Välj datum

Saker att göra Ile-de-France

Toppaktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Ile-de-France

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Ile-de-France?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Ile-de-France:

Ile-de-France: Fler aktiviteter och sevärdheter

Ile-de-France: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ile-de-France

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 268 255 omdömen

Lätt att hitta plats för att hämta biljetter. Eskorterade till Eiffeltornet och fick en genomgång. Guide lämnade oss då och vi ställde oss i kön till liftar. Såg mycket enklare ut än att bara gå till platsen och hämta biljetter så skulle starkt rekommendera. Vi gick 18.30 och köerna var inte alls långa och vi gick rätt till toppen. Fick hiss ner till andra våningen på väg tillbaka och gick sedan ner för trappor. Lätt promenad. Älskade utsikten från Eiffeltornet och några bra ställen att äta och dricka där.

Att bara få sitta i salongen var en upplevelse. Dessutom genom att jag och min partner var på plats 45 minuter innan insläpp gjorde att vi fick väldigt bra sittplats. Champagnen blev bättre än förväntat då vi trodde vi skulle få en halv flaska, visade sig vara en hel flaska. Och själva föreställningen var magisk. Därav värt varenda krona för att få den bästa upplevelsen man inte vill missa :)

Alla i Paris borde ta sig tid! Det inspirerar också människor som inte är mega Disney-fans! Du måste verkligen se det. Jag skulle rekommendera 1 dag för en park. Även om Peter Pan är ganska trevlig, är det inte värt att köa för den mycket korta restiden. Vår höjdpunkt var båtturen på Pirates of the Caribbean!

Det var jättebra. Еn underbar upplevelse för hela familjen.

Smidigt att komma upp och en trevlig och kunnig guide!