Île aux Aigrettes

Île aux Aigrettes
31 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Île aux Aigrettes

Île aux Aigrettes: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Ge dig ut på en resa med motorbåt och besök hela Mauritius sydöstra kust och de närliggande öarna på en dag. Turen inkluderar inte bara ett besök på den berömda ön Ile aux Cerfs och den orörda kaskaden i Grande River South East, utan också Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger en möjlighet att lära sig lite om Mauritius historia under kolonialtiden. På Ile aux Phares finns, som namnet antyder, en gammal fyr som är mer än 200 år gammal och som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Förutom den historiska aspekten av öarna kommer du att få se en slående syn i vattnet. Kontrasten mellan öns båda sidor är hisnande: på ena sidan är lagunen turkos och lugn, och på den andra slår Indiska oceanens stora vågor mot öns vågbrytare. Ni åker sedan till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan tillbaka till Ile aux Cerfs, där lunchen serveras. Koppla av och sola eller bara slappna av på stranden eller i det kristallklara vattnet i Ile aux Cerfs innan ni återvänder till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Mauritius: Dagstur med motorbåt till Ile aux Cerfs med BBQ

Mauritius: Dagstur med motorbåt till Ile aux Cerfs med BBQ

Tillbringa en heldag med att upptäcka den vackra paradisön Mauritius med motorbåt. Heldagsturen börjar klockan 09.30 och kort därefter är det dags för bad med snorkling i det kristallklara vattnet. Njut av det fantastiska undervattenslivet bland färgglada koraller och tropiska fiskar. Fortsätt sedan din segling vidare till Dalblair’s skeppsvrak från år 1902 som vilar på korallbarriären och stanna även till vid den gamla fyren på Lighthouse island. Därefter tar fartbåten dig längs östkusten och sedan uppströms längs Grand River (Mauritius längsta flod) och slutar vid ett vackert vattenfall. Njut av en utsökt grillfest med grillad kyckling och fisk serverad på en av de så kallade vykortsstränderna: Île aux Cerfs Island.Île aux Cerfs Island.Koppla av och njut av en simtur i det smaragdgröna vattnet innan du åker vidare till turens sista anhalt vid Ile aux Aigrettes. Gotta dig med en drink i en naturlig pool med en mängd sjöstjärnor på Ile aux Aigrettes.Ombord finns det läsk, lokal öl och rom tillgängligt hela dagen.Res tillbaka till stranden vid Shandrani Hotel med ankomst runt kl. 16.00 till 16.30.

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Utforska de 5 öarna på Mauritius östkust. Resan börjar kl. 8.15 med ett besök på ön Ile aux Cerfs och vattenfallet Grande River South East, den längsta floden i Mauritius som mynnar ut i havet. Därefter besöker ni Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger er möjlighet att lära er lite om Mauritius historia under kolonialtiden. Därefter åker ni för att snorkla vid "Eau Bleu". Ile aux Phares är en gammal fyr med mer än 200 år på nacken, som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Därefter åker ni till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan vidare till Ile aux Margenie där det serveras en utsökt BBQ-lunch och ett urval av drycker. Koppla av, sola, slappna av på stranden eller simma i det kristallklara vattnet på Ile aux Cerfs. Klockan 15.30 återvänder ni till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Från Blue Bay: Ile aux Cerfs Utflykt med motorbåt och BBQ

Från Blue Bay: Ile aux Cerfs Utflykt med motorbåt och BBQ

Din heldagsutflykt med motorbåt startar kl. 09.30 från Blue Bay Public Beach, i sydöstra Mauritius. I början har du möjlighet att snorkla i Blue Bay Marine Park, det största korallreservatet på Mauritius. Därefter går utflykten längs den fantastiska kusten från Point d´ Esny, i riktning mot Mahebourg, den tidigare huvudstaden på ön och vidare till ön - Ile aux Phare. Här har du tid att besöka den gamla fyrruinen eller tid att promenera på ön. I anslutning till detta fortsätter turen i riktning mot Ile aux Cerfs, där du sedan kommer in i Grand-River-South-East, för att besöka vattenfallet. Förutom det vackra landskapet är det hem för några fräcka apor. Var uppmärksam! Till lunch erbjuds en BBQ med fisk och kyckling, men om du föredrar en vegetarisk måltid, vänligen meddela oss detta vid din bokning. Naturligtvis ingår också en mängd olika alkoholhaltiga drycker och läskedrycker under måltiden och hela utflykten. Njut av din måltid och ta en paus på en strand som ligger vid ingången till lagunen från Île aux Cerfs. På återvägen får du ytterligare en avkopplande möjlighet att simma och snorkla i närheten av Ile aux Aigrettes, innan du återvänder till Blue Bay Public Beach, där utflykten avslutas omkring kl. 16.00.

