Île aux Bénitiers

Bokad mer än 50 gånger förra veckan

Île aux Bénitiers
35 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Île aux Bénitiers

Île aux Bénitiers: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Börja din 7-8 timmar långa tur: Delfinsimning, Crystal Rock, Benitier Islandlet och lunch med gratis upphämtning på ditt hotell var som helst på Mauritius. Du kommer att mötas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon kommer vi att köra till La Preneuse/ Flic en Flac, en by som ligger i västra delen av Mauritius. När du kommer dit stiger du ombord på din snabbbåt och börjar kryssa till öppet hav för att se och simma med delfiner. Under resan kommer vår skeppare och guide att förklara hur du ska närma dig dessa vackra däggdjur och vilka simregler som gäller för att respektera dessa vackra delfiner och deras naturliga miljö. När du anländer till platsen får du möjlighet att simma med delfiner, vilket är en otroligt gripande upplevelse som kommer att föra dig i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara djur. Du kommer att dyka in i dessa kraftfulla marina däggdjurs märkliga värld och komma ansikte mot ansikte med delfinerna. Efter att ha simmat med delfinerna är ni på väg till den berömda och naturliga Crystal rock. Där borta har du möjlighet att snorkla i den rena kristalllagunen och ta fantastiska bilder. Kristallklippan är ett vackert naturfenomen som förekommer i den sydvästra delen av ön i lagunerna i Le Morne. Denna sublima klippformation ligger bara ett par hundra meter från stranden och erbjuder en fantastisk utsikt för alla som lägger ögonen på den. Efter badet åker ni till ön Benitier för att njuta av en 3-rätters lunch. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt meny med grillade skaldjur och fiskar, kyckling, korv, vitlöksbröd, sallader och efterrätt: Banana Flambe. Du kommer att ha ett brett urval av obegränsade lokala drycker som finns tillgängliga på ön under lunchtid. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - ha fritid att sola på stranden, promenera runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön. En unik upplevelse av simaktivitet med delfiner i deras naturliga miljö! Vi fokuserar verkligen på Corporate Social Responsibility och vi ser till att inga djur skadas under snorklingssessionerna. Att simma med delfiner erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla!

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Börja på en heldagstur från Tamarin Bay och färdas med motorbåt när du letar efter delfiner i deras naturliga livsmiljö. Stanna för lunch, gå snorkling och njut av en heldag Gå till mötesplatsen och checka in för ditt heldags utomhusäventyr. Hoppa sedan ombord på en motorbåt och sätt ut till sjöss. Njut av underbar utsikt över det azurblå havsvattnet när du tar dig till Île aux Benitiers, där du kommer att stanna för att njuta av en BBQ picknick lunch. När du reser, håll ett öga på delfinerna som är infödda i dessa vatten och dra nytta av snorkelutrustningen ombord för att upptäcka undervattensvärlden.

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Kliv ombord på katamaranen och blicka upp mot bergskedjan Black River och det mytomspunna berget Morne, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. I det lugna blå vattnet i West väntar fullständig avkoppling. Avresa från L'Estuaire, La Balise Marina kl. 9.00 och bege dig till Tamarin Bay. Här kan du försöka få syn på delfinerna. Därefter tar du en lugn seglats i riktning mot Crystal Rock och stannar på vägen för lite snorkling och simning intill korallrevet. När du kommer fram till Crystal Rock kan du ta en simtur till medan besättningen förbereder en utsökt BBQ. Efter lunch kan du ägna 40 minuter åt att upptäcka Ilot Benitier. Det finns en tenderbåt till ditt förfogande som tar dig till ön. Segla tillbaka till Black River och anlända cirka 15:30.

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Gå ombord på en katamarankryssning som seglar genom den natursköna Tamarin Lagoon. Dyk in i ett extraordinärt möte när du observerar vackra delfiner, guidad av en skeppare som delar insikter om respektfull interaktion med dessa graciösa varelser i deras naturliga livsmiljö. Höjdpunkten på ditt äventyr väntar på den berömda Crystal Rock, ett fascinerande naturunderverk som ligger inbäddat i lagunerna i Le Morne. Snorkla i det kristallklara vattnet och fånga oförglömliga ögonblick mot bakgrund av denna subliminala klippformation. Fortsätt din resa på Benitier Islet för en gourmet 3-rätters lunch. Njut av grillad fisk, kyckling och korv, tillsammans med gröna sallader. Avsluta din festmåltid på ett sött sätt med en dekadent bananflambe, kompletterad med vatten, juice, Coca-Cola, Sprite, punsch, öl, vin och rom. När dagen utvecklas kan du njuta av lockelsen från den soldränkta stranden på ön. Känn den mjuka sanden under dina fötter, njut av de tropiska strålarna och njut av det idylliska paradiset som omger dig.

