Illumination Tower: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Niagarafallen: First Behind the Falls Tour & Båtkryssning

Niagarafallen: First Behind the Falls Tour & Båtkryssning

Möt din reseledare på Murray Hill Welcome Centre (5146 Murray Street, bredvid Queen Victoria Place) och börja utforska området. Du kommer att få se fallen bakifrån genom en av utsiktsportalerna som har skurits rakt genom berget och även underifrån genom att gå ut på det nedre observationsdäcket. Ta en tur på den världsberömda båtturen för att avsluta din rundtur med en smäll! Denna tur ger utsikt från alla vinklar och kommer att ge minnen som kommer att vara en livstid. Utforska över 20 andra populära sevärdheter i Niagara Falls med din reseguide längs vägen. Lyssna på fascinerande berättelser och lär dig intressanta fakta om Niagarafallens historia. Få tillgång till $ 150 i besparingar på områdets attraktioner efter din turné.

Niagara: Kraftverk och tunnel under fallen Tour

Niagara: Kraftverk och tunnel under fallen Tour

Ge dig ut på en interaktiv historisk vandringstur för att lära dig hur Nikola Tesla använde vattenkraft på den kanadensiska sidan av Niagarafallen. Besök Skylon Tower och Niagara Parks Power Station och upplev den otroliga Tailrace-tunneln, dyk 180 fot under jorden i en glashiss. Din resa in i vattenkraftens historia börjar vid Skylon Tower, där du möter din expertguide och ser ut över Niagara Parks Power Station, såväl som International Control Dam. Ta en glashiss till toppen, där du har tid att njuta av den fantastiska utsikten. Efter att ha gått ner, gå till det närliggande Illumination Tower, där fallen lyser upp i en underbar ljusshow varje kväll. Gå över till Teslas minnesstaty när du lär dig om hur Niagarafallen var den ultimata avgörandet i kampen för vattenkraftens överhöghet. Stanna vid den bästa utsiktspunkten för Horseshoe Falls och gå över till kraftstationen, där all teori utspelar sig i handling. Se några av originalmaskineriet som användes i Stationen och få möjlighet att prova det själv. Slutligen, gå in i en glashiss och gå ner 180 fot genom kraftstationens inre arbete. Gå stigen där vattnet rann längs Tailrace-tunneln till en unik utsikt från basen av Niagarafallen.

Från Toronto: Allt inklusive dag- och kvällstur till Niagarafallen

Från Toronto: Allt inklusive dag- och kvällstur till Niagarafallen

Följ med på en eftermiddags- och kvällstur till Niagarafallen med upphämtning från centrala platser i Toronto och Mississauga. Inkluderar Floral Showhouse och Journey Behind the Falls. Uppgradera till en all-inclusive-tur med en 3-rätters middag med utsikt över fallen och den exklusiva Illumination Tower-upplevelsen där du kan styra färgerna på vattnet. Winter Festival of Lights ingår när det är tillgängligt. Under hela turen kommer du att vara med en licensierad reseguide som kommer att ge dig historiska kommentarer, lokala berättelser och råd. De kommer att visa dig vattenfallens magi, Niagaras kraftverk och andra dolda pärlor. Upphämtning sker ca kl. 12.30-13.00 beroende på var du befinner dig. Det tar ca 1,5 timmar att köra till Niagarafallen, där ni först besöker det världsberömda Floral Showhouse. Här omges du av en levande väv av blommor som sätter den perfekta tonen för din resa. Ta bilder med vackra blomsterdekorationer som uppdateras för årstider och speciella tillfällen. Gör dig sedan redo för ett spännande äventyr när du ger dig ut på en båtkryssning (sommar) eller Journey Behind the Falls (vinter). Dessa häpnadsväckande upplevelser tar dig till själva hjärtat av vattenkaskaderna, där du på nära håll får uppleva den råa kraften och skönheten hos de kanadensiska Horseshoe Falls. Om du inte väljer all inclusive-alternativet har du nu ledig tid att utforska Niagarafallen och Clifton Hill på egen hand och äta middag. Om du väljer all inclusive-alternativet åker du till Niagaras berömda Table Rock-restaurang för en utsökt 3-rätters middag med kött, fisk, vegetariska och veganska alternativ. Medan du avnjuter din måltid kan du njuta av utsikten över de majestätiska vattenfallen som lyser upp i olika färger för kvällsshowen. Som en del av all-inclusive-upplevelsen kommer du sedan att gå till en exklusiv rundtur som inte är allmänt tillgänglig för allmänheten - en rundtur i Illumination Tower. Kliv in i kontrollcentret för Niagaras nattliga illuminationsförvandling och upptäck magin bakom Niagaras nattliga illumination. Bevittna den spektakulära förvandlingen av fallen till en duk med fascinerande färger. Som en del av Illumination Tower-upplevelsen får du själv styra vattenfallens ljus. Slutligen, från 18 november till 7 januari, kan du uppleva en rundtur i Winter Festival of Lights. Varje kväll under festivalen kan du se Niagarafallen lysas upp av 75 ljusscener som består av över 3 miljoner ljusdekorationer. Slutligen, avresa Niagarafallen runt 8:00 PM för att göra det tillbaka till staden runt 9:30 - 10:00 PM.

