Iglesia del Salvador

10 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Toledo

162 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Iglesia del Salvador

Iglesia del Salvador: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Besök några av de mest populära monumenten i Toledo för att få en fullständig uppskattning av stadens historia, kultur och värderingar. Ditt armband är din biljett för att upptäcka kyrkan i El Salvador, moskén Cristo de la Luz, synagogan i Santa Maria la Blanca och fler spanska skatter. Ge dig ut på en självguidad tur genom Toledo med inträde till 7 sevärdheter som spelar nyckelroller i lokal historia. Ta dig tid att utforska varje plats i din föredragna ordning och besök dina favoriter igen så länge du bär ditt armband. Lär dig om utbildningen av unga kvinnor genom århundradena på Royal College of Noble Maidens. Hitta det finaste verk av renässanskonstnären El Greco på Santo Tomé. Se klostret San Juan de los Reyes och lär dig om dess politiska betydelse. Förstå mångfalden i stadens religiösa förflutna med ett besök i kyrkan i El Salvador, kyrkan av jesuiterna, moskén Cristo de la Luz och synagogan Santa Maria la Blanca. Beundra den unika arkitekturen och dyrkansritualerna i var och en.

Madrid: Heldags guidad tur i Toledo med katedralbesök

Madrid: Heldags guidad tur i Toledo med katedralbesök

Upptäck Toledos skatter på en guidad dagsutflykt med buss från Madrid. Njut av utsikten över den medeltida staden från Mirador del Valle och bevittna El Grecos mästerverk i Santo Tomé-kyrkan. Avresa från Madrid och resa till Mirador del Valle. Här kan du beundra utsikten över Toledo från andra sidan floden Tejo. Därefter beger du dig till Toledos historiska centrum, som är erkänt som ett av UNESCO:s världsarv. Lär dig av din guide om samexistensen av judar, kristna och muslimer som format staden genom århundradena. Gå in i Santo Tomé-kyrkan och se El Grecos "Greve Orgaz' begravning". Fortsätt till synagogan Saint Mary och avsluta din rundtur i den imponerande Primada-katedralen.

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

För att upptäcka en stad där kristna, judar och muslimer blandade sig för hundratals år sedan kan du åka från Madrid på denna halvdagsutflykt till Toledo. Besök den höggotiska katedralen, Plaza de Zocodover och kyrkan Santo Tomé. Gå på samma gator som beskrivs i Cervantes Don Quijote. Resan börjar med en bussresa från Madrid. Vid ankomsten till Toledo stannar du först vid Mirador del Valle. Ta en bild av den panoramiska utsikten. Toledos historiska centrum ligger på andra sidan floden Tejo. Se Alcazar och Toledos katedral med sina framträdande torn. I den gamla staden kan du stanna till på Plaza del Ayuntamiento. Lär dig mer om katedralen i Toledo innan du går in. Håll utkik efter inslag i mudejarstilen. De är ett exempel på det inflytande som den islamiska arkitekturen hade på kyrkans utformning. Missa inte den utsmyckade retabeln när du går genom katedralen. Från katedralen slingrar du dig längs gatorna in i de judiska kvarteren. Byggnaderna visar hur kulturerna blandades för hundratals år sedan, till exempel San Tome-kyrkan. Gå in i den för att se en stor målning av El Greco. Lägg märke till de långsträckta ansiktena och händerna. De är målarens kännetecken. Fortsätt vidare till synagogan Santa Maria La Blanca. Se dig omkring för att upptäcka de olika judiska, kristna och islamiska influenserna. Lär dig mer om Toledos historia och bidrag till den spanska kulturen innan du åker tillbaka till Madrid.

Toledo: Rundvandring med lokal guide

Toledo: Rundvandring med lokal guide

Utforska den fascinerande och historiska staden Toledo på en privat rundtur med en professionell och lokal reseguide. Lär dig om de olika kulturer och trosbekännelser som har påverkat stadens utveckling och arv med en guidad rundtur i den charmiga gamla stan. Upptäck mer än 800 år av stadens historia. Besök de islamiska, judiska och kristna kvarteren i staden, som också är känd som "Staden med de 3 kulturerna". Se vilket inflytande varje kultur har haft på stadens arkitektur och historia.