Mauritius: Ocean Simm with Dolphins & Benetiers Island Tour

Mauritius: Ocean Simm with Dolphins & Benetiers Island Tour

Starta ditt äventyr klockan 7.30 med en lätt frukost innan du går ombord på speedbåten och beger dig ut på havet för att observera spinnardelfiner och flasknosdelfiner i deras naturliga miljö. När delfinerna väl är upptäckta kan du observera dessa vattenspecialister från båten eller till och med hoppa i för att titta närmare innan du sätter kurs för lite snorkling runt "Aquarium", en korallbarriär som är känd för att vara en av de bästa snorklingsplatserna på Mauritius. Efter några trevliga snorkelturer åker vi i riktning mot ön Ile aux Benitiers, på vägen dit gör vi ett stopp vid Crystal rock, en berömd geologisk egenhet. Detta är en utmärkt plats att ta några fotografier på med den vackra utsikten över Le morne-berget som bakgrund. Slutligen tar vi oss till ön Benetiers för vår efterlängtade grilllunch och lite avkoppling innan vi åker tillbaka till fastlandet.

Le Morne: Privat båt, delfinskådning och simning

Le Morne: Privat båt, delfinskådning och simning

- LOKALT FAMILJEFÖRETAG Boka din privata båt med en av de bästa skepparna på havet, som kommer att vägleda dig under dessa turer för att du ska kunna uppleva en av de bästa tiderna i ditt liv ... Ge dig ut på ett spännande äventyr. 📍Möt dig på : Le morne offentliga stranden framför "Emba filao" Restaurang bredvid lux le morne hotell ... - Jag rekommenderar en tidig start, 6am som ordspråket säger "l'avenir appartient à ceux qui se lèvent tôt ("den tidiga fågeln fångar masken")☺️, tidigare start rekommenderas mer eftersom delfinerna är lugnare på morgonen och du får fler chanser att få en ensam tid med dem, innan andra båtar börjar komma ... - Börja med att söka efter delfiner och simma med dem på ett respektfullt sätt, det kommer att finnas någon som hjälper dig i vattnet för att göra din upplevelse mer säker och enklare för dig ... -Därefter snorklar vi i lagunen, snorklingsutrustning som (mask, fenor och tuba finns på båten) ... -Drycker ingår (en flaska vatten)✔️ - Detta är en 2 timmar och 30 minuters resa... Avlämning kommer att vara samma plats där vi hämtar dig

Mauritius Le Morne: Miljövänlig tur med delfinskådning

Mauritius Le Morne: Miljövänlig tur med delfinskådning

Bocka av något fantastiskt på din önskelista i Mauritius på denna spännande tur med vilda delfiner. Innan du kastar dig ut i det glittrande blå havet kommer din skickliga kapten att ge dig en liten föreläsning om delfiner. När du är full av fakta är det dags att ge dig ut och se dem dansa i båtens spray. Håll utkik efter delfiner och ett överflöd av annat marint liv också. Snorkla i den vackra lagunen och titta på en unik undervattensvärld och den berömda kristallklippan innan du kommer tillbaka till verkligheten för en lätt frukost på båten.

