Lägg till datum

HurghadaBuss- och minivanturer

Våra mest rekommenderade Hurghada Buss- och minivanturer

Från Hurghada: Heldagsutflykt till Kungarnas dal i Luxor

1. Från Hurghada: Heldagsutflykt till Kungarnas dal i Luxor

Ta en dagsutflykt från Hurghada för att se några av Egyptens finaste historiska platser i Luxordalen. Du får gratis upphämtning och avlämning samt en egyptolog som guide när du utforskar några av de viktigaste landmärkena i det gamla Egypten. Efter upphämtning från ditt hotell åker du till Luxor för att besöka Egyptens mest kända monument, inklusive Tempelstaden i Karnak. Slappna av under lunchen på en restaurang i området och gå sedan ombord på en typisk Felucca-båt för att korsa Nilen till "De dödas stad" (valfritt). Se de imponerande Memnonkolosserna, de sista resterna av Amenophis III:s tempel. Låt dig hänföras av arkitekturen i Konungarnas dal och besök Hatshepsuts tempel, en av de kvinnliga härskarna i det gamla Egypten.

Röda havet: Orange Bay Island och snorklingskryssning med lunch

2. Röda havet: Orange Bay Island och snorklingskryssning med lunch

Snorkla bland det färgglada marina livet på två fantastiska destinationer under denna härliga båtutflykt ut på Röda havet , som tar dig till Orange Bay och Giftunöarna. Du serveras en välsmakande lunch med läsk och vatten ombord på båten. Ditt äventyr börjar när du hämtas upp från ditt hotell på morgonen. Du åker sedan iväg för en heldagstur med snorkling på två platser i Röda havet. Segla till Orange Bay och Giftunöarna och spana efter delfiner på vägen ditt. När du når Orange Island kan du simma i det kristallklara vattnet och njuta av den avslappnande vita sandstranden. På resan gör du två olika stopp för snorkling, där du kan beundra det hänförande korallrevet fyllt av färgglada fiskar. Du kan komplettera din tur med 20-minuters massage och VR 360° snorkling eller 10-minuters parasailing. Slappna av på soldäcket och njut av den friska havsbrisen medan du färdas tillbaka till marinan och sedan blir avlämnad på hotellet.

Hurghada: Båttur för delfinskådning med snorkling och lunch

3. Hurghada: Båttur för delfinskådning med snorkling och lunch

Anstig på en avkopplande kryssning från Hurghada med gott om möjligheter att simma och snorkla i havet. Håll utkik efter delfiner och beundra reven nedanför. Njut av lunch på däck och njut av solskenet. Hämtas från ditt hotell eller boende i ett luftkonditionerat fordon och kör till båtpiren. Hälsas av kaptenen och besättningen och börja din oförglömliga havsresa. / p> Snorkel i Röda havet, och kanske till och med få en chans att simma med delfiner. Din kapten tar båten till platser som är välkända för delfinspotting och håller ett respektfullt avstånd. Den välutrustade båten kommer att resa till flera platser för att säkerställa tid för delfinskådning och naturskön snorkling. Förundras över korallens skönhet och färgglada fiskar. Njut av en utsökt lunch som serveras av besättningen under kryssningen och kom ihåg att luta dig tillbaka och ha kul på båtturen. Återvänd till båtpiren på eftermiddagen och njut av bekvämligheten med en transfer tillbaka till ditt hotell.