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

**Var vänlig notera att denna tur är privat med undantag för Ile aux Aigrettes**. Gå ombord på en liten båt vid Pointe Jérome och kryssa till korallön Ile aux Aigrettes. Under en 1,5 till 2 timmar lång vandring med parkvakterna kan du förundras över den flora och fauna som en gång i tiden ansågs vara på gränsen till utrotning. Håll utkik efter vilda djur, t.ex. jättesköldpadda och utsmyckad daggecko. Efter besöket på Ile aux Aigrettes kan du tillbringa tid på Blue Bay Beach, en av de vackraste stränderna på ön. Därefter kan du utforska naturreservatet La Vanille och se en mängd olika fågelarter, sköldpaddor, ett insektarium och mycket mer. Avsluta dagen med att titta på vågorna som slår mot den karga sydkusten och utforska klippformationerna vid Gris Gris och La Roche qui Pleure.

Ile aux Aigrettes Reserve & Blue Bay båt med glasbotten

Ile aux Aigrettes Reserve & Blue Bay båt med glasbotten

**Observera att denna resa inkluderar privat landtransport, inklusive privat upphämtning och avlämning på hotellet. Det kommer att finnas andra resenärer på Ile aux Aigrettes och Glass Bottom Boat delar av turen.** Efter att du hämtats på ditt privata hotell går du ombord på en båt vid Pointe Jérome, nära den fantastiska byn Blue Bay. Efter en kort båttur kommer ni fram till korallön Ile aux Aigrettes, Mauritius mest kända naturreservat. Under en 1,5 till 2 timmars enkel, guidad vandring med rangers kan du beundra den flora och fauna som en gång ansågs vara på gränsen till utrotning. Titta efter vilda djur, t.ex. jättesköldpadda och utsmyckad daggecko. Därefter tar du en båt tillbaka till fastlandet innan du ger dig ut på den andra delen av din resa: en tur med glasbottenbåt i den fantastiska Blue Bay Marine Park. Se det fantastiska marina livet i denna bit av paradiset och snorkla bland aktuella fiskar i marinparken. Efter äventyret är det dags att koppla av på Blue Bay Beach: simma, sola eller promenera längs den magnifika vita sandstranden. Kostnaden för lunch ingår inte, men du kommer att ha möjlighet att stanna för lunch. Vanligtvis tar turen 5-6 timmar, men du har upp till 8 timmar på dig (från upphämtning på hotellet till avlämning) om du vill tillbringa längre tid vid Blue Bay.

Blå bukten: Totof Tours 4 timmars snorkling i marinparken

Blå bukten: Totof Tours 4 timmars snorkling i marinparken

Start från Blue Bay-stranden tidigt på morgonen, när havet är lugnt och de flesta av de bästa platserna fortfarande är fria från turister. Åk iväg till den första av tre platser i en glasbottnad båt. Upptäck det rika utbudet av färgglada marina livet i 45 minuter vid varje stopp. Undersök de vackra omgivningarna mellan varje stopp medan du njuter av en liten frukost tillsammans med kaffe och svalkande drycker. Under utflykten rör du dig längs den underbara kusten från Point d´ Esny i riktning mot Ile-Aux-Aigrettes. Låt din expertguide bestämma vilken snorkelplats som är bäst för dagens förhållanden. Efter en spännande snorkelutflykt återvänder du till Blue Bay-stranden i tid för lunch.