Mauritius: Guidad resa till sydväst med Safari Tour

Mauritius: Guidad resa till sydväst med Safari Tour

Du kommer att bege dig till Trou Aux Cerfs, som är en krater omgiven av ett stort område med frodig skog bestående av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Definitivt är en av de viktigaste höjdpunkterna 360-gradersutsikten över staden Curepipe och bergskedjan. Efteråt åker du till Mare Aux Vacoas reservoar som har äran att vara den största reservoaren på ön och som samtidigt är ett ganska populärt stopp för turister som besöker södra delen av ön. Fortsätt sedan till Ganga Talao som är en krater sjö, ca 550 meter över havet. Vid stranden ligger ett tempel tillsammans med en samling små helgedomar tillägnade Lord Shiva och andra gudar. Du kommer oundvikligen att bli imponerad av den gigantiska statyn av Lord Shiva som är 33 meter hög & är den högst kända statyn på Mauritius. Nästa stopp är Alexandra Falls som ger besökarna chansen att uppleva en unik upplevelse med naturen. När du väl är där får du inte missa chansen att beundra och fånga panoramautsikten över sydostkusten med sitt turkosa hav på din kamera. Du kommer också att få en störtande titt på Mauritius jungfruliga gröna dal som är hemvist för många endemiska fågelarter och flora. Därefter beger du dig till Gorge Viewpoint, där du stannar för en fantastisk panoramautsikt över de oändliga gröna sträckorna. Mitt i Mauritius oförstörda regnskog finns nästan 17 000 hektar med böljande kullar, djupa dalar, spektakulära vattenfall och en oöverträffad skönhet av flora och fauna. Därefter åker du till den fantastiska utsiktsplatsen Chamarel Viewpoint för att få en fantastisk panoramautsikt över hela byn Chamarel som ligger under dina ögon. Därifrån ser du den frodiga grönskan och det turkosa vattnet på sydvästkusten samt en flygbild över Ile Aux Benitiers. Därefter beger du dig till en lokal restaurang för att njuta av en mauritisk lunch. Därefter beger ni er till utsiktsplatsen Maconde för att beundra panoramavyn över det märkliga havet. Det kommer att kännas som att "du befinner dig mitt i havet". Sedan beger du dig till Mauritius Casela Nature Park som är en riktig natur- och äventyrspark . Ett besök i parken är ett måste för alla, med tusentals djur att beskåda inklusive afrikanska stor katter, ett stort antal spännande aktiviteter och unika upplevelser, allt på ett och samma ställe. Som en del av den här resan kommer du att få njuta av: - Afrikansk lastbilssafari - Få en smak av Afrika på Mauritius med en unik chans att möta antiloper, vita noshörningar, zebror och strutsar. - Besök Birds Paradise Park - Promenera genom fågelparken - Gör dig redo att bli fascinerad när du besöker Bird Paradise. Gå igenom fågelvoljärerna och upptäck olika färgglada fågelarter från hela världen. - Titta på djur: Girraffer, kameler, dvärgflodhästar och många fler för en unik upplevelse. - Besök rovdjursriket för att njuta av en närbild av de stora katterna, såsom de brölande lejonen, de magnifika karakalerna och de majestätiska tigrarna. - Tulawaka Gold Coaster - den perfekta åkturen för alla som söker spänning.

Svarta floden: Simma med delfiner Speed Boat Tour med lunch

Svarta floden: Simma med delfiner Speed Boat Tour med lunch

Följ med på ett exklusivt äventyr och simma och snorkla med delfiner, utforska Crystal Rock och Benitiers Islet. Avresa från den natursköna byn Flic en Flac i västra Mauritius ombord på en motorbåt, guidad av vår expertskeppare som kommer att betona respektfull interaktion med dessa magnifika varelser i deras naturliga livsmiljö. Fördjupa dig i orörda landskap när du engagerar dig med delfiner och upptäcker deras fascinerande värld. Res sedan till den berömda Crystal Rock i de sydvästra lagunerna i Le Morne för en förtrollande snorklingsupplevelse i kristallklart vatten. Efter dina vattenäventyr kan du njuta av en överdådig 3-rätters lunch på Benitiers Islet, tillagad av våra skickliga kockar. Ät grillad fisk, kyckling, korv och mycket mer, kompletterat med obegränsat med lokala drycker. Koppla av med fritidsaktiviteter som solbad, strandpromenader eller utforskning av fängslande korallrev. Upplev den oöverträffade spänningen att simma med delfiner, med vetskap om vårt engagemang för deras välbefinnande. Detta extraordinära äventyr erbjuder inte bara spänning utan också en djup kontakt med naturen, berikande och terapeutiskt.