Hurghada: Quad, Jeep, Camel och Buggy Safari med BBQ-middag

4. Hurghada: Quad, Jeep, Camel och Buggy Safari med BBQ-middag

Bringa in dig i beduinernas kultur på denna dagsutflykt i Röda havsöknen. Utforska Sahara i en rymlig och luftkonditionerad jeep. Smaka på efterrättssmaker med en grillmiddag och prova Bedouin Tea. åka genom öknen på baksidan av en kamel och ta fantastiska bilder av solnedgången mellan berg och röda havskullar i den breda öknen Upplev en spännande jeepsafari genom öknen från Hurghada. Du kommer att hämtas på ditt hotell och köras till Sahara. Njut av din tid borta från liv och rörelse i storstaden och bli förvånad över öknens underverk. Besök en beduinby, där du har möjlighet att uppleva invånarnas kultur och dagliga liv. Du kan också njuta av en kamelritt genom ökensanden. Beundra den hisnande utsikten och titta på den vackra solnedgången över öknen. Ta en spännande åktur på en ATV Quad över öknen följt av en buggy-resa på sanddynerna. Njut av en utsökt grillmiddag och grillade delikatesser. Njut av orientalisk musik och titta på shower med Tanoura-dans och eld i beduintältet.

Hurghada: Quad- eller Buggy-tur längs havet och bergen

5. Hurghada: Quad- eller Buggy-tur längs havet och bergen

Gå ombord på en guidad tur i Hurghada på fyrhjulingar och glida genom Röda havets öken med spännande hastigheter. Välj mellan alternativ inklusive en solnedgångstur, en rundtur som fokuserar på landskapet i havet och bergen, och mer. Efter upphämtning från ditt hotell, gå till startpunkten för turnén. Du kommer att få en orientering om programmet från en flerspråkig professionell guide. De hjälper dig att ställa in körutrustningen. Kör sedan i en grupp efter din guide genom Röda havsöknen. Njut av vyerna under en fantastisk rutt genom kullar och vid bergen. Anpassa din turnéväg och vad du ser genom att välja mellan flera turnéalternativ: Välj morgonturalternativet för att åka på en enkel eller dubbel fyrhjuling längs havet, besöka havsklipporna och fånga vyer under morgonsolen. Alternativet hav och berg tar dig på en 20-minuters buggy-resa och en 45-minuters fyrhjuling längs havet och bergen. Om du vill ha en upplevelse senare på dagen, boka alternativet för solnedgångstur, tillgängligt med enkla eller dubbla fyrhjulingar. Se solen gå ner mellan bergen och njut av en fotosession på stranden innan du kör till andra platser för att se korallerna ovanifrån. För ett familjealternativ, välj det privata 4-personers buggyalternativet, perfekt för ett familjestort äventyr.

Hurghada: ATV Quad Safari, Kamelridning & Beduin Village Tour

6. Hurghada: ATV Quad Safari, Kamelridning & Beduin Village Tour

Beundra de böljande sanddynerna på en fartfylld tur med fyrhjuling från Hurghada. Njut sedan av en mer traditionell ökenupplevelse med en kamelritt och ett besök i en beduinby. Drick te och lär dig mer om det lokala livet. Ni hämtas på hotellet och körs till fyrhjulingarna, där ni får möjlighet att provköra och lära er alla viktiga detaljer om fordonet innan ni ger er ut på turen. Lägg i växeln och erövra sanddynerna. Låt öknen susa förbi dig och känn adrenalinet rusa genom kroppen. Efter ungefär en timme når ni er destination - en beduinby. Här kan du koppla av, dricka svart te och uppleva beduinernas livsstil. Du kan också njuta av en kamelritt innan du återvänder till sanddynerna till startpunkten.

Hurghada: Stjärnskådningsäventyr i öknen med jeep och middag

7. Hurghada: Stjärnskådningsäventyr i öknen med jeep och middag

Fördjupa dig i skönheten i den stora Röda havsöknen på denna stjärnskådningsturné från Hurghada med hotellöverföringar inkluderade. Gå ombord på en Jeep och ta in solnedgången, rid sedan på en kamel, ha Bedouin-te och en BBQ-middag och njut av stjärnskådning med en astronom. Börja med pickup med Jeep till din startpunkt för turen. Våga sedan 26 kilometer in i den pittoreska öknen i Hurghada. Kör genom solnedgångens observationsområde tills du når Bedouin-lägret. Därefter får du en sval och uppfriskande välkomstdrink samt växtbaserat Bedouin-te. Fortsätt med din guide och upplev det traditionella Bedouin-livet, inklusive en Bedouin-buffé BBQ-middag. Efter middagen kan du njuta av lugnet i öknen och de miljontals stjärnorna långt bort från stadens buller. Följ din guide på en resa för att se den avlägsna mjölkvägen representerad genom stjärnorna. Slutligen kan du se några av planeterna genom ett teleskop och lära dig spännande information om yttre rymden och stjärnvetenskap från en astronom. När du är klar med att beundra stjärnorna, återvänd till ditt hotell med Jeep.

