Iglesia de los Jesuitas, Toledo

20 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Iglesia de los Jesuitas, Toledo

Iglesia de los Jesuitas, Toledo: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Besök några av de mest populära monumenten i Toledo för att få en fullständig uppskattning av stadens historia, kultur och värderingar. Ditt armband är din biljett för att upptäcka kyrkan i El Salvador, moskén Cristo de la Luz, synagogan i Santa Maria la Blanca och fler spanska skatter. Ge dig ut på en självguidad tur genom Toledo med inträde till 7 sevärdheter som spelar nyckelroller i lokal historia. Ta dig tid att utforska varje plats i din föredragna ordning och besök dina favoriter igen så länge du bär ditt armband. Lär dig om utbildningen av unga kvinnor genom århundradena på Royal College of Noble Maidens. Hitta det finaste verk av renässanskonstnären El Greco på Santo Tomé. Se klostret San Juan de los Reyes och lär dig om dess politiska betydelse. Förstå mångfalden i stadens religiösa förflutna med ett besök i kyrkan i El Salvador, kyrkan av jesuiterna, moskén Cristo de la Luz och synagogan Santa Maria la Blanca. Beundra den unika arkitekturen och dyrkansritualerna i var och en.

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Det här besöket erbjuder en rundtur i den monumentala staden Toledo, som är ett världsarv sedan 1986. Genom de smala gatorna, monumenten och de historiska torgen, som ständigt påminner om de tre kulturernas Toledo, upptäcker man gradvis stadens hjärta. När vi besöker Santo Tomé-kyrkan kan vi se den berömda målaren El Greco genom hans mästerverk "El Entierro del Señor de Orgaz" ("Begravningen av Herren av Orgaz"), som anses vara en av de bästa målningarna i det spanska måleriet. Synagogan Santa María la Blanca, som byggdes på 1100-talet, anses vara den äldsta synagogan i Europa som fortfarande står kvar. Den omvandlades till en katolsk kyrka i början av 1400-talet och är numera bara en turistplats, inte ett tempel. Här möts skönhet och arkitektur och man kan andas den atmosfär av tolerans som rådde under den period då de tre kulturerna levde sida vid sida. Klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabels och Fernandos, liv och politik. Efter den guidade förklaringen av dessa monument kan var och en på egen hand fortsätta att njuta av tillgång till de andra monumenten som ingår i turistarmbandet: Moskén Cristo de la Luz, El Salvador-kyrkan, de ädla jungfrurna eller jesuitkyrkan, tack vare det giltiga turistarmbandet under hela vistelsen i Toledo.Få ett turistarmband som ger dig tillgång till 7 monument i staden, som är följande: klostret San Juan de los Reyes, synagogan Santa María la Blanca, kyrkan Santo Tomé, jesuitkyrkan, moskén Cristo de la Luz, kyrkan El Salvador och Real Colegio de Doncellas Nobles.

🥇"Allt i ett". Toledos legender, underjordiska miljöer och historia

🥇"Allt i ett". Toledos legender, underjordiska miljöer och historia

⭐KONTOR - Plaza de Zocodover: Vi tar emot dig på vårt FollowMe Toledo-kontor på Plaza Zocodover 5, spendera inte frío🌧️ eller värme🥵på gatan. Vår personal 👨‍⚕️👩‍💼te kommer att kunna ge dig råd om vad du behöver i staden med en personlig och dedikerad behandling. På vårt kontor kommer vi att erbjuda dig rabatter💝, mapas🗺️y allt du behöver för din vistelse i Toledo. Starta rutten. ⭐ 🪟 Världens minsta fönster och dess legend. ⭐ 🏰 Palatsets hus. Interiör huset Don Rodrigo de la Fuente, vi utforskar också dess romerska grottor. ⭐ ⛪ San Vicente-kyrkan. Kristet tempel uppfört på 1100-talet. Vilken hemlighet döljer den? Varför blev den avskuren? ⭐ ⛪ Jesuiternas kyrka Här kan du lära dig mer om historien och legenden om stadens skyddshelgon. ⭐ 🕍 Santo Tomé - judiska kvarteret 🔯 Det är OMÖJLIGT att förstå halvöns historia utan att känna till historien om denna kultur under medeltiden. ⭐ ⛪ Frälsarens kyrka. Tidigare moské och plats för dop av berömda kungar. ⭐ 🍰 Vår berömda marsipan. Känn legenden om denna söta så toledano. ⭐ ✝️ Katedralen Stadens juvel, ett av de mest imponerande templen i Europa. Känn historien och dess mest berömda legend Vad hände med dess imponerande klocka? ⭐ ⛓ Fängelse i tider av de katolska monarkerna. ⭐ ☪️🕌 Tornerías moské. En moské daterad i sin konstruktion från mitten av 11-talet. ⭐ 🏰 Alcazar i Toledo - Historia. ⭐ 🗡️ Historien om våra svärd och Toledan Steel. ⭐ Tillbaka till Zocodover: Slutet på rutten!