Snabb båt till Ile aux Benitier: Möte med delfiner & lunch

Snabb båt till Ile aux Benitier: Möte med delfiner & lunch

Resan börjar med en genomgång av vår representant som guidar dig ombord på speedbåten i Flic en Flac. Njut av en heldagsaktivitet på västkusten, inklusive delfinmöte och lunch på Benitiers Island. En unik upplevelse av delfinmöte på öppet hav! Detta är definitivt en av de bästa sakerna att göra i Mauritius. När du kommer ombord på speedbåten kommer skepparen att informera dig om den upplevelse du är på väg att få. Genomgången kommer också att omfatta sådana aspekter som: - Typer av delfiner som ni kommer att stöta på - Delfinernas vanor - Riktlinjer för hållbar delfinsafari - Säkerhetsåtgärder på båten - Förfaranden vid möte med delfiner Sedan är det dags för två och en halv underbara timmar på öppet hav. .... Dolphin Encounter erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla! Efter den 2,5 timmar långa utflykten med delfinerna åker ni till L'ile aux Benitiers för att äta lunch och tillbringa eftermiddagen i en magnifik lagun. Ni kommer också att besöka Crystal Rock och ha en magnifik utsikt över berget Le Morne. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt lunch med grillade godsaker inklusive grillade kebab, skaldjur och fisk, kyckling, korv och andra tillbehör plus drycker. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - du kan sola på stranden, gå runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön.

Île aux Bénitiers: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Île aux Bénitiers: Snorkling med delfiner Båttur & lunch

Börja din 7-8 timmar långa tur: Delfinsimning, Crystal Rock, Benitier Islandlet och lunch med gratis upphämtning på ditt hotell var som helst på Mauritius. Du kommer att mötas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon kommer vi att köra till La Preneuse/ Flic en Flac, en by som ligger i västra delen av Mauritius. När du kommer dit stiger du ombord på din snabbbåt och börjar kryssa till öppet hav för att se och simma med delfiner. Under resan kommer vår skeppare och guide att förklara hur du ska närma dig dessa vackra däggdjur och vilka simregler som gäller för att respektera dessa vackra delfiner och deras naturliga miljö. När du anländer till platsen får du möjlighet att simma med delfiner, vilket är en otroligt gripande upplevelse som kommer att föra dig i kontakt med slående vacker natur, oförstörda landskap och underbara djur. Du kommer att dyka in i dessa kraftfulla marina däggdjurs märkliga värld och komma ansikte mot ansikte med delfinerna. Efter att ha simmat med delfinerna är ni på väg till den berömda och naturliga Crystal rock. Där borta har du möjlighet att snorkla i den rena kristalllagunen och ta fantastiska bilder. Kristallklippan är ett vackert naturfenomen som förekommer i den sydvästra delen av ön i lagunerna i Le Morne. Denna sublima klippformation ligger bara ett par hundra meter från stranden och erbjuder en fantastisk utsikt för alla som lägger ögonen på den. Efter badet åker ni till ön Benitier för att njuta av en 3-rätters lunch. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt meny med grillade skaldjur och fiskar, kyckling, korv, vitlöksbröd, sallader och efterrätt: Banana Flambe. Du kommer att ha ett brett urval av obegränsade lokala drycker som finns tillgängliga på ön under lunchtid. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - ha fritid att sola på stranden, promenera runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön. En unik upplevelse av simaktivitet med delfiner i deras naturliga miljö! Vi fokuserar verkligen på Corporate Social Responsibility och vi ser till att inga djur skadas under snorklingssessionerna. Att simma med delfiner erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla!

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Börja på en heldagstur från Tamarin Bay och färdas med motorbåt när du letar efter delfiner i deras naturliga livsmiljö. Stanna för lunch, gå snorkling och njut av en heldag Gå till mötesplatsen och checka in för ditt heldags utomhusäventyr. Hoppa sedan ombord på en motorbåt och sätt ut till sjöss. Njut av underbar utsikt över det azurblå havsvattnet när du tar dig till Île aux Benitiers, där du kommer att stanna för att njuta av en BBQ picknick lunch. När du reser, håll ett öga på delfinerna som är infödda i dessa vatten och dra nytta av snorkelutrustningen ombord för att upptäcka undervattensvärlden.

