Saker att göra i
Houston

Det ikoniska rymdcentret är bara början. Här hittar du massor med museer och ett livligt centrum att utforska.

Våra mest rekommenderade saker att göra i Houston

Houston: Biljett för inträde till Space Center Houston

1. Houston: Biljett för inträde till Space Center Houston

Utforska Space Center Houston med sina 400 rymdföremål samt permanenta och ambulerande utställningar. Upptäck attraktioner och teatrar med anknytning till den spännande framtiden och det anmärkningsvärda förflutna för USA:s program för mänskliga rymdflygningar, allt för ett enda inträdespris. Se världens största samling av månstenar och månprover som är tillgängliga för allmänheten. Gå bakom kulisserna för att se NASA Johnson Space Center (i mån av plats). Lär dig mer om det världsberömda hemmet för NASA Mission Control, International Space Station Mission Control och astronaututbildning. Upplev den nyaste permanenta utställningen, SpaceX Falcon 9-raketen, som visas utanför centret. Promenera runt och under den första steget booster som sträcker sig över mer än 156 fot lång. Se den enda Falcon 9 som visas för allmänheten utanför SpaceX:s huvudkontor och som är samma typ av raket som sköt upp NASA-astronauterna Robert Behnken och Douglas Hurley på SpaceX:s rymdfarkost Crew Dragon den 30 maj för Demo-2-uppdraget. Det var första gången sedan 2011 som astronauter har skjutits upp från amerikansk mark.

Houston: Museum of Natural Science allmän entrébiljett

2. Houston: Museum of Natural Science allmän entrébiljett

Fördjupa dig i naturvetenskapens fascinerande värld med en entrébiljett till Houston Museum of Natural Sciences, ett av USA:s mest besökta museer. Se spektakulära mineralexemplar, dinosaurieskelett, rymdstationsmodeller och mycket mer. Titta på dussintals förhistoriska bestar i Morian Hall of Paleontology som väckts till liv i livliga utställningar som animerar deras kamp för att överleva. Se en blå topaskristall på mer än 2 000 karat i Cullen Hall of Gems and Minerals. Fira mångfalden av Amerikas ursprungsbefolkningar i John P. McGovern Hall of the Americas. Stå öga mot öga med vilda ekologi i Frensley Graham Hall of African Wildlife, eller lär dig om skalvetenskap och studiet av blötdjur i Strake Hall of Malacology.

Houston: Guidad stadsrundtur med en panoramabuss med öppet tak

3. Houston: Guidad stadsrundtur med en panoramabuss med öppet tak

Se de historiska höjdpunkterna och kulturella läckerheterna i Houston på denna panoramabussresa. Njut av obegränsad utsikt från din plats och lyssna på informativ kommentar från din guide. Kryssa förbi viktiga landmärken som det historiska stadshuset, Market Square, Heritage Society och Graffiti Park. Börja din sightseeingtur på ett cowboy-tema Visitors Center med Texan arv artefakter och fotomöjligheter. Sitt i kaféet eller handla souvenirer innan du går ombord på bussen. Gå till Toyota Center, hem för det professionella NBA-basketlaget Houston Rockets. Se den vackra stadsparken Discovery Green som ligger i hjärtat av Convention Center-området. Houston Graffiti Park är fylld med livfull gatukonst och väggmålningar. Se den senaste utställningen med gatukonst som organiserats av den ideella organisationen Street Art for Mankind. Upptäck Minute Maid Park, hemmaarena för 2022 års World Series-mästare, Houston Astros. Gå till Market Square Park i stadens Downtown Historic District för att se Old Union tågstationsbyggnad. Slutligen beundra de sista originalbyggnaderna på Downtown's Main Street Square. Förundras över Art Deco-arkitekturen i Houston City Hall-byggnaden framför Hermann Square. Se den långsamma rörelsen Buffalo Bayou River, där 1836 John och Augustus Allen grundade Houston. Fortsätt sedan till Tranquility Park som byggdes för att fira Apollo 11 månlandning i juli 1969. Se Downtown Aquarium, Sam Houston Park som är tillägnad byggnader och kultur från stadens förflutna samt Heritage Societys museum och park.