Toledo: Katedralen, Alcazar, kloster, judiska kvarteren

Toledo: Katedralen, Alcazar, kloster, judiska kvarteren

Alcazar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad bildades. Katedralen Spektakulär katedral fylld med konstverk både på insidan och utsidan. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Jesuiternas kyrka Förklaring av huvudrummet och huvudaltaret med alla de helgon och kapell som utgör det. Förklaring av utställningen där samlingen av reliker och antika föremål som tillhör viktiga personer i adeln, helgon och martyrer visas . San Salvador kyrka Santo Tomé-kyrkan Förklaring av El Grecos liv under hans tid i Toledo, hur och varför mästerverket utfördes och hur mycket kyrkan betalade för målningen. Förklaring av verkets konstnärliga stil, samt den fullständiga kommentaren till målningen med alla dess detaljer. Huvudsynagoga i medeltiden Klostret i Toledo Förklaring av byggnadens konstnärliga stil, liksom kyrkans altare och de arkitektoniska och dekorativa element som utgör det. Förklaring och klättring till den övre klostergången där samlingen av medeltida gargoyler med motsvarande betydelse visas. Moskén för Kristus av ljuset Förklaring av muren och den romerska vägen vid ingången till moskén. Förklaring av interiörens arkitektoniska stil och den del av absiden som de kristna byggde till med sina romanska målningar och inskriptioner i aljamiado från den tid då araberna levde tillsammans under de kristnas ok. Förklaring av den legend som ligger till grund för moskéns nuvarande namn.

7 höjdpunkter i Toledo: historia, mystik och underjordiska utrymmen

7 höjdpunkter i Toledo: historia, mystik och underjordiska utrymmen

Alcázar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad bildades. Gamla stadens fängelse. En av våra favoritpunkter är att upptäcka vad som är dolt bakom fängelserna i Toledo. Vi visar dig en gotisk byggnad från 1500-talet full av vackra och mystiska detaljer. Primatkatedralen Spektakulär katedral fylld med konstverk både inifrån och ut. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Svärd och knivar i Toledo. Judiska kvarteret Här låg de flesta synagogor och byggnader med anknytning till den judiska kulturen. Du kan lokalisera dig själv i detta område tack vare flera skyltar spridda över hela det judiska kvarteret! Jag ska hjälpa dig att identifiera dem och på så sätt vet du alltid var du är. Klostret San Juan de los Reyes En vacker byggnad i sengotisk stil som byggdes för att hysa de katolska kungarnas mausoleum. Här kan du se flera olika sorters gargoyler, och var och en av dem döljer en mening. Marsipan: Typisk sötsak från Toledo SX-moskén Spektakulär moské, en av juvelerna i kronan som utstrålar oöverträffad charm. Vi får inte missa moskén som har bevarats i mer än 1000 år. Romerska bad. (Från tisdag till lördag) Vi kommer att besöka ett underjordiskt område i staden, där det finns en del av strukturerna, fundamenten och dekorationerna som bildade ett mycket viktigt fritidsområde för den romerska civilisationen. Jesuiternas kyrka. Den största kyrkan i Toledo efter katedralen. Barockstil, du kan klättra upp i tornet. Här döljer sig den viktigaste samlingen av reliker i Toledo. Vi kommer att visa dig några av dem. Judar, visigoter, araber har klätt stadens gator med konst, historia och en hel del mystik. Upptäck de vackraste gatorna i staden med den här rutten! Vi kommer också att berätta hemligheterna för var och en och se de platser för tillbedjan som våra förfäder lämnade efter sig! I slutet av turen kommer guiden att ge dig en karta och en flygblad med rekommendationer om priset på varje monument, hur lång tid tar det att besöka det, också om vackra panoramautsikter och den typiska maten i staden med de bästa lokala restaurangerna! Om du kommer från Madrid till Toledo med tåg rekommenderar vi att du promenerar till mötesplatsen från tågstationen. Du bör leta efter rulltrapporna (Escalators) som ligger bara 5 minuter från tågstationen. På så sätt undviker du att klättra i hårda backar mot gamla stan. Upptäck med oss de viktigaste monumenten i staden, liksom mysterier och roliga anekdoter om hur medborgarna på medeltiden levde. Sedan romartiden har en mängd olika städer gjort Toledo till en välmående och rik plats.

