energi som varje hörn erbjuder och besöker de platser som är heligaste för alla tre religionerna. För judar är det kung Davids grav och den västra (klagomuren), de sista resterna av det judiska templet som stod här för tusentals år sedan. För muslimer: platsen där profeten Muhammed steg upp till himlen, Klippdomen och den vackra Al Aqsa-moskén. Och för kristna: Via Dolorosa, där Kristus gick med sitt eget kors till korsfästelsen, och rummet för den sista måltiden, samt att våga sig in i den heliga gravens kyrka! Bibliska berättelser kommer att sättas in i sitt sammanhang när du står på den plats där de ägde rum, samtidigt som du får lära dig om islams fem pelare, den judiska nationens grundande och upptäckten av det sanna korset, för att nämna några exempel.

Från Tel Aviv: Jerusalem, Betlehem & Döda havet

Från Tel Aviv: Jerusalem, Betlehem & Döda havet

Rundresan Jerusalem, Döda havet, Betlehem från Tel Aviv är unik på så sätt att den kombinerar många höjdpunkter på en och samma dag. Börja dagen i Jerusalem, den heligaste staden för judar, kristna och muslimer. Vår expertguide tar dig genom de fyra kvarteren och berättar om denna fascinerande stad. Sedan besöker vi Betlehem, staden där Jesus Kristus föddes. Du kommer att besöka Födelsekyrkan. Senare fortsätter ni till Döda havet där ni får tid att koppla av i leran och flyta i det speciella vattnet som har förbryllat mänskligheten i tusentals år. Denna rundtur från Tel Aviv eller Jerusalem är tillgänglig med garanterade avgångar. Här kan du se resplanen för denna intressanta resa:- 06:30 - Upphämtning från Tel Aviv (Textile Building 2 Kaufmann Street). 08:00 - Guidad tur i Jerusalem 11:30 - Avresa till Betlehem 12:00 - Rundtur i Betlehem och Födelsekyrkan 15:30 - Fri tid att koppla av i Döda havet - (Ta med solskyddsmedel, hatt, promenadskor, baddräkt och handduk). 16:30 - Avresa från Döda havet 19:00 - Avlämning i Tel Aviv OBS - alla tider på Jerusalem, Döda havet, Betlehem Tour är ungefärliga

Jerusalem: Rundresa med privat guide

Jerusalem: Rundresa med privat guide

Upplev Jerusalems fängslande underverk på en anmärkningsvärd privat vandringstur. Lyssna på din guide när du besöker och lär dig mer om några av stadens mest historiskt betydelsefulla landmärken. Börja ditt äventyr när din kunniga guide väntar på dig i lobbyn på ditt centralt belägna hotell, vilket garanterar en bekväm start på din utforskning av denna anmärkningsvärda stad. Följ med på en resa som omfattar hela Jerusalem och ger en omfattande bild av dess ikoniska landmärken och en inblick i dess rika historia. Vandra längs de gamla gatorna medan din guide målar upp en levande bild av Jerusalems förflutna och delar med sig av kortfattade men fascinerande berättelser som väcker staden till liv. Upptäck dolda pärlor och spännande hemligheter i Gamla stan, som börjar med din entré genom Sionporten, passerar det gåtfulla armeniska kvarteret och tar dig till det fängslande judiska kvarteret och det gamla bysantinska Cardo. En av resans höjdpunkter väntar vid den världsberömda Västra muren, ett imponerande segment av Tempelbergets västra stödmur. Denna monumentala mur uppfördes av den legendariske Herodes den store under hans ambitiösa tempelutbyggnad år 20 f.Kr. och fungerar som en fristad utomhus, där innerliga böner diskret placeras i sprickorna mellan de imponerande stenarna. När ni fortsätter er expedition följer ni i Jesu fotspår längs Via Dolorosa, känd som Korsvägen. Denna heliga väg spårar vägen från hans fördömelse till platsen för hans korsfästelse och lockar otaliga pilgrimer som väljer att följa hans steg och pausa vid viktiga stationer längs vägen. Som avslutning på denna minnesvärda resa kommer du till den vördade Heliga gravens kyrka, en plats med enorm andlig betydelse för kristna världen över. Denna heliga helgedom står på samma plats där Jesus korsfästes, begravdes och triumferande återuppstod från de döda, och erbjuder en djup upplevelse av tro och vördnad. Resan avslutas nära den ikoniska Jaffaporten, en port till vidare utforskning och upptäcktsfärd i den förtrollande staden Jerusalem. Passa på att fortsätta din lugna promenad, absorbera den livliga atmosfären och fördjupa dig i den fängslande blandningen av gamla traditioner och modern lockelse. Följ med på en oförglömlig privat stadsvandring i Jerusalem, där varje steg avslöjar en fängslande berättelse och stadens bestående skönhet lämnar ett outplånligt spår i din själ.

