Hurghada
Buss- och minivanturer

Buss- och minivanturer
33 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Hurghada Buss- och minivanturer

Från Hurghada: Heldagsutflykt till Kungarnas dal i Luxor

1. Från Hurghada: Heldagsutflykt till Kungarnas dal i Luxor

Ta en dagsutflykt från Hurghada för att se några av Egyptens finaste historiska platser i Luxordalen. Dra nytta av gratis hämtning och lämning och tjänsterna från en egyptologguide när du utforskar några av de viktigaste landmärkena i det antika Egypten. Efter upphämtning från ditt hotell kör du till Luxor för att besöka de mest kända monumenten i Egypten, inklusive Karnak-templet. Koppla av med lunch på en lokal restaurang och ta sedan en traditionell egyptisk motorbåt för att korsa Nilen till den motsatta stranden (tillval). Se de imponerande Memnonkolosserna, de sista resterna av Amenophis III:s tempel. Låt dig fascineras av arkitekturen i Konungarnas dal och besök templet för Hatshepsut, en av de kvinnliga härskarna i det forntida Egypten. När du har avslutat ditt program i denna historiska stad kommer vår transport att ta dig tillbaka till hotellet i Hurghada. Om du planerar att stanna i Luxor och inte kommer tillbaka till Hurghada, måste du välja alternativet (Delad grupp med inträdesavgifter, enkelriktad transfer till Luxor)

Hurghada: Båttur med delfinsafari, snorkling och lunch

2. Hurghada: Båttur med delfinsafari, snorkling och lunch

Ge dig ut på en avkopplande kryssning från Hurghada och utforska Röda havets korallrev med gott om möjligheter att simma och snorkla. Håll utkik efter delfiner och förundras över den livfulla undervattensvärlden. Njut av lunch och obegränsat med läsk och varma drycker ombord och njut av solskenet. Du hämtas från ditt hotell eller boende i ett luftkonditionerat fordon och körs till båtbryggan. När du går ombord får du ett varmt välkomnande av kaptenen och besättningen, som sätter scenen för en oförglömlig havsresa. Snorkla i Röda havet och kanske till och med få en chans att simma med delfiner. Kaptenen tar båten till platser som är välkända för delfinskådning och håller ett respektfullt avstånd. Den välutrustade båten kommer att resa till flera platser för att säkerställa tid för delfinskådning och naturskön snorkling. Förundras över den vackra korallen och de färgglada fiskarna. Delta i spännande vattensportaktiviteter, inklusive en spännande bananbåt och sofftur, vilket ger ett extra lager av spänning i din maritima upplevelse. Njut av en utsökt lunchbuffé som serveras av besättningen ombord under kryssningen och kom ihåg att luta dig tillbaka och ha kul på båtturen. Återvänd till båtbryggan på eftermiddagen och njut av en bekväm transfer tillbaka till ditt hotell.

Hurghada: ATV Quad Safari, Kamelridning & Beduin Village Tour

3. Hurghada: ATV Quad Safari, Kamelridning & Beduin Village Tour

Beundra de böljande sanddynerna på en fartfylld tur med fyrhjuling från Hurghada eller närliggande städer. Efteråt kan du njuta av en mer traditionell ökenupplevelse med en kamelritt och ett besök i en beduinby. Smutta på ett traditionellt örtte och lär dig mer om det lokala livet. Du hämtas på hotellet och körs till vår privata fyrhjulingsstation, där du får möjlighet att provköra och lära dig alla viktiga detaljer om fordonet innan du ger dig ut på turen. Lägg i växeln och erövra sanddynerna. Låt öknen passera förbi dig och känn adrenalinet rusa genom kroppen. Efter ungefär en timme når du din destination - en beduinby. Här kan du koppla av, dricka svart te och uppleva beduinernas livsstil, och du kan också rida på kamel innan du återvänder till startpunkten i sanddynerna.

Hurghada: Quad, Jeep, Camel och Buggy Safari med BBQ-middag

4. Hurghada: Quad, Jeep, Camel och Buggy Safari med BBQ-middag

Få en smak av beduinernas kultur på denna endagsutflykt i Röda havets öken. Ta en tur till Sahara i en jeep som är både rymlig och luftkonditionerad. Njut av en utsökt BBQ-middag och njut av beduin-te. Färdas genom öknen på en kamel och ta fantastiska bilder av solnedgången mellan bergen och Röda havets kullar i den vidsträckta öknen. Delta i en spännande jeepsafari genom öknen från Hurghada. Du hämtas på ditt hotell och körs till Sahara. Ha kul medan du är borta från storstadens liv och rörelse och förundras över öknens underverk. Upplev invånarnas kultur och dagliga liv genom att besöka en beduinby. En kameltur genom ökensanden är också något du kan njuta av. Titta på den fantastiska solnedgången över öknen och beundra den hisnande utsikten. Njut av en spännande tur på en ATV Quad över öknen, ta sedan en buggy-resa på sanddynerna - smaka på en välsmakande grillmiddag och grillade delikatesser. Lyssna på orientalisk musik och se Tanoura-dans och eldföreställningar i beduintältet.