Toledo: Rött armband 7 huvudmonument förklaring live tour

Toledo: Rött armband 7 huvudmonument förklaring live tour

1. Gamla moskén (San Román-kyrkan) Underbar byggnad i islamisk stil gömd i hjärtat av staden. En blandning av kulturer som inkluderar influenser från de olika folkslag som har passerat genom Toledo under historiens gång. 2. Santo Tomé-kyrkan Förklaring av El Grecos liv under hans tid i Toledo, hur och varför mästerverket utfördes och hur mycket kyrkan betalade för målningen. Förklaring av verkets konstnärliga stil, samt en fullständig kommentar till målningen med alla dess detaljer. 1. Klostret San Juan de los Reyes. Förklaring av byggnadens konstnärliga stil, samt kyrkans altare och de arkitektoniska och dekorativa element som utgör det. Förklaring och klättring till den övre klostergången där samlingen av medeltida gargoyler med deras motsvarande betydelse visas. 2. Santa Maria la Blanca synagoga inuti. Belägen i hjärtat av det judiska kvarteret i Toledo. Förklaring av den största synagogan i Toledo från tiden med största prakt för det judiska samhället som fanns i staden. I slutet av turen kommer guiden att ge dig en karta och ett flygblad med rekommendationer om vackra panoramautsikter och den typiska maten i staden med de bästa lokala restaurangerna, där du kan köpa den typiska söta och så vidare!!!

Toledo med monument och valfri rundtur i legenderna

Toledo med monument och valfri rundtur i legenderna

Det här besöket erbjuder en rundtur i den monumentala staden Toledo, som är ett världsarv sedan 1986. Genom de smala gatorna, monumenten och de historiska torgen upptäcks stadens hjärta lite efter lite, och man förstår varför så många konstnärer och illustra karaktärer har valt att leva och låta sig inspireras av staden. När vi besöker kyrkan Santo Tomé kan vi upptäcka den berömda målaren El Greco genom hans mästerverk "Begravningen av Herren av Orgaz", som anses vara en av de bästa målningarna i det spanska måleriet. Inne i Santa María la Blancas synagoga möts skönhet och arkitektur, samtidigt som man kan andas den atmosfär av tolerans som rådde under den period då de tre kulturerna levde sida vid sida. Klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabels och Fernandos, liv och politik. På eftermiddagen, om du väljer alternativet "Essential Toledo and Legends Tour", kan du efter lite fri tid för lunch njuta av en guidad promenad genom ett av stadens vackraste och mest okända områden: klostervärlden. Dessa gator och torg fulla av historia har inspirerat poeter och konstnärer, som Bécquer, vars viktigaste legender finns i Toledo. Yo kan även lägga till lunch till denna tjänst, så du behöver inte oroa dig för vart du ska gå. Lunchen skulle ingå i restaurangen Museo Alcázar eller en liknande restaurang, och du skulle njuta av en typisk Toledo-lunch. När "Essential Toledo tour" avslutas kan du fortsätta med Legends tour om du har köpt detta alternativ. Sammanfattningsvis finns det 3 alternativ som vi kan välja mellan: - Essential Toledo: en rundvandring + besök på 3 monument i turistarmbandet. - Essential Toledo + Legends Tour: en rundvandring + besök vid 3 monument i turistarmbandet + Legends Tour. - Essential Toledo + Legends Tour med lunch: som den föregående, med lunch inkluderad