Ile Aux Cerfs All Inclusive Katamaran och besök vid vattenfall

Ile Aux Cerfs All Inclusive Katamaran och besök vid vattenfall

När du anländer till dockningsstationen kl. 08.30 går du ombord på din katamaran för att njuta av denna minnesvärda katamarankryssning från Trou D'eau Douce till Ile Aux Cerfs. Katamarankryssningen börjar kl. 09.00 med avgång från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Besättningen kommer att se till att du har en trevlig tid och de berättar gärna om lokala berättelser, skämt och spelar lokal mauritisk musik som kommer att lyfta andan hos alla ombord. Ni börjar er resa med ett besök vid vattenfallet Grand River South East innan ni sätter segel mot ön Ile Aux Cerfs. När ni sedan når Grand River åker ni med en snabbgående båt för att besöka vattenfallen som ligger ca 500 m uppströms. Om du har tur kan du få se de nyfikna aporna hoppa mellan de stora gamla träden vid flodstranden. Titta på de mauritiska fladdermössen som vilar uppflugna på de högsta träden när ni närmar er vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet går ni tillbaka till katamaranen. Katamaranen seglar sedan in i lagunens kristallklara vatten tills den stannar för en snorklings- och simpaus, där hisnande korallrev och tropiska fiskar är på framträdande display. Efter snorklingen avnjuter ni en utsökt BBQ-lunch på stranden eller på katamaranen. Du bjuds också på ett urval av obegränsade alkoholdrycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter beger ni er till Ile aux Cerfs Island som är en vacker ö nära Mauritius östkust. Denna fantastiska ö är den perfekta miljön för en avkopplande dag med soldyrkan. När du närmar dig ön med katamaranen kommer du att se de svajande palmerna och de rena vita stränderna inramade av det levande turkosa vattnet. På Ile aux Cerf finns det en mängd olika uppfriskande aktiviteter som väntar på dig, till exempel parasailing, tubridning och undervattensvandring. När du har gjort dina aktiviteter kan du ta en promenad och absorbera den orörda naturliga miljön, luta dig tillbaka och koppla av på de vita sandstränderna. På Ile aux Cerfs Island kan du garanterat koppla av och ha kul på någon av de vykortsvackra stränderna eller ta ett dopp i det azurblå havet. Med sin lysande flora och fauna, ohämmade vind och sol och otaliga faciliteter för att tillgodose dina nycker är Ile Aux Cerfs den perfekta tillflyktsorten för alla som söker en ovanligt bekväm flykt. Efter besöket på Ile aux Cerfs kan du njuta av den vackra seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce.

5 Islands Speedboat med snorkling havssköldpadda + lunch och dryck

5 Islands Speedboat med snorkling havssköldpadda + lunch och dryck

Är du sugen på ett fartfyllt båtäventyr längs östkusten? Hoppa ombord på vår speedboat och njut av ljudet från den vrålande kraftfulla motorn medan du glider fram på vågorna mot våra 5 öar på östkusten! Denna speedboat-tur har utformats speciellt för dig som gillar historia, äventyr och utforskning! Vårt första stopp blir på Ile aux Cerfs Island för ett 45-minuters besök och förfriskningar. Vi åker sedan till Grand River South East för att njuta av utsikten över ett vattenfall som rinner ut i Indiska oceanen. Där har du möjlighet att träffa och mata våra vilda mauritiska apor. Därefter åker vi till Ile aux Phares, varefter vi åker till Blue Bay medan vi passerar Ile de La Passe. Njut av oförglömlig snorkling med våra exotiska tropiska fiskar i Blue Bay Marine Park. Efter besöket i Blue Bay Marine Park åker vi vidare till Ile aux Aigrettes för lite förfriskningar. Den allomfattande öppna baren är nu öppen! Nu sätter vi kurs tillbaka mot Ile aux Cerfs medan vi passerar Îlot Margenie. Njut av 2 timmars avkoppling på den vita sanden på Ile aux Cerfs. Under den tiden kan du ta en simtur och sola medan du dricker lite kokosnötvatten eller njuta av dina adrenalinvattensporter - parasailing och tubtur. Din BBQ-lunch med öns recept förbereds på stranden medan din vänliga barman får dig att njuta av några mauritiska öl-, vin- eller romcocktails speciellt förberedda för dig i den öppna baren med all-inclusive. I bakgrunden - levande musikunderhållning eller segashow! Resan börjar och slutar vid Trou d'Eau Douce. Njut av ditt själfulla upptäcktsäventyr på östkustöarna!