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Ile aux Benitiers: Katamarankryssning hela dagen med BBQ-lunch

Kliv ombord på katamaranen och blicka upp mot bergskedjan Black River och det mytomspunna berget Morne, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. I det lugna blå vattnet i West väntar fullständig avkoppling. Avresa från L'Estuaire, La Balise Marina kl. 9.00 och bege dig till Tamarin Bay. Här kan du försöka få syn på delfinerna. Därefter tar du en lugn seglats i riktning mot Crystal Rock och stannar på vägen för lite snorkling och simning intill korallrevet. När du kommer fram till Crystal Rock kan du ta en simtur till medan besättningen förbereder en utsökt BBQ. Efter lunch kan du ägna 40 minuter åt att upptäcka Ilot Benitier. Det finns en tenderbåt till ditt förfogande som tar dig till ön. Segla tillbaka till Black River och anlända cirka 15:30.

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Île aux Bénitiers: Katamaranutflykt med delfinskådning och lunch

Gå ombord på en katamarankryssning som seglar genom den natursköna Tamarin Lagoon. Dyk in i ett extraordinärt möte när du observerar vackra delfiner, guidad av en skeppare som delar insikter om respektfull interaktion med dessa graciösa varelser i deras naturliga livsmiljö. Höjdpunkten på ditt äventyr väntar på den berömda Crystal Rock, ett fascinerande naturunderverk som ligger inbäddat i lagunerna i Le Morne. Snorkla i det kristallklara vattnet och fånga oförglömliga ögonblick mot bakgrund av denna subliminala klippformation. Fortsätt din resa på Benitier Islet för en gourmet 3-rätters lunch. Njut av grillad fisk, kyckling och korv, tillsammans med gröna sallader. Avsluta din festmåltid på ett sött sätt med en dekadent bananflambe, kompletterad med vatten, juice, Coca-Cola, Sprite, punsch, öl, vin och rom. När dagen utvecklas kan du njuta av lockelsen från den soldränkta stranden på ön. Känn den mjuka sanden under dina fötter, njut av de tropiska strålarna och njut av det idylliska paradiset som omger dig.

Mauritius: Ocean Simm with Dolphins & Benetiers Island Tour

Mauritius: Ocean Simm with Dolphins & Benetiers Island Tour

Starta ditt äventyr klockan 7.30 med en lätt frukost innan du går ombord på speedbåten och beger dig ut på havet för att observera spinnardelfiner och flasknosdelfiner i deras naturliga miljö. När delfinerna väl är upptäckta kan du observera dessa vattenspecialister från båten eller till och med hoppa i för att titta närmare innan du sätter kurs för lite snorkling runt "Aquarium", en korallbarriär som är känd för att vara en av de bästa snorklingsplatserna på Mauritius. Efter några trevliga snorkelturer åker vi i riktning mot ön Ile aux Benitiers, på vägen dit gör vi ett stopp vid Crystal rock, en berömd geologisk egenhet. Detta är en utmärkt plats att ta några fotografier på med den vackra utsikten över Le morne-berget som bakgrund. Slutligen tar vi oss till ön Benetiers för vår efterlängtade grilllunch och lite avkoppling innan vi åker tillbaka till fastlandet.

Le Morne: Privat båt, delfinskådning och simning

Le Morne: Privat båt, delfinskådning och simning

- LOKALT FAMILJEFÖRETAG Boka din privata båt med en av de bästa skepparna på havet, som kommer att vägleda dig under dessa turer för att du ska kunna uppleva en av de bästa tiderna i ditt liv ... Ge dig ut på ett spännande äventyr. 📍Möt dig på : Le morne offentliga stranden framför "Emba filao" Restaurang bredvid lux le morne hotell ... - Jag rekommenderar en tidig start, 6am som ordspråket säger "l'avenir appartient à ceux qui se lèvent tôt ("den tidiga fågeln fångar masken")☺️, tidigare start rekommenderas mer eftersom delfinerna är lugnare på morgonen och du får fler chanser att få en ensam tid med dem, innan andra båtar börjar komma ... - Börja med att söka efter delfiner och simma med dem på ett respektfullt sätt, det kommer att finnas någon som hjälper dig i vattnet för att göra din upplevelse mer säker och enklare för dig ... -Därefter snorklar vi i lagunen, snorklingsutrustning som (mask, fenor och tuba finns på båten) ... -Drycker ingår (en flaska vatten)✔️ - Detta är en 2 timmar och 30 minuters resa... Avlämning kommer att vara samma plats där vi hämtar dig