English Tour - Toledo Komplett + Besök Casa Palacio

English Tour - Toledo Komplett + Besök Casa Palacio

Vi kommer att befinna oss på Plaza de Zocodover och vi kommer att gå genom de smala gatorna i centrum för att upptäcka de tre kulturer som har samexisterat i århundraden i staden. Varje hörn har en historia att berätta! Vi kommer att göra en resa genom de olika stadierna som har präglat Toledos historia. För att göra det kommer vi att besöka de viktigaste platserna i staden. Våra guider tar oss in i staden genom de smala gatorna i Toledo, framför allt kommer din guide att förklara dessa gators särdrag och historia tills vi når Plaza de la Magdalena och Tornerías moské, vars kronologi placerar den på elvahundratalet. Hantverk och framför allt historia smälter samman på gatorna, damascener, svärd och bestick eller keramik överlever fortfarande i traditionerna hos folket i Toledo. Vi fortsätter den fria turen Three Cultures till det judiska kvarteret i Toledo, från toppen av utsiktspunkten San Cristobal, dessutom kan vi observera cigarettplantagerna i Toledo och detta kvarter och dess skönhet, med utsikt över synagogan El Transito, Santa Maria la Blanca och Santo Tome-kyrkan. Paseo de San Cristobal är den plats där "Legenden om Toledan-natten" berättar att en makaber natt halshöggs många Mozarabs på 800-talet, som ett resultat av Muladis hämnd. Slutligen tar vår kostnadsfria rundtur Tres Culturas oss till Plaza del Ayuntamiento där vi får uppleva en makalös miljö omgiven av Toledos rådhusbyggnad, ärkebiskopens palats och det bästa... katedralen i Toledo. Vi avslutar besöket på Plaza de Zocodover. Du får inte missa vår rundtur! Du kommer inte att få en likvärdig upplevelse!

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Lär känna Toledo i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. När du har laddat ner tur-appen på din mobila enhet (nedladdningsinstruktioner som du får via e-post efter bokning) leds du på ett äventyr till 10 av stadens viktigaste sevärdheter medan du går. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. När du utforskar, stanna och hitta ledtrådar vid varje attraktion för att avslöja nästa destination. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att slutföra spelet. Få ett nytt perspektiv på Toledo när du lär dig lokal historia och fakta. Se det bästa av staden i din egen personliga takt samtidigt som du njuter av friheten att börja eller sluta när du vill. Ta en bit mat, stanna för att ta några bilder eller sätt dig helt enkelt för att ta en paus -utforska på ditt sätt. Börja din rundtur vid det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church Cathedral, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig gå förlorad i skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera förbi den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et på denna unika upplevelse blir den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin enorma historia.

Toledo Komplett med monument och katedral

Toledo Komplett med monument och katedral

Under denna guidade tur får du upptäcka en av Europas mest historiska städer, som grundades av romarna på 200-talet f.Kr. och du får besöka några av dess mest enastående byggnader. Detta är den mest kompletta turen för att lära känna Toledo och förstå varför så många städer har gjort den till en av sina huvudstäder. Turistarmbandet ger dig tillgång till 7 monument, varav du besöker 3 tillsammans med din guide: Santo Tomé-kyrkan, där vi kommer att upptäcka El Grecos mästerverk "Begravningen av Herren av Orgaz"; i synagogan Santa María la Blanca kan vi andas den atmosfär av tolerans som rådde under perioden av samexistens mellan de tre kulturerna; klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabel och Fernandos liv och politik. Under tiden du är i Toledo kan du på egen hand besöka de andra monumenten som ingår i armbandet. På eftermiddagen, kl. 16.15, efter lite fritid och lunch (du kan inkludera detta alternativ i din rutt), visar din guide dig stadens viktigaste monument: den ojämförliga Primatkatedralen, känd som Dives Toletana (Toledos rika) för de otroliga rikedomar som du håller inne, som du inte hittar någon annanstans och som kommer att lämna dig mållös.