Mauritius: Privat Speedboat delfinskådning och Ile aux cerfs

Mauritius: Privat Speedboat delfinskådning och Ile aux cerfs

På denna tur med motorbåt får du lära känna den idylliska sydöstra delen av Mauritius och dess närliggande öar. Du har tid att tillbringa på stranden, se det marina livet och upptäcka vilda delfiner. Möt din guide och gå ombord på din motorbåt. Åk ut i havet längs Mauritius sydöstra kust och se till att få syn på de vilda delfinerna. Besök öarna som den berömda Ile aux Cerfs för att se den orörda kaskaden av Grande River South East. Besök också Ile au Phare. Lär dig om deras koloniala historia och se en fyr som går tillbaka till mer än 200 år. Medan du hör om områdets historia har du en slående utsikt över ön mellan två kontrasterande scener. På ena sidan ser du en lugn och turkos lagun och på den andra Indiska oceanens stora vågor som slår mot öns vågbrytare. Fortsätt till Ile aux Aigrettes för att njuta av ett dopp och sedan tillbaka till Ile aux Cerfs där lunch serveras. Koppla av, sola eller bara koppla av på stranden eller i det kristallklara vattnet när din tur avslutas.

Île aux Aigrettes: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Trou d'Eau Douce: Äventyr på 5 öar i sydöstra Europa

Ge dig ut på en resa med motorbåt och besök hela Mauritius sydöstra kust och de närliggande öarna på en dag. Turen inkluderar inte bara ett besök på den berömda ön Ile aux Cerfs och den orörda kaskaden i Grande River South East, utan också Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger en möjlighet att lära sig lite om Mauritius historia under kolonialtiden. På Ile aux Phares finns, som namnet antyder, en gammal fyr som är mer än 200 år gammal och som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Förutom den historiska aspekten av öarna kommer du att få se en slående syn i vattnet. Kontrasten mellan öns båda sidor är hisnande: på ena sidan är lagunen turkos och lugn, och på den andra slår Indiska oceanens stora vågor mot öns vågbrytare. Ni åker sedan till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan tillbaka till Ile aux Cerfs, där lunchen serveras. Koppla av och sola eller bara slappna av på stranden eller i det kristallklara vattnet i Ile aux Cerfs innan ni återvänder till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Mauritius: Dagstur med motorbåt till Ile aux Cerfs med BBQ

Mauritius: Dagstur med motorbåt till Ile aux Cerfs med BBQ

Tillbringa en heldag med att upptäcka den vackra paradisön Mauritius med motorbåt. Heldagsturen börjar klockan 09.30 och kort därefter är det dags för bad med snorkling i det kristallklara vattnet. Njut av det fantastiska undervattenslivet bland färgglada koraller och tropiska fiskar. Fortsätt sedan din segling vidare till Dalblair’s skeppsvrak från år 1902 som vilar på korallbarriären och stanna även till vid den gamla fyren på Lighthouse island. Därefter tar fartbåten dig längs östkusten och sedan uppströms längs Grand River (Mauritius längsta flod) och slutar vid ett vackert vattenfall. Njut av en utsökt grillfest med grillad kyckling och fisk serverad på en av de så kallade vykortsstränderna: Île aux Cerfs Island.Île aux Cerfs Island.Koppla av och njut av en simtur i det smaragdgröna vattnet innan du åker vidare till turens sista anhalt vid Ile aux Aigrettes. Gotta dig med en drink i en naturlig pool med en mängd sjöstjärnor på Ile aux Aigrettes.Ombord finns det läsk, lokal öl och rom tillgängligt hela dagen.Res tillbaka till stranden vid Shandrani Hotel med ankomst runt kl. 16.00 till 16.30.

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Mauritius: 5 öar tur östkusten med snorkling och lunch

Utforska de 5 öarna på Mauritius östkust. Resan börjar kl. 8.15 med ett besök på ön Ile aux Cerfs och vattenfallet Grande River South East, den längsta floden i Mauritius som mynnar ut i havet. Därefter besöker ni Ile aux Phares och Ile de la Passe, vilket ger er möjlighet att lära er lite om Mauritius historia under kolonialtiden. Därefter åker ni för att snorkla vid "Eau Bleu". Ile aux Phares är en gammal fyr med mer än 200 år på nacken, som nu är förklarad som ett historiskt monument. År 1810 var Ile aux Phares och Ile de la Passe skådeplatsen för ett slag mellan fransmän och britter, känt som sjöslaget vid Grand Port, som är den enda segern för Napoleons flotta och som också finns med på Triumfbågen i Paris. Därefter åker ni till Ile aux Aigrettes för en simtur och sedan vidare till Ile aux Margenie där det serveras en utsökt BBQ-lunch och ett urval av drycker. Koppla av, sola, slappna av på stranden eller simma i det kristallklara vattnet på Ile aux Cerfs. Klockan 15.30 återvänder ni till mötesplatsen i Trou d'Eau Douce.