Houston Museum of Natural Sciences: Planetarium Ticket

4. Houston Museum of Natural Sciences: Planetarium Ticket

Fördjupa dig i rymdens vidsträckthet på Burke Baker Planetarium i Houston Museum of Natural Science. Njut av det uppgraderade planetariet som har världens ledande digitala planetariumprogramvara och projektionssystem. Låt detta digitala projektionssystem låta dig gå utanför världen och in i det bredare universum. Utforska planeter och asteroidfält. Se projektioner av planeter, stjärnor och hela galaxer. Utöka din kunskap om universum med olika kupolprogram som "Lamps of Atlantis", "Are We Really Alone?", "Black Holes", "Starry Night Express", "Dark Side of the Moon" och "Passport to the Universe". Dagens sista show är kl. 17.00.

Houston: Stadstur och inträdesbiljett till NASA Space Center

5. Houston: Stadstur och inträdesbiljett till NASA Space Center

Utforska rymdresans underverk på en oförglömlig tur som inkluderar en mini-stadsrundtur i Houston och tur-och-returtransport till NASA/Johnson Space Center Njut av interaktiva utställningar och aktiviteter, rör vid en månsten, åk spårvagn till NASA:s kontrollcenter och se en kopia av rymdfärjan på Independence Plaza. Börja din dag med rymdforskning på land när du får en kort sightseeingtur i Houston där du kan se några av de viktigaste landmärkena Efteråt kan du köra 25 mil från centrala Houston till Space Center Houston och uppleva USA:s äventyr i rymden med egna ögon. Space Center Houston är besökscentret för NASA:s Johnson Space Center. Det är en separat anläggning med aktiviteter och utställningar som utformats gemensamt av NASA och Disney Imagineering. Du får chansen att åka med den halvtimmeslånga spårvagnsturen till den gigantiska monteringsbyggnaden för den internationella rymdstationen och till NASA:s kontrollcenter. Både barn och vuxna kommer att njuta av de interaktiva utställningarna. Missa inte Starship Gallery Artifact Museum, där du kan röra vid en månsten eller prova simulatorn där du kan landa månskjutaren.

Houston: CityPASS® med biljetter till 5 toppattraktioner

6. Houston: CityPASS® med biljetter till 5 toppattraktioner

På besök i Houston? Upplev 5 måste-se-attraktioner, handplockade och paketerade tillsammans till en 50% besparing, med Houston CityPASS®-biljetter. Lägg mindre tid på planering och mer tid på att utforska. Besök attraktionerna i din egen takt, i valfri ordning. Giltigt i 9 dagar i följd inklusive den första användningsdagen. Köp online för omedelbar mobil leverans. Få inträde till 5 attraktioner. Inkluderar: -Space Center Houston- Allmän entré, inklusive Independence Plaza och NASA spårvagnstur Välj dessutom 4 av följande: -Downtown Aquarium- Allmän entré till Aquarium Adventure Exhibit (åkattraktioner och spel ingår ej) Åkattraktioner kan vara tillfälligt otillgängliga. -Houston Zoo - Allmän entré (gäller ej Zoo Lights) -Houston Museum of Natural Science - Allmän entré -Kemah Boardwalk All-Day Ride Pass- All-Day Ride Pass (Stingray, Boardwalk Beast och Iron Eagle ingår inte) -Children's Museum Houston- Allmän entré. För att komma in på museet måste din grupp åtföljas av ett barn. -Museum of Fine Arts, Houston- ALL ACCESS-biljett, inklusive inträde samma dag till alla specialutställningar och MFAH:s permanenta samlingar

Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

7. Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

Besök Cockrell Butterfly Center på Houston Museum of Natural Science. Gå genom en levande fjärilsmiljö, beundra spektakulära levande och bevarade exemplar av några av världens största och konstigaste leddjur och njut av interaktiva spel och frågesporter. Vid ankomsten går du in i en trevånings glasstruktur byggd runt ett 50 fot (15 meter) vattenfall. Väl inne kan du upptäcka en simulerad tropisk regnskog fylld med exotiska växter och hundratals levande fjärilar som importerats från fjärilsfarmer runt om i världen. Förundras när dessa känsliga varelser fladdrar genom vegetationen, stannar för att smutta nektar eller fruktjuicer och ibland landar på lyckliga besökare. Känn förtrollningen fortsätta med häpnadsväckande levande insekter, monterade exemplar, modeller som är större än livet och interaktiva spel. Sök efter kamouflerade varelser, träffa en cricket weatherman, lära dig hur insekter används för att lösa brott, titta på bladskärare myror på jobbet, se jätte getingbon, få en närbild av några av Houstons största kackerlackor och mer. Under vattenfallet och bakom cenote-poolen kan du upptäcka hur insekter är särskilt viktiga för människan. Lyssna på intervjuer med verkliga entomologer och ta en titt in i en entomologs labb, där du kan titta närmare på insektsexemplar. Dagens sista post är kl. 17.30.