Toledo: Historien om de tre kulturerna Guidad vandring

Toledo: Historien om de tre kulturerna Guidad vandring

Mötesplatsen är på Zocodover-torget, därifrån och på cirka tre timmar. Rundtur i staden som dechiffrerar den dolda historien om det kejserliga Toledo. Resenären kommer att förstå samexistensen mellan de tre religionerna. Betrakta de underbara mudejar-byggnaderna. Beundra den fantastiska katedralen, gläd dig själv i den främre gamla moskén. Låt dig ryckas med av de smala gatorna i det gamla judiska kvarteret och upptäck synagogorna. Det är ett globalt besök som hjälper besökarna att röra sig runt i staden.

Toledo: Guidad vandringstur till viktiga monument på spanska

Toledo: Guidad vandringstur till viktiga monument på spanska

Fördjupa dig i den historiska staden Toledo med den här expertledda rundturen. Upptäck en stad som UNESCO har utnämnt till världsarv i sällskap av en professionell lokal guide. Se sevärdheter som kyrkan Santo Tomé där finns en av hans mest kända målningar av El Greco. Kyrkan San Ildefonso och El Salvadors kyrka. Upptäck stadens rika judiska arv i synagogan Santa María la Blanca. Upplev det gotiska mästerverket klostret San Juan de los Reyes. Lär dig mer om dessa vackra byggnaders historia när du vandrar på gatorna i denna stämningsfulla stad. Turen leds av en spansktalande guide som är specialiserad på Toledos historia. Den här guidade rundturen inkluderar inte inträdesavgifter till monumenten. Var och en av dem kostar 4 euro per person. Om du föredrar det kan du på dagen för rundturen köpa Toledos turistarmband för 12 euro per person. På så sätt får du turbiljetterna inkluderade i armbandet. Andra platser i Toledo som du kan besöka med armbandet är Royal College of Noble Maidens och Cristo de la Luz-moskén.

Iglesia del Salvador: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Besök några av de mest populära monumenten i Toledo för att få en fullständig uppskattning av stadens historia, kultur och värderingar. Ditt armband är din biljett för att upptäcka kyrkan i El Salvador, moskén Cristo de la Luz, synagogan i Santa Maria la Blanca och fler spanska skatter. Ge dig ut på en självguidad tur genom Toledo med inträde till 7 sevärdheter som spelar nyckelroller i lokal historia. Ta dig tid att utforska varje plats i din föredragna ordning och besök dina favoriter igen så länge du bär ditt armband. Lär dig om utbildningen av unga kvinnor genom århundradena på Royal College of Noble Maidens. Hitta det finaste verk av renässanskonstnären El Greco på Santo Tomé. Se klostret San Juan de los Reyes och lär dig om dess politiska betydelse. Förstå mångfalden i stadens religiösa förflutna med ett besök i kyrkan i El Salvador, kyrkan av jesuiterna, moskén Cristo de la Luz och synagogan Santa Maria la Blanca. Beundra den unika arkitekturen och dyrkansritualerna i var och en.

Madrid: Heldags guidad tur i Toledo med katedralbesök

Madrid: Heldags guidad tur i Toledo med katedralbesök

Upptäck Toledos skatter på en guidad dagsutflykt med buss från Madrid. Njut av utsikten över den medeltida staden från Mirador del Valle och bevittna El Grecos mästerverk i Santo Tomé-kyrkan. Avresa från Madrid och resa till Mirador del Valle. Här kan du beundra utsikten över Toledo från andra sidan floden Tejo. Därefter beger du dig till Toledos historiska centrum, som är erkänt som ett av UNESCO:s världsarv. Lär dig av din guide om samexistensen av judar, kristna och muslimer som format staden genom århundradena. Gå in i Santo Tomé-kyrkan och se El Grecos "Greve Orgaz' begravning". Fortsätt till synagogan Saint Mary och avsluta din rundtur i den imponerande Primada-katedralen.