Röda havet: Orange Bay och snorklingskryssning med lunch

5. Röda havet: Orange Bay och snorklingskryssning med lunch

Ta en kryssning för att utforska det färgsprakande marina livet vid två fantastiska destinationer, till exempel Orange Bay och Giftunöarna. Njut av en utsökt lunch, obegränsat med läsk och varma drycker samt mineralvatten under kryssningen. Efter att ha blivit hämtad på ditt hotell ger du dig ut på en snorklingstur som varar i en dag. Du anländer till Marina dockan på en yacht och seglar till Orange Bay och Giftun Islands, håller utkik efter delfiner längs vägen och tittar på staden från fjärran. På Orange Island kan man koppla av i solskenet, ta minnesvärda foton och snorkla medan man simmar i det kristallklara vattnet. Under hela utflykten kommer du att ha två fantastiska stopp för snorkling, där du kommer att kunna se fantastiska korallrev som är bebodda av färgglada fiskar. Njut av mer adrenalin och kul i Röda havet genom att delta i vattensportaktiviteter och banana banana-rundor. På vägen tillbaka kan du koppla av på soldäcket och njuta av de friska havsbrisarna.

Hurghada: Hav och berg ATV Quad Bike Tour

6. Hurghada: Hav och berg ATV Quad Bike Tour

Följ med på en spännande tur genom Röda havets öken med en guidad tur på fyrhjuling. Välj mellan en morgon-, eftermiddags- eller solnedgångstur, en tur som betonar landskapet med havet och bergen, och andra valmöjligheter. Efter att ha blivit hämtad från ditt hotell fortsätter du till starten av turen. En flerspråkig professionell guide kommer att ge dig en genomgång av programmet. Du kommer att få hjälp med att ställa in körutrustningen med dem. Fortsätt som en grupp för att köra genom Röda havsöknen med din guide. Ta in vyerna medan du korsar havet, kullarna och bergen på denna fantastiska rutt. Välj en morgontur som innebär att du åker på en enkel eller dubbel fyrhjuling längs havet, besöker havsklipporna och fångar utsikten under morgonsolen. Om du är ute efter en upplevelse senare på dagen kan du boka eftermiddags- eller solnedgångsturen, som finns tillgänglig med enkel eller dubbel fyrhjuling. Se solen gå ner mellan bergen och ta en fotosession på stranden innan du kör till andra platser för att se korallerna från ovan.

Hurghada: Kairo och Giza Highlights Tour med BBQ Lunch

7. Hurghada: Kairo och Giza Highlights Tour med BBQ Lunch

Upptäck "De tusen minareternas stad" på en heldagsutflykt till Kairo med busstransfer tur och retur från Hurghada. Koppla av i luftkonditionerad komfort på den långa resan från Hurghada och beundra utsikten över Suezbukten. Du kommer att åtföljas av en transferguide som kommer att följa med dig på resan tills du träffar din egyptologguide. Vid ankomsten möter din privata egyptologguide dig och tar dig till Giza-platån för att se det äldsta av de 7 underverken i den antika världen. Få en hisnande utsikt över pyramiderna i Giza när du utforskar Cheops, Chephren och Mykerinus begravningstempel. Lär dig historien om hur templen byggdes och hör berättelserna bakom deras legender. Fortsätt till Stora sfinxen, den gigantiska statyn av ett liggande mytiskt djur med en lejonkropp och faraon Khafres ansikte. Gå till daltemplet mittemot, som tillskrivs farao Khafre, och förundras över den antika ingenjörskonsten. Därefter tar ni en 30-minuters paus för lunch på en lokal restaurang. Kör sedan in till centrala Kairo för att upptäcka artefakterna på Egyptiska museet på Tahrirtorget med snabb inträde. Du kan också välja att lägga till en kryssning på Nilen och en kameltur till din resa när du bokar. Museets samlingar, som designades av den franske arkitekten Marcel Dourgnon, omfattar mer än 120 000 mästerverk från den fördynastiska till den faraoniska och grekisk-romerska perioden. Lär dig mer om mumifieringskonsten i det forntida Egypten innan du åker tillbaka till Hurghada. Efter att ha besökt alla attraktioner kan du njuta av ett shoppingstopp innan du börjar resan tillbaka till Hurghada.