Niagarafallen: Rundtur bakom fallen med båt och Skylon Access

Niagarafallen: Rundtur bakom fallen med båt och Skylon Access

Upplev Niagarafallen på denna tur med en perfekt blandning av historia, spänning och inträde till de största attraktionerna. Var den första bakom fallen på morgonen följt av en resa på den världsberömda båtkryssningen Voyage to the Falls samtidigt som du också får tillgång till Skylon Tower som du kan njuta av när som helst under din vistelse. Möt din reseledare på Niagara Parks Welcome Centre (5146 Murray Street Niagara Falls, bredvid Queen Victoria Place). Börja din vandringstur med att gå ner till Canadian Horseshoe Falls för en nära och personlig utsikt över Niagarafallen medan du stannar och lär dig allt om många historiska landmärken i området. Ta sedan en tur på den världsberömda båtturen! Denna tur ger utsikt från alla vinklar och kommer att ge minnen som kommer att vara en livstid. Utforska över 20 andra populära Niagara Falls intressepunkter med din reseguide längs vägen. Lyssna på fascinerande berättelser och lär dig intressanta fakta om Niagarafallens historia. Få en exklusiv badge med tillgång till 150 $ i rabatter på områdets attraktioner efter din tur.

Från Toronto: Tur till Niagarafallen med Illumination Tower

Från Toronto: Tur till Niagarafallen med Illumination Tower

Följ med på en vinterresa från Toronto till Niagarafallen och njut av den fascinerande skönheten hos fallen som är förtrollade av årstiderna. Börja äventyret med att bli hämtad på ditt hotell i Toronto, så att du får en smidig och naturskön resa till Niagarafallen. Njut av ett exklusivt besök i Illumination Tower, där du har förmånen att personligen välja och ändra färgerna som lyser upp Niagarafallen på natten. Se hur fallen förvandlas till ett vinterunderland i realtid. Njut av pittoreska stopp längs vägen, fånga det lugna vinterlandskapet i Niagarafallen och beundra den frusna skönheten i omgivningen. Fördjupa dig i den livliga energin i Clifton Hill, där bländande ljus och attraktioner med vintertema ger en touch av spänning till din upplevelse. Besök sedan Table Rock för att se Horseshoe Falls i sin vinterskrud. Njut av den naturliga skönheten mot bakgrund av den isiga omgivningen. Fortsätt till den historiska staden Niagara-on-the-Lake, där vintern lägger ett lugnt täcke över staden och bjuder in till en promenad på de snötäckta gatorna. Middag 3-rätters middag på Table Rock House Restaurant - ingår

De mest populära sevärdheterna i Niagara Falls, Kanada

Att göra i Illumination Tower

Städer i Kanada

Illumination Tower: Fler aktiviteter och sevärdheter

Illumination Tower: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.