Från Blue Bay: Ile aux Cerfs Utflykt med motorbåt och BBQ

Från Blue Bay: Ile aux Cerfs Utflykt med motorbåt och BBQ

Din heldagsutflykt med motorbåt startar kl. 09.30 från Blue Bay Public Beach, i sydöstra Mauritius. I början har du möjlighet att snorkla i Blue Bay Marine Park, det största korallreservatet på Mauritius. Därefter går utflykten längs den fantastiska kusten från Point d´ Esny, i riktning mot Mahebourg, den tidigare huvudstaden på ön och vidare till ön - Ile aux Phare. Här har du tid att besöka den gamla fyrruinen eller tid att promenera på ön. I anslutning till detta fortsätter turen i riktning mot Ile aux Cerfs, där du sedan kommer in i Grand-River-South-East, för att besöka vattenfallet. Förutom det vackra landskapet är det hem för några fräcka apor. Var uppmärksam! Till lunch erbjuds en BBQ med fisk och kyckling, men om du föredrar en vegetarisk måltid, vänligen meddela oss detta vid din bokning. Naturligtvis ingår också en mängd olika alkoholhaltiga drycker och läskedrycker under måltiden och hela utflykten. Njut av din måltid och ta en paus på en strand som ligger vid ingången till lagunen från Île aux Cerfs. På återvägen får du ytterligare en avkopplande möjlighet att simma och snorkla i närheten av Ile aux Aigrettes, innan du återvänder till Blue Bay Public Beach, där utflykten avslutas omkring kl. 16.00.

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

Mauritius: Ile aux Aigrettes naturreservat med båttur

**Var vänlig notera att denna tur är privat med undantag för Ile aux Aigrettes**. Gå ombord på en liten båt vid Pointe Jérome och kryssa till korallön Ile aux Aigrettes. Under en 1,5 till 2 timmar lång vandring med parkvakterna kan du förundras över den flora och fauna som en gång i tiden ansågs vara på gränsen till utrotning. Håll utkik efter vilda djur, t.ex. jättesköldpadda och utsmyckad daggecko. Efter besöket på Ile aux Aigrettes kan du tillbringa tid på Blue Bay Beach, en av de vackraste stränderna på ön. Därefter kan du utforska naturreservatet La Vanille och se en mängd olika fågelarter, sköldpaddor, ett insektarium och mycket mer. Avsluta dagen med att titta på vågorna som slår mot den karga sydkusten och utforska klippformationerna vid Gris Gris och La Roche qui Pleure.

Ile aux Aigrettes Reserve & Blue Bay båt med glasbotten

Ile aux Aigrettes Reserve & Blue Bay båt med glasbotten

**Observera att denna resa inkluderar privat landtransport, inklusive privat upphämtning och avlämning på hotellet. Det kommer att finnas andra resenärer på Ile aux Aigrettes och Glass Bottom Boat delar av turen.** Efter att du hämtats på ditt privata hotell går du ombord på en båt vid Pointe Jérome, nära den fantastiska byn Blue Bay. Efter en kort båttur kommer ni fram till korallön Ile aux Aigrettes, Mauritius mest kända naturreservat. Under en 1,5 till 2 timmars enkel, guidad vandring med rangers kan du beundra den flora och fauna som en gång ansågs vara på gränsen till utrotning. Titta efter vilda djur, t.ex. jättesköldpadda och utsmyckad daggecko. Därefter tar du en båt tillbaka till fastlandet innan du ger dig ut på den andra delen av din resa: en tur med glasbottenbåt i den fantastiska Blue Bay Marine Park. Se det fantastiska marina livet i denna bit av paradiset och snorkla bland aktuella fiskar i marinparken. Efter äventyret är det dags att koppla av på Blue Bay Beach: simma, sola eller promenera längs den magnifika vita sandstranden. Kostnaden för lunch ingår inte, men du kommer att ha möjlighet att stanna för lunch. Vanligtvis tar turen 5-6 timmar, men du har upp till 8 timmar på dig (från upphämtning på hotellet till avlämning) om du vill tillbringa längre tid vid Blue Bay.