Houston: Historisk rundtur i Buffalo Bayou Park Cistern

8. Houston: Historisk rundtur i Buffalo Bayou Park Cistern

Upptäck hemligheterna bakom ett av Houstons mest ikoniska och historiska landmärken på en guidad rundvandring. Hör om ursprunget till Buffalo Bayou Park Cistern och beundra den underjordiska arkitekturen medan du upplever ett mycket ovanligt utrymme med enorma kolonner och ett 17-sekunders eko. Tillbaka till besökscentret i Buffalo Bayou Park, Houstons gröna oas mitt i staden. Möt din guide vid ingången till cisternen och upptäck hur strukturen byggdes 1926 som stadens ursprungliga dricksvattenreservoar. Du kommer att ledas in i den grottliknande cisternen som har gjorts om till ett underjordiskt offentligt utrymme. Förundras över en interiör som är lika stor som 1,5 fotbollsplaner och som en gång i tiden rymde 15 miljoner gallon dricksvatten. Släpp loss ditt inre barn och lek i utrymmet. Prova att ropa för att höra det 17 sekunder långa ekot när ljudet av din röst studsar mot väggar och tak. Beundra arkitekturen med monolitiska betongpelare.

Houston: Children's Museum Houston Inträdesbiljett

9. Houston: Children's Museum Houston Inträdesbiljett

Förboka din entrébiljett till Children's Museum Houston och låt dina barn springa, leka, utforska, lära, röra, lukta, känna och så mycket mer i en mängd olika utställningar. Utställningar ändras regelbundet så att besöka flera gånger är fortfarande roligt för både lokalbefolkningen och besökare. Aktuella utställningar kan vara: • Tot*Spot (åldrar 0-35 månader): Perfekt plats för de yngsta gästerna att leka och utveckla sina hjärnor (öppnar igen 20 september 2022) • EcoStation (åldrar 2+): Utforska den inhemska växtträdgården, solenergidrivna forskningspaviljongen, skogsområdet och dammens livsmiljö • Cyberchase (åldrar 3+): Ett matematikäventyr där krafter går samman med CyberSquad i deras strävan att rädda cyberrymden • FlowWorks (åldrar 5+): Lär dig om krafterna och egenskaperna hos vatten med vågor, forsar, virvlar och vattenkraft • Hjärta och Seoul (åldrar 3+): Fördjupa ditt barn i den sydkoreanska kulturen genom livet för barn i Seoul • Inventor's Workshop (åldrar 3+): Använd fantasin för att skapa extraordinära föremål, mekanismer och uppfinningar • Genius Station (åldrar 4+): Upptäck ditt inre geni med museets alldeles egna vetenskapsexperter som är redo att svara på alla dina frågor • Utmaningsbana (åldrar 5+): Med hjälp av smidighet, uthållighet och balans testar barnen en 7-hinderbana med låg rep • Hur fungerar det (i åldrarna 5+): Gör praktiska undersökningar kring fysikaliska begrepp och hur de förekommer i vår vardag • Invention Convention (åldrar 5+): Släpp lös fantasin i denna workshop fylld med prylar och prylar som barn designar och bygger • Kidtropolis, USA (åldrar 5+): En stad för barn som drivs av barn där barn väljer vad de vill vara och arbetar med andra barn för att få det att fungera • Matter Factory (åldrar 5+): Utforska materiens byggstenar samtidigt som du fördjupar dig i • det periodiska systemet för grundämnen • PowerPlay (åldrar 5+): Utforska vetenskapen om kost, hälsa och träning • Maker Annex (åldrar 8+): Var kreativ med 3D-skrivare, laserskärare och mer • Power Science Lab (åldrar 8+): Kolla in vetenskapen bakom kroppen och sinnet och den allmänna hälsan i ett praktiskt kemiskt våtlabb • Kids' Hall (alla åldrar): Resande konst- och kulturutställningar från hela världen med nya aktiviteter som introduceras varje vecka • Parent Resource Library (alla åldrar): En filial av Houston Public Library precis vid museet

