Välj datum

Saker att göra Hřensko, Tjeckien

Tillgängliga aktiviteter

  • Heldagsturer
1 upplevelser hittades
Sortera efter:

Hřensko, Tjeckien: Fler aktiviteter och sevärdheter

Hřensko, Tjeckien: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Hřensko, Tjeckien

Det är en fantastisk turné! Vi hade en fantastisk tid med underbara människor, reseledare, förare och turister från Tyskland. Alla platser var fantastiska !! Jag rekommenderar starkt denna turné. Jag blev imponerad av gästfriheten hos guiden och föraren, vilket är jämförbart med Japan. Denna turné rekommenderas inte bara för Prag utan också för dem som vill njuta av vildmarken i Tyskland och Tjeckien. 100% tillfredsställelse

Fantastisk dagstur, och värt vartenda öre. Vi åkte till tre fantastiska destinationer, och var och en av dem fick erbjuda något helt annat. Jag rekommenderar starkt denna resa. Speciellt om du stannar ett par dagar i Prag, är detta en trevlig aktivitet utanför staden. Vår turné Jan var supervänlig och hans engelska är mycket bra. Hans information var också riktigt korrekt och bra.

Vi har en fantastisk dag med en utmärkt guide i fantastiskt landskap. Timmarna bara flög förbi. Perfekt timing på pivo och middag, välplanerad resa. Guiden, Jan (fantastiskt namn förresten :)), hade mycket lokalkännedom och en leende person med bra personlighet. Tack Jan för en perfekt dag :)

Vacker nationalpark! Vi hade en mycket entusiastisk guide som var bra på att hålla sällskap med den långsammaste personen i gruppen. Lunchen var ganska god med många alternativ, även vegetariska. Skulle definitivt rekommendera denna turné!

Mycket rolig resa om du gillar utomhus. Enkel vandring för unga eller passande. Vi är i sextiotalet och det var lite svårt ibland att fortsätta uppför men vi skulle göra det igen. Vandringsskor skulle hjälpa.