Toledo: Katedralen, Alcazar, kloster, judiska kvarteren

Toledo: Katedralen, Alcazar, kloster, judiska kvarteren

Alcazar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad bildades. Katedralen Spektakulär katedral fylld med konstverk både på insidan och utsidan. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Jesuiternas kyrka Förklaring av huvudrummet och huvudaltaret med alla de helgon och kapell som utgör det. Förklaring av utställningen där samlingen av reliker och antika föremål som tillhör viktiga personer i adeln, helgon och martyrer visas . San Salvador kyrka Santo Tomé-kyrkan Förklaring av El Grecos liv under hans tid i Toledo, hur och varför mästerverket utfördes och hur mycket kyrkan betalade för målningen. Förklaring av verkets konstnärliga stil, samt den fullständiga kommentaren till målningen med alla dess detaljer. Huvudsynagoga i medeltiden Klostret i Toledo Förklaring av byggnadens konstnärliga stil, liksom kyrkans altare och de arkitektoniska och dekorativa element som utgör det. Förklaring och klättring till den övre klostergången där samlingen av medeltida gargoyler med motsvarande betydelse visas. Moskén för Kristus av ljuset Förklaring av muren och den romerska vägen vid ingången till moskén. Förklaring av interiörens arkitektoniska stil och den del av absiden som de kristna byggde till med sina romanska målningar och inskriptioner i aljamiado från den tid då araberna levde tillsammans under de kristnas ok. Förklaring av den legend som ligger till grund för moskéns nuvarande namn.

7 höjdpunkter i Toledo: historia, mystik och underjordiska utrymmen

7 höjdpunkter i Toledo: historia, mystik och underjordiska utrymmen

Alcázar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad bildades. Gamla stadens fängelse. En av våra favoritpunkter är att upptäcka vad som är dolt bakom fängelserna i Toledo. Vi visar dig en gotisk byggnad från 1500-talet full av vackra och mystiska detaljer. Primatkatedralen Spektakulär katedral fylld med konstverk både inifrån och ut. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Svärd och knivar i Toledo. Judiska kvarteret Här låg de flesta synagogor och byggnader med anknytning till den judiska kulturen. Du kan lokalisera dig själv i detta område tack vare flera skyltar spridda över hela det judiska kvarteret! Jag ska hjälpa dig att identifiera dem och på så sätt vet du alltid var du är. Klostret San Juan de los Reyes En vacker byggnad i sengotisk stil som byggdes för att hysa de katolska kungarnas mausoleum. Här kan du se flera olika sorters gargoyler, och var och en av dem döljer en mening. Marsipan: Typisk sötsak från Toledo SX-moskén Spektakulär moské, en av juvelerna i kronan som utstrålar oöverträffad charm. Vi får inte missa moskén som har bevarats i mer än 1000 år. Romerska bad. (Från tisdag till lördag) Vi kommer att besöka ett underjordiskt område i staden, där det finns en del av strukturerna, fundamenten och dekorationerna som bildade ett mycket viktigt fritidsområde för den romerska civilisationen. Jesuiternas kyrka. Den största kyrkan i Toledo efter katedralen. Barockstil, du kan klättra upp i tornet. Här döljer sig den viktigaste samlingen av reliker i Toledo. Vi kommer att visa dig några av dem. Judar, visigoter, araber har klätt stadens gator med konst, historia och en hel del mystik. Upptäck de vackraste gatorna i staden med den här rutten! Vi kommer också att berätta hemligheterna för var och en och se de platser för tillbedjan som våra förfäder lämnade efter sig! I slutet av turen kommer guiden att ge dig en karta och en flygblad med rekommendationer om priset på varje monument, hur lång tid tar det att besöka det, också om vackra panoramautsikter och den typiska maten i staden med de bästa lokala restaurangerna! Om du kommer från Madrid till Toledo med tåg rekommenderar vi att du promenerar till mötesplatsen från tågstationen. Du bör leta efter rulltrapporna (Escalators) som ligger bara 5 minuter från tågstationen. På så sätt undviker du att klättra i hårda backar mot gamla stan. Upptäck med oss de viktigaste monumenten i staden, liksom mysterier och roliga anekdoter om hur medborgarna på medeltiden levde. Sedan romartiden har en mängd olika städer gjort Toledo till en välmående och rik plats.