Houston: Luftkonditionerad rundtur i underjordiska tunnlar i centrum

10. Houston: Luftkonditionerad rundtur i underjordiska tunnlar i centrum

Håll dig sval och borta från Houston-hettan i det mest omfattande tunnelsystemet i USA på vår (luftkonditionerade) Underground Tunnel-tur med utomhusutsikt för en djupgående titt på den otroliga metropolen under markplan i Texas största affärsdistrikt, inklusive de mest prisbelönta Fortune 500-skyskraporna som är värd för många av Houstons ikoniska huvudkontor, klassisk art deco-arkitektur och moderna affärsfaciliteter. Som en del av denna stadsrundtur kommer vi att besöka flera historiska och konstnärliga delar av Downtown Houstons tunnlar samt de företagsbyggnader som ligger ovanpå dem, inklusive de högsta byggnaderna i Texas, den äldsta banken i Houston, den ursprungliga skyskrapan i Texas och den mest prisbelönta skyskrapan i delstaten. Se till att ta med ditt leende och din kamera eftersom vi kommer att ge dig unika fotomöjligheter och hemligheter som de flesta infödda Houstonians inte ens känner till! *Vänligen gör allt för att möta din reseguide i tid. Om du inte anländer i tid kan det leda till en uppskjuten turné i mån av tillgänglighet eller en övergiven turné om vi inte hör från dig före den schemalagda starttiden. *

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Houston

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Houston

Houston: Biljett för inträde till Space Center Houston

Houston: Biljett för inträde till Space Center Houston

Utforska Space Center Houston med sina 400 rymdföremål samt permanenta och ambulerande utställningar. Upptäck attraktioner och teatrar med anknytning till den spännande framtiden och det anmärkningsvärda förflutna för USA:s program för mänskliga rymdflygningar, allt för ett enda inträdespris. Se världens största samling av månstenar och månprover som är tillgängliga för allmänheten. Gå bakom kulisserna för att se NASA Johnson Space Center (i mån av plats). Lär dig mer om det världsberömda hemmet för NASA Mission Control, International Space Station Mission Control och astronaututbildning. Upplev den nyaste permanenta utställningen, SpaceX Falcon 9-raketen, som visas utanför centret. Promenera runt och under den första steget booster som sträcker sig över mer än 156 fot lång. Se den enda Falcon 9 som visas för allmänheten utanför SpaceX:s huvudkontor och som är samma typ av raket som sköt upp NASA-astronauterna Robert Behnken och Douglas Hurley på SpaceX:s rymdfarkost Crew Dragon den 30 maj för Demo-2-uppdraget. Det var första gången sedan 2011 som astronauter har skjutits upp från amerikansk mark.

Houston: Museum of Natural Science allmän entrébiljett

Houston: Museum of Natural Science allmän entrébiljett

Fördjupa dig i naturvetenskapens fascinerande värld med en entrébiljett till Houston Museum of Natural Sciences, ett av USA:s mest besökta museer. Se spektakulära mineralexemplar, dinosaurieskelett, rymdstationsmodeller och mycket mer. Titta på dussintals förhistoriska bestar i Morian Hall of Paleontology som väckts till liv i livliga utställningar som animerar deras kamp för att överleva. Se en blå topaskristall på mer än 2 000 karat i Cullen Hall of Gems and Minerals. Fira mångfalden av Amerikas ursprungsbefolkningar i John P. McGovern Hall of the Americas. Stå öga mot öga med vilda ekologi i Frensley Graham Hall of African Wildlife, eller lär dig om skalvetenskap och studiet av blötdjur i Strake Hall of Malacology.