Mauritius Le Morne: Miljövänlig tur med delfinskådning

Mauritius Le Morne: Miljövänlig tur med delfinskådning

Bocka av något fantastiskt på din önskelista i Mauritius på denna spännande tur med vilda delfiner. Innan du kastar dig ut i det glittrande blå havet kommer din skickliga kapten att ge dig en liten föreläsning om delfiner. När du är full av fakta är det dags att ge dig ut och se dem dansa i båtens spray. Håll utkik efter delfiner och ett överflöd av annat marint liv också. Snorkla i den vackra lagunen och titta på en unik undervattensvärld och den berömda kristallklippan innan du kommer tillbaka till verkligheten för en lätt frukost på båten.

Mauritius: Guidad resa till sydväst med Safari Tour

Mauritius: Guidad resa till sydväst med Safari Tour

Du kommer att bege dig till Trou Aux Cerfs, som är en krater omgiven av ett stort område med frodig skog bestående av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Definitivt är en av de viktigaste höjdpunkterna 360-gradersutsikten över staden Curepipe och bergskedjan. Efteråt åker du till Mare Aux Vacoas reservoar som har äran att vara den största reservoaren på ön och som samtidigt är ett ganska populärt stopp för turister som besöker södra delen av ön. Fortsätt sedan till Ganga Talao som är en krater sjö, ca 550 meter över havet. Vid stranden ligger ett tempel tillsammans med en samling små helgedomar tillägnade Lord Shiva och andra gudar. Du kommer oundvikligen att bli imponerad av den gigantiska statyn av Lord Shiva som är 33 meter hög & är den högst kända statyn på Mauritius. Nästa stopp är Alexandra Falls som ger besökarna chansen att uppleva en unik upplevelse med naturen. När du väl är där får du inte missa chansen att beundra och fånga panoramautsikten över sydostkusten med sitt turkosa hav på din kamera. Du kommer också att få en störtande titt på Mauritius jungfruliga gröna dal som är hemvist för många endemiska fågelarter och flora. Därefter beger du dig till Gorge Viewpoint, där du stannar för en fantastisk panoramautsikt över de oändliga gröna sträckorna. Mitt i Mauritius oförstörda regnskog finns nästan 17 000 hektar med böljande kullar, djupa dalar, spektakulära vattenfall och en oöverträffad skönhet av flora och fauna. Därefter åker du till den fantastiska utsiktsplatsen Chamarel Viewpoint för att få en fantastisk panoramautsikt över hela byn Chamarel som ligger under dina ögon. Därifrån ser du den frodiga grönskan och det turkosa vattnet på sydvästkusten samt en flygbild över Ile Aux Benitiers. Därefter beger du dig till en lokal restaurang för att njuta av en mauritisk lunch. Därefter beger ni er till utsiktsplatsen Maconde för att beundra panoramavyn över det märkliga havet. Det kommer att kännas som att "du befinner dig mitt i havet". Sedan beger du dig till Mauritius Casela Nature Park som är en riktig natur- och äventyrspark . Ett besök i parken är ett måste för alla, med tusentals djur att beskåda inklusive afrikanska stor katter, ett stort antal spännande aktiviteter och unika upplevelser, allt på ett och samma ställe. Som en del av den här resan kommer du att få njuta av: - Afrikansk lastbilssafari - Få en smak av Afrika på Mauritius med en unik chans att möta antiloper, vita noshörningar, zebror och strutsar. - Besök Birds Paradise Park - Promenera genom fågelparken - Gör dig redo att bli fascinerad när du besöker Bird Paradise. Gå igenom fågelvoljärerna och upptäck olika färgglada fågelarter från hela världen. - Titta på djur: Girraffer, kameler, dvärgflodhästar och många fler för en unik upplevelse. - Besök rovdjursriket för att njuta av en närbild av de stora katterna, såsom de brölande lejonen, de magnifika karakalerna och de majestätiska tigrarna. - Tulawaka Gold Coaster - den perfekta åkturen för alla som söker spänning.

