Lägg till datum

Illusionsmuseet i Dubai

Illusionsmuseet i Dubai: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Dubai: Inträdesbiljett till Museum of Illusions

1. Dubai: Inträdesbiljett till Museum of Illusions

Museet Museum of Illusions i Dubai tar med dig på en social och underhållande resa in i en magisk värld, som garanterat kommer att förtrolla gäster i alla åldrar. Det här är en perfekt plats att utforska nya erfarenheter på och ha kul tillsammans med vänner och familj. Upplev en unik del av Mellanöstern! Museet är inte bara en plats där barn kan lära sig nya saker och leka roliga lekar; här kan även föräldrar, par samt mor- och farföräldrar roa sig på bästa sätt. Samla ditt mod och dyk in i illusionernas värld i Vortextunneln, som är den första i sitt slag i UAE. Tunneln kommer att göra dina sinnen helt galna och få dig att tro att jorden rör sig under dina fötter, alltmedan du navigerar dig genom en roterande cylinder, som på något sätt håller sig både stabil och platt som underlag. Se din reflektion att böja sig i alla möjliga riktningar i Spegelrummet, kapa dig själv itu i Evighetsrummet, motstå gravitationens dragningskraft och ta fantastiska bilder på dig själv i massor av olika poser. Njut av en samling av hologram, se de optiska illusionerna på nära håll och utforska varje enskild installation så mycket som du vill. Museet erbjuder en välkommen påminnelse om perceptionens illusioner.  Underhållande och fascinerande tricks kommer att lära dig mer om hur synen, vår sinnesuppfattning, hjärnan och vetenskapen, så att det är lättare att förstå varför dina ögon kan se saker som din hjärna inte kan tolka. Missa inte ett besök i lekrummet, där du hittar spännande och lärorika lekar och spel, som låter din hjärna arbeta på ett ofta frustrerande - men otroligt roligt - sätt!

Dubai: SuperSaver Pass

2. Dubai: SuperSaver Pass

Njut av Dubais främsta sevärdheter i din egen takt med ett praktiskt SuperSaver Pass, som är giltigt i 7 dagar från första aktiveringen. Välj ett pass med antingen 3, 5 eller 7 attraktioner och få en enda entré till en mängd upplevelser i hela Emirates. Gå upp till toppen av Burj Khalifa eller The Views at The Palm för en hisnande utsikt, upptäck livet utanför stadskärnan på en ökensafari eller koppla av ombord på en dhowbåt på en middagskryssning i Dubai Marina eller Dubai Canal, koppla av i en rolig vattenpark som Laguna Aquapark, besök de berömda landmärkena i det gamla och moderna Dubai med en halvdags stadsrundtur, eller besök till och med KidZania, där de små kan lära sig hur man blir läkare, journalist eller kosmetolog genom roliga rollspel. Top Deluxe attraktioner och utflykter: - Ain Dubai (utanför högsäsong) - Burj Khalifa - på toppen (utanför högsäsong) - Ökensafari (med hämtning och lämning på hotellet) - Dhow Dinner Cruise i Dubai Marina (med hämtning och lämning på hotellet)- Dubai Aquarium och Underwater Zoo - The View at The Palm- Dubai Fountains Show Lake Ride- SkyView Observatory- Biljetter till Dubai Frame- Dubai City Tour (endast halvdag; med hämtning och lämning på hotellet.avlämning)- Green Planet- iFly- IMG Worlds of Adventure- Kidzania- Dubai Ice Rink- Ski Dubai- Dubai Canal Dinner Cruise- Dubai Dolphinarium- Laguna Waterpark- The Flying Cup- Museum of Illusioner- Etihad Museum- Yellow Boats Dubai (60 minuter/5 sevärdheter)- Love Boat Dubai (delning/ingen transfer/90 minuter)- Madame Tussauds- Chillout Lounge- Inträdesbiljetter till 3D World Selfie Museum- Infinity Des Lumieres- Five-Star Sunset Cruise i Dubai Marina- Biljetter till The Lost Chambers Aquarium

Dubai: Rundtur i Gamla stan med museer, souker och båttur

3. Dubai: Rundtur i Gamla stan med museer, souker och båttur

Fördjupa dig i Dubais kultur och historia på en omfattande utflykt till den majestätiska Gamla stan. Upptäck områdena Al Fahidi och Al Bastakiya, besök berömda museer och marknader och segla längs Dubai Creek på en typisk träbåt. Möt din guide i kulturarvsområdet Al Seef och fortsätt sedan till den historiska stadsdelen Al Fahidi med anor från 1700-talet. Utforska de lokala arabiska husen och få kunskap om Förenade Arabemiratens och Dubais historia. Upptäck sedan det historiska området Al Bastakiya och fortsätt till marknaderna i Bur Dubai, inklusive Grand Souk. Stig ombord på en traditionell Abra för att ta dig över till Deira-sidan och strosa runt i de ikoniska Gold Souk och Spice Souk.

Professionell fotograferingstur - Dubai Al Seef Gold Spice Souk

4. Professionell fotograferingstur - Dubai Al Seef Gold Spice Souk

Du får guidning om de bästa platserna för professionella fotograferingar under vår vandringstur i Dubais äldsta stad medan du lyssnar på lokala roliga fakta och arabiska berättelser från 1001 natt. Al Seef, Al Fahidi Heritage Fort och Gold & Spice Souk ligger i den gamla stadsdelen i Dubai med en historia som springer ur varje hörn. Så vår fotograferingspromenad har sina speciella vägalternativ från dolda museer och konstgallerier till en kopp traditionellt arabiskt kaffe eller teprovning, vattentaxitur längs Dubaibäcken, medan du njuter av aromatiska arabiska parfymer och njuter av lukten av kryddor fyllda i luften. Jag är säker på att ni alla kommer att bli nöjda på ett unikt sätt samtidigt som ni tar den bästa bilden av er upplevelse. Vi kommer inte att agera som bara en fotograf, men vi kommer att dela med dig några roliga fakta och intressanta historier om platserna i vår fotoshoot-vandring.

Tillgängliga aktiviteter

Illusionsmuseet i Dubai: Fler aktiviteter och sevärdheter

Illusionsmuseet i Dubai: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.