Houston: Guidad stadsrundtur med en panoramabuss med öppet tak

Houston: Guidad stadsrundtur med en panoramabuss med öppet tak

Se de historiska höjdpunkterna och kulturella läckerheterna i Houston på denna panoramabussresa. Njut av obegränsad utsikt från din plats och lyssna på informativ kommentar från din guide. Kryssa förbi viktiga landmärken som det historiska stadshuset, Market Square, Heritage Society och Graffiti Park. Börja din sightseeingtur på ett cowboy-tema Visitors Center med Texan arv artefakter och fotomöjligheter. Sitt i kaféet eller handla souvenirer innan du går ombord på bussen. Gå till Toyota Center, hem för det professionella NBA-basketlaget Houston Rockets. Se den vackra stadsparken Discovery Green som ligger i hjärtat av Convention Center-området. Houston Graffiti Park är fylld med livfull gatukonst och väggmålningar. Se den senaste utställningen med gatukonst som organiserats av den ideella organisationen Street Art for Mankind. Upptäck Minute Maid Park, hemmaarena för 2022 års World Series-mästare, Houston Astros. Gå till Market Square Park i stadens Downtown Historic District för att se Old Union tågstationsbyggnad. Slutligen beundra de sista originalbyggnaderna på Downtown's Main Street Square. Förundras över Art Deco-arkitekturen i Houston City Hall-byggnaden framför Hermann Square. Se den långsamma rörelsen Buffalo Bayou River, där 1836 John och Augustus Allen grundade Houston. Fortsätt sedan till Tranquility Park som byggdes för att fira Apollo 11 månlandning i juli 1969. Se Downtown Aquarium, Sam Houston Park som är tillägnad byggnader och kultur från stadens förflutna samt Heritage Societys museum och park.

Houston Museum of Natural Sciences: Planetarium Ticket

Houston Museum of Natural Sciences: Planetarium Ticket

Fördjupa dig i rymdens vidsträckthet på Burke Baker Planetarium i Houston Museum of Natural Science. Njut av det uppgraderade planetariet som har världens ledande digitala planetariumprogramvara och projektionssystem. Låt detta digitala projektionssystem låta dig gå utanför världen och in i det bredare universum. Utforska planeter och asteroidfält. Se projektioner av planeter, stjärnor och hela galaxer. Utöka din kunskap om universum med olika kupolprogram som "Lamps of Atlantis", "Are We Really Alone?", "Black Holes", "Starry Night Express", "Dark Side of the Moon" och "Passport to the Universe". Dagens sista show är kl. 17.00.

Houston: Stadstur och inträdesbiljett till NASA Space Center

Houston: Stadstur och inträdesbiljett till NASA Space Center

Utforska rymdresans underverk på en oförglömlig tur som inkluderar en mini-stadsrundtur i Houston och tur-och-returtransport till NASA/Johnson Space Center Njut av interaktiva utställningar och aktiviteter, rör vid en månsten, åk spårvagn till NASA:s kontrollcenter och se en kopia av rymdfärjan på Independence Plaza. Börja din dag med rymdforskning på land när du får en kort sightseeingtur i Houston där du kan se några av de viktigaste landmärkena Efteråt kan du köra 25 mil från centrala Houston till Space Center Houston och uppleva USA:s äventyr i rymden med egna ögon. Space Center Houston är besökscentret för NASA:s Johnson Space Center. Det är en separat anläggning med aktiviteter och utställningar som utformats gemensamt av NASA och Disney Imagineering. Du får chansen att åka med den halvtimmeslånga spårvagnsturen till den gigantiska monteringsbyggnaden för den internationella rymdstationen och till NASA:s kontrollcenter. Både barn och vuxna kommer att njuta av de interaktiva utställningarna. Missa inte Starship Gallery Artifact Museum, där du kan röra vid en månsten eller prova simulatorn där du kan landa månskjutaren.

Houston: CityPASS® med biljetter till 5 toppattraktioner

Houston: CityPASS® med biljetter till 5 toppattraktioner

På besök i Houston? Upplev 5 måste-se-attraktioner, handplockade och paketerade tillsammans till en 50% besparing, med Houston CityPASS®-biljetter. Lägg mindre tid på planering och mer tid på att utforska. Besök attraktionerna i din egen takt, i valfri ordning. Giltigt i 9 dagar i följd inklusive den första användningsdagen. Köp online för omedelbar mobil leverans. Få inträde till 5 attraktioner. Inkluderar: -Space Center Houston- Allmän entré, inklusive Independence Plaza och NASA spårvagnstur Välj dessutom 4 av följande: -Downtown Aquarium- Allmän entré till Aquarium Adventure Exhibit (åkattraktioner och spel ingår ej) Åkattraktioner kan vara tillfälligt otillgängliga. -Houston Zoo - Allmän entré (gäller ej Zoo Lights) -Houston Museum of Natural Science - Allmän entré -Kemah Boardwalk All-Day Ride Pass- All-Day Ride Pass (Stingray, Boardwalk Beast och Iron Eagle ingår inte) -Children's Museum Houston- Allmän entré. För att komma in på museet måste din grupp åtföljas av ett barn. -Museum of Fine Arts, Houston- ALL ACCESS-biljett, inklusive inträde samma dag till alla specialutställningar och MFAH:s permanenta samlingar

Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

Besök Cockrell Butterfly Center på Houston Museum of Natural Science. Gå genom en levande fjärilsmiljö, beundra spektakulära levande och bevarade exemplar av några av världens största och konstigaste leddjur och njut av interaktiva spel och frågesporter. Vid ankomsten går du in i en trevånings glasstruktur byggd runt ett 50 fot (15 meter) vattenfall. Väl inne kan du upptäcka en simulerad tropisk regnskog fylld med exotiska växter och hundratals levande fjärilar som importerats från fjärilsfarmer runt om i världen. Förundras när dessa känsliga varelser fladdrar genom vegetationen, stannar för att smutta nektar eller fruktjuicer och ibland landar på lyckliga besökare. Känn förtrollningen fortsätta med häpnadsväckande levande insekter, monterade exemplar, modeller som är större än livet och interaktiva spel. Sök efter kamouflerade varelser, träffa en cricket weatherman, lära dig hur insekter används för att lösa brott, titta på bladskärare myror på jobbet, se jätte getingbon, få en närbild av några av Houstons största kackerlackor och mer. Under vattenfallet och bakom cenote-poolen kan du upptäcka hur insekter är särskilt viktiga för människan. Lyssna på intervjuer med verkliga entomologer och ta en titt in i en entomologs labb, där du kan titta närmare på insektsexemplar. Dagens sista post är kl. 17.30.

Houston: Historisk rundtur i Buffalo Bayou Park Cistern

Houston: Historisk rundtur i Buffalo Bayou Park Cistern

Upptäck hemligheterna bakom ett av Houstons mest ikoniska och historiska landmärken på en guidad rundvandring. Hör om ursprunget till Buffalo Bayou Park Cistern och beundra den underjordiska arkitekturen medan du upplever ett mycket ovanligt utrymme med enorma kolonner och ett 17-sekunders eko. Tillbaka till besökscentret i Buffalo Bayou Park, Houstons gröna oas mitt i staden. Möt din guide vid ingången till cisternen och upptäck hur strukturen byggdes 1926 som stadens ursprungliga dricksvattenreservoar. Du kommer att ledas in i den grottliknande cisternen som har gjorts om till ett underjordiskt offentligt utrymme. Förundras över en interiör som är lika stor som 1,5 fotbollsplaner och som en gång i tiden rymde 15 miljoner gallon dricksvatten. Släpp loss ditt inre barn och lek i utrymmet. Prova att ropa för att höra det 17 sekunder långa ekot när ljudet av din röst studsar mot väggar och tak. Beundra arkitekturen med monolitiska betongpelare.