Hurghada: Kairo och Gizas höjdpunkter med BBQ-lunch

8. Hurghada: Kairo och Gizas höjdpunkter med BBQ-lunch

Upptäck "Staden med de tusen minareterna" på en dagsutflykt till Kairo, med busstransfer tur och retur från Hurghada. Slappna av i luftkonditionerad komfort under den långa resan från Hurghada och beundra utsikten över Suezbukten. Du får sällskap av en transferguide som följer med dig på resan tills du möter din egyptologguide. Vid ankomsten möter din privata egyptologguide dig och tar dig till Giza-platån för att se det äldsta av den antika världens sju underverk. Få en hisnande utsikt över pyramiderna i Giza när du utforskar dödstemplen Cheops, Chephren och Mykerinus. Lär dig historia om hur templen byggdes och hör berättelserna bakom deras legender. Fortsätt till den stora sfinxen, den gigantiska statyn av ett liggande mytiskt odjur med lejonkropp och farao Khafres ansikte. Besök sedan dalens tempel mittemot, som har tillägnats faraon Chefren och förundras över ingenjörskonsten. Därefter tar du en 30-minuters paus för att äta lunch på en lokal restaurang. Åk sedan till centrala Kairo där du kan upptäcka artefakter på Egyptiska museet på Tahrirtorget med snabbentré. Du kan också välja att lägga till en båtutflykt på Nilen och en kameltur till din resa när du bokar. Museets samlingar är utformade av den franske arkitekten Marcel Dourgnon och omfattar mer än 120 000 mästerverk från den fördynastiska till den faraoniska och grekisk-romerska perioden. Lär dig om antika Egyptens tekniker för mumifiering före din returresa till Hurghada. Efter att ha besökt alla sevärdheter kan du stanna till och shoppa innan du börjar resan tillbaka till Hurghada.

Hurghada: Giftun Island Tour med snorkling och buffélunch

9. Hurghada: Giftun Island Tour med snorkling och buffélunch

Utnyttja det fantastiska vädret i Hurghada med en snorklingsdag ute på Röda havet. Beundra färgglada fiskar och koraller på två snorklingsplatser innan du sätter tänderna i en utsökt lunchbuffé på båten. Koppla av på den vita sandstranden, simma och ta foton på Giftun Island. Efter upphämtning på hotellet, transfer till marinan i ett luftkonditionerat fordon. Gå ombord på båten och koppla av ombord och njut av den fantastiska utsikten över Röda havet. Sedan stannar ni till vid det första snorklingsstället, där ni kan snorkla längs korallerna, som är miljontals år gamla, och se hundratals fiskar. Återvänd till båten för lunch. Smaka på en utsökt buffé med underbar utsikt innan du gör dig redo för nästa stopp: Orange Beach vid Giftun Island. Vid ankomsten till Giftun Island National Park kan du koppla av i det kristallklara vattnet på den vita sandstranden i 2 timmar. Ta foton och simma på öns strand. Koppla sedan av på båten och njut av solskenet medan du serveras frukt. Segla till nästa snorklingsplats och utforska den fantastiska undervattensvärlden med en mängd olika fiskar och koraller. Slutligen ombord på transferbåten tillbaka till hotellet.