Jerusalem: 3 timmars rundtur i den gamla staden på franska

Jerusalem: 3 timmars rundtur i den gamla staden på franska

Börja din 3 timmar långa rundtur från Jaffaporten. Minns skapandet av staten Israel och lär känna Jerusalems stadsdelar. Börja vår resa i tiden med Armeniernas kvarter. Fortsätt sedan till de judiska kvarteren, fortsätt till den romerska perioden genom att låna Cardo, fortsätt turnéns resa i tiden tack vare Bibeln och berättelsen om Hiskia, en from kung vars tekniska skicklighet aldrig upphör att förvåna. Återupptäck Jerusalems tempel, Västra muren och Jerusalems islamiska era. Slutligen avslutar du din rundtur vid gravens kyrka och berättelsen om passionen.

Från Tel Aviv: Privat tur till Jerusalem, Betlehem och Döda havet

Från Tel Aviv: Privat tur till Jerusalem, Betlehem och Döda havet

Möt din privata guide på ditt hotell i Jerusalem eller Tel Aviv. Kör sedan över den palestinska gränsen för att besöka Betlehem, Jesu födelseplats. Besök den gamla födelsekyrkan och utforska födelse- och barnkorgsgrottorna. Ta dig vidare till Jerusalems gamla stad. Gå in i den gamla staden vid Jaffaporten och njut av utsikten över kung Davids citadell. Promenera genom de färgstarka kristna kvarteren i Gamla stan. Besök den heliga gravens kyrka för att se Golgata och Jesu grav. Njut av lite tid för lunch på en av de lokala restaurangerna i Gamla stan. Fortsätt sedan turen med en naturskön bilresa genom Judeaöknen till Döda havet. Besök den berömda Dead Sea Resort i Qalia för att njuta av ett bad i det salta Döda havet. Efteråt återförs du till ditt hotell i Jerusalem eller Tel Aviv.

Från Tel Aviv: Höjdpunkter från biblisk resa till Jerusalem

Från Tel Aviv: Höjdpunkter från biblisk resa till Jerusalem

Resan börjar vid Olivberget. När du står ovanför den judiska kyrkogården och tittar ut över Gamla stan ser du tempelberget där Salomos tempel, som förstördes av babylonierna 586 f.v.t., en gång stod, liksom det andra templet, som förstördes av romarna 70 e.Kr. Dessutom kan du se Getsemane trädgård, alla nationers kyrka och Kidron-dalen med sina gamla judiska gravplatser. När du kommer in i den gamla staden via Zionporten passerar du genom de armeniska kvarteren på väg till de judiska kvarteren och det 1500 år gamla bysantinska Cardo. De utgrävda korsfararbutikerna är nu moderna butiker. Stanna vid Kotel, den västra muren där judar har bett sedan templet förstördes år 70 e.Kr. Via Dolorosa, även känd som korsets väg, är den väg som många pilgrimer följer på sin väg till den heliga gravens kyrka, kyrkan som byggdes på platsen för Jesu korsfästelse och hans grav. Även om den bysantinska kyrkan delvis förstördes under de persiska och muslimska erövringarna, bevarade den ombyggda och omdesignade korsfararkyrkan mycket av den tidigare kyrkan. Lämna den gamla staden via marknaden och Jaffaporten för en kort rundtur i den nya staden. Ett besök på Yad VaShem, Förintelsemuseet, avslöjar artefakter och fotografier som dokumenterar diskriminering, förföljelse och slutligen utplåning av judiska samhällen i hela Europa. Museet hedrar också de rättfärdiga bland nationerna som riskerade sina liv när de försökte rädda judar.

Jerusalem: Gamla stan: Vandring i Gamla stan med privat tillval

Jerusalem: Gamla stan: Vandring i Gamla stan med privat tillval

Upptäck Jerusalems mest spännande och heliga platser på en privat rundvandring. Välkommen till Jerusalem - det heliga landet som är hemvist för alla tre abrahamitiska religioner! Mitt namn är tali Jag är född och uppvuxen i Jerusalem, jag är mer än glad att ta dig på en rundtur genom min vackra stad. Utforska den äldsta delen av Jerusalem, byggd och bosatt under det fjärde årtusendet fvt, där du kommer att känna den andlighet och djupt rotade historia som Jerusalem har att erbjuda. Jerusalem erbjuder en gemensam grund för alla tre abrahamitiska religioner, som alla lika mycket erkänner Jerusalem som en helig plats. För kristna är det platsen där Jesus korsfästes och återuppstod. För muslimer är det platsen där Muhammed reste på sin resa till himlen. För judarna är det den heliga plats där Salomos tempel byggdes och upprätthölls. När du följer med mig på den här rundturen kommer vi att besöka varje historiskt landmärke med bas i Jerusalem och fördjupa oss i dess historia och kultur. Resplan : Jaffaporten Kristna kvarter Gravkyrkan, platsen för korsfästelsen - Golgotha. muslimsk marknad armeniska kvarteren Besök på ett galleri för traditionell armenisk konst. Utsikt över Olivberget. den judiska stadsdelen Cardo Street - en gammal romersk gata som bevarats från 2000 år sedan. synagogor torget västra muren Utsikt över tempelberget: Klippans kupol och al Aksa-moskén. Eftersom detta är en privat rundtur kan du utelämna vissa av platserna och fokusera på de platser som är viktigare för dig. Du kan också styra takten på resan som du vill och stanna för autentisk lokal mat, njuta av en långsam promenad på marknaden, köpa souvenirer ect.