🥇"Allt i ett". Legender, underjordiska och historia av Toledo

🥇"Allt i ett". Legender, underjordiska och historia av Toledo

⭐KONTOR - Plaza de Zocodover: Vi tar emot dig på vårt FollowMe Toledo-kontor på Plaza Zocodover 5, var inte cold🌧️or hot🥵på gatan. Vår personal 👨‍⚕️👩‍💼will kunna ge dig råd om vad du än behöver i staden med personlig och dedikerad behandling. På vårt kontor kommer vi att erbjuda dig rabatter💝, maps🗺️and allt du behöver för din vistelse i Toledo. Rutten börjar! ⭐ 🪟 Världens minsta fönster och dess legend. ⭐ 🏰 Palatsets hus Inne i Don Rodrigo de la Fuente-huset utforskade vi också dess romerska grottor. ⭐ ⛪ Sankt Vincents kyrka Kristet tempel uppfört på 1100-talet. Vilken hemlighet döljer den? Varför stängdes passagen av? ⭐ ⛪ Jesuitkyrkan Här kan du lära dig mer om historien och legenden om stadens beskyddare. ⭐ 🕍 Sao Tome - Judiska kvarteret 🔯 Det är omöjligt att förstå halvöns historia utan att känna till historien om denna kultur under medeltiden. ⭐ ⛪ Frälsarens kyrka Gammal moské och plats för dop av berömda kungar. ⭐ 🍰 Vår berömda marsipan. Lär dig om legenden om denna söta från Toledo. ⭐ ✝️ Katedralen Stadens juvel, ett av de mest imponerande templen i hela Europa. Lär dig mer om dess historia och dess mest berömda legend. Vad hände med dess imponerande klocka? ⭐ ⛓ Fängelse under de katolska monarkernas tider. ⭐ ☪️🕌 Las Tornerías-moskén En moské med anor från mitten av 1100-talet. ⭐ 🏰 Alcázar i Toledo - Historia ⭐ 🗡️ Historien om våra Toledo-svärd och stål ⭐ Återvänd till Zocodover: Slutet på rutten!

Toledo: Monumentos esenciales: Alcazar, Catedral, Sinagoga

Toledo: Monumentos esenciales: Alcazar, Catedral, Sinagoga

Välkommen till ett hemligt Toledo där du kommer att upptäcka historien om de kommande monumenten: (Förklaringen är från utsidan) (Om du vill komma in i monumenten måste du betala inträdet för varje monument separat. Alcázar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad formades. Gamla stadens fängelse. (1€) En av våra favoritpunkter är att upptäcka vad som döljer sig bakom fängelserna i Toledo. Vi visar dig en gotisk 1500-talsbyggnad full av vackra och mystiska detaljer. Primatkatedralen (10€) Spektakulär katedral fylld med konstverk både invändigt och utvändigt. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Judiska kvarteret Här låg de flesta synagogor och byggnader med anknytning till judisk kultur. Nu har det blivit en mycket viktig del för alla. Du kan hitta dig själv i detta område tack vare flera skyltar som är utspridda i hela det judiska kvarteret! Jag hjälper dig att identifiera dem och på så sätt vet du alltid var du är. Svärd och knivar Samuel Levis synagoga (3€) En byggnad i Almohad-stil (en blandning av arabiska och kristna) som tillhörde en viktig adelsman från 1300-talet och är den sista synagogan som byggdes i Toledo. I byggnaden finns det sefardiska museet. Klostret San Juan de los Reyes (4€) En vacker byggnad i sengotisk stil som byggdes för att rymma de katolska kungarnas mausoleum. Här kan du se flera gargoyler av olika slag, var och en av dem döljer en mening. Jesuiternas kyrka (4€) Den största kyrkan i Toledo efter katedralen. Här finns den viktigaste samlingen av reliker i Toledo. Ljusets Kristus moské (4€) Den bäst bevarade moskén i Spanien från 900-talet e.Kr., en av juvelerna i kronan som utstrålar oöverträffad charm. Vi kan inte missa en moské som har bevarats i mer än 1000 år. Marsipan: Typisk sötsak från Toledo Judar, västgoter och araber har klätt stadens gator med konst, historia och en hel del mystik. Upptäck med denna rutt de mest dolda och vackra gatorna i staden! Vi kommer också att berätta hemligheterna om var och en av dem och se de platser för dyrkan som våra förfäder lämnade efter sig! I slutet av turen kommer guiden att ge dig en karta och ett flygblad med rekommendationer om priset på varje monument, hur lång tid det tar att besöka det, också om vackra panoramautsikter och stadens typiska mat med de bästa lokala restaurangerna!

Iglesia de los Jesuitas, Toledo: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Toledo: Turistarmband med inträde till 7 attraktioner

Besök några av de mest populära monumenten i Toledo för att få en fullständig uppskattning av stadens historia, kultur och värderingar. Ditt armband är din biljett för att upptäcka kyrkan i El Salvador, moskén Cristo de la Luz, synagogan i Santa Maria la Blanca och fler spanska skatter. Ge dig ut på en självguidad tur genom Toledo med inträde till 7 sevärdheter som spelar nyckelroller i lokal historia. Ta dig tid att utforska varje plats i din föredragna ordning och besök dina favoriter igen så länge du bär ditt armband. Lär dig om utbildningen av unga kvinnor genom århundradena på Royal College of Noble Maidens. Hitta det finaste verk av renässanskonstnären El Greco på Santo Tomé. Se klostret San Juan de los Reyes och lär dig om dess politiska betydelse. Förstå mångfalden i stadens religiösa förflutna med ett besök i kyrkan i El Salvador, kyrkan av jesuiterna, moskén Cristo de la Luz och synagogan Santa Maria la Blanca. Beundra den unika arkitekturen och dyrkansritualerna i var och en.