Hurghada: Royal Seascope ubåtskryssning med snorkelstopp

10. Hurghada: Royal Seascope ubåtskryssning med snorkelstopp

Upptäck Röda havets undervattensunderverk på denna halvubåtskryssning i Hurghada från en luftkonditionerad plats på ett observationsdäck 3 meter under havsnivån. Njut av en fiskögonvy av det mångfärgade och fascinerande exotiska marina livet i Röda havet - livfulla rev som vimlar av marina djur i alla former, storlekar och färger. - Avresa från marinan och 15 minuters kryssning till ett av de bästa korallreven nära Sharm-kusten. - Gå ner till ett luftkonditionerat observationsdäck med glasväggar under vattnet för att se den extraordinära undervattensvärlden genom stora panoramafönster från ditt eget säte i cirka 45 minuter - Snorklingsstopp i 20 minuter och sedan seglar vi tillbaka till marinan.

Tillgängliga aktiviteter

21 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Hurghada

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Hurghada?

Hurghada: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hurghada: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hurghada

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 18 110 omdömen

Besök att göra om du kommer till Hurghada. De 3 timmarna av besöket går väldigt fort eftersom resan tas med i beräkningen. Vår fransktalande guide Mahmoud talar franska mycket bra och vi rekommenderar honom varmt, han är på topp!! Vi besökte den stora moskén, kyrkan, grönsaksmarknaden, fiskmarknaden, småbåtshamnen och slutligen en statlig souvenirbutik. Staden är överraskande, en modern sida och en Bagdad-sida som skickar rysningar längs ryggraden. Allt var perfekt, den enda nackdelen var väntan utanför på vägen för hämtning, mellan delade taxibilar och andra taxibilar. Alla stannar för att ta dig vart du vill och när din engelska är dålig blir du väldigt snabbt förvirrad utan att veta vem din riktiga taxibil är. Trots det kom Bon-taxi och räddade oss. Guiden är inte närvarande under din hämtning, du träffar honom när du anländer till Hurghada. När han väl kommer ombord, låt dig guidas.

Sammantaget: bra. Först var jag lite skeptisk till föraren (och privatfordonet) eftersom det inte kommunicerades så mycket (förutom mitt bokningsnummer/namn, utan vilket jag inte hade tagit mig in) och vi körde mot stan med en illamående känsla. Vår reseguide gick vidare i staden och han gjorde ett bra jobb. Även platserna och att besöka marknaden som en överraskning var fantastiska. En rekommendation att gå ut från hotellet och se det "riktiga" livet utanför. Jag skulle definitivt göra det igen. Bilresan hem var enkel eftersom det var samma förare och vi kände honom redan ;)

Mycket trevligt besök tack vare vår guide Mahmud. En bra översikt över staden. Många utbyten under besöket i moskén och kyrkan. Både barn och vuxna var nöjda. Vi uppskattade också rundturen på de lokala marknaderna (fisk och frukt/grönsaker/kryddor) samt papyrusbutiken där vi kunde se tillverkningstekniken. Bra urval av souvenirer i butiken mittemot (ljus, läder, kläder, dekoration, mattor, smycken...). Kreditkort accepteras. Föraren också mycket professionell (punktlig, diskret, försiktig körning, tålmodig). Stort tack igen till er båda.

Fantastisk aktivitet för att upptäcka staden Hurgada och hemligheter. Guiden Mahmoud talar mycket bra franska eller till och med engelska. Han är mycket goda råd och förklarar mycket för dig. Vi besökte den största kyrkan, den största moskén också. frukt-, krydd- och fiskmarknader. Hamnen och dess turistområde "La Marina" för att sedan avslutas med typiska souvenirbutiker. Ett parfymeri, en papyrusbutik och en mycket stor souvenirbutik av alla de slag. Tack igen för allt. Vi rekommenderar det starkt.

Mycket trevlig resa för att få fina souvenirer och veta mer om staden och hur lokalbefolkningen bor. Guide talade bra engelska och berättade spontant mycket information. Tog väl hand om oss också. Trots att taxichaufförerna turades om behöll vi samma bil som våra saker förvarades i. Rekommenderas definitivt att boka denna resa!