Blå bukten: Totof Tours 4 timmars snorkling i marinparken

Blå bukten: Totof Tours 4 timmars snorkling i marinparken

Start från Blue Bay-stranden tidigt på morgonen, när havet är lugnt och de flesta av de bästa platserna fortfarande är fria från turister. Åk iväg till den första av tre platser i en glasbottnad båt. Upptäck det rika utbudet av färgglada marina livet i 45 minuter vid varje stopp. Undersök de vackra omgivningarna mellan varje stopp medan du njuter av en liten frukost tillsammans med kaffe och svalkande drycker. Under utflykten rör du dig längs den underbara kusten från Point d´ Esny i riktning mot Ile-Aux-Aigrettes. Låt din expertguide bestämma vilken snorkelplats som är bäst för dagens förhållanden. Efter en spännande snorkelutflykt återvänder du till Blue Bay-stranden i tid för lunch.

Ile Aux Cerfs All Inclusive Katamaran och besök vid vattenfall

Ile Aux Cerfs All Inclusive Katamaran och besök vid vattenfall

När du anländer till dockningsstationen kl. 08.30 går du ombord på din katamaran för att njuta av denna minnesvärda katamarankryssning från Trou D'eau Douce till Ile Aux Cerfs. Katamarankryssningen börjar kl. 09.00 med avgång från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Besättningen kommer att se till att du har en trevlig tid och de berättar gärna om lokala berättelser, skämt och spelar lokal mauritisk musik som kommer att lyfta andan hos alla ombord. Ni börjar er resa med ett besök vid vattenfallet Grand River South East innan ni sätter segel mot ön Ile Aux Cerfs. När ni sedan når Grand River åker ni med en snabbgående båt för att besöka vattenfallen som ligger ca 500 m uppströms. Om du har tur kan du få se de nyfikna aporna hoppa mellan de stora gamla träden vid flodstranden. Titta på de mauritiska fladdermössen som vilar uppflugna på de högsta träden när ni närmar er vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet går ni tillbaka till katamaranen. Katamaranen seglar sedan in i lagunens kristallklara vatten tills den stannar för en snorklings- och simpaus, där hisnande korallrev och tropiska fiskar är på framträdande display. Efter snorklingen avnjuter ni en utsökt BBQ-lunch på stranden eller på katamaranen. Du bjuds också på ett urval av obegränsade alkoholdrycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter beger ni er till Ile aux Cerfs Island som är en vacker ö nära Mauritius östkust. Denna fantastiska ö är den perfekta miljön för en avkopplande dag med soldyrkan. När du närmar dig ön med katamaranen kommer du att se de svajande palmerna och de rena vita stränderna inramade av det levande turkosa vattnet. På Ile aux Cerf finns det en mängd olika uppfriskande aktiviteter som väntar på dig, till exempel parasailing, tubridning och undervattensvandring. När du har gjort dina aktiviteter kan du ta en promenad och absorbera den orörda naturliga miljön, luta dig tillbaka och koppla av på de vita sandstränderna. På Ile aux Cerfs Island kan du garanterat koppla av och ha kul på någon av de vykortsvackra stränderna eller ta ett dopp i det azurblå havet. Med sin lysande flora och fauna, ohämmade vind och sol och otaliga faciliteter för att tillgodose dina nycker är Ile Aux Cerfs den perfekta tillflyktsorten för alla som söker en ovanligt bekväm flykt. Efter besöket på Ile aux Cerfs kan du njuta av den vackra seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce.