Hurghada: Royal Seascope ubåtskryssning med snorkelstopp

8. Hurghada: Royal Seascope ubåtskryssning med snorkelstopp

Upptäck Röda havets undervattensunderverk på denna halvubåtskryssning i Hurghada från en luftkonditionerad plats i ett observationsdäck 3 meter under havsnivån. Njut av en fiskögonvy av det mångfärgade och fascinerande exotiska marina livet i Röda havet - livliga rev som vimlar av marina djur i alla former, storlekar och färger. - Vi lämnar marinan och kryssar i 15 minuter till ett av de bästa korallreven nära Hurghadas kustlinje. - Nedgång till ett luftkonditionerat observationsdäck med glasväggar under vattnet för att se den extraordinära undervattensvärlden genom enorma panoramafönster från din egen plats i cirka 45 minuter. - Snorklingsstopp i 20 minuter och sedan seglar vi tillbaka till marinan.

Hurghada: Stjärntäckande ökenäventyr med Jeep och middag

9. Hurghada: Stjärntäckande ökenäventyr med Jeep och middag

Fördjupa dig i skönheten i den stora Röda havsöknen på denna stjärnskådningsturné från Hurghada med hotellöverföringar inkluderade. Gå ombord på en Jeep och ta in solnedgången, rid sedan på en kamel, ha Bedouin-te och en BBQ-middag och njut av stjärnskådning med en astronom. Börja med pickup med Jeep till din startpunkt för turen. Våga sedan 26 kilometer in i den pittoreska öknen i Hurghada. Kör genom solnedgångens observationsområde tills du når Bedouin-lägret. Därefter får du en sval och uppfriskande välkomstdrink samt växtbaserat Bedouin-te. Fortsätt med din guide och upplev det traditionella Bedouin-livet, inklusive en Bedouin-buffé BBQ-middag. Efter middagen kan du njuta av lugnet i öknen och de miljontals stjärnorna långt borta från stadens buller. Följ din guide på en resa för att se den avlägsna Vintergatan representerad genom stjärnorna. Slutligen, se några av planeterna genom ett teleskop och lära dig spännande information om yttre rymden och stjärnvetenskap från en astronom. När du är klar med att beundra stjärnorna, återvänd till ditt hotell med Jeep.

Hurghada: Guidad rundtur med stadens höjdpunkter och shoppingstopp

10. Hurghada: Guidad rundtur med stadens höjdpunkter och shoppingstopp

Upptäck de olika stadsdelarna i Hurghada på denna stadsrundtur. Utforska både den traditionella gamla staden och den nya, moderna staden. Du hämtas från ditt hotell i en luftkonditionerad bil och körs till fiskebyn, där du kan se de ursprungliga, enkla husen som bara har en våning. Den här delen av staden är känd för sin enkla och traditionella livsstil. Se hur traditionella metoder används för att bygga och restaurera fiskebåtar på ett skeppsvarv och på fiskmarknaden. Den största moskén i Hurghada ligger i närheten och är värd ett besök. Här kan du få mer kunskap om islam, som är den största religionen i Egypten. Fortsätt till den äldsta koptiska kyrkan i staden. Innan du återvänder till ditt hotell i slutet av turen kommer du att besöka en stor frukt- och grönsaksmarknad.

Hurghada

Hurghada

Våra mest rekommenderade Hurghada Buss- och minivanturer

Från Hurghada: Heldagsutflykt till Kungarnas dal i Luxor

Från Hurghada: Heldagsutflykt till Kungarnas dal i Luxor

Ta en dagsutflykt från Hurghada för att se några av Egyptens finaste historiska platser i Luxordalen. Dra nytta av gratis hämtning och lämning och tjänsterna från en egyptologguide när du utforskar några av de viktigaste landmärkena i det antika Egypten. Efter upphämtning från ditt hotell kör du till Luxor för att besöka de mest kända monumenten i Egypten, inklusive Karnak-templet. Koppla av med lunch på en lokal restaurang och ta sedan en traditionell egyptisk motorbåt för att korsa Nilen till den motsatta stranden (tillval). Se de imponerande Memnonkolosserna, de sista resterna av Amenophis III:s tempel. Låt dig fascineras av arkitekturen i Konungarnas dal och besök templet för Hatshepsut, en av de kvinnliga härskarna i det forntida Egypten. När du har avslutat ditt program i denna historiska stad kommer vår transport att ta dig tillbaka till hotellet i Hurghada. Om du planerar att stanna i Luxor och inte kommer tillbaka till Hurghada, måste du välja alternativet (Delad grupp med inträdesavgifter, enkelriktad transfer till Luxor)