Houston: Children's Museum Houston Inträdesbiljett

Houston: Children's Museum Houston Inträdesbiljett

Förboka din entrébiljett till Children's Museum Houston och låt dina barn springa, leka, utforska, lära, röra, lukta, känna och så mycket mer i en mängd olika utställningar. Utställningar ändras regelbundet så att besöka flera gånger är fortfarande roligt för både lokalbefolkningen och besökare. Aktuella utställningar kan vara: • Tot*Spot (åldrar 0-35 månader): Perfekt plats för de yngsta gästerna att leka och utveckla sina hjärnor (öppnar igen 20 september 2022) • EcoStation (åldrar 2+): Utforska den inhemska växtträdgården, solenergidrivna forskningspaviljongen, skogsområdet och dammens livsmiljö • Cyberchase (åldrar 3+): Ett matematikäventyr där krafter går samman med CyberSquad i deras strävan att rädda cyberrymden • FlowWorks (åldrar 5+): Lär dig om krafterna och egenskaperna hos vatten med vågor, forsar, virvlar och vattenkraft • Hjärta och Seoul (åldrar 3+): Fördjupa ditt barn i den sydkoreanska kulturen genom livet för barn i Seoul • Inventor's Workshop (åldrar 3+): Använd fantasin för att skapa extraordinära föremål, mekanismer och uppfinningar • Genius Station (åldrar 4+): Upptäck ditt inre geni med museets alldeles egna vetenskapsexperter som är redo att svara på alla dina frågor • Utmaningsbana (åldrar 5+): Med hjälp av smidighet, uthållighet och balans testar barnen en 7-hinderbana med låg rep • Hur fungerar det (i åldrarna 5+): Gör praktiska undersökningar kring fysikaliska begrepp och hur de förekommer i vår vardag • Invention Convention (åldrar 5+): Släpp lös fantasin i denna workshop fylld med prylar och prylar som barn designar och bygger • Kidtropolis, USA (åldrar 5+): En stad för barn som drivs av barn där barn väljer vad de vill vara och arbetar med andra barn för att få det att fungera • Matter Factory (åldrar 5+): Utforska materiens byggstenar samtidigt som du fördjupar dig i • det periodiska systemet för grundämnen • PowerPlay (åldrar 5+): Utforska vetenskapen om kost, hälsa och träning • Maker Annex (åldrar 8+): Var kreativ med 3D-skrivare, laserskärare och mer • Power Science Lab (åldrar 8+): Kolla in vetenskapen bakom kroppen och sinnet och den allmänna hälsan i ett praktiskt kemiskt våtlabb • Kids' Hall (alla åldrar): Resande konst- och kulturutställningar från hela världen med nya aktiviteter som introduceras varje vecka • Parent Resource Library (alla åldrar): En filial av Houston Public Library precis vid museet

Houston: Luftkonditionerad rundtur i underjordiska tunnlar i centrum

Houston: Luftkonditionerad rundtur i underjordiska tunnlar i centrum

Håll dig sval och borta från Houston-hettan i det mest omfattande tunnelsystemet i USA på vår (luftkonditionerade) Underground Tunnel-tur med utomhusutsikt för en djupgående titt på den otroliga metropolen under markplan i Texas största affärsdistrikt, inklusive de mest prisbelönta Fortune 500-skyskraporna som är värd för många av Houstons ikoniska huvudkontor, klassisk art deco-arkitektur och moderna affärsfaciliteter. Som en del av denna stadsrundtur kommer vi att besöka flera historiska och konstnärliga delar av Downtown Houstons tunnlar samt de företagsbyggnader som ligger ovanpå dem, inklusive de högsta byggnaderna i Texas, den äldsta banken i Houston, den ursprungliga skyskrapan i Texas och den mest prisbelönta skyskrapan i delstaten. Se till att ta med ditt leende och din kamera eftersom vi kommer att ge dig unika fotomöjligheter och hemligheter som de flesta infödda Houstonians inte ens känner till! *Vänligen gör allt för att möta din reseguide i tid. Om du inte anländer i tid kan det leda till en uppskjuten turné i mån av tillgänglighet eller en övergiven turné om vi inte hör från dig före den schemalagda starttiden. *

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Houston

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Houston?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Houston:

Sevärdheterna i Houston du inte bör missa

De mest populära sevärdheterna i Houston

Att göra i Houston

Städer i USA

Houston: Fler aktiviteter och sevärdheter

Houston: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Houston

Samlat omdöme

4.5
(1 161 recensioner)

Detta var en fantastisk liten turné. Guiden var mycket kunnig och vänlig och rolig också, och förarna var också fantastiska. Jag skulle rekommendera att om du är ny i Houston, gör denna turné så snart som möjligt på grund av de intressanta insikterna som guiden har - detta kommer att hjälpa dig att planera andra aktiviteter som kanske inte har hänt dig tidigare. På förhand ansåg jag att bussturen bara var ett sätt att fylla i tid innan jag åkte till NASA, men faktiskt bussturen var höjdpunkten - Houston är en mycket intressant stad och mycket mer än bara NASA, särskilt med en expertguide som visar dig runt ! Det här måste vara den bästa aktiviteten för pengarna i Houston, och jag är så glad att jag deltog. Om tiden tillåter kommer jag med stor sannolikhet att åka på andra turer med dem. Mycket starkt rekommenderat. Bästa hälsningar till Houston City Bus Tours och mina reskamrater för dagen, från Rob, NZ