Från Tel Aviv: Privat Jerusalem Highlights Van Tour

Från Tel Aviv: Privat Jerusalem Highlights Van Tour

Besök ett antal heliga och betydelsefulla platser för både kristendomen och judendomen på en privat rundtur i Jerusalem. Res i bekvämligheten av en luftkonditionerad minivan mellan platser och lär dig om varje plats från din lokala guide. Bäst av allt, anpassa din turné för att passa dina preferenser. Börja med en hämtning från ditt hotell i Tel Aviv. Gå sedan till ditt första stopp: Oljeberget. Förundras över den vidsträckta utsikten över jordfärgade hus och glesa gröna träd nedanför dig innan du går ner till Church of Agony och Getsemane trädgårdar. Gå sedan in i Gamla stan genom den berömda Dung Gate, som representerar behovet av rensning fysiskt och andligt. Stanna sedan vid Västra muren, den heligaste platsen för judar idag innan du besöker Crusader Church of St. Anne och ruinerna av Pool of Bethesda. Gå den berömda Via Dolorosa och följ Jesu väg till Heliga gravens kyrka, platsen där han korsfästes. Fortsätt din tur för att tillbringa lite tid på marknaderna och längs den bysantinska Cardo, huvudgatan i antika romerska städer, innan du lämnar Gamla stan via Sionporten. Gå runt berget Sion och kung Davids grav, samt Nattvardens rum. Om tiden tillåter, besök kyrkan Peter Gallicantu och trädgårdsgraven innan du går tillbaka till ditt hotell i Tel Aviv.

Jerusalem: Privat tur till världsarv med hotellupphämtning

Jerusalem: Privat tur till världsarv med hotellupphämtning

Dagen börjar med att du hämtas från ditt hotell i Tel Aviv eller Jerusalem klockan 9.00 på morgonen och beger dig till dagens första stopp. Du anländer till Olivberget och beundrar den hisnande utsikten över den gamla staden. Därifrån kör du till Jaffaporten och börjar din guidade rundvandring genom de fyra kvarteren i Gamla stan. Gå genom det judiska kvarteret för att höra de fascinerande historierna om detta 800 år gamla kvarter. Ankomst till Västra muren härnäst, ett av de viktigaste religiösa landmärkena för det judiska folket. Senare får du upptäcka den fascinerande historien om gravarkyrkan. Under rundturen kan du strosa genom de färgglada arabiska marknaderna och insupa sevärdheterna och dofterna i denna livliga knutpunkt. Fortsätt genom de muslimska kvarteren för att se de bästa exemplen på mamlukisk arkitektur. Gå längs de sista stationerna på Via Dolorosa för att höra berättelsen om Jesu sista dag. Turen inkluderar också ett besök på Sionberget, där du kan klättra upp till rummet där den sista måltiden tros ha ägt rum, och sedan se kung Davids grav. Du har också möjlighet att bestiga Golgata för att se Jesu grav. I slutet av en insiktsfull rundtur kan du gå tillbaka genom de kristna kvarterens smala gator till Jaffaporten och sedan luta dig tillbaka och koppla av på återresan till din hemort.

Stadsorientering - INTE klassisk rundtur : Läs beskrivning

Stadsorientering - INTE klassisk rundtur : Läs beskrivning

Reseledare i Israel är licensierade och skyldiga att förmedla begränsad information, allt från historia, arkeologi, religion etc. Denna upplevelse är en stadsorientering, där jag kommer att ta dig genom staden och ge sammanhang, inte historiska eller arkeologiska, snarare förklara om min religion och våra personliga erfarenheter. Denna upplevelse är din biljett till en lokal upplevelse och hur vi upplever livet i denna konfliktfyllda zon. Jag kommer att förklara konflikten ytterligare och ge viktig information för en smidig vistelse. Alla frågor och funderingar är välkomna. Denna upplevelse kan innehålla flera samtalsämnen och referensområden - vänligen skicka ett meddelande för att lära dig mer eller fråga specifika detaljer. Turen kan börja på ett antal platser, vilket jag kan tillgodose efter att bokningsförfrågan har gjorts. Lär dig mer om våra människor, inte bara om våra platser. <3

De mest populära sevärdheterna i Jerusalem

Att göra i Jaffa Gate, Jerusalem

Städer i Israel

Jaffa Gate, Jerusalem: Fler aktiviteter och sevärdheter

Jaffa Gate, Jerusalem: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Jaffa Gate, Jerusalem

Samlat omdöme

3.6
(43 recensioner)