Húsavík
Dolphin & Whale Watching

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Delfin- och valskådning i Húsavík

Vad finns det för andra saker att göra än Delfin- och valskådning som är värt att besöka i Húsavík?

Vilka Delfin- och valskådning i Húsavík vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Húsavík

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Húsavík? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Húsavík

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 247 omdömen

Intressant resa för att leta efter valar. Båten var stor och mycket traditionell. Vår guide var mycket informativ, han visste mycket om valar, verkade som om de var hans passion. Vi såg delfiner och två slags valar, varav en riktigt stor, gjorde fontäner och visade sin berättelse. På vägen tillbaka njöt vi av varm choklad och kanelbullar. Rekommenderas att göra säkert!

Jag tog min familj på 5, 3 pojkar (3,5, 15) och fru med på denna fantastiska upplevelse. Vi hade turen att ha fantastiskt väder och 3 sorters valar och några lekfulla delfiner. Den en knölval var vacker och jag fick några fina bilder. Det fanns lunnefåglar runt omkring också.

Jättebra erfarenhet! Njöt av tufft vackert landskap. Våra guider och kapten kommunicerade med andra båtar för att försöka hitta valar åt oss. Jag gillade känslan av gemenskap där ute. Jag uppskattade den varma overallen till och varm kakao också. Bra känsla!

Fantastiskt, både upplevelsen och servicen!

En upplevelse som överträffade alla våra förväntningar. Allt va fantastiskt anordnat från att vi anlände till att vi gick där ifrån. Ett extra stort tack till vår underbara guide och kapten som verkligen satte guldkant på hela vistelsen.

Mycket roligt. Vi såg valar. Använd varma dukar och handskar.