Hurghada: Båttur med delfinsafari, snorkling och lunch

Hurghada: Båttur med delfinsafari, snorkling och lunch

Ge dig ut på en avkopplande kryssning från Hurghada och utforska Röda havets korallrev med gott om möjligheter att simma och snorkla. Håll utkik efter delfiner och förundras över den livfulla undervattensvärlden. Njut av lunch och obegränsat med läsk och varma drycker ombord och njut av solskenet. Du hämtas från ditt hotell eller boende i ett luftkonditionerat fordon och körs till båtbryggan. När du går ombord får du ett varmt välkomnande av kaptenen och besättningen, som sätter scenen för en oförglömlig havsresa. Snorkla i Röda havet och kanske till och med få en chans att simma med delfiner. Kaptenen tar båten till platser som är välkända för delfinskådning och håller ett respektfullt avstånd. Den välutrustade båten kommer att resa till flera platser för att säkerställa tid för delfinskådning och naturskön snorkling. Förundras över den vackra korallen och de färgglada fiskarna. Delta i spännande vattensportaktiviteter, inklusive en spännande bananbåt och sofftur, vilket ger ett extra lager av spänning i din maritima upplevelse. Njut av en utsökt lunchbuffé som serveras av besättningen ombord under kryssningen och kom ihåg att luta dig tillbaka och ha kul på båtturen. Återvänd till båtbryggan på eftermiddagen och njut av en bekväm transfer tillbaka till ditt hotell.

Hurghada: ATV Quad Safari, Kamelridning & Beduin Village Tour

Hurghada: ATV Quad Safari, Kamelridning & Beduin Village Tour

Beundra de böljande sanddynerna på en fartfylld tur med fyrhjuling från Hurghada eller närliggande städer. Efteråt kan du njuta av en mer traditionell ökenupplevelse med en kamelritt och ett besök i en beduinby. Smutta på ett traditionellt örtte och lär dig mer om det lokala livet. Du hämtas på hotellet och körs till vår privata fyrhjulingsstation, där du får möjlighet att provköra och lära dig alla viktiga detaljer om fordonet innan du ger dig ut på turen. Lägg i växeln och erövra sanddynerna. Låt öknen passera förbi dig och känn adrenalinet rusa genom kroppen. Efter ungefär en timme når du din destination - en beduinby. Här kan du koppla av, dricka svart te och uppleva beduinernas livsstil, och du kan också rida på kamel innan du återvänder till startpunkten i sanddynerna.

Hurghada: Quad, Jeep, Camel och Buggy Safari med BBQ-middag

Hurghada: Quad, Jeep, Camel och Buggy Safari med BBQ-middag

Få en smak av beduinernas kultur på denna endagsutflykt i Röda havets öken. Ta en tur till Sahara i en jeep som är både rymlig och luftkonditionerad. Njut av en utsökt BBQ-middag och njut av beduin-te. Färdas genom öknen på en kamel och ta fantastiska bilder av solnedgången mellan bergen och Röda havets kullar i den vidsträckta öknen. Delta i en spännande jeepsafari genom öknen från Hurghada. Du hämtas på ditt hotell och körs till Sahara. Ha kul medan du är borta från storstadens liv och rörelse och förundras över öknens underverk. Upplev invånarnas kultur och dagliga liv genom att besöka en beduinby. En kameltur genom ökensanden är också något du kan njuta av. Titta på den fantastiska solnedgången över öknen och beundra den hisnande utsikten. Njut av en spännande tur på en ATV Quad över öknen, ta sedan en buggy-resa på sanddynerna - smaka på en välsmakande grillmiddag och grillade delikatesser. Lyssna på orientalisk musik och se Tanoura-dans och eldföreställningar i beduintältet.