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Toledo: Guidad monumentvandring med armbandspass

Det här besöket erbjuder en rundtur i den monumentala staden Toledo, som är ett världsarv sedan 1986. Genom de smala gatorna, monumenten och de historiska torgen, som ständigt påminner om de tre kulturernas Toledo, upptäcker man gradvis stadens hjärta. När vi besöker Santo Tomé-kyrkan kan vi se den berömda målaren El Greco genom hans mästerverk "El Entierro del Señor de Orgaz" ("Begravningen av Herren av Orgaz"), som anses vara en av de bästa målningarna i det spanska måleriet. Synagogan Santa María la Blanca, som byggdes på 1100-talet, anses vara den äldsta synagogan i Europa som fortfarande står kvar. Den omvandlades till en katolsk kyrka i början av 1400-talet och är numera bara en turistplats, inte ett tempel. Här möts skönhet och arkitektur och man kan andas den atmosfär av tolerans som rådde under den period då de tre kulturerna levde sida vid sida. Klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabels och Fernandos, liv och politik. Efter den guidade förklaringen av dessa monument kan var och en på egen hand fortsätta att njuta av tillgång till de andra monumenten som ingår i turistarmbandet: Moskén Cristo de la Luz, El Salvador-kyrkan, de ädla jungfrurna eller jesuitkyrkan, tack vare det giltiga turistarmbandet under hela vistelsen i Toledo.Få ett turistarmband som ger dig tillgång till 7 monument i staden, som är följande: klostret San Juan de los Reyes, synagogan Santa María la Blanca, kyrkan Santo Tomé, jesuitkyrkan, moskén Cristo de la Luz, kyrkan El Salvador och Real Colegio de Doncellas Nobles.

🥇"Allt i ett". Toledos legender, underjordiska miljöer och historia

🥇"Allt i ett". Toledos legender, underjordiska miljöer och historia

⭐KONTOR - Plaza de Zocodover: Vi tar emot dig på vårt FollowMe Toledo-kontor på Plaza Zocodover 5, spendera inte frío🌧️ eller värme🥵på gatan. Vår personal 👨‍⚕️👩‍💼te kommer att kunna ge dig råd om vad du behöver i staden med en personlig och dedikerad behandling. På vårt kontor kommer vi att erbjuda dig rabatter💝, mapas🗺️y allt du behöver för din vistelse i Toledo. Starta rutten. ⭐ 🪟 Världens minsta fönster och dess legend. ⭐ 🏰 Palatsets hus. Interiör huset Don Rodrigo de la Fuente, vi utforskar också dess romerska grottor. ⭐ ⛪ San Vicente-kyrkan. Kristet tempel uppfört på 1100-talet. Vilken hemlighet döljer den? Varför blev den avskuren? ⭐ ⛪ Jesuiternas kyrka Här kan du lära dig mer om historien och legenden om stadens skyddshelgon. ⭐ 🕍 Santo Tomé - judiska kvarteret 🔯 Det är OMÖJLIGT att förstå halvöns historia utan att känna till historien om denna kultur under medeltiden. ⭐ ⛪ Frälsarens kyrka. Tidigare moské och plats för dop av berömda kungar. ⭐ 🍰 Vår berömda marsipan. Känn legenden om denna söta så toledano. ⭐ ✝️ Katedralen Stadens juvel, ett av de mest imponerande templen i Europa. Känn historien och dess mest berömda legend Vad hände med dess imponerande klocka? ⭐ ⛓ Fängelse i tider av de katolska monarkerna. ⭐ ☪️🕌 Tornerías moské. En moské daterad i sin konstruktion från mitten av 11-talet. ⭐ 🏰 Alcazar i Toledo - Historia. ⭐ 🗡️ Historien om våra svärd och Toledan Steel. ⭐ Tillbaka till Zocodover: Slutet på rutten!