Svarta floden: Simma med delfiner Speed Boat Tour med lunch

Svarta floden: Simma med delfiner Speed Boat Tour med lunch

Följ med på ett exklusivt äventyr och simma och snorkla med delfiner, utforska Crystal Rock och Benitiers Islet. Avresa från den natursköna byn Flic en Flac i västra Mauritius ombord på en motorbåt, guidad av vår expertskeppare som kommer att betona respektfull interaktion med dessa magnifika varelser i deras naturliga livsmiljö. Fördjupa dig i orörda landskap när du engagerar dig med delfiner och upptäcker deras fascinerande värld. Res sedan till den berömda Crystal Rock i de sydvästra lagunerna i Le Morne för en förtrollande snorklingsupplevelse i kristallklart vatten. Efter dina vattenäventyr kan du njuta av en överdådig 3-rätters lunch på Benitiers Islet, tillagad av våra skickliga kockar. Ät grillad fisk, kyckling, korv och mycket mer, kompletterat med obegränsat med lokala drycker. Koppla av med fritidsaktiviteter som solbad, strandpromenader eller utforskning av fängslande korallrev. Upplev den oöverträffade spänningen att simma med delfiner, med vetskap om vårt engagemang för deras välbefinnande. Detta extraordinära äventyr erbjuder inte bara spänning utan också en djup kontakt med naturen, berikande och terapeutiskt.

Snabb båt till Ile aux Benitier: Möte med delfiner & lunch

Snabb båt till Ile aux Benitier: Möte med delfiner & lunch

Resan börjar med en genomgång av vår representant som guidar dig ombord på speedbåten i Flic en Flac. Njut av en heldagsaktivitet på västkusten, inklusive delfinmöte och lunch på Benitiers Island. En unik upplevelse av delfinmöte på öppet hav! Detta är definitivt en av de bästa sakerna att göra i Mauritius. När du kommer ombord på speedbåten kommer skepparen att informera dig om den upplevelse du är på väg att få. Genomgången kommer också att omfatta sådana aspekter som: - Typer av delfiner som ni kommer att stöta på - Delfinernas vanor - Riktlinjer för hållbar delfinsafari - Säkerhetsåtgärder på båten - Förfaranden vid möte med delfiner Sedan är det dags för två och en halv underbara timmar på öppet hav. .... Dolphin Encounter erbjuder en givande, lärorik, terapeutisk och fantastisk upplevelse för alla! Efter den 2,5 timmar långa utflykten med delfinerna åker ni till L'ile aux Benitiers för att äta lunch och tillbringa eftermiddagen i en magnifik lagun. Ni kommer också att besöka Crystal Rock och ha en magnifik utsikt över berget Le Morne. De underbara kockarna börjar förbereda lunchen så snart ni är på ön och inom en timme kommer ni att äta en utsökt lunch med grillade godsaker inklusive grillade kebab, skaldjur och fisk, kyckling, korv och andra tillbehör plus drycker. Efter lunchen kan du njuta av lite avkoppling - du kan sola på stranden, gå runt på öns ändlösa strand eller utforska de fantastiska lagunerna och korallreven runt ön.

De mest populära sevärdheterna i Black River

Att göra i Île aux Bénitiers

Städer i Mauritius

Île aux Bénitiers: Fler aktiviteter och sevärdheter

Île aux Bénitiers: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Île aux Bénitiers

Samlat omdöme

4.6
(209 recensioner)

En underbar dag tillbringade! Besättningen är mycket bra sällskap! Måltiden var rejäl och utsökt! Vi smakade på alla rätter och det var fisken som vann våra hjärtan. Delfinobservation från båten görs med respekt för djuren (ej simning, på avstånd från gruppen delfiner). Tyvärr är detta inte fallet för andra företag som gör stunden besvärlig och obehaglig. Tack än en gång till besättningen för deras service och vänlighet!

Fantastisk aktivitet, vi fick se en havssköldpadda, valar och delfiner. Utmärkt måltid och härlig, omtänksam personal. Det enda olyckliga är att vi inte kunde simma på Crystal Rock eftersom vi var tvungna att lämna.

Personalen mycket vänlig och mycket professionell. Vi njöt verkligen av resan. Mat och dryck var också utmärkt. Vi kan bara starkt rekommendera denna turné med detta företag.

Vänligt och professionellt team, vi hittade mycket bra valuta för pengarna och älskade dagens olika skeden! Vi rekommenderar starkt denna utflykt!

Alla var mycket vänliga och vi njöt verkligen av dagen.