Röda havet: Orange Bay och snorklingskryssning med lunch

Röda havet: Orange Bay och snorklingskryssning med lunch

Ta en kryssning för att utforska det färgsprakande marina livet vid två fantastiska destinationer, till exempel Orange Bay och Giftunöarna. Njut av en utsökt lunch, obegränsat med läsk och varma drycker samt mineralvatten under kryssningen. Efter att ha blivit hämtad på ditt hotell ger du dig ut på en snorklingstur som varar i en dag. Du anländer till Marina dockan på en yacht och seglar till Orange Bay och Giftun Islands, håller utkik efter delfiner längs vägen och tittar på staden från fjärran. På Orange Island kan man koppla av i solskenet, ta minnesvärda foton och snorkla medan man simmar i det kristallklara vattnet. Under hela utflykten kommer du att ha två fantastiska stopp för snorkling, där du kommer att kunna se fantastiska korallrev som är bebodda av färgglada fiskar. Njut av mer adrenalin och kul i Röda havet genom att delta i vattensportaktiviteter och banana banana-rundor. På vägen tillbaka kan du koppla av på soldäcket och njuta av de friska havsbrisarna.

Hurghada: Hav och berg ATV Quad Bike Tour

Hurghada: Hav och berg ATV Quad Bike Tour

Följ med på en spännande tur genom Röda havets öken med en guidad tur på fyrhjuling. Välj mellan en morgon-, eftermiddags- eller solnedgångstur, en tur som betonar landskapet med havet och bergen, och andra valmöjligheter. Efter att ha blivit hämtad från ditt hotell fortsätter du till starten av turen. En flerspråkig professionell guide kommer att ge dig en genomgång av programmet. Du kommer att få hjälp med att ställa in körutrustningen med dem. Fortsätt som en grupp för att köra genom Röda havsöknen med din guide. Ta in vyerna medan du korsar havet, kullarna och bergen på denna fantastiska rutt. Välj en morgontur som innebär att du åker på en enkel eller dubbel fyrhjuling längs havet, besöker havsklipporna och fångar utsikten under morgonsolen. Om du är ute efter en upplevelse senare på dagen kan du boka eftermiddags- eller solnedgångsturen, som finns tillgänglig med enkel eller dubbel fyrhjuling. Se solen gå ner mellan bergen och ta en fotosession på stranden innan du kör till andra platser för att se korallerna från ovan.

Hurghada: Kairo och Giza Highlights Tour med BBQ Lunch

Hurghada: Kairo och Giza Highlights Tour med BBQ Lunch

Upptäck "De tusen minareternas stad" på en heldagsutflykt till Kairo med busstransfer tur och retur från Hurghada. Koppla av i luftkonditionerad komfort på den långa resan från Hurghada och beundra utsikten över Suezbukten. Du kommer att åtföljas av en transferguide som kommer att följa med dig på resan tills du träffar din egyptologguide. Vid ankomsten möter din privata egyptologguide dig och tar dig till Giza-platån för att se det äldsta av de 7 underverken i den antika världen. Få en hisnande utsikt över pyramiderna i Giza när du utforskar Cheops, Chephren och Mykerinus begravningstempel. Lär dig historien om hur templen byggdes och hör berättelserna bakom deras legender. Fortsätt till Stora sfinxen, den gigantiska statyn av ett liggande mytiskt djur med en lejonkropp och faraon Khafres ansikte. Gå till daltemplet mittemot, som tillskrivs farao Khafre, och förundras över den antika ingenjörskonsten. Därefter tar ni en 30-minuters paus för lunch på en lokal restaurang. Kör sedan in till centrala Kairo för att upptäcka artefakterna på Egyptiska museet på Tahrirtorget med snabb inträde. Du kan också välja att lägga till en kryssning på Nilen och en kameltur till din resa när du bokar. Museets samlingar, som designades av den franske arkitekten Marcel Dourgnon, omfattar mer än 120 000 mästerverk från den fördynastiska till den faraoniska och grekisk-romerska perioden. Lär dig mer om mumifieringskonsten i det forntida Egypten innan du åker tillbaka till Hurghada. Efter att ha besökt alla attraktioner kan du njuta av ett shoppingstopp innan du börjar resan tillbaka till Hurghada.

Hurghada: Royal Seascope ubåtskryssning med snorkelstopp

Hurghada: Royal Seascope ubåtskryssning med snorkelstopp

Upptäck Röda havets undervattensunderverk på denna halvubåtskryssning i Hurghada från en luftkonditionerad plats i ett observationsdäck 3 meter under havsnivån. Njut av en fiskögonvy av det mångfärgade och fascinerande exotiska marina livet i Röda havet - livliga rev som vimlar av marina djur i alla former, storlekar och färger. - Vi lämnar marinan och kryssar i 15 minuter till ett av de bästa korallreven nära Hurghadas kustlinje. - Nedgång till ett luftkonditionerat observationsdäck med glasväggar under vattnet för att se den extraordinära undervattensvärlden genom enorma panoramafönster från din egen plats i cirka 45 minuter. - Snorklingsstopp i 20 minuter och sedan seglar vi tillbaka till marinan.