English Tour - Toledo Komplett + Besök Casa Palacio

English Tour - Toledo Komplett + Besök Casa Palacio

Vi kommer att befinna oss på Plaza de Zocodover och vi kommer att gå genom de smala gatorna i centrum för att upptäcka de tre kulturer som har samexisterat i århundraden i staden. Varje hörn har en historia att berätta! Vi kommer att göra en resa genom de olika stadierna som har präglat Toledos historia. För att göra det kommer vi att besöka de viktigaste platserna i staden. Våra guider tar oss in i staden genom de smala gatorna i Toledo, framför allt kommer din guide att förklara dessa gators särdrag och historia tills vi når Plaza de la Magdalena och Tornerías moské, vars kronologi placerar den på elvahundratalet. Hantverk och framför allt historia smälter samman på gatorna, damascener, svärd och bestick eller keramik överlever fortfarande i traditionerna hos folket i Toledo. Vi fortsätter den fria turen Three Cultures till det judiska kvarteret i Toledo, från toppen av utsiktspunkten San Cristobal, dessutom kan vi observera cigarettplantagerna i Toledo och detta kvarter och dess skönhet, med utsikt över synagogan El Transito, Santa Maria la Blanca och Santo Tome-kyrkan. Paseo de San Cristobal är den plats där "Legenden om Toledan-natten" berättar att en makaber natt halshöggs många Mozarabs på 800-talet, som ett resultat av Muladis hämnd. Slutligen tar vår kostnadsfria rundtur Tres Culturas oss till Plaza del Ayuntamiento där vi får uppleva en makalös miljö omgiven av Toledos rådhusbyggnad, ärkebiskopens palats och det bästa... katedralen i Toledo. Vi avslutar besöket på Plaza de Zocodover. Du får inte missa vår rundtur! Du kommer inte att få en likvärdig upplevelse!

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Toledo Highlights Självguidad skattjakt och vandringstur

Lär känna Toledo i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. När du har laddat ner tur-appen på din mobila enhet (nedladdningsinstruktioner som du får via e-post efter bokning) leds du på ett äventyr till 10 av stadens viktigaste sevärdheter medan du går. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. När du utforskar, stanna och hitta ledtrådar vid varje attraktion för att avslöja nästa destination. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att slutföra spelet. Få ett nytt perspektiv på Toledo när du lär dig lokal historia och fakta. Se det bästa av staden i din egen personliga takt samtidigt som du njuter av friheten att börja eller sluta när du vill. Ta en bit mat, stanna för att ta några bilder eller sätt dig helt enkelt för att ta en paus -utforska på ditt sätt. Börja din rundtur vid det mycket fotograferade Zocodover-torget! Besök den magnifika katedralen Holy Church Cathedral, medan Ayuntamiento de Toledo ger dig en smak av livet i stadens centrum. Ta ett foto vid Iglesia de los Jesuitas, den näst största kyrkan i staden. Låt dig gå förlorad i skönheten i den centrala kyrkan Santo Tome. Besök El Greco-museet, tillägnat den store grekiske målaren som förknippade sitt namn med staden Toledo. Du kommer också att passera förbi den äldsta synagogan i Europa, synagogan Santa María la Blanca. Beundra det ikoniska Monasterio San Juan de los Reyes, det kommer att förtrolla dig och din kamera! Pricken över i:et på denna unika upplevelse blir den fascinerande Mezquita del Cristo de la Lu med sin enorma historia.

Toledo Komplett med monument och katedral

Toledo Komplett med monument och katedral

Under denna guidade tur får du upptäcka en av Europas mest historiska städer, som grundades av romarna på 200-talet f.Kr. och du får besöka några av dess mest enastående byggnader. Detta är den mest kompletta turen för att lära känna Toledo och förstå varför så många städer har gjort den till en av sina huvudstäder. Turistarmbandet ger dig tillgång till 7 monument, varav du besöker 3 tillsammans med din guide: Santo Tomé-kyrkan, där vi kommer att upptäcka El Grecos mästerverk "Begravningen av Herren av Orgaz"; i synagogan Santa María la Blanca kan vi andas den atmosfär av tolerans som rådde under perioden av samexistens mellan de tre kulturerna; klostret San Juan de los Reyes, en unik byggnad i spansk-flamländsk gotisk arkitektur, överraskar oss med sin koppling till de katolska kungarnas, Isabel och Fernandos liv och politik. Under tiden du är i Toledo kan du på egen hand besöka de andra monumenten som ingår i armbandet. På eftermiddagen, kl. 16.15, efter lite fritid och lunch (du kan inkludera detta alternativ i din rutt), visar din guide dig stadens viktigaste monument: den ojämförliga Primatkatedralen, känd som Dives Toletana (Toledos rika) för de otroliga rikedomar som du håller inne, som du inte hittar någon annanstans och som kommer att lämna dig mållös.

