Välj datum
Upplevelser i

Inveraray

Toppsevärdheter i Inveraray

Alla saker att se i Inveraray

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Inveraray? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Inveraray

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 872 omdömen

Mycket bra upplevelse! Landskapen är magnifika och de föreslagna stoppen är intressanta. Vi kände inte att vi alltid jagade klockan, även om vi hade velat ha några minuter till på vissa ställen. Föraren (Robert) var mycket vänlig och resan var bra tempo, enheterna var fyllda med anekdoter om historien om landskapen/platserna och traditionella skotska sånger. Enda nackdelen är att vår förare hade en ganska stark skotsk accent och han kan sin rutt så väl att han ibland är lite svår att följa om engelska inte är ditt första språk, men jag har till och med lyckats förstå de flesta av hans tal. Jag rekommenderar starkt denna turné som är väl värd priset (även på vintern!).

Vår guide Mike berättade på ett utmärkt och lättsamt sätt. Han tog med oss på en liten avstickare för att titta på häftig fors med mycket vatten tack vare att det hade regnat mycket. Vi fick se mycket vacker natur och några slott. Om du vill få god tid till att besöka slotten kanske andra turer är bättre. Vädret var växlande med både regn och sol vilket gjorde naturen än vackrare.

Vår guide Duncan var mycket duktig. Lätt att förstå och mycket kunnig

Bra med lite längre stopp på vissa platser. Det behövs för att man ska hinna med upplevelserna. Stoppet vi Lussekatter var för kort. Tillbringade mesta tiden i toaletten hade behövt 15 min till. Besöket blev lite meningslöst

A good mixture of different kinds of places and sceneries. Not too long, not too short. Nice stops on the way, with good facilities.

Excelence Guide, SEAN Utmärkt berättare om Skottland, mycket uppmärksam. Slotten var stängda men landskapet är värt det.