Hurghada: Stjärntäckande ökenäventyr med Jeep och middag

Hurghada: Stjärntäckande ökenäventyr med Jeep och middag

Fördjupa dig i skönheten i den stora Röda havsöknen på denna stjärnskådningsturné från Hurghada med hotellöverföringar inkluderade. Gå ombord på en Jeep och ta in solnedgången, rid sedan på en kamel, ha Bedouin-te och en BBQ-middag och njut av stjärnskådning med en astronom. Börja med pickup med Jeep till din startpunkt för turen. Våga sedan 26 kilometer in i den pittoreska öknen i Hurghada. Kör genom solnedgångens observationsområde tills du når Bedouin-lägret. Därefter får du en sval och uppfriskande välkomstdrink samt växtbaserat Bedouin-te. Fortsätt med din guide och upplev det traditionella Bedouin-livet, inklusive en Bedouin-buffé BBQ-middag. Efter middagen kan du njuta av lugnet i öknen och de miljontals stjärnorna långt borta från stadens buller. Följ din guide på en resa för att se den avlägsna Vintergatan representerad genom stjärnorna. Slutligen, se några av planeterna genom ett teleskop och lära dig spännande information om yttre rymden och stjärnvetenskap från en astronom. När du är klar med att beundra stjärnorna, återvänd till ditt hotell med Jeep.

Hurghada: Guidad rundtur med stadens höjdpunkter och shoppingstopp

Hurghada: Guidad rundtur med stadens höjdpunkter och shoppingstopp

Upptäck de olika stadsdelarna i Hurghada på denna stadsrundtur. Utforska både den traditionella gamla staden och den nya, moderna staden. Du hämtas från ditt hotell i en luftkonditionerad bil och körs till fiskebyn, där du kan se de ursprungliga, enkla husen som bara har en våning. Den här delen av staden är känd för sin enkla och traditionella livsstil. Se hur traditionella metoder används för att bygga och restaurera fiskebåtar på ett skeppsvarv och på fiskmarknaden. Den största moskén i Hurghada ligger i närheten och är värd ett besök. Här kan du få mer kunskap om islam, som är den största religionen i Egypten. Fortsätt till den äldsta koptiska kyrkan i staden. Innan du återvänder till ditt hotell i slutet av turen kommer du att besöka en stor frukt- och grönsaksmarknad.

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Hurghada

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Hurghada?

Andra upplevelser du inte bör missa i Hurghada:

De mest populära sevärdheterna i Hurghada

Att göra i Hurghada

Städer i Egypten

Hurghada: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hurghada: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hurghada

Samlat omdöme

4.3
(18 110 recensioner)

Vår guide Abdul har gjort denna turné under lång tid och från djupet av sitt hjärta. Vänligheten och informationen om varje detalj i den egyptiska kulturen om staden Hurghada nådde oss alla. Han visade oss de vackraste och mest kaotiska hörnen. En trevlig tur som jag absolut kan rekommendera för att lära känna Hurghada själv och inte bara komma hit på semester. Tack också till förarna som körde mycket hänsynsfullt och försiktigt. Jag (23 år) åkte på resan med min mamma (50 år) och lillebror (10 år) och alla gillade det verkligen!

Turen rekommenderas starkt. Vår guide var mycket vänlig, hade mycket kunskap och talade tyska flytande. Vi kunde titta på allt på vår fritid utan att ha bråttom. Utan honom hade vi aldrig kunnat se så fantastiska platser. Vi kände oss väldigt bekväma. Jag kan bara rekommendera det :)

Det var första gången i Egypten för oss så vi har uppskattat väldigt mycket all information vi fått från vår kunniga guide - mycket om Egyptens och Hurgadas historia och samtid. Intressanta platser att se , marknader , moske och lite shopping på slutet .

om du har lite tid tillgänglig är den här turen idealisk för att lära känna stadens huvudpunkter. Ramzi var också en utmärkt guide, precis i sina förklaringar och kunde få dig att brinna för även de minsta sakerna. rekommenderas absolut!!!

Mycket individuell och informativ turné. Stort tack till vår reseledare Ibrahim, vi gillade det verkligen.