Välj datum

Hurghada Buss- och minivanturer

10 upplevelser hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Hurghada

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Hurghada?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Hurghada:

Vilka är de bästa dagsturerna från Hurghada?

De bästa dagsturerna från Hurghada:

Luxor

Hurghada: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hurghada: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hurghada

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 18 110 omdömen

Besök att göra om du kommer till Hurghada. De 3 timmarna av besöket går väldigt fort eftersom resan tas med i beräkningen. Vår fransktalande guide Mahmoud talar franska mycket bra och vi rekommenderar honom varmt, han är på topp!! Vi besökte den stora moskén, kyrkan, grönsaksmarknaden, fiskmarknaden, småbåtshamnen och slutligen en statlig souvenirbutik. Staden är överraskande, en modern sida och en Bagdad-sida som skickar rysningar längs ryggraden. Allt var perfekt, den enda nackdelen var väntan utanför på vägen för hämtning, mellan delade taxibilar och andra taxibilar. Alla stannar för att ta dig vart du vill och när din engelska är dålig blir du väldigt snabbt förvirrad utan att veta vem din riktiga taxibil är. Trots det kom Bon-taxi och räddade oss. Guiden är inte närvarande under din hämtning, du träffar honom när du anländer till Hurghada. När han väl kommer ombord, låt dig guidas.

Sammantaget: bra. Först var jag lite skeptisk till föraren (och privatfordonet) eftersom det inte kommunicerades så mycket (förutom mitt bokningsnummer/namn, utan vilket jag inte hade tagit mig in) och vi körde mot stan med en illamående känsla. Vår reseguide gick vidare i staden och han gjorde ett bra jobb. Även platserna och att besöka marknaden som en överraskning var fantastiska. En rekommendation att gå ut från hotellet och se det "riktiga" livet utanför. Jag skulle definitivt göra det igen. Bilresan hem var enkel eftersom det var samma förare och vi kände honom redan ;)

Mycket trevligt besök tack vare vår guide Mahmud. En bra översikt över staden. Många utbyten under besöket i moskén och kyrkan. Både barn och vuxna var nöjda. Vi uppskattade också rundturen på de lokala marknaderna (fisk och frukt/grönsaker/kryddor) samt papyrusbutiken där vi kunde se tillverkningstekniken. Bra urval av souvenirer i butiken mittemot (ljus, läder, kläder, dekoration, mattor, smycken...). Kreditkort accepteras. Föraren också mycket professionell (punktlig, diskret, försiktig körning, tålmodig). Stort tack igen till er båda.

Fantastisk aktivitet för att upptäcka staden Hurgada och hemligheter. Guiden Mahmoud talar mycket bra franska eller till och med engelska. Han är mycket goda råd och förklarar mycket för dig. Vi besökte den största kyrkan, den största moskén också. frukt-, krydd- och fiskmarknader. Hamnen och dess turistområde "La Marina" för att sedan avslutas med typiska souvenirbutiker. Ett parfymeri, en papyrusbutik och en mycket stor souvenirbutik av alla de slag. Tack igen för allt. Vi rekommenderar det starkt.

Mycket trevlig resa för att få fina souvenirer och veta mer om staden och hur lokalbefolkningen bor. Guide talade bra engelska och berättade spontant mycket information. Tog väl hand om oss också. Trots att taxichaufförerna turades om behöll vi samma bil som våra saker förvarades i. Rekommenderas definitivt att boka denna resa!