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

Från Madrid: Halvdagstur till Toledos katedral och judiska kvarter

För att upptäcka en stad där kristna, judar och muslimer blandade sig för hundratals år sedan kan du åka från Madrid på denna halvdagsutflykt till Toledo. Besök den höggotiska katedralen, Plaza de Zocodover och kyrkan Santo Tomé. Gå på samma gator som beskrivs i Cervantes Don Quijote. Resan börjar med en bussresa från Madrid. Vid ankomsten till Toledo stannar du först vid Mirador del Valle. Ta en bild av den panoramiska utsikten. Toledos historiska centrum ligger på andra sidan floden Tejo. Se Alcazar och Toledos katedral med sina framträdande torn. I den gamla staden kan du stanna till på Plaza del Ayuntamiento. Lär dig mer om katedralen i Toledo innan du går in. Håll utkik efter inslag i mudejarstilen. De är ett exempel på det inflytande som den islamiska arkitekturen hade på kyrkans utformning. Missa inte den utsmyckade retabeln när du går genom katedralen. Från katedralen slingrar du dig längs gatorna in i de judiska kvarteren. Byggnaderna visar hur kulturerna blandades för hundratals år sedan, till exempel San Tome-kyrkan. Gå in i den för att se en stor målning av El Greco. Lägg märke till de långsträckta ansiktena och händerna. De är målarens kännetecken. Fortsätt vidare till synagogan Santa Maria La Blanca. Se dig omkring för att upptäcka de olika judiska, kristna och islamiska influenserna. Lär dig mer om Toledos historia och bidrag till den spanska kulturen innan du åker tillbaka till Madrid.

Toledo: Rundvandring med lokal guide

Toledo: Rundvandring med lokal guide

Utforska den fascinerande och historiska staden Toledo på en privat rundtur med en professionell och lokal reseguide. Lär dig om de olika kulturer och trosbekännelser som har påverkat stadens utveckling och arv med en guidad rundtur i den charmiga gamla stan. Upptäck mer än 800 år av stadens historia. Besök de islamiska, judiska och kristna kvarteren i staden, som också är känd som "Staden med de 3 kulturerna". Se vilket inflytande varje kultur har haft på stadens arkitektur och historia.

Toledo: Katedralen, Alcazar, kloster, judiska kvarteren

Toledo: Katedralen, Alcazar, kloster, judiska kvarteren

Alcazar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad bildades. Katedralen Spektakulär katedral fylld med konstverk både på insidan och utsidan. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Jesuiternas kyrka Förklaring av huvudrummet och huvudaltaret med alla de helgon och kapell som utgör det. Förklaring av utställningen där samlingen av reliker och antika föremål som tillhör viktiga personer i adeln, helgon och martyrer visas . San Salvador kyrka Santo Tomé-kyrkan Förklaring av El Grecos liv under hans tid i Toledo, hur och varför mästerverket utfördes och hur mycket kyrkan betalade för målningen. Förklaring av verkets konstnärliga stil, samt den fullständiga kommentaren till målningen med alla dess detaljer. Huvudsynagoga i medeltiden Klostret i Toledo Förklaring av byggnadens konstnärliga stil, liksom kyrkans altare och de arkitektoniska och dekorativa element som utgör det. Förklaring och klättring till den övre klostergången där samlingen av medeltida gargoyler med motsvarande betydelse visas. Moskén för Kristus av ljuset Förklaring av muren och den romerska vägen vid ingången till moskén. Förklaring av interiörens arkitektoniska stil och den del av absiden som de kristna byggde till med sina romanska målningar och inskriptioner i aljamiado från den tid då araberna levde tillsammans under de kristnas ok. Förklaring av den legend som ligger till grund för moskéns nuvarande namn.