5 Islands Speedboat med snorkling havssköldpadda + lunch och dryck

5 Islands Speedboat med snorkling havssköldpadda + lunch och dryck

Är du sugen på ett fartfyllt båtäventyr längs östkusten? Hoppa ombord på vår speedboat och njut av ljudet från den vrålande kraftfulla motorn medan du glider fram på vågorna mot våra 5 öar på östkusten! Denna speedboat-tur har utformats speciellt för dig som gillar historia, äventyr och utforskning! Vårt första stopp blir på Ile aux Cerfs Island för ett 45-minuters besök och förfriskningar. Vi åker sedan till Grand River South East för att njuta av utsikten över ett vattenfall som rinner ut i Indiska oceanen. Där har du möjlighet att träffa och mata våra vilda mauritiska apor. Därefter åker vi till Ile aux Phares, varefter vi åker till Blue Bay medan vi passerar Ile de La Passe. Njut av oförglömlig snorkling med våra exotiska tropiska fiskar i Blue Bay Marine Park. Efter besöket i Blue Bay Marine Park åker vi vidare till Ile aux Aigrettes för lite förfriskningar. Den allomfattande öppna baren är nu öppen! Nu sätter vi kurs tillbaka mot Ile aux Cerfs medan vi passerar Îlot Margenie. Njut av 2 timmars avkoppling på den vita sanden på Ile aux Cerfs. Under den tiden kan du ta en simtur och sola medan du dricker lite kokosnötvatten eller njuta av dina adrenalinvattensporter - parasailing och tubtur. Din BBQ-lunch med öns recept förbereds på stranden medan din vänliga barman får dig att njuta av några mauritiska öl-, vin- eller romcocktails speciellt förberedda för dig i den öppna baren med all-inclusive. I bakgrunden - levande musikunderhållning eller segashow! Resan börjar och slutar vid Trou d'Eau Douce. Njut av ditt själfulla upptäcktsäventyr på östkustöarna!

Mauritius: Privat Speedboat delfinskådning och Ile aux cerfs

Mauritius: Privat Speedboat delfinskådning och Ile aux cerfs

På denna tur med motorbåt får du lära känna den idylliska sydöstra delen av Mauritius och dess närliggande öar. Du har tid att tillbringa på stranden, se det marina livet och upptäcka vilda delfiner. Möt din guide och gå ombord på din motorbåt. Åk ut i havet längs Mauritius sydöstra kust och se till att få syn på de vilda delfinerna. Besök öarna som den berömda Ile aux Cerfs för att se den orörda kaskaden av Grande River South East. Besök också Ile au Phare. Lär dig om deras koloniala historia och se en fyr som går tillbaka till mer än 200 år. Medan du hör om områdets historia har du en slående utsikt över ön mellan två kontrasterande scener. På ena sidan ser du en lugn och turkos lagun och på den andra Indiska oceanens stora vågor som slår mot öns vågbrytare. Fortsätt till Ile aux Aigrettes för att njuta av ett dopp och sedan tillbaka till Ile aux Cerfs där lunch serveras. Koppla av, sola eller bara koppla av på stranden eller i det kristallklara vattnet när din tur avslutas.

De mest populära sevärdheterna i Mauritius

Att göra i Île aux Aigrettes

Städer i Mauritius

Île aux Aigrettes: Fler aktiviteter och sevärdheter

Île aux Aigrettes: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Île aux Aigrettes

Samlat omdöme

4.7
(265 recensioner)

Det var en av de bästa båtturer vi någonsin har tagit. Tyvärr hade vi otur med vädret i början och det regnade. Vi erbjöds möjligheten att avbryta turen och göra det en annan dag om vi mådde dåligt ombord. Lyckligtvis var detta inte fallet. Vi kunde njuta av utflykten, fick mycket information, kunde se delfiner och apor och njöt av fantastisk service med massor av kalla drycker. Vi var bara 5 passagerare totalt, så vi hade gott om plats på båten. Snorkelplatsen var imponerande, även om det inte var så mycket fisk, på grund av korallskogen. Grillen var supergod. Jag kan fullt ut rekommendera denna turné.

Vi har gjort båtutflykter flera gånger i olika länder, men jag måste säga att den här är bland de bästa, allt var perfekt organiserat. Piloten tog sig tid att förklara de olika ämnena för oss, att hitta de marina djuren, vi såg delfiner, sköldpaddor och vi fick besök av en apa på båten. Måltiden var av god kvalitet och så var de lokala dryckerna. åk dit utan att tveka för en 100% framgångsrik upplevelse på Mauritius.

Turen rekommenderas starkt! Det var jättebra och vi hade väldigt roligt. Vi hade gärna stannat på snorklingsplatsen lite längre, det var helt enkelt vackert.

Fantastiska guider som berättade mycket om ön och de hållplatser vi besökte

Tack till Nathanael och Hans för denna otroliga utflykt!