Toledo: Katedralen, Alcazar, kloster, judiska kvarteren

Toledo: Katedralen, Alcazar, kloster, judiska kvarteren

Alcazar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad bildades. Katedralen Spektakulär katedral fylld med konstverk både på insidan och utsidan. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Jesuiternas kyrka Förklaring av huvudrummet och huvudaltaret med alla de helgon och kapell som utgör det. Förklaring av utställningen där samlingen av reliker och antika föremål som tillhör viktiga personer i adeln, helgon och martyrer visas . San Salvador kyrka Santo Tomé-kyrkan Förklaring av El Grecos liv under hans tid i Toledo, hur och varför mästerverket utfördes och hur mycket kyrkan betalade för målningen. Förklaring av verkets konstnärliga stil, samt den fullständiga kommentaren till målningen med alla dess detaljer. Huvudsynagoga i medeltiden Klostret i Toledo Förklaring av byggnadens konstnärliga stil, liksom kyrkans altare och de arkitektoniska och dekorativa element som utgör det. Förklaring och klättring till den övre klostergången där samlingen av medeltida gargoyler med motsvarande betydelse visas. Moskén för Kristus av ljuset Förklaring av muren och den romerska vägen vid ingången till moskén. Förklaring av interiörens arkitektoniska stil och den del av absiden som de kristna byggde till med sina romanska målningar och inskriptioner i aljamiado från den tid då araberna levde tillsammans under de kristnas ok. Förklaring av den legend som ligger till grund för moskéns nuvarande namn.

7 höjdpunkter i Toledo: historia, mystik och underjordiska utrymmen

7 höjdpunkter i Toledo: historia, mystik och underjordiska utrymmen

Alcázar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad bildades. Gamla stadens fängelse. En av våra favoritpunkter är att upptäcka vad som är dolt bakom fängelserna i Toledo. Vi visar dig en gotisk byggnad från 1500-talet full av vackra och mystiska detaljer. Primatkatedralen Spektakulär katedral fylld med konstverk både inifrån och ut. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Svärd och knivar i Toledo. Judiska kvarteret Här låg de flesta synagogor och byggnader med anknytning till den judiska kulturen. Du kan lokalisera dig själv i detta område tack vare flera skyltar spridda över hela det judiska kvarteret! Jag ska hjälpa dig att identifiera dem och på så sätt vet du alltid var du är. Klostret San Juan de los Reyes En vacker byggnad i sengotisk stil som byggdes för att hysa de katolska kungarnas mausoleum. Här kan du se flera olika sorters gargoyler, och var och en av dem döljer en mening. Marsipan: Typisk sötsak från Toledo SX-moskén Spektakulär moské, en av juvelerna i kronan som utstrålar oöverträffad charm. Vi får inte missa moskén som har bevarats i mer än 1000 år. Romerska bad. (Från tisdag till lördag) Vi kommer att besöka ett underjordiskt område i staden, där det finns en del av strukturerna, fundamenten och dekorationerna som bildade ett mycket viktigt fritidsområde för den romerska civilisationen. Jesuiternas kyrka. Den största kyrkan i Toledo efter katedralen. Barockstil, du kan klättra upp i tornet. Här döljer sig den viktigaste samlingen av reliker i Toledo. Vi kommer att visa dig några av dem. Judar, visigoter, araber har klätt stadens gator med konst, historia och en hel del mystik. Upptäck de vackraste gatorna i staden med den här rutten! Vi kommer också att berätta hemligheterna för var och en och se de platser för tillbedjan som våra förfäder lämnade efter sig! I slutet av turen kommer guiden att ge dig en karta och en flygblad med rekommendationer om priset på varje monument, hur lång tid tar det att besöka det, också om vackra panoramautsikter och den typiska maten i staden med de bästa lokala restaurangerna! Om du kommer från Madrid till Toledo med tåg rekommenderar vi att du promenerar till mötesplatsen från tågstationen. Du bör leta efter rulltrapporna (Escalators) som ligger bara 5 minuter från tågstationen. På så sätt undviker du att klättra i hårda backar mot gamla stan. Upptäck med oss de viktigaste monumenten i staden, liksom mysterier och roliga anekdoter om hur medborgarna på medeltiden levde. Sedan romartiden har en mängd olika städer gjort Toledo till en välmående och rik plats.