7 höjdpunkter i Toledo: historia, mystik och underjordiska utrymmen

7 höjdpunkter i Toledo: historia, mystik och underjordiska utrymmen

Alcázar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad bildades. Gamla stadens fängelse. En av våra favoritpunkter är att upptäcka vad som är dolt bakom fängelserna i Toledo. Vi visar dig en gotisk byggnad från 1500-talet full av vackra och mystiska detaljer. Primatkatedralen Spektakulär katedral fylld med konstverk både inifrån och ut. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Svärd och knivar i Toledo. Judiska kvarteret Här låg de flesta synagogor och byggnader med anknytning till den judiska kulturen. Du kan lokalisera dig själv i detta område tack vare flera skyltar spridda över hela det judiska kvarteret! Jag ska hjälpa dig att identifiera dem och på så sätt vet du alltid var du är. Klostret San Juan de los Reyes En vacker byggnad i sengotisk stil som byggdes för att hysa de katolska kungarnas mausoleum. Här kan du se flera olika sorters gargoyler, och var och en av dem döljer en mening. Marsipan: Typisk sötsak från Toledo SX-moskén Spektakulär moské, en av juvelerna i kronan som utstrålar oöverträffad charm. Vi får inte missa moskén som har bevarats i mer än 1000 år. Romerska bad. (Från tisdag till lördag) Vi kommer att besöka ett underjordiskt område i staden, där det finns en del av strukturerna, fundamenten och dekorationerna som bildade ett mycket viktigt fritidsområde för den romerska civilisationen. Jesuiternas kyrka. Den största kyrkan i Toledo efter katedralen. Barockstil, du kan klättra upp i tornet. Här döljer sig den viktigaste samlingen av reliker i Toledo. Vi kommer att visa dig några av dem. Judar, visigoter, araber har klätt stadens gator med konst, historia och en hel del mystik. Upptäck de vackraste gatorna i staden med den här rutten! Vi kommer också att berätta hemligheterna för var och en och se de platser för tillbedjan som våra förfäder lämnade efter sig! I slutet av turen kommer guiden att ge dig en karta och en flygblad med rekommendationer om priset på varje monument, hur lång tid tar det att besöka det, också om vackra panoramautsikter och den typiska maten i staden med de bästa lokala restaurangerna! Om du kommer från Madrid till Toledo med tåg rekommenderar vi att du promenerar till mötesplatsen från tågstationen. Du bör leta efter rulltrapporna (Escalators) som ligger bara 5 minuter från tågstationen. På så sätt undviker du att klättra i hårda backar mot gamla stan. Upptäck med oss de viktigaste monumenten i staden, liksom mysterier och roliga anekdoter om hur medborgarna på medeltiden levde. Sedan romartiden har en mängd olika städer gjort Toledo till en välmående och rik plats.

Toledo: Rött armband 7 huvudmonument förklaring live tour

Toledo: Rött armband 7 huvudmonument förklaring live tour

1. Gamla moskén (San Román-kyrkan) Underbar byggnad i islamisk stil gömd i hjärtat av staden. En blandning av kulturer som inkluderar influenser från de olika folkslag som har passerat genom Toledo under historiens gång. 2. Santo Tomé-kyrkan Förklaring av El Grecos liv under hans tid i Toledo, hur och varför mästerverket utfördes och hur mycket kyrkan betalade för målningen. Förklaring av verkets konstnärliga stil, samt en fullständig kommentar till målningen med alla dess detaljer. 1. Klostret San Juan de los Reyes. Förklaring av byggnadens konstnärliga stil, samt kyrkans altare och de arkitektoniska och dekorativa element som utgör det. Förklaring och klättring till den övre klostergången där samlingen av medeltida gargoyler med deras motsvarande betydelse visas. 2. Santa Maria la Blanca synagoga inuti. Belägen i hjärtat av det judiska kvarteret i Toledo. Förklaring av den största synagogan i Toledo från tiden med största prakt för det judiska samhället som fanns i staden. I slutet av turen kommer guiden att ge dig en karta och ett flygblad med rekommendationer om vackra panoramautsikter och den typiska maten i staden med de bästa lokala restaurangerna, där du kan köpa den typiska söta och så vidare!!!

Toledo med monument och valfri rundtur i legenderna

Toledo med monument och valfri rundtur i legenderna

Det här besöket erbjuder en rundtur i den monumentala staden Toledo, som är ett världsarv sedan 1986. Genom de smala gatorna, monumenten och de historiska torgen upptäcks stadens hjärta lite efter lite, och man förstår varför så många konstnärer och illustra karaktärer har valt att leva och låta sig inspireras av staden. När vi besöker kyrkan Santo Tomé kan vi upptäcka den berömda målaren El Greco genom hans mästerverk "Begravningen av Herren av Orgaz", som anses vara en av de bästa målningarna i det spanska måleriet. Inne i Santa María la Blancas synagoga möts skönhet och arkitektur, samtidigt som man kan andas den atmosfär av tolerans som rådde under den period då de tre kulturerna levde sida vid sida. Klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabels och Fernandos, liv och politik. På eftermiddagen, om du väljer alternativet "Essential Toledo and Legends Tour", kan du efter lite fri tid för lunch njuta av en guidad promenad genom ett av stadens vackraste och mest okända områden: klostervärlden. Dessa gator och torg fulla av historia har inspirerat poeter och konstnärer, som Bécquer, vars viktigaste legender finns i Toledo. Yo kan även lägga till lunch till denna tjänst, så du behöver inte oroa dig för vart du ska gå. Lunchen skulle ingå i restaurangen Museo Alcázar eller en liknande restaurang, och du skulle njuta av en typisk Toledo-lunch. När "Essential Toledo tour" avslutas kan du fortsätta med Legends tour om du har köpt detta alternativ. Sammanfattningsvis finns det 3 alternativ som vi kan välja mellan: - Essential Toledo: en rundvandring + besök på 3 monument i turistarmbandet. - Essential Toledo + Legends Tour: en rundvandring + besök vid 3 monument i turistarmbandet + Legends Tour. - Essential Toledo + Legends Tour med lunch: som den föregående, med lunch inkluderad

Toledo: Historien om de tre kulturerna Guidad vandring

Toledo: Historien om de tre kulturerna Guidad vandring

Mötesplatsen är på Zocodover-torget, därifrån och på cirka tre timmar. Rundtur i staden som dechiffrerar den dolda historien om det kejserliga Toledo. Resenären kommer att förstå samexistensen mellan de tre religionerna. Betrakta de underbara mudejar-byggnaderna. Beundra den fantastiska katedralen, gläd dig själv i den främre gamla moskén. Låt dig ryckas med av de smala gatorna i det gamla judiska kvarteret och upptäck synagogorna. Det är ett globalt besök som hjälper besökarna att röra sig runt i staden.

Toledo: Guidad vandringstur till viktiga monument på spanska

Toledo: Guidad vandringstur till viktiga monument på spanska

Fördjupa dig i den historiska staden Toledo med den här expertledda rundturen. Upptäck en stad som UNESCO har utnämnt till världsarv i sällskap av en professionell lokal guide. Se sevärdheter som kyrkan Santo Tomé där finns en av hans mest kända målningar av El Greco. Kyrkan San Ildefonso och El Salvadors kyrka. Upptäck stadens rika judiska arv i synagogan Santa María la Blanca. Upplev det gotiska mästerverket klostret San Juan de los Reyes. Lär dig mer om dessa vackra byggnaders historia när du vandrar på gatorna i denna stämningsfulla stad. Turen leds av en spansktalande guide som är specialiserad på Toledos historia. Den här guidade rundturen inkluderar inte inträdesavgifter till monumenten. Var och en av dem kostar 4 euro per person. Om du föredrar det kan du på dagen för rundturen köpa Toledos turistarmband för 12 euro per person. På så sätt får du turbiljetterna inkluderade i armbandet. Andra platser i Toledo som du kan besöka med armbandet är Royal College of Noble Maidens och Cristo de la Luz-moskén.

De mest populära sevärdheterna i Toledo

Att göra i Iglesia del Salvador

Städer i Spanien

Iglesia del Salvador: Fler aktiviteter och sevärdheter

Iglesia del Salvador: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Iglesia del Salvador

Samlat omdöme

4.6
(249 recensioner)