🥇"Allt i ett". Legender, underjordiska och historia av Toledo

🥇"Allt i ett". Legender, underjordiska och historia av Toledo

⭐KONTOR - Plaza de Zocodover: Vi tar emot dig på vårt FollowMe Toledo-kontor på Plaza Zocodover 5, var inte cold🌧️or hot🥵på gatan. Vår personal 👨‍⚕️👩‍💼will kunna ge dig råd om vad du än behöver i staden med personlig och dedikerad behandling. På vårt kontor kommer vi att erbjuda dig rabatter💝, maps🗺️and allt du behöver för din vistelse i Toledo. Rutten börjar! ⭐ 🪟 Världens minsta fönster och dess legend. ⭐ 🏰 Palatsets hus Inne i Don Rodrigo de la Fuente-huset utforskade vi också dess romerska grottor. ⭐ ⛪ Sankt Vincents kyrka Kristet tempel uppfört på 1100-talet. Vilken hemlighet döljer den? Varför stängdes passagen av? ⭐ ⛪ Jesuitkyrkan Här kan du lära dig mer om historien och legenden om stadens beskyddare. ⭐ 🕍 Sao Tome - Judiska kvarteret 🔯 Det är omöjligt att förstå halvöns historia utan att känna till historien om denna kultur under medeltiden. ⭐ ⛪ Frälsarens kyrka Gammal moské och plats för dop av berömda kungar. ⭐ 🍰 Vår berömda marsipan. Lär dig om legenden om denna söta från Toledo. ⭐ ✝️ Katedralen Stadens juvel, ett av de mest imponerande templen i hela Europa. Lär dig mer om dess historia och dess mest berömda legend. Vad hände med dess imponerande klocka? ⭐ ⛓ Fängelse under de katolska monarkernas tider. ⭐ ☪️🕌 Las Tornerías-moskén En moské med anor från mitten av 1100-talet. ⭐ 🏰 Alcázar i Toledo - Historia ⭐ 🗡️ Historien om våra Toledo-svärd och stål ⭐ Återvänd till Zocodover: Slutet på rutten!

Toledo: Monumentos esenciales: Alcazar, Catedral, Sinagoga

Toledo: Monumentos esenciales: Alcazar, Catedral, Sinagoga

Välkommen till ett hemligt Toledo där du kommer att upptäcka historien om de kommande monumenten: (Förklaringen är från utsidan) (Om du vill komma in i monumenten måste du betala inträdet för varje monument separat. Alcázar i Toledo Vi börjar i den imponerande fästningen som står i staden Toledo. Vi förklarar stadens historia och hur denna byggnad formades. Gamla stadens fängelse. (1€) En av våra favoritpunkter är att upptäcka vad som döljer sig bakom fängelserna i Toledo. Vi visar dig en gotisk 1500-talsbyggnad full av vackra och mystiska detaljer. Primatkatedralen (10€) Spektakulär katedral fylld med konstverk både invändigt och utvändigt. Vi kommer att ge de viktigaste och mest relevanta detaljerna, eftersom den har mycket historia och är ett viktigt stopp. Judiska kvarteret Här låg de flesta synagogor och byggnader med anknytning till judisk kultur. Nu har det blivit en mycket viktig del för alla. Du kan hitta dig själv i detta område tack vare flera skyltar som är utspridda i hela det judiska kvarteret! Jag hjälper dig att identifiera dem och på så sätt vet du alltid var du är. Svärd och knivar Samuel Levis synagoga (3€) En byggnad i Almohad-stil (en blandning av arabiska och kristna) som tillhörde en viktig adelsman från 1300-talet och är den sista synagogan som byggdes i Toledo. I byggnaden finns det sefardiska museet. Klostret San Juan de los Reyes (4€) En vacker byggnad i sengotisk stil som byggdes för att rymma de katolska kungarnas mausoleum. Här kan du se flera gargoyler av olika slag, var och en av dem döljer en mening. Jesuiternas kyrka (4€) Den största kyrkan i Toledo efter katedralen. Här finns den viktigaste samlingen av reliker i Toledo. Ljusets Kristus moské (4€) Den bäst bevarade moskén i Spanien från 900-talet e.Kr., en av juvelerna i kronan som utstrålar oöverträffad charm. Vi kan inte missa en moské som har bevarats i mer än 1000 år. Marsipan: Typisk sötsak från Toledo Judar, västgoter och araber har klätt stadens gator med konst, historia och en hel del mystik. Upptäck med denna rutt de mest dolda och vackra gatorna i staden! Vi kommer också att berätta hemligheterna om var och en av dem och se de platser för dyrkan som våra förfäder lämnade efter sig! I slutet av turen kommer guiden att ge dig en karta och ett flygblad med rekommendationer om priset på varje monument, hur lång tid det tar att besöka det, också om vackra panoramautsikter och stadens typiska mat med de bästa lokala restaurangerna!

De mest populära sevärdheterna i Toledo

Att göra i Iglesia de los Jesuitas, Toledo

Städer i Spanien

Iglesia de los Jesuitas, Toledo: Fler aktiviteter och sevärdheter

Iglesia de los Jesuitas, Toledo: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Iglesia de los Jesuitas, Toledo

Samlat omdöme

4